Gość: oliwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:54 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wolny Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:50 A ja poszukuję żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 00:16 Mogę Ci żonę odstąapić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:34 Jaki stan techniczny, rocznik i przebieg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.J. Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:14 Gram w dobrym zespole,mieszakam w Działdowie. Podaję swój nr domowy- 697-26-35. zadzwoń proszę wieczorem to pogadamy,bo na forum nie ma sensu rozmawiać o szczegółach!! Pozdrawiam wszystkie kapele!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.J. Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:20 Dla lepszego i szybszego kontaktu podaję jeszcze nr kom. 501-528-218. Czekam na tel.-wtedy wszystkiego się dowiesz o moim zespole!! do usłyszenia...mam nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:09 A ja wiem kim jesteś kolego ( sex&dance)hihihihih pozdrawiam dj........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:43 ten zespol z Ciechanowa jest bardzo dobry www.cliver.webpark.pl NAPRAWDE POLECAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężatka Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:44 Ja jestem dopiero po ślubie i polecam serdecznie zespół ECHO z Makowa Mazowieckiego. Nie są drodzy a prowadzenie wesela pierwsza klasa. Grali do 6 rano i bawili pięknie gości. Pozdrawiam obecne i przyszłe mężatki :-J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 17.06.05, 15:38 Do 6 rano grali????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rod Steward Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.ciechnet.pl 04.07.05, 19:31 zespół echo z makowa rzeczywiscie klasa. wesele w dobrym stylu prawdziwa biesiada:) również polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:04 po co babo zespol z makowa, jak ze swojego miasta mozna chlpakow dorobic :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: 194.246.124.* 17.06.05, 14:56 a czy ktoś z Was mamoże zna i może podać mi kontakt do zespołu Hamena??, słyszałem dobrą opinię na ich temat ale nigdzie nie mogę znaleźć kontaktu do nich... Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 17.06.05, 15:39 Prosze bardzo - 653 21 51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: 194.246.124.* 17.06.05, 16:29 dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebus Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.06.05, 00:17 a moze "forte piano" nie ma disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 13:55 A znasz moze numer telefonu to fortepiano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forte piano Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.06.05, 22:22 502955654 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:55 Ten "znaffca" to jakis "p o j e b"!!! Chuba sie wnerwil bo mu pojechałem!!! To nie znawca tylko zazdrosnik, że ktoś coś robi a mu to nie wychodzi!! Donry jest!!! I tak takich "wariatów" nikt nie poslucha :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 23:37 POKERY sa NAJLEPSI.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: 194.246.124.* 20.06.05, 11:43 a co to za POKERY...? masz jakąś ich mp3?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężatka Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:35 Sory że dopiero odpisuję ale mnie nie było. Jeśli pytasz czemu nie dorabiam ciechanowskich chłopaków to już ci mówię- bo kazdy zespól z Ciechanowa to gnojki z niewiadomo jakimi wymaganiami. Panowie z zespołu Echo dojechali z Makowa i zapłaciłam im mniej niż tym z naszego miasta a uwierz mi bawili pięknie gości i przekroczyli granice disco polo. Pozatym nie odjechgali do domu nachlani.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 20.06.05, 13:04 ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:26 Poker grają muzykę mieszaną - więcej disco polo, ja ich za bardzo nie lubię, kto lubi sielankę weselną to prosze bardzo. Grabowski - jest zespołem, który polecam, imprezy przy ich muzyce zawsze są udane, wokalistka bardzo dobrze śpiewa Hamena z Konopek - chłopaki grają w pełnym składzie: perkusja, bas, elektrycz.... bardzo bardzo dobrze grają a od niedawna śpiewa z nimi młoda kobieta (bardzo ładnie śpiewa), Brawo - są profesjonalistami w 100%, grają super, znają się na muzyce, są prawdziwymi muzykami, prowadzenie i prezentacja na 6+, bawiłam się przy ich muzyce na kilku imprezach i zawsze go najlepiej wspominam, z resztą jeżeli ktoś się zna na muzyce to dobrze wie, że jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 08:07 Jeśli chodzi o Hamenę to nie przesadzaj!!! Moi dobrzy znajomi byli na Sylwestra w Agroturze w Niestumiu i Hamena tam grała. Wrócili rozczarowani!!!! 75% muzyki to było zwykłe "upa,upa..." aby tylko zmęczyć ludzi,natomiast ambitnych kawałków jak na lekarstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesio Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:59 Hahahaha GALAXIS z Gruduska ??????? To chyba żart!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grahamka Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:24 Wiem wiesiu kim jestes tralalalala...hahahahahaha!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: 194.246.124.* 22.06.05, 11:28 to może zna ktoś jakiś kontakt do tego Brawo...?? i mógłby podać, jeśli tak to poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 22:44 Brawo : 501-562-015 Pani Małgosia super babeczka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 13:39 W Ciechanowie z tego co wiem to 90% zespołów korzysta wyłącznie z minidysku!!! Nic od siebie nie dają,tylko udają że grają!! Poza tym w wielu przypadkach wokaliści ciechanowscy prezentują mierny i żałosny poziom!!! A o śpiewaniu "na głosy" to już można zapomnieć!!! Skoro jednak ludzie dają się na to nabierać to trudno-widocznie jakie zespoły,tacy odbiorcy ich muzyki!!! Oczywiście są w Ciechanowie zespoły godne uwagi,ale większość to straszne miernoty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 20:19 taaaaa, że niby wesele to okazja do wczuwania sie w muzyke... zwłaszcza po paru głębszych... większość z balujących zapewne posiada I stopień muzykalności - rozróżniają kiedy grają a kiedy nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.j. Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:03 Niech wpisują się wszystkie ciechanowskie zespoły, które graja na weselach i innych imprezach okolicznościowych!!! Podawajcie kontakt do siebie - może zorganizujemy jakiś zlot zespołów "dancingowych"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grahamka Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:59 Przestan czlowieku co ty piszesz??? Wokalista zespołu "Grabowski" DOBRZE śpiewa??? To jest tragedia jak on śpiewa...KATASTROFA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: 212.160.172.* 05.07.05, 22:04 Polecam zespół The Lira. Nie wiem czy jeszcze istnieje, ale u mnie na weselu wyczesali zajefajną zabawę. A wokalistka... CUD!!! I uroda i głos... WYPAS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:18 Nie polecam zespołu The Lira. Moim zdaniem w Ciechanowie sa 2 godne polecenia zespoły: Atut i Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandryjska77 Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! 16.07.05, 21:21 sorki ale autut to nie jest zespół. To jest pełna dyskietka! Odpowiedz Link Zgłoś
alexandryjska77 Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! 16.07.05, 21:20 oczywiscie ze istnieje - polecam dancingi w baronie, z ich udzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:35 CLIVER - www.cliver.webpark.pl :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BayerFull Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:09 na szkolnym pajacowaniu (apele i te sprawy) to moze i oni sie sprawdzali ( chociaż też nie za bardzo ), ale na wesele to napewno sie nie nadają, obycia i kulturalnego podejscia do gości im brakuje.... no chyba, że wesele ma być w oborze na deskach spod których będzie gnojówka wypływała to w tedy jak najbardziej CLIVER!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znaffca Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:28 nie polecam tego zespołu - to dzieciaki nadające sie do grania na wiejskich umca, umca :D nie zwracajcie uwagi na ich księgę gości bo wpisy zawierające minimalną dawkę krytyki na ich temat zostają natychmiast skasowane więc nie są one obiektywne :D. Jednym słowem zespół fatalny - muzyka kiepska a ogólna oprawa wesela np beznadziejna... zero żyłki wodzireja w tych kolesiach pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoss Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:02 Hahaha!! Ten gosc to jakis osioł!!! Pisze tak bo mu posłałem! A moze tylko zaazdrosci!!! Ba ta "konkurencja" Mniejsza o to! Hehehhe www.cliver.er.pl ZAPRASZAM!!! :) Bez wzgledu na jakies farmazony jednego goscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Discopolowiec Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 00:46 Podobno na weselach nieźli są "Boys" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.j. Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:02 Weź gościu ochłoń!!! Słyszałem was (bo sądzę że to pisze członek zespołu Cliver) i stwierdzam, że jakby wam zabrał minidysk to byście nawet sto lat nie umieli zagrać!!! Akordeonista fatalny,nie ma pojęcia o miechowaniu i technika żałosna!! A te wasze wokale to rzeczywiście nadają się tylko na wiejską zabawę!!! Pojęcia nie macie o śpiewaniu "na głosy", no ale dla dziewczyn z byłych pegieerów to pewnie jesteście niezłym trio!!A poza tym twierdzę że poza Ciechanowem też są fajne zespoły!!! pozdro dla wszystkich potrafiących grać (poza zespołem Cliver oczywiście!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.j. Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:02 Weź gościu ochłoń!!! Słyszałem was (bo sądzę że to pisze członek zespołu Cliver) i stwierdzam, że jakby wam zabrał minidysk to byście nawet sto lat nie umieli zagrać!!! Akordeonista fatalny,nie ma pojęcia o miechowaniu i technika żałosna!! A te wasze wokale to rzeczywiście nadają się tylko na wiejską zabawę!!! Pojęcia nie macie o śpiewaniu "na głosy", no ale dla dziewczyn z byłych pegieerów to pewnie jesteście niezłym trio!!A poza tym twierdzę że poza Ciechanowem też są fajne zespoły!!! pozdro dla wszystkich potrafiących grać (poza zespołem Cliver oczywiście!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.chello.pl 07.07.05, 17:26 A jak wam sie podoba zespół MATEO www.mateo.xx.pl lubita nasz troche czy nie bardzo?? Bo my wasz wszystkich kochamy i dziekujem za to ze porzychodzita tak duzymy stadamy na nasze koncerty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 05:38 Zespół The Lira to totalna porażka. Grają na dancingach w BARONIE. 4 utwory typu jazz, blues, a potem pół godziny przerwy. Od lat nadają wciąż ten sam repertuar, żadnych zmian, nowości. Zabawa z tym zespołem nie będzie udana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.sap.com / 217.8.176.* 09.07.05, 12:36 co sądzicie o zespole master Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grahamka Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:12 Nikt nie pisze o zespole Calypso z Ciechanowa a przecież to bardzo dobry zespół. Bardzo dobrze można się przy tym zespole wybawić. Wokalistka ma w sobie dużo poczucia humoru i potrafi rozbawić i zachęcić do zabawy nawet największego sztywniaka... Ma oczywiście duży talent wokalny... A zespołem który bym poleciła z poza Ciechanowa jest zespół Galaxis z Gruduska. Wokalistka tego zespołu pochodzi z Ciechanowa. Dużo nie biorą a świetnie grają... Także ja polecam zespół CALYPSO z Ciechanowa lub GALAXIS z Gruduska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 07:32 A czy w tym zespole Galaxis z Gruduska to może gra dwóch braci (nawisko-Siuda)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grahamka Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:44 Niestety ale nie mowimy o tym samym zespole. W tym zespole gra 3 mezczyzn i 1 dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grahamka Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:08 Ten zespol o ktorym ciekawski mowisz nazywa sie "stratos" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 07:38 A jak Twoim zdaniem radzi sobie na imprezach zespół "Stratos"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grahamka Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:48 No nie wiem, nigdy nie bylam na weselu na ktorym ten zespol gral... A co sie tak o ten zespol wypytujesz? Tobie sie podoba? A co myslisz o Calypso (czesto grali na festynach np. Konsorcjum Zdrowia przy ratuszu w Ciechanowie), a co myslisz o Galaxis (tez graja czest na festynach w Grudusku)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.pl / 82.160.76.* 17.07.05, 22:40 Osobiście znam tych chłopaków,ale nigdy ich nie słyszałem.Calypso i Galaxis też nie słyszalem!! Tylko jestem ciekaw jak radzą sobie moi znajomi Siudkowie i tyle!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 07:26 zespół master to kiszka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znaFca tematu Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:41 Metallica . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HHHYYYAAA Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.otenet.gr 15.07.05, 15:20 WIDZE ZE W KONCU JEST WATEK NA TYM FORUM NA KTORYM SIE DOBRZE ZNACIE (DISCO POLO) HAHAHHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:49 O co ci codzi?????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
alexandryjska77 Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! 16.07.05, 21:13 Jeśli post jest jeszcze aktualny - serdecznie polecam zespół THE LIRA. Są naprawdę świetni. Jest to pięcioosobowy zespół - prawdziwe instrumenty (bez dyskietek) bass, gitara, klawisze, bębny, wokal, przy czym wokal to kobieta ze świetnym czarnym głosem. Grają każdy rodzaj muzy poza disco polo. Wykonują przeboje, że wymienię tylko kilku wykonawców Maryli Rodowicz, Krystyny Prońko, Krzysztofa Krawczyka, George Michael, Elton John, Gabriel, Tina Turner, Louis Armstrong, Sade... i wiele wiele innych. Oczywiście robią też muzę na zamówienie - np. nie ma problemu z doborem muzyki na pierwszy taniec. Kontakt do zespołu mogę podać poprzez adres mailowy: alexandryjska77@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urbanologia Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.05, 00:02 Kierując się lokalnym patiotyzmem proponuję Dodę Elektrodę:))))))Wujkom i dziadkom się spodoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskietki Ocena 0- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:49 Zespoły, które grają z dyskietek i nie warte są pieniędzy (ok.2000zł/za noc): XXL,CLIVER,MATEO,MATTEO,POKER,FORTEPIANO,SERVICE,RYTM,GRABOWSKI,EASY LAND,OMEGA,PROGRESS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ocena 0- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 00:06 dobrze, że tu nie ma zespołu Bravo, gdyż będą grać u mnie na weselu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAŁAMANY CLIVER Z CIECHANOWA TO ABSOLUTNA LIPA NA MAXA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 01:18 CLIVER Z CIECHANOWA TO ABSOLUTNA LIPA NA MAXA! graja LIPNIE! pija w trakcie grania! no i tym mnie rozwalili, piosenki puszczaja z playbaku, a podobno je graja! lipa! nie polecam! zawiodłem sie na nich!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: CLIVER Z CIECHANOWA TO ABSOLUTNA LIPA NA MAXA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:59 Ba!!! Czasami tak bywa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskietki Re: Ocena 0- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:40 Oni nie grają z dyskietek (minidisc). Chociaż czasem sobie pomagają. Ale to pod koniec wesela :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Ocena 0- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:56 Z dyskietek równiez gra ATUT i BRAVO! Tylko troszkie innych ale to jeden ch... Ale na to juz sie nie zwraca uwagi! Nie to jest ważne, lecz wazny jest wokal i prowadzenie imprezy! Dla mnie najlepszy jest CLIVER i POKER. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Ocena 0- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:47 ale się ubrechtałem :D...l. Clavier i prowadzenie imprezy buehehehehehe :)))))))) beznadziejni są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbinio Re: Ocena 0- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:59 Jak to jeden ch...,to wielki Ch..j grać z dyskietek i od gawiedzi kasę brać.Brawo chłopcy wykończycie niedługo muzę,ale co ja mówię Wy nawet nie wiecie co umiera,bo grać nie umiecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tele2 Re: Ocena 0- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:25 Zgadzam Się Odpowiedz Link Zgłoś
kojo5 do dyskietki 11.08.05, 14:59 Dużo bywasz na imprezach lub posiłkujesz się opowieściami cioci i sąsiadki. Jestem kolesiem grającym w jednym z wymienionych przez ciebie zespołów i zapewniam cię, że ani jedna piosenka nie jest odtwarzana z nośnika. (dyskietka, mini disc, dysk twardy czy jakieś inne cholerstwo) W jaki sposób w takim razie oceniasz kompetencję zespołów? Sądząc po twoim poście na temat zespołów grających z nośników dochodzę do wniosku, że nie jesteś zbyt zorientowaną osobistością. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: do dyskietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:11 dlaczego kłamiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kojo5 Re: do dyskietki 15.08.05, 09:51 Naprawdę nie kłamię, jesteś po prostu zbyt mało zorientowany. Jeśli nie widzisz "żywej" perkusji rozstawionej na scenie, to myślisz o graniu z nośników, pomyśl, że można grać na żywo tzn. "z ręki". Keyboardzista, który potrafi to robić dobrze i posiada nowoczesny i wysokiej klasy instrument jest w stanie zmylić takich kolesi jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kom.Ryba Re: do dyskietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:22 To nie mylenie kolesi,ale bujanie gości takich jak ty.Grając z ręki perkusję,trzeba jeszcze podkładać dobre akordy,a z tym już jest gorzej,to katastrofa...Zastępuje się w tym czasie przynajmniej trzech ludzi, oczywiście sztucznie, można zagrać melodyjkę prawą ręką i więcej do szczęścia nie potrzeba.One Man Orchester`a i po co reszta zespołu?No,żeby stali i wrażenie robili-bzdura totalna i oszustwo,tani grosz.Już wiesz o co chodzi sprawny keyboardzisto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: do dyskietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:08 a taki dobry kaybordzista załaduje sobie jeszcze do tego wysokiej klasy sprzetu dobry podkladzik który do złudzenia będzie przypominał oryginalną aranżację i sie cieszy, ze gra z ręki :D....czysta demagogia Odpowiedz Link Zgłoś
kojo5 Re: do dyskietki 15.08.05, 20:34 Stwierdziłeś, że wszystkie zespoły wymienione przez ciebie grają z dyskietek. Ja tylko zaprotestowałem, że mój zespół nie używa nośników. Jeśli osobiście słyszałeś wszystkie zespoły to w przypadku mojego zespołu po prostu się pomyliłeś. Uważam, że zespoły grające z dyskietek naprawdę oszukują swoich kontrahentów. Są zespoły których członkowie nie potrafią zagrać poprawnie nawet "sto lat". Tacy ludzie niestety zepsuły rynek i spowodowały pojawienie się składów 2 lub 3-osobowych. Tak się po prostu inaczej dzieli pieniądze. Przykład idzie niestety z góry. Wszystkie gwiazdy, a przynajmniej znakomita większość polskiej i światowej sceny muzycznej używają podczas swoich koncertów gotowe podkłady. Zespoły, które koncertowały na terenie miasta Ciechanowa zainkasowały naprawdę duże gaże tak naprawdę tylko za swoją obecność. Nie mów o demagogii tak po prostu jest. Klienci często z niewiedzy, lecz i z braku odpowiednich środków finansowych godzą się na takie oszukiwanie. Kiedy społeczeństwo się odpowiednio wzbogaci, myślę, że klienci zaczną zatrudniać pełne składy muzyczne. Taka sytuacja jest na zachodzie Europy. Zespoły grające całkowicie żywą muzykę otrzymują inne wynagrodzenie. Takie są niestety realia lub po prostu prawa rynku. Skoro znajdują się amatorzy dyskietkowców i chcą płacić za ich twórczość, na rynku pojawiają się i świetnie się mają tacy "puszczacze" plików MIDI. Tak na marginesie w wielu wypadkach to lepiej, że niektórzy ograniczyli swoją działalność muzyczną do naciśnięcia przycisku Play/Enter. Korzystają na tym zdecydowanie uszy i gusta słuchaczy. Co do sprawnego keyboardzisty, którego ty i twój przedmówca tak skrytykowaliście, to naprawdę można grać bardzo poprawnie. Oczywiście nie wystarcza tylko słuch ale i wiedza muzyczna, trzeba po prostu te "poprawne akordy" umieć zbudować i ich używać w odpowiednim miejscu. Też tęsknię do czasów kiedy jakość muzyki wykonywanej przez zespół była wprost proporcjonalna do jakości muzyków. Jeszcze raz powtarzam, że zespół w którym gram nie korzysta z nośników i zapewniam cię, że w towarzystwie żywej sekcji rytmicznej umielibyśmy się znaleźć. Grając w czasie rzeczywistym przynajmniej się nie nudzimy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywizm Re: do dyskietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:00 Tak naprawdę,to nie forum dla Was Drodzy Klienci,lecz przekomarzanie zazdrosnych wobec siebie zespołów. Nie szukajcie wsród darmowych reklamo- biorców,a poprostu proście o video z wesela. Jeśli ktoś nie chce Wam go udostępnić, to znaczy,że jest do kitu! To prawda,że większość odtwarza z nośników,ale są też zespoły "bez perkusji",którym większość z pełnych składów powinna czyścić sprzęt. Są poprostu zespoły dobre,albo słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: do dyskietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:47 Ja nie wymieniałem żadnych zespołów, ktoś inny je wymienił, a ja przytaknąłem... Nie zasłaniaj się tym, że wielkie gwiazy swoje koncerty grają na podkładacha.... wilkie gwazy czesto na koncertach na całkowitym playbacku jada i dostają za to kasę, ale dla was to żadne usprawiedliwienie... Osobiscie polecam zespół bravo.... świedna konwelansjerka... extra wokal... obycie sceniczne... no i przyznają się do tego, ze wspomagają się podkładami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astor Re: do dyskietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 00:35 Ty d... oryginalne aranżacje grają o wiele lepiej niż każdy gotowiec. Tylko studyjne nagrania na nośnikach cyfrowych dorównują,lub przewyższają aranże wysokiej klasy keybordów. Wydaje ci się że grasz w pełnym składzie jedną rączką to jesteś lepszy od takich gości jak Jabłoński?!-To jest "czysta demagogia". Takie zespoły jak Brawo,czy Atut grały, kiedy jeszcze nie było dyskietek (również w pełnych składach). Jeśli kiedyś zagrasz choć połowę tak elitarnych imprez jak oni,to będziesz mógł sobie pogratulować. Jeśli nie wierzysz,że tak można zagrać, to tylko znaczy jaki jesteś cienki.Troszkę się wyśil i poproś to ktoś ci pokaże jak to się robi.W wielu kurortach wypoczynkowych jest tak grana muzyka bardzo popularna i grają tam tacy Gościowie,żebyś się załamał gdybyś mógł tam pojechać i posłuchać. A tak w ogóle to pooczerniajcie się dłużej,to nikt was nie weżmie, tylko pojedzie poza teren. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onken Re: do dyskietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 02:07 Ty d... chyba masz problemy z rozumieniem czytanego tekstu :D pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poland Re: do dyskietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 16:35 Tak grały,szczególnie Atut,ale jak grały "elitarna imprezo".Wróć na ziemię a nie bujaj w cyber przestrzeni.Jeżli chodzi o kurorty to nie blużnij, bo ci co grają z dysku zarabiają tam grosze mniejsze niż Wy tu na chałturze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astor Re: do dyskietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 01:43 A grały. Brawo jeszcze z Jakubikiem,Atut jako "Sekret" i wraz z "Benefisem nie miały sobie równych. Zazdrość z powodu ilości grań nic nie zmieni.A w kurortach zostają już tylko ci,którzy grają z ręki,a nie z dyskietki.Trzeba wziąć do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zunia Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: 213.199.253.* 21.07.05, 13:09 Z Ciechanowskich zespołów za najlepszy uważam zespół BRAVO, ale może nie jestem obiektywna, bo to znajomi moich rodziców. A tak naprawdę, to ani BRAVO, ani żaden inny Ciechanowski zespół nawet nie umywa sie do EASY LAND z Płońska. Na swoje wesele jednak wzieliśmy zespół z Płocka, też są rewelacujni,ale nawet nie pamiętam jak się nazywają,jesli ktos jest zainteresowany, to dopytam narzeczonego i powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: 82.160.76.* 04.08.05, 16:57 Śmieszą mnie takie wpisy: ten zespół to gra z dyskietek a ten to nie!! Prawda jest taka że "na żywo" w Ciechanowie i okolicach to gra może jeden,dwa lub 3 zespoły-reszta to playbekowcy (lub półplaybekowscy,czyli minidysk lub dyskietka). Z tego co wiem to oprócz tej kapeli The Lira to wszystkie zespoły które tu wymieniono podpieraja się elektroniką i gotowymi podkładami. Taka jest niestety prawda i takie są obecnie realia rynku. Zapotrzebowanie na zespoły grające "na żywo' jest narazie małe-duże znaczenie mają tu koszty takiej kapeli!! I dopóki ludzie nie dojdą do większej kasy, dopóty będą istniały takie kapele jedno,dwu lub 3-osobowe grające z dyskietek!! Zgadzam się natomiast z tą wypowiedzią że o wiele większe znaczenie od tego czy ktoś gra na żywo czy puszcza gotowe podkłady ma sposób prowadzenia imprezy, właściwy dobór repertuaru oraz wysoka kultura osobista i oferowane show!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiu z klanu Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:56 Show,show,show juz był i poszoł!Mamy do czynienia z draństwem, naciągactwem i czarną magią w jak najgorszym wydaniu.Ci nieudacznicy na których weselach "grali" jak Budka Suflera,oszwabieni, cynicznie wykorzystani mają czelnośc swe dyletanctwo pokazywać i oceniać:ten dobry,a ten gorszy, a ci z Płońska to już żaden się nie umywa.CIEMNOGRÓD! Obudźcie się, przecież płyty możecie sobie sami puszczać na imprezach za darmo,po co jeszcze ponosić koszty obrzępałów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barto i Rafi [...] IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.05, 18:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: 194.246.124.* 16.08.05, 14:59 ja w takim razie bardzo proszę o namiary na wspomiany zespół z Płocka i zgóry wielkie dzięki PS jak tak czytam te posty to wygląda na o że lepiej darować sobie na weselu muzykę "na żywo" i zaufać płytkom CD :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: 213.199.253.* 16.08.05, 23:21 zespół z tzw płocka tel. 602192071 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barto i Rafi Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.05, 18:49 Ten zespół EASY LAND z Płońska to też wielkie SZAJSTWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barto i Rafi [...] IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.05, 18:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATUT Re: Najleprze zespoły w Ciechanowie to ATUT i RYT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:14 Zespół ATUT dystansuje się od wszelkich głópich wpisów i oświadcza, że nie chce mieć z nimi nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: POSZUKUJĘ DOBREGO ZESPOŁU NA WESELE !!!! IP: 194.246.124.* 18.08.05, 13:04 a co sądzicie o zespole Jana Nowotko, który gra często w Parkowej???? Odpowiedz Link Zgłoś