Gość: kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:53 Czy ktoś może powiedzieć coś dobrego o kandydatach tej partii czy jest ktoś z Ciechanowa i czy jest to porządna osoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz Re: PIS kto do parlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 08:46 Tak , podobno pan Jasiński był sekretarzem w SPOŁEM a żona pisała w Trybunie Ludu .Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIÓRO Re: PIS kto do parlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:45 a Z Ciechanowa ktoś jest i co to za osoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woda Re: PIS kto do parlamentu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 09.08.05, 13:24 Pan Kołakowski pracował kiedyś w Tygodniku Ciechanowskim - organie PZPR . pozdrawiam , ciekawe co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg Re: PIS kto do parlamentu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 09.08.05, 13:52 Pan Kołakowski będąc od kilku lat dyrektorem delegatury urzędu Marszałkowskiego oczywiście z partyjnego nadania zarabia rocznie ponad 74 tyś. złotych, nieżle co ? Widocznie to za mało skoro chce zostać posłem . Jeszcze się chłopina niczego nie dorobił , bo w oświadczeniu majątkowym nie wykazuje nic , nawet swojego pieska . Pomóżmy człowiekowi stanąć na nogi !!! Czyżby był kłamcą bo przecież jeżdzi pięknym autem , czy to też jest tatusia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: PIS kto do parlamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.08.05, 15:49 Pan Kołakowski pracował w Tygodniku Ciechanowskim jako red.techniczny i został razem z Panią Kaczorowską z niego wywaleni przez Ryszarda Maruta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: PIS kto do parlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:36 Czyli potwierdzasz że pracował w organie PZPR i został wyrzucony , gdyby był porządnym człowiekiem nie pracował by dla tego komunistcznego szmatławca , sam by odszedł widocznie było po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: PIS kto do parlamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.08.05, 20:46 Z tego co wiem,to Kaczorowska i Kołakowski pracowali w TC już po 1989 roku,a więc nie w organie PZPR.Masz inne informacje,to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś