Dodaj do ulubionych

przykre na formum ciechanowskim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 19:10
przykre jest na forum ciechanowskim, że niemal w każdym wątku trafi się,
bardzo delikatnie mówiąc, jakiś wichrzyciel
proponuję, aby takie osoby poskromiły swoją radosną, acz głupawą pisaninę,
ponieważ czesto piszą tu poważni i mądrzy ludzie, którym zależy na normalnej
dyskusji, a nie przepychance słownej
Obserwuj wątek
    • Gość: smutny Re: przykre na formum ciechanowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 19:49
      ten apel chyba i tak nie przyniesie poprawy... a szkoda bo forum GW robi sie
      coraz gorsze... :(
      • Gość: wojtek Re: przykre na formum ciechanowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 07:55
        Jeżeli są tu bardzo mądrzy ludzie to mają okazję pokazać jak powinien
        zachowywać się cywilizowany człowiek wobec "krzykacza" i kogoś kto myśli ,że
        jest mądry . Według mnie powinniście temu komuś odpowiadać z jak najwyższą
        kulturą . Nie zapominajcie ,że są tu też zwykli prowokatorzy . Skoro jesteście
        inteligentni to rozumiecie ,że macie okazję naprawić społeczeństwo dzięki temu
        forum ,a jeżeli będziecie odszczekiwać "krzykaczowi" ,to zabawa będzie bez
        końca . To prawda ,że ten apel nie odniesie skutku ,bo już użyłeś
        słowa "głupek" ,a to bardzo wnerwia "krzykacza" .
        • korakora6 Re: przykre na formum ciechanowskim 30.08.05, 12:36
          chciałem tylko napisać ze wszyskie watki zaczynają sie na "naj..." , a
          przynajmniej większośc
          • pelagia_z_gostkowa Re: przykre na forum ciechanowskim 30.08.05, 12:44
            Sprawa jest prosta - w przypadku łamania Netykiety trza po prostu kliknąć na
            czerwony kosz lub napisać do Ich Wysokości Adminów o usunięcie wątku. I nie
            karmić trolli!

A o poziomie forum najlepiej świadczy fakt, ile osób pisze tutaj jako
            zalogowani/pod stałymi nickami.
            • Gość: smutny Re: przykre na forum ciechanowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:22
              klikniecie w kosz niewiele daje, reagują jedynie przy mocnych bluzgach, a
              czasem jak ktoś pisze kompletnie co innego niz temat postu to im sie nie chce
              wertować tego, a jak napiszesz maila to odpuszą `nie ma cenzury na forum,ludzie
              go tworzą` ;/ żenada
              • pelagia_z_gostkowa Re: przykre na forum ciechanowskim 31.08.05, 12:39
                Bo część postów na bieżąco powinien kasować aes (czyli admin społeczny) -
                opiekun forum. Niestety, w naszym przypadku wszelkie próby zaprowadzenia tu
                jakiegokolwiek porządku skończyły się na mało wybrednych bluzgach wobec
                mooszli.
                • Gość: krzysiek Re: przykre na forum ciechanowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:44
                  Bo mooszla (klozetowa?!?) jest niesprawiedliwa, nagina netykiete i regulamin
                  forum. Stosuje zasady tylko w wygodnych dla siebie momentach... jest poprostu
                  do bani i ktoś jak najszybciej powinien ją zastąpić!!!
                  • pelagia_z_gostkowa Re: przykre na forum ciechanowskim 31.08.05, 15:17
                    Jest niesprawiedliwa, bo kasowała między innymi posty o Tepsie, za co
                    odpłaciłeś jej nazywaniem "klozetową"? Jeżeli chcesz zmainy aesa, proszę
                    bardzo, możesz napisać do adminów. Mogłeś już dawno to zrobić, ale widzę, że
                    lepiej sobie pokrytykować, niż wykazać się jakąś aktywnością.

Inna rzecz, że ja działalności mooszli już od dawna na forum nie widzę.
                    • Gość: krzysiek Re: przykre na forum ciechanowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:35
                      Pisałem do adminów ale bez echa :-/....
                      Zrobiłem to już dawno, pamiętam że nawet napisałem post w którym zachęcałem
                      innych aby też napisali, ale widze, że lepiej sobie pokrytykowac niz opierać
                      się na faktach ;-)
                      Nie chodzi mi tylko o tepse...
                      Pamiętam jak mooszla (klozetowa?!?) wypisała post pochwalny (dla siebie samej)
                      i zasłaniała sie w nim netykietą i regulaminem podczas gdy nad i pod jej postem
                      ogłoszonka w stylu: sprzedam mieszkanie miały się dobrze i nikt ich nie usunął.

Droga pelagio_z_gostkowa - Ty masz swoje zdanie o mooszli, a ja swoje.
                      Tak jak na każdy inny temat ludzie mogą mieć różne zdania - i bardzo dobrze.
                      Temat mooszli jest w/g mnie tak płytką i nie wartą uwagi sprawą, że naprawde
                      nie mam zamiaru o niej dyskutować.
                      pozdrawiam
                      • pelagia_z_gostkowa Re: przykre na forum ciechanowskim 31.08.05, 19:07
                        Jeżeli napisałeś - cofam złośliwość. Widocznie nikt nie miał tyle odwagi co Ty,
                        zeby też napisać do administracji portalu ;-) Choć mi w mailu abuse obiecywał
                        ostatnio, że cóś się może na forum ciechanowskim zmieni...
                        Co do mojego zdania o aesie, to po prostu bronię tej funkcji jako takiej. A o
                        konkretnym ciechanowskim aesie - patrz ostatnie zdanie poprzedniego postu.
                        Pozdrawiam!
                        • Gość: Jortex Do "Pelagii" i "Krzyśka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:47
                          Koniecznie kupcie sobie "TC" 6 września.
                          Mam nadzieję, że po tym, co tam znajdziecie, dyskusja na tym forum zmieni profil
                          na historyczno-architektoniczny (albo po prostu okaże się że to forum jest do d...)

Zapewniam tym razem warto!
                          • Gość: edzio Re: Do "Pelagii" i "Krzyśka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:48
                            ale wy zalosni jestescie
                            • Gość: krzysiek Re: Do "Pelagii" i "Krzyśka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:17
                              a ty jesteś zajebisty :D
                              • Gość: edzio Re: Do "Pelagii" i "Krzyśka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:26
                                dzieki brachu!ty tez jestes spoko!
                          • Gość: MC Re: Do "Pelagii" i "Krzyśka" IP: 212.160.172.* 31.08.05, 19:57
                            Mała reklama ;)
                        • Gość: krzysiek Re: przykre na forum ciechanowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:27
                          "Choć mi w mailu abuse obiecywał
                          > ostatnio, że cóś się może na forum ciechanowskim zmieni..."

Wystarczy naprawde bardzo mało aby zmieniło się na lepsze:

podstawowe punkty do realizacji:
                          1) szybka kasacja postów:
                          - "chamskich"
                          - nie związanych z tematem danego wątku
                          - obrażająchych kogoś bezpośrednio
                          2) Kasacja wątków które:
                          - zupełnie nie są związane z naszym miastem
                          - powtarzają się
                          - daleko odbiegają od regulaminu

Dotego dołączyć dobre chęci "aesa", obiektywizm, zdrowy rozsądek plus gwarancję
                          częstko odiwedzania forum i powinno być dobrze!
                          • Gość: grubber Re: przykre na forum ciechanowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:14
                            ale po co to wszystko miała byc wolność słowa a tu co ?? po cio nam forum z
                            cenzura i nakazami co pisdac i gdzie?
                            to jest głupie.
                            • Gość: krzysiek Re: przykre na forum ciechanowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:20
                              uff... minęło kilka godzin od momentu napisania postu i jeszcze nikt mnie nie
                              wyzwał, ze narobiłem dużo błedów...

grubber a no przydał by sie taki czyściciel ażeby spamu nie było i
                              bezsensownych "śmieci" które tylko "odpychają" ludzi o tego forum uważając je
                              za "śmietnisko"
                              • pelagia_z_gostkowa Re: przykre na forum ciechanowskim 01.09.05, 01:59
                                Krzysiek, daj spokój, jest więcej przypadków do wytykania, a z postulatami się
                                zgadzam ;-))
                                Jortex - a możesz zdradzić rąbka tajemnicy (chociażby na privie), bo nie wiem,
                                czy akurat szóstego zawitam do grodu naszego lubego?
                                Pozdrawiam!
                                • Gość: Jortex Do Pelagii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 08:42
                                  Mogę.
                                  Napisz do mnie, to powiem Ci o co chodzi...

jandzin@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka