Dodaj do ulubionych

PIS kto do parlamentu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:53
Czy ktoś może powiedzieć coś dobrego o kandydatach tej partii czy jest ktoś z
Ciechanowa i czy jest to porządna osoba?
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: PIS kto do parlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 08:46
      Tak , podobno pan Jasiński był sekretarzem w SPOŁEM a żona pisała w Trybunie
      Ludu .Powodzenia
      • Gość: PIÓRO Re: PIS kto do parlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:45
        a Z Ciechanowa ktoś jest i co to za osoba ?
        • Gość: woda Re: PIS kto do parlamentu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 09.08.05, 13:24
          Pan Kołakowski pracował kiedyś w Tygodniku Ciechanowskim - organie PZPR .
          pozdrawiam , ciekawe co ?
          • Gość: szpieg Re: PIS kto do parlamentu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 09.08.05, 13:52
            Pan Kołakowski będąc od kilku lat dyrektorem delegatury urzędu Marszałkowskiego
            oczywiście z partyjnego nadania zarabia rocznie ponad 74 tyś. złotych, nieżle
            co ? Widocznie to za mało skoro chce zostać posłem . Jeszcze się chłopina
            niczego nie dorobił , bo w oświadczeniu majątkowym nie wykazuje nic , nawet
            swojego pieska . Pomóżmy człowiekowi stanąć na nogi !!! Czyżby był kłamcą bo
            przecież jeżdzi pięknym autem , czy to też jest tatusia ?
            • Gość: wyborca Re: PIS kto do parlamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.08.05, 15:49
              Pan Kołakowski pracował w Tygodniku Ciechanowskim jako red.techniczny i został
              razem z Panią Kaczorowską z niego wywaleni przez Ryszarda Maruta.
              • Gość: osa Re: PIS kto do parlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:36
                Czyli potwierdzasz że pracował w organie PZPR i został wyrzucony , gdyby był
                porządnym człowiekiem nie pracował by dla tego komunistcznego szmatławca , sam
                by odszedł widocznie było po drodze
                • Gość: wyborca Re: PIS kto do parlamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.08.05, 20:46
                  Z tego co wiem,to Kaczorowska i Kołakowski pracowali w TC już po 1989 roku,a
                  więc nie w organie PZPR.Masz inne informacje,to napisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka