Gość: ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:22 Szukam dobrego stomatologa w Ciechanowie. Którego mi zaproponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 12:17 Doktor Lewko - bardzo sympatyczny i nie bierze drogo Odpowiedz Link Zgłoś
lizavieta1 Re: stomatolog 19.06.05, 14:22 Ciekawa jestem jaka jest cena w C-nowie np za polmbę światłoutwardzalną. Wielu moich znajomych jeździ z W-wy w okolice bo dentyści biorą o wiele taniej, czasem nawet o połowę!!! Swego czasu jeździłam expresem do Dz-wa, bo robiłam plombki za 60 zł, a W-wie łącznie ze znieczuleniem, kosztowałaby 150 zł. Teraz mam abonament w klinice i nie mam już czasu jeździć, ale myslę, że finansowo nadal miałoby to sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 23:10 Moja Doktor bierze 80 za plombkę ze znieczuleniem,robi też czasem rabaciki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbolały Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 08:49 dr Telichowska przyjmuje w Optymiście i w szkole na przeciwko szpitala - the best cooooooool :() Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka p.Walczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 13:17 Ja chodze do niej juz od dłuższego czasu.. jestem zadowolona, zawsze bardzo miła.. nie potrafie skomentowac jej cen, bo chodze tylko do niej. Przyjmuje na Warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 23:21 Widzę,że leczenie ząbków mało Was interesuje.cóż niska świadomość????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: stomatolog IP: *.speed.planet.nl 08.07.05, 12:02 Malgorzata Kryszewska. Ma swietne podejscie do pacjentow, rowniez do malych dzieci. Plomba kosztuje 60 zlotych. Dla stalych klientow oferuje znizki i bezplatne przeglady. Przyjmuje przy rondzie. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieł Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:27 Ja mam wsystkie tsy i jakos sobie daję ladę w zyciu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:03 To fakt! Mam doświadczenie w sprawach stomatologów. Dobra jest doktor Tyszka ale jest arogancka i bardzo droga.Pani Małgosia Kryszewska jest sympatyczna, profesjonalna i nie jest droga. Dla dzieci ma kolorowe plomby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 23:45 polecam Panią Soplińską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiepasa paradox Re: stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 07:47 Arogancka ? Albo ty jesteś wrażliwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbek Re: stomatolog IP: 213.199.253.* 27.07.05, 16:40 Co wy piszecie najepszym stomatologiem jest Janusz Srzypczyński gąrąco polecam -przyjmuje na ulicy .ZACISZE.Uprzedzam że lista oczekujących pacjęntów jest długa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0102 Re: stomatolog IP: 213.199.253.* 27.07.05, 16:54 tak zgadzam się i do tego potrafi uspokoić wystraszone dziecko będące w gabinecie jest to dokładnie chirurg-stomatolog polecam szczeże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: stomatolog IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 27.07.05, 19:48 polecam dr Oczkowską Odpowiedz Link Zgłoś