Dodaj do ulubionych

Prezydent 2006

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 16:24
Petrykowski, Stryczyński, Wardziński - wg KRC już oficjalnie potwierdzili
start. Kogo obstawiamy?
A może: Tyszkiewicz, Kałużyński, Walczak, Siwanowicz, Czyżewski, Szeski,
Bugdal, Jagodziński, Geryk, Kiwit, Gładysz, Bukowska?
A może jakiś fuks?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mars Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:44
      z tego co tu widać to tylko Pani Gładysz
      • Gość: derek Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:29
        Tylko BUGDAL!
        • Gość: Venus Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:41
          Stryczynski i Wardziński nie mają juz żadnych SZANS!
    • Gość: forumowicz Re: Prezydent 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 07:51
      Fuks to już był przed trzema laty. Teraz, na dziś poważnymi kandydatami mogą
      być: Wardziński i Czyżewski oraz pewnie ktoś z PiS, które jest na fali ( jak
      długo, czy fala się utrzyma do jesieni 2006).
      • Gość: wyborca Re: Prezydent 2006 IP: 213.199.253.* 23.11.05, 08:51
        Pan Andrzej Czyżewski jeżeli się odważy podjąć wyzwanie wygra wyścig do fotela
        prezydenta w cuglach.
        • Gość: ciekawski Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:43
          A kto to jest Pan A. Czyżewski ??????????????????????????????????????????
    • Gość: Tutejszy Prezydent 2006 IP: 157.25.164.* 23.11.05, 16:52
      Przemysław Bugdal, Zdzisław Petrykowski i Cezary Szeski - oto czołowi kandydaci
      w wyborach samorządowych na Urząd Prezydenta Miasta Ciechanowa. Lewica górą!
      Menele i Afonsi Ciechanowa Łączcie się!
    • Gość: Mars Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:07
      "Tutejszy" ten temat nie jest dla Ciebie.Poszukaj swoich klimatów,lepiej ci
      będzie ze swojakami.
      że zawsze jakieś induwiduum stara się wszystko splugawić.No cóż trzeba z tym
      żyć.
      • Gość: kuba Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:11
        On jest raz tutejszy,raz ubek esbek,to jakiś świr.
        • Gość: ciekawy Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 15:04
          Jak to jest z tym kandydowaniem Wardzińskiego na prezydenta?
          Jednego dnia w KRC szef miejski PO - A.Sobotko mówi,że Platforma jeszcze nie
          wytypowała kandydata,drugiego dnia w BARONIE szef powiatowy PO - W.Wardziński
          mówi,że będzie ubiegał się o ponowny wybór na prezydenta.Skoro zatem władze
          Platformy nie wytypowały jeszcze nikogo do kandydowania na prezydenta,to znaczy
          że Wardziński wytypował się sam? Czy jest to realizacja jego programu "bez
          układów bez korupcji" ?
          • Gość: man Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 20:36
            Ale jesteś inteligentmy! Może to Sobotko jeszcze nie wiedział, że Platforma juz
            wytypowała. Po za tym smacznego!
            • Gość: wowa Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:36
              SOBOTKO HA HA HA!!!!
    • Gość: Mike [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 22:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ciekawy Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 01:55
        Jak to Sobotko nie wiedział,przecież to szef miejski PO-tam typują kandydata na
        prezydenta!Rozmawiałem z członkiem Platformy,Wardziński nie dostał żadnej
        rekomendacji od organów statutowych partii! Wychodzi na to,że sam siebie
        wysunął na kandydata.Ot i cała jego moralność.
        • Gość: xtg Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 08:20
          W "EC" ukazał się płatny wywiad z Ptasiewiczem jako kandydatem. Mi najbardziej
          podobał się jego życiorys - ani słowa o pracy w KW PZPR i 20-letnim stażu w
          przewodniej sile narodu.
    • Gość: Obser Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 09:17
      Podoba mi się pomysł z p. Andrzejem Czyżewskim! Bugdal i Siwanowicz??? To chyba
      jakieś żarty!!!!!! Ptasiewicz to też poważny kandydat, mimo swojej PZPR -
      owskiej przeszłości. A co myślicie o Kałużyńskim, obecnym sekretarzu Urzędu
      Miejskiego?
      • Gość: Mefisto Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:25
        Pan Andrzej Czyżewski może kandydować,ale co najwyżej na sołtysa.
        Pan Kałyżyński,jeśli zdecyduje się startować jako kandydat PiS-u,będzie
        najpoważniejszym kandydatem na prezydenta.
        • Gość: zyga Re: Prezydent 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.12.05, 20:56
          Następny z lewicy.Czy w tym mieście nie ma kandydatów prawicowych.
    • Gość: czytelnik Re: Prezydent 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:36
      EXTRA Ciechanów rozpoczął już agitację wyborczą i wyznaczył na początek kilku
      faworytów z przewagą kandydatów z którymi sympatyzuje: Stryczyński,
      Petrykowski, Ptasiewicz, Wardziński. Trochę ciasno na lewicy, ale to może
      dobrze bo maleją szanse tych kandydatów.
    • Gość: czytelnik II Re: Prezydent 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:05
      Wybory mogą być 14 maja 2006 więc nie trzeba sie zbierać do kandydowania.
      • Gość: polny konik Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 16:12
        Rzeczywiście na lewicy ciasno,bo Stryczyński,Wardziński i
        Petrykowski.Ptasiewicz ma małe szanse,startował już kilka razy w wyborach i
        zawsze osiągał słabe wyniki.
    • Gość: prawnik Re: Prezydent 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 09:08
      Przyśpieszenie wyborów samorządowych, a więc skrócenie kadencji jest wątpliwe
      prawnie.
      • Gość: jaro Re: Prezydent 2006 IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.05, 21:16
        Czerwony Ciechanów. Precz z komuchami na prezydenta.
        • Gość: klops Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:30
          Zgadzam sie z Toba. Wardzinski nie powinien kandydowac jako osoba zatrudniajaca
          na stanowisku swojego zastepcy komuniste z bylej PZPR.
          • Gość: kuba Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 00:49
            Wardziński nie miał skrupułów zatrudnić lektora PZPR E.Sadowskiego na
            stanowisku swojego zastępcy,przecież jego ojciec to też znany działacz PZPR.
            Sadowski ściąga teraz do PO desant z SLD,obecnie załatwia przyjęcie do PO
            radnego Stępkowskiego.Niech żyje sojusz SLD i PO!
            • Gość: Mefisto Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:21
              To Wardziński już tak nisko upadł,bez rekomendacji PO wysunął się na kandydata
              na prezydenta? Może Wardziński uważa,że Platforma to on. Ale z Platformy
              dochodzą głosy,że jest on słabym kandydatem na prezydenta - nie wiadomo zatem
              czy dostanie w ogóle rekomendację PO. A może Wardziński zamierza startować ze
              swojego komitetu wyborczego,jak Stryczyński?
              • Gość: mieszkaniec Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 22:03
                To ciekawe,bo ja też słyszałem że Stryczyński i Wardziński mają połączyć siły i
                wystawić jednego kandydata na prezydenta!To byłoby rozsądne rozwiązanie
                przecież obydwaj mają ten sam lewicowy rodowód,więc po co dzielić elektorat.
                • gappa Re: Prezydent 2006 10.12.05, 22:11
                  A długo jeszcze tak będziecie biadolić ???
              • gappa Re: Prezydent 2006 10.12.05, 22:14
                A co to jest platforma ?
                Wie ktoś ?
                • Gość: mieszkaniec Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 22:37
                  Platforma to taki dziwny twór,który powstał z działaczy Uni Wolności i Polskiej
                  Zjednoczonej Partii Robotniczej - ale nie jest ona ani wolna ani robotnicza.
                  • gappa [...] 10.12.05, 22:59
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: te Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 23:04
                      te , a ty pewnikiem ze stajni rydyka
                      • Gość: Mefisto Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 23:14
                        Ten cały Guciu83 to musi być ze stajni Michnika,bo wprowadza cenzurę.
                        • guciu83 Re: Prezydent 2006 10.12.05, 23:29
                          no proste... i będę ją wprowadzał!
                          A wyznacznikiem moim netykieta!

Znaj i stosuj Netykietę a ręka cenzury Cię nie dosięgnie :D.

Pozdro dla niebluzgających i nie obrażających innych :).
                          • Gość: Mefisto Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 23:37
                            Czytałem wpis gappy i nie zauważyłem tam żadnych obraźliwych wyrażeń.Ot po
                            prostu osobisty punkt widzenia na ludzi polityki.
                            Rozumiem,że może być niewygodny dla ludzi ze stajni Michnika,ale żeby zaraz
                            kasować wpis? Guciu83 zachowujesz się tak jak te sługusy z Mysiej.
                            I jeszcze ta arogancka odpowiedź!!!
                            • guciu83 Re: Prezydent 2006 10.12.05, 23:59
                              Mephisto...ja tu tylko sprzątam.. politykę mam gdzieś, a jak widzę post który
                              na moje "oko" jest obraźliwy to go kasuje... ot co..
                              pojęcia nie mam na temat "orientacji" politycznej Michnika - i wcale mnie ona
                              nie interesuje.

pozdrowienia
                              • Gość: Mefisto Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 00:45
                                No,jeśli tylko sprzątasz to rozumiem,że Twoje "oko" nie musi być bardzo
                                bystre.Sadzę jednak,że nawet sprzątacz ma pojęcie o orientacji politycznej
                                Michnika.
                                • guciu83 Re: Prezydent 2006 11.12.05, 01:02
                                  Sprzątacz może i ma, może nawet sprzątaczka ma - ja nie mam - taka różnica.
                                  I to czy Ty to rozumiesz czy nie rozumiesz też nie za bardzo mnie interesuje :D.

pozdrowionka
                                  • Gość: Mefisto Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 01:24
                                    Rozumiem,najważniejsze być dyspozycyjnym.Za to Ci płacą!
                                    Mierny,bierny ale wierny - Michnikowi!
                                    Rozumiem,że nie rozumiesz.Jesteś biedny.

P.S.Nie pozdrawiam.
                                    • guciu83 Re: Prezydent 2006 11.12.05, 01:32
                                      rzecz w tym, że mi nikt za nic nie płaci :))))))

szkoda mi troche Ciebie ale nie zamierzam trcić dobrego humoru :).

mimo wszystko pozdrawiam i życze miłej nocki
                      • gappa Re: Prezydent 2006 10.12.05, 23:18
                        Nie ze stajni jeno z komnaty ,i nie od Rydzyka jeno od siebie samej.
                        Mam po prostu oczy otwarte i widzę co je dobre a co je lepsze ...
                        To je sztuka wiedzieć.
            • Gość: Ja z Ciemnogrodu Re: Prezydent 2006 IP: 212.160.148.* 11.12.05, 14:04
              Myslę, że czas wielki aby w tym zatęchłym mieście wybrano wreszcie prawdziwego
              prezydenta a nie jakieś pseudo marionetki. Ja osobiście mam w du...e czy nowy
              prezydent będzie z SLD PO PiS PZPR czy innej partyjki utworzonej na potrzeby
              danej chwili. Albo człowieku cos potrafisz i masz zapał zrobić coś dobredo dla
              miasta albo spier....j.Zakres obowiązków prezydenta to nie tylko zalewanie pały
              na impezkach z okazji braku okazji.
              • Gość: mieszkaniec Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 14:28
                Podzielam taki sposób myślenia.Nie jest ważne z jakiej opcji jest kandydat,czy
                jest ładny i ile kwiatków na pokaz rozda kobietom.Jest ważne co potrafi zrobić
                dla miasta i mieszkańców!
                • Gość: Ciechanowianin Re: Prezydent 2006 IP: 212.160.130.* 11.12.05, 15:02
                  Wreszcie jakiś sensowny tok myślenia.
                  • Gość: :D:D: Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 22:04
                    i tak Kamil Nowacki wygra z parti luidzi ulomnych
                    • Gość: Ja Re: Prezydent 2006 IP: 195.205.251.* 12.12.05, 14:06
                      Temu miastu potrzebny jest ktoś z jajami. Ktoś kto ma pojęcie o śrubokręcie. Bez
                      jaj z tymi kandydaturami Wardzyńskiego, Stryczyńskiego, Petrykowskiego czy
                      innych piekarzy. Słodki Gieniu to był by dopiero prezydent.
                      • Gość: poinformowany Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 14:35
                        A ja wam mówie że Rada Powiatu PO da rekomendacje Arturowi Sobotce. WW popełnił
                        falstart ogłaszając swoją kandydaturę bez uzgodnień ze strukturą PO. Zachowuje
                        się jakby podporządkował sobie wszystko i wszystkich. Czy ktoś taki może być
                        wiarygodny? Dobrze że w ciechanoskiej PO są niepokorni i nie boją się
                        sprzeciwić temu autokracie ijuż zaczeli pracować na rzecz innego,
                        domokratycznie uzgodnionego kandydata. Brawo, tak trzymać.
                        • Gość: xtg Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:04
                          Wiem, że to chyba nierealne, ale ja zagłosowałbym na Stasia Antośkiewicza
                          • Gość: dcd Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:53
                            a ja bym zaglosowal na Adama Płosińskiego:):)<LOL>
                            • Gość: poland Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 18:03
                              transfery jak u piłkarzy :) z LSD do PO i w drugą mańkę :) to jak dawniej
                              SKL - AWS - PO partia z parti :) najwyzszy czas aby odpartyjniśc urzed
    • Gość: zomo Re: Prezydent 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 18:22
      a może Ptasiewicz Z.
      członek Wojewódzkiego Społecznego komitetu rezerwy Milicji Obywatelskiej w
      Ciechanowie
      wspierał silnie Wojewódzki Społeczny Komitet ORMO w Ciechanowie
      razem ze S. Żaglem - przewod. kolegium redakcyjnego 9piszącego o "akowcach) jak
      o bandytach -patrz jubileuszowe informatory ormo
      • Gość: wyborca Re: Prezydent 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:33
        a może Dariusz Szczygielski z PO? Jest chyba lepszym kandydatem na prezydenta
        niż Wardziński,którego nie popiera nikt,nawet jego własna partia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka