Dodaj do ulubionych

Coś dla Ciechanowa

IP: 213.199.253.* 31.08.05, 11:58
Czemu nikt nie pomyśli o tym, że ta dziura Ciechanów nie oferuje nic dla
turystów! Czemu nit nie wpadnie na takie pomysł, żeby zimą zrobić lodowisko
(np. przy Gim. Nr. 3) albo no nie wiem: Jakiegoś kamienia z napisem - TU
SIADAŁA KRÓLOWA BONA - w tej dziurze nic sie nie dzieje... żadnych atrakcji w
tym Ciechanowie nie ma! Już zwiedzanie zamku i basen mi się znudziły - ile
można??!!
Apeluję do władz miasta: przemyślcie to...
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Zalewski Re: Coś dla Ciechanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:13
      za moich młodzieńczych czasów był taki kamień o którym mówiono , że ma odbitą
      stopę bo Bona spadła z wieży , komu ten kamień przeszkadzał , a dziś tylko
      Opinogóra ma ławeczkę na której siadać ,,muszą" zakochani .........
      • Gość: CIECHANOWIANIN Re: Coś dla Ciechanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:52
        LUDZIE CZEMU WY NARZEKACIE???TROCHE WYOBRAZNI PROPONUJE!!!JESLI TAK WAM ZLE W
        CIECHANOWIE,TO POLECAM SIE PRZEPROWADZIC NP.:DO KONOPEK!!!!TAM JESY BARDZO DUZO
        ROZRYWEK!!!!POLECAM!!!!
        • Gość: Marek zalewski Re: Coś dla Ciechanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:59
          coś mi się wydaje , że ,,ciechanowianin" ma sam obsesję ...
          • pelagia_z_gostkowa Re: Coś dla Ciechanowa 31.08.05, 19:02
            I na dodatek musi ją wykrzyczeć ;-)
            • Gość: CIECHANOWIANIN Re: Coś dla Ciechanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:07
              JAK WAM SIE TAK NIE PODOBA TO WYPIEPRZAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • pelagia_z_gostkowa Re: Coś dla Ciechanowa 31.08.05, 19:19
                Uhu...dopiero powiało kulturą (czy raczej wysokom kulturom osobistom)...
                • Gość: CIECHANOWIANIN Re: Coś dla Ciechanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:24
                  TY JESTES NAJMADRZEJSZA-P E L A G I O ! ! !MY CI DO PIET NIE DORASTAMY!!!!!!!!
                  CZYTAM,TO CO PISZESZ NIE OD DZIS I NIC CIEKAWEGO JESZCZE NIE
                  NAPISALAS.POTRAFISZ SIE TYLKO MADRZYC!!!A TERAZ NAPISZ DO ADMINOW I SKASUJ MOJ
                  WATEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Koala Re: Coś dla Ciechanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:24
                forma kiepska ale treść dobra!
                brawo!
                trzeba by pozbyć się z ciecha tych maruderów w stylu pelagi i całej reszty
                wiecznych stękaczy!
                • Gość: CIECHANOWIANIN Re: Coś dla Ciechanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:28
                  KOALA NIE O FORME MI TU CHODZILO,A O TRESC!!!A DO TAKICH JAK PELAGIA TRZEBA
                  PISAC W TEN SPOSOB!!!ONA ABY POTRAFI NA WSZYSTKO NARZEKAC.UWARZA SIE NIEWIADOMO
                  ZA KOGO,A JEST PLYCIUTKA,STRASZNIE PLYCIUTKA
                • Gość: Marek Zalewski Re: Coś dla Ciechanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:37
                  Tacy jesteście jak ta zgniła śliwka pod drzewem ...
                  a podpisać się , a pokazać swe oblicze , a zrobić coś - krzyczeć , bluzgać to
                  każdy głupi potrafi / nie ubliżając tym ostatnim / .
                  Wszyscy tacy ,,BOHATEROWIE" jesteście ?
                  pozdrawiam mimo wszystko .
                  • Gość: CIECHANOWIANIN Re: Coś dla Ciechanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:40
                    DROGI MARKU!A CO TU ZMIENIA PODPIS!MARKOW ZALEWSKICH W SPISIE LOKATOROW W SAMYM
                    CIECHANOWIE ZNALAZLEM 12...CO MI SUGERUJESZ???POZDRAWIAM!pawel nowak
                    • Gość: Marek Zalewski Re: Coś dla Ciechanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:41
                      no i się poznaliśmy..........
                      • Gość: CIECHANOWIANIN Re: Coś dla Ciechanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:43
                        I TO COS WEDLUG CIEBIE ZMIENILO???
    • Gość: Jortex Do wszystkich "zawiedzionych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:51
      Koniecznie kupcie sobie "TC" 6 września.
      Mam nadzieję, że po tym, co tam znajdziecie, dyskusja na tym forum zmieni profil
      na historyczno-architektoniczny (albo po prostu okaże się że to forum jest do d...)

Zapewniam tym razem warto!
      • Gość: CIECHANOWIANIN Re: Do wszystkich "zawiedzionych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:56
        JA NIE CHCE,ZEBY FORUM ZROBILO SIE HISTORYCZNE.TERAZ MOZNA SIE CHOC POSMIAC
        • Gość: CIECHANOWIANIN Re: Do wszystkich "zawiedzionych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:59
          A GDZIE SIE PODZIALA MOJA UKOCHANA PELAGIA?MOZE NA POLICJE POSZLA?
          • pelagia_z_gostkowa Re: Do wszystkich "zawiedzionych" 01.09.05, 02:02
            Nie, na piwo... a co, według Ciebie powinnam cały czas na forum siedzieć?
            A dyskusję możemy zacząć, jeżeli wyłączysz CapsLocka - czyli, jeżeli
            przestaniesz wrzeszczeć.
      • Gość: koala Re: Do wszystkich "zawiedzionych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:01
        Jortex... z całym szacunkiem dla Ciebie ale chyba nie chcesz aby profil całego
        ciechanowakiego forum był "historyczno - architektoniczny".

Przecież, to jest forum o CIECHANOWIE i jego sprawach a nie o jego historii i
        budynkach

pozdrawiam
        • Gość: Jortex Re: Do wszystkich "zawiedzionych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:07
          Ja tylko wyprzedzam pewien fakt. (że taka dyskusja będzie się już niedługo tu
          toczyć). Nie martw się nie zawłaszczymy całego forum... :) Na pewno starczy
          miejsca na inne sprawy :))))

Kurcze. Jacy Ci Ludzie wrażliwi...
          • Gość: Koala Re: Do wszystkich "zawiedzionych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:23
            Jorti... ja się chciałem tylko upewnić czy twoja pasja nie znmieniła się w
            obsesję :))

No ale widze, że jest OK

ufff :)))

pozdro
            • pelagia_z_gostkowa Re: Do wszystkich "zawiedzionych" 01.09.05, 02:05
              Jortex się wytłumaczył, więc teraz tylko ja zostałam jako naczelny maruder na
              forum ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka