Dodaj do ulubionych

II LO w Ciechanowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:41
w szkole odgrywaja sie poprostu cyrki!!! juz pazdziernik atu plan
nieustabilizowany, zmienia sie co tydzien, dla pewnych klas nie ma
przewidzianych klas- lekcje odbywaja sie w zenujacych warunkach. co pewien
czas zmieniaja sie nauczyciele (klasa w ciagu 3 lat nauki ma 4 nauczycieli j.
polskiego). dla klas programowo najwyzszych nie sa przewidziane zajecia
fakultatywne jak to jest w innych szkolach średnich. jestem bardzo
rozczarowany taka sytuacja. jesli nie interesuje was nauka to ta szkola jest
doskonalym wyborem.
Obserwuj wątek
    • Gość: grazyna Re: II LO w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 20:41
      wyrazy współczucia, tym bardziej, że matura tuż tuż i każda lekcja ważna. U nas
      są fakultety i wszystkie lekcje odbywają się normalnie od 1.09. Nawet powtórki
      i klasówki za nami. I wcale krach nie taki straszny jak go malują..
      • Gość: e-koleżanka Re: II LO w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:30
        plan powalony, nauczyciele myślą jak się wymigać od uczenia a uczniowie
        zastanawiają na jakie korepetycje zapisać żeby zdać maturę, o o fakultetach w
        naszej szkole nikt nie chce słyszeć... ale, zdaniem naszej pani dyrektor, nie
        każdy nie musi studiować...
        • Gość: ja Re: II LO w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.01.06, 13:49
          odczepcie sie od mojej szkoly!!!! jest zajefajna przynajmniej nie ma takich
          ulungów jak w krasiniaku!!!!! DO PRACY RODACY!!
    • Gość: daruu Re: II LO w Ciechanowie IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.05, 16:54
      zgadzam sie z panem ptrofesorze. Paln leckji jest do duuuuuuu...
      • Gość: fatamorgana Re: II LO w Ciechanowie IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 08.10.05, 23:09
        czy mówimy o LO na Orylskiej :)
        Czy dyrą jest nadal Żmija???
        jeju jeju ja tam chodziłam...
        całe cztery lata...
        w tym na matme do Krysi...
        gryzipiurek jeden!!!!!!!
        ale pana Tomusia od polskiego wspominam bardzo dobrze :)
        na maturze był super!!!!
        nie dajcie się!!!!!
        trzymam kciuki!!!!!
        • Gość: XX Re: II LO w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:18
          Nio już teraz nie jest tak źle...plan w miarę się ustabilizował....I fakultety z
          niektórych przedmiotów tez są!! :)
          • migliora Re: II LO w Ciechanowie 12.11.05, 22:46
            ok, plan i fakultety moze i juz sa... ale teraz fanaberie sie dzieja z innymi
            sprawami. juz drugi raz wciagu ostatnich kilku tygodni zginely dzienniki... i
            chyba nikogo nie interesuje to, co stalo sie z nimi naprawde...
            • Gość: XX Re: II LO w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:51
              A to w Twojej klasie zginął dziennik? Ja tez coś niby o tym słyszałem...
              Ja uważam że szkoła jest ogólnie OK.
    • Gość: aneta Re: II LO w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 22:10
      ja tam chodziłam w latach 1996-2000 bardzo dobrze wspominam, matę miałam ze
      Żmiją i było fajnie, a polak z panią Nowotko i jestem bardzo szcześliwa z tego
      powodu bo to świetny nauczyciel i pedagog, życzę każdemu takiego nauczyciela
    • Gość: she Re: II LO w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 23:15
      Ja też tam chodziłam 5 lat temu i nauczyciele byli bardzo oki,może oprócz pana
      chemika i pani french;-).Pani Krysia z maty the best, pani Iwonka z polskiego
      (nie wiem czy uczy jeszcze) przygotowała do matury jak nikt inny,ze nie wspomnę
      już o pani od historii,chyba też ma na imę Krysia, na maturze bardzo w
      porządku.Szkoda,ze za moich czasów w sumie tylko jedna dobra anglistka bodajże
      jej imię brzmiało Agnieszka.A bałagan tam w sumie był zawsze,jakieś szopki z
      planami, klasami, poranione sztuczne apele,śmigania w ochraniaczach bo jak
      dziesiecioletnie dzieci gonili żeby miec kapciuszki i woreczki na kapciuszki;-)
      Ale ogolnie szkoła bardzo OKI i 4 lata nie wyrwane z zyciorysu:)
      • Gość: Miska Re: II LO w Ciechanowie IP: *.orange.pl 13.01.06, 14:28
        Jestem uczennica tej szkoly od 1.5 rok. Szkola i klasa bardzo mi sie podoba ale
        to ze szkola jest nie zorganizowana i sa problemy z planem i klasami to
        najszczersza prawda. Gdybym teraz mniala wubierac nigdy nie poszla bym do tej
        szkoly. Pani Wysocka od niemieckiego i pani Smigielska od geografi sa barzo
        wymagajace i mysla ze my do nauki mamy tylko ich przedmioty do nauki.
        • Gość: absolwent Re: II LO w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:50
          Konczylem LO kilka lat temu i mile je wspominam. Pani Wysockiej nie znam za to
          Pani Smigelska zawsze byla wymagajaca, ale docelowo dawalo sie zdac te
          geografie - najwazniejsze to miec na zajeciach cwiczenia i atlas :)
    • Gość: inteligent Re: II LO w Ciechanowie IP: 213.199.253.* 14.01.06, 20:56
      A ja kończyłem zawodówkę i takich jaj nie było!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka