Gość: @#@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:32 Kto może polecić kamerzystę, który jest uczciwy, nagrywa profesjonalnie...? Jak możecie to podajcie od razu telefony. Dzięki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: KamerzystaNaWesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:24 Troche daleko bo spod Dzialdowa i do tego troche drogo, ale otrzymasz profesjonalny reportaz. Zdecydowanie praca warta ceny: tel. (23)6968353 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KamerzystaNaWesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:50 Zdecydowanie NIE polecam pana o nazwisku BAJGER! Na moje wesele niemógł dojechac bo był nawalony i niewiedział co sie z nim dzieje. Kiedy już czekaliśmy na zdjęcia zadzwonił i zapijaczonym głosem zapytał czy dzis mamy ślub. Kazał po siebie przyjechac ale niebył w stanie robić zdjęć. A jeśli już nie pije to i tak słabo mu wychodzi to kręcenie a ściąga niezłą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czafi Re: KamerzystaNaWesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 20:37 polecam Wichowski mieszka na ul.Kraszewskiego naprzeciwko hali sportowej Odpowiedz Link Zgłoś
nerudo Re: KamerzystaNaWesele 28.07.05, 21:02 Polecam mojego kolegę Sławka. Robi wszystko rzetelnie i za rozsądną cenę: telefon 602232442 lub 226338518. Będziesz mieć naprawdę wspaniałą pamiątkę z tego wydarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosna Re: KamerzystaNaWesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:15 Polecam pana Wierzbickiego (byłego właściciela studia 5) Nie polecam natomiast Rutkowskiego, który stoi z kamerą w jednym miejscu, dlatego, że wszędzie ma rozstawione światła, które odbijały by się w kamerze. A czołówkę byś miał jak mój kumpel: Studio Rutkowscy przedstawia... Ślub.... ALE LIPA panie rutkowski Odpowiedz Link Zgłoś
leopoldina Re: KamerzystaNaWesele 29.07.05, 23:26 polecam p. Wierzbickiego - niejedną imprezę filmował, gość z klasą, a kasa? czy to ważne jeśli video jest naprawdę udane? nie zdziera, a to prawdziwy profesjonalista, a nie jakiś przypadkowy kolo co to nie wie jak kamerę trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: KamerzystaNaWesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 15:33 Wiekszosc kamerzystow pije na weselach. To wada narodowa spoleczenstwa polskiego. Nie mozna opierac sie na opinni jakiegos debila, ktory robi wiecej bledow niz pisze wyrazow. A temat ten zostal zalozony glownie po to, zeby kogos dobrego polecic, a nie mu "pojechac". Nie znam zadnego dobrego kamerzysty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KamerzystaNaWesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:22 No nie proszę. Dobrze niech się kamerzysta napije na weselu- nawet go poczęstuję ale mój upił się PRZED weselem i niebył w stanie nawet na nie dojść. Z resztą przed takimi ludzmi trzeba innych ostrzegać bo to naprawdę poniżej normy żeby komuś w dniu ślubu taki numer odstawić a ty zastanów się co piszesz i ciesz się ze w takiej sytuacji nie byłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapid Re: KamerzystaNaWesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:24 Znam tego całego "profesjonalistę" pana B. i wiecie co - złamanego grosza bym mu nie zapłacił za to co on potrafi zrobić. U mnie się nie upił ale za to jakość nagrania do dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Re: KamerzystaNaWesele IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.05, 19:35 To w końcu ten Pan B. u Ciebie nagrywał? Czy musiałaś kogoś szukać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Any Re: KamerzystaNaWesele IP: *.piap.pl 01.08.05, 13:29 502 951 306 Jerzy Wierzbicki POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: KamerzystaNaWesele IP: *.man.polbox.pl 01.08.05, 13:49 wy malomiasteczkowi naganiacze , sic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolores Re: KamerzystaNaWesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:47 P. Jerzy Wierzbicki ma nowy numer telefonu 605 826 543. I zdecydowanie jest najlepszy w Ciechanowie! Odpowiedz Link Zgłoś
leopoldina Re: KamerzystaNaWesele 02.08.05, 15:14 ludzie, nigdy nikt nie zadowoli wszystkich! wspomniany przeze mnie kamerzysta sprawdził się już na naszych rodzinnych imprezach i dlatego polecamy go sobie. To nasz wybór, a Wy macie prawo szukać sobie innego kamerzysty. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut Re: KamerzystaNaWesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:28 polecam Sławka L.z Ciechanowa uczciwy, profesjonalny, punktualny- jednym słowem porządna firma POLECAM!!! tel.603540682 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowożeniec Re: KamerzystaNaWesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 16:12 polecam Lewandowskiego 6725555, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem wiem Re: KamerzystaNaWesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:46 nie ma lepszego od p. Piekuta z bielina. oglądałam już wiele kaset z wesela i jego są najładniejsze zrobione pomysłowo, a przede wszystkim nie są drętwe - są indywidualne. ostatnio mniałam przyjemność sama na swój ślub wybierać kamerzystę i oczywiście wybrałam jego! Po obejrzeniu ostatnich jego nagrań weselnych bez zastanowienia podpisałam umowę z p. Piekutem. Jestem pełna podziwu jego weny twórczej........:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: KamerzystaNaWesele - NIE-PIEKUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 23:02 Piekut? no nie przesadzaj widzialem jego nagrania! jest słaby! niepolecam!! stanowczo za dużo pije na weselu! za drogo bierze! nie oplaca sie! piekut to jeden z najgorszych! kamerowal na moim weselu i stanowczo NIE POLECAM!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: KamerzystaNaWesele - NIE-PIEKUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:31 PIEKUT JEST NAJGORSZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły wieczór Re: KamerzystaNaWesele - NIE-PIEKUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:59 sory ale chyba kogoś pomyliliście, p. Piekut filmował na moim weselu i na wielu weselach ode mnie z rodziny, przyjaciół i każdy, ale to każdy był zadowolony. I co jeszcze nigdy nie widziałam lepszego nagrania od jego. Co jeszcze - bardzo pomaga młodym w przygotowaniu się do tego bardzo ważnego dnia. Co do kasy - nie jest tani, ale opłaca się wydać więcej i być zadowolonym. Porównując: ostatnio znajoma mojej mamy załatwiła do siebie na ślub kamerzystę za jakieś 1000 zł. już z plenerem... i co z tego jak kaseta jest nagrana tak jak by to wesele było 10 lat temu, nie wspomnę już o jakości zdjęć. Nie słyszałam złego słowa o p. Piekucie (pomijając twoją opinię) domyślam się dlaczego wyraziłeś się tak o nim, bo zapewne jesteś jego konkurencją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.Z Re: KamerzystaNaWesele IP: *.adsl.solnet.ch 20.09.05, 21:30 Czytajac te wszystkie wypowiedzi naprawde trudno jest wybrac odpowiedniego kamerzyste. Nie chodzi mi juz nawet o pieniadze ale fajnie byloby miec film ze slubu zrobiony profesjonalnie. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertyuiop[] Re: KamerzystaNaWesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:19 Jesli chceszdobrego kamerzyste to dam ci namiar waldekny@wp.pl Facet jest naprawde dobry. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś