Gość: SEBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:23 Wie ktoś co sie stało z tym lokalem??? chyba zamkniete?? Remont czy co??? Prezes co sie dzieje z Twoim lokalem???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Uciekajacy_Qrczak Re: Mr Chcken IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:35 Ptasia grypa, ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minio Re: Mr Chcken IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 03:00 Nie martw się, żarcie tam było ochydne i długo trzeba było czekać. Zrobiłam dwa podejścia i uznałam, ze ten lokal jest do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały penis Re: Mr Chcken IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 08:09 Bo niektórzy myślą ,że ciechanowianom można wciskać badziewie ,a my wszystko zjemy i kupimy byle było tanio . Tak jakby nikt stąd dupy nie ruszał i świata nie znał . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakOSZ Re: Mr Chcken IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 10:35 ten śmierdzący lokal był skazany na porażkę od samego początku ,ale i tak odniósł sukces utrzymując się tak długo.śmierdzącym olejem czuć było na drugim końcu wa-wskiej,a ludzie którzy tam jedli ,byli mocno skrzywieni przez długi czas.jestem dumny ,że nigdy nie jadłem w tej minus***** knajpie./mr.chicken sucks!!!/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informator Re: Mr Chcken IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 18:36 To miejsce nadawało się by tylko na byrdel ..... Odpowiedz Link Zgłoś