Dodaj do ulubionych

Srebrny Johny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:57
Kolejny sukces ciechanowskiego ratownika- Łukasza Michalskiego- na arenie
międzynarodowej. Po zdobyciu brązowego medalu w Mistrzostwach Europy w
Niemczech w konkurencji indywidualnej, tym razem w sztafecie reprezentacji
Polski na Mistrzostwach Europy Juniorów. Wraz z kolegami w sztafecie 4x 50 m
z pasem ratowniczym węgorz wywalczył srebrny medal. Do złota zabrakło tak
niewiele. Razem z Kwaskiem tworzyli trzon naszej reprezentacji.Wielkie dzięki
i gratulacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: zmartwiony Re: Srebrny Johny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:31
      Żal mi Kwaska, który był chyba najlepszym zawodnikiem reprezentacji, o czym
      świadczą wyniki, a w tym jedynym przypadklu nie startował i nie załapał się na
      medal. Szkoda! A tak swoją drogą wielkie brawa dla tych chłopaków za wolę
      walki, ambicję i dążenie do celu. Gdyby władze miejskie i WOPR-owskie pomogły,
      to może byłoby lepiej. Przy okazji:słyszałem, że WOPR mając już drużynę
      ratowniczą chce tworzyć coś nowego. To chyba jakaś paranoja. Życzę
      powodzenia.Kto będzie ich trenerem? Nie widzę tutaj takiego? Przecież Kwasek i
      Johny sami trenują.
      • blondi33 Re: Srebrny Johny 28.09.05, 10:15
        Łukasz Michalski jest absolwentem szkoły społecznej i będzie pewnie nie mniej
        sławny niż Doda!!! Tego mu życzę!!
        • Gość: Krasiński Re: Srebrny Johny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 11:06
          Obaj chodzą do Kracha.
          • blondi33 Re: Srebrny Johny 28.09.05, 11:50
            po prostu najlepsi chodzą (chodzili) do najlepszych szkół :)
            • Gość: zbinio Re: Srebrny Johny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:28
              Blondi33-Ty masz obsession na punkcie tej szkoły,radzę-leczyć się trzeba,bo
              inaczej będziesz chodziła wokół niej,jak tu jeden na Aleksandrówce.
              • blondi33 Re: Srebrny Johny 30.09.05, 06:40
                a zauważyłeś :) na końcu mojej wypowiedzi??? :))
                • Gość: zbino Re: Srebrny Johny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:41
                  No,tak nie zauważyłem,chyba się starzeję,ale w/g mnie powinno być tak:-)
                  Przepraszam i pozdrawiam znajomą z forum ;*
      • Gość: rozważny Re: Srebrny Johny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 17:04
        Ta. hm? WOPR jest stowarzyszeniem a nie organizacja czy firma zajmujacą sie
        sponsoringiem! Jest to biedna instytucja, prawdobodobnie jej dni sa tak naprawde
        policzone! Świetnie ,że odnoszą sukcesy ci chłopcy bo gdyby nie to byli by
        zwykłymi leszczami z którymi nie za bardzo mozna sie dogadać ! aczkolwiek
        zaczynają łapać troszke zarozumiałości i cwaniactwa od Piotrowskich ( oni sa
        najmądrzesi) szczegolnie Piotrk ,który studiuje 3 rok pierwszy rok :) ale nie o
        tym! Wiem ,że te posty piszą właśnie oni sami ,troszke rodzice i zadymke sobie
        robią. Ciechanowskiemu WOPR zawdzieczja to ,że są RATOWNIKAMI i taka jest rola
        WOPRU ( nie wiem czy maja chociaz troszke wdzięczności) Zarabiali pieniążki w
        wakacje , opalająć się nad woda itd. Jeżeli chca wyjeżdzac na zawody to prosze
        bardzo ale sponsora trzeba miec ! On płaci i nagradza ! ( spójrz np. Grupa Elite
        Cafe w lekkej atletyce!) i ciekawi mnie , który klub czy stowarzyszenie
        macierzyste płaci i nagradza zawodników za to że są w kadrze Polski czy ja np.
        oni Mazowsza! Wyjazd na zawody z kadry? kadra płaci! A wy tu co ? od WOPRU?
        Takie sa realia! A tak wogóle to chłpaczki chyba przesadzaja ! Ja przynajmniej
        myślałem ,że robią to dla siebie a tu? Rozczarowanie! kasy kasy kasy ! owszem
        wiem ,że wszystko kosztuje nie jestem z księżyca ale... do WOPRU po kase nagrody
        i chyba rozum ktos traci! ha najlepiej jak by zabrac troszke pensji ratownikom
        na basenie i dac dla Pieknej Grupy( młodzi , piekni i najlepsi! ) tak czytałem w
        jednej z gazet! Niech gazety zasponsorują np! Wielkie oburzenie ,że łódka
        trafiła do WOPR! a gdzie ma trafić na podwórko Michalskich, Kwasnieskiego czy
        Piotowskich? Hm? Wygrali ? Wygrali ? Gdzie należa ? Do WOPR Gdańsk , Zabrze? Czy
        Ciechanów? I tu właśnie trafia łódka ! A wojtczuk miał powiedziec ,że sie nie
        nalezy? Albo ,że nie zasłużyli na taki dar? Czerwony to on jest ale nie głupi.
        nastepnym razem taki prezent to nie za jego kadencji lub czasu na tym świecie!
        tak bo WOPR jest BIEDNY!!! Zrozumcie to wy zawodnicy , rodzice i sympatycy wody
        , pływania! Nie psujcie wrażenia jakie pozostawiacie po zawodach! Sukces wszyscy
        sie ciesza a potem... zawodnicy chcą oklasków , kasy , nagród i bóg wie czego !
        Pozdrawiam ichociaz wiem ,ze mało kto zrozumie co napisałem a szczegolnie ta
        ekipa pływacka ,której chyba sie za duzo wody wlewa uszami do mózgów a
        chlorowana jest i to bardzo! pa
        • Gość: Rodzic Re: Srebrny Johny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:03
          Drogi Przyjacielu!
          Nie rozumiem dlaczego ten post znalazł się na tej stronie. Nie ma tutaj nic na
          temat WOPR-u, lecz mowa jest o sukcesie ratownika. Czy to się komuś podoba,czy
          nie- jest to fakt. Inną rzeczą są pewne pozostałe sprawy poruszone przez
          ciebie, ale nie zamierzam ich tutaj komentować.Można do kilku mieć wielkie
          wątpliwości, gdyż chłopcy ci się wcale nie zmienili, nie są zarozumiali i woda
          sodowa im do głowy nie uderzyła. Każdy z nas pragnie być zauważony i doceniony.
          Ciągle pisałeś o tej kasie. Nikt tego nie oczekuje, bo gdyby tak było chłopcy
          nigdzie by nie pojechali. Nie pierwszy raz słyszę na basenie taki zarzut, że
          oni ponoć zabierają "wielkie" pieniądze panom ratownikom. Drodzy panowie
          ratownicy, to my rodzice wiemy ile pieniędzy wkładamy w to by nasze dzieci
          robiły to dla siebie, bo medale należą do nich. Może zrobimy zebranie i
          porozmawiamy prosto w oczy. Na forum są tylko albo anominy lub pseudonimy.
          Wtedy można napisać i wysłać wszystko. Ty sam używasz w tekście nazwisk
          chłopaków, a sam jesteś schowany pod pseudonimem.Można przypuszczać, że
          należych do braci ratowników, to proszę pokaż co patrafisz, podobnie jak oni.
          Tego Ci z całego serca Życzę.
          • Gość: NieRatownik Re: Srebrny Johny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:16
            Drogi rodzicu! ja poprostu wiem jak jest! Sukcesy ? Tak! Są ! Ale cała ta oprawa
            chyba nie ta drogą ! A jeżeli chodzi nie o kasę to o co WOPR jest proszony? O
            medale i dyplomy! ciagle sie przewija a WOPR to nic nie robi nie reaguje na
            sukcesy itp. Jak ma reagować ? Nosic na rekach? Czy sypnąć kasą? Bosko ,że sa
            wspierani przez rodzicow skoro ich na to stac a wiem ,że tak. I na tym powinno
            być koniec! Ratownik to nie zawodnik , który jeździc ma po Hiszpaniach na zawody
            tylko człowiek ,który ma ratować ludzkie życie ! A skoro oni wybrali taka droge
            to ok. Nikt tego nie neguje tylko na miłość boska po co te posty o WOPR-rze ! ?
            dajcie na luz ! P.S Ty tez RODZICU nie piszesz jak sie nazywasz a wypowiadzasz
            sie na forum! A oni ? Są słynni podobno! A w sumie i tak wiadomo o kogo chodzi!
    • Gość: Prześmiewca Re: Srebrny Johny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:20
      A Johny ! to faktycznie przymólony na maxa jest! I co z tego ,że srebrny? Przed
      nim całe zycie i nikt nie bedzie pytał czy on jest srebrny czy fioletowy. A
      ogólnie to przychlast jakich mało! A obok jeszcze jakajacy sie i napinajacy
      Kwasek i bracia P. mośki ,że hehe! nara
      • Gość: arekg Re: Srebrny Johny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 01:08
        Takie wiesci ciesza. wiec trzymam kciuki od siebie i Czasu Ciechanowa.
        pozdrawiamy medaliste.Arek g
        • Gość: Szaman Re: Srebrny Johny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 11:03
          Ci zawodnicy to naprawdę super goście. Nie startują dla kasy, tylko żeby dać
          jak najwięcej z siebie, godnie reprezentować WOPR a czasem Kraj. Chcą tylko by
          takie cymbały jak Wojtczuk im nie przeszkadzały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka