Dodaj do ulubionych

kebab rynek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:24
witam wszystkich.odpowiadam na wszystkie negatywne komentarze pod adresem
kebaba w rynku.lokal ten jest kolejnym z sieci istniejącej od ponad 2 lat w
olsztynie.są pewne procedury, których się trzymamy tzn.kebaby sa identyczne w
tych miastach,wszystkie skladniki sa takie same, a najwyższą ich jakość
otrzymujemy w oparciu o zdobyte doświadczenie oraz wykształcenie w zakresie
technologii żywności i jej kontroli .pod wzgledem higenicznym nikt nie może
nam miec nic do zarzucenia-szczególnie te osoby które wyrazaja takie opinie a
nigdy nie byly na naszym zapleczu.nigdy nie sprzedajemy naszym klientom
surowego miesa-nie pozwala na to odpowiednia srednica noza do krojenia oraz
bardzo wysoka temperatura.w odpowiedzi do konkurencji-skupcie sie lepiej na
poprawieniu własnej jakosci w swoich lokalach i konkurowaniu na takim poziomie
niz prymitywne obsmarowywanie nas na forum.a czy nasz kebab podupadl mozecie
sie wszyscy przekonac po kolejkach i zajetych stolikach w lokalu zarowno w
ciechanowie jak i w olsztynie.poza tym gdyby bylo tak zle to nie
rozwijalibysmy sie na kolejne miasta.naszą dewizą jest dbałość o stałych
klientów i utrzymywanie wysokiej jakości produktów.
Obserwuj wątek
    • Gość: kkk Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:30
      Jak odpowiadasz w ten sposób na posty innych, to zniżasz sie do pewnego
      poziomu. Obroń się jakością, a nie o niej opowiadasz.
      • Gość: wiarygodny Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:37
        jakosc jest wiec wszystko w temacie
        • Gość: edzio Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:38
          ja nigdy od was nie jadlem,bo zawsze kolejki i jakos nie bylo okazji,ale kazdy
          zachwala.przy okazji mam pytanko-czy planujecie zrobic na dowoz?pozdrawiam!
          • Gość: wiarygodny Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:34
            przykro mi ale nie planujemy dowozu.
            • Gość: moniuszki Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:56
              Wielka szkoda że nie macie w planach DOWOZU. Jednego kienta na 100% byśćie
              mieli..... A po za tym to wsio oki....
              • Gość: wiarygodny Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:44
                szczerze planowalismy dowóz na poczatku ale kiedy jest dluga kolejka i kazdy
                czeka na kebaba to nie wyobrazam sobie oznajmic im:"sorki ale musimy zrobic 7 na
                dowóz".automatycznie czas oczekiwania sie wydluza no i cierpliwosc klientów sie
                konczy.
                • Gość: gosc Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 10:37
                  ale przeciez ten problem tez jest do rozwiazania, wcale nie trzeba oznajmiac
                  oczekujacym na miejscu ze musicie zrobic na wynos, wytarczy taka sama maszyna
                  na zapleczu i jedna osoba, która zajmuje sie robieniem i pakowaniem na wynos i
                  czas sie nie wydluza i wiecej klijentow bedzie zadowolonych, beda mniejsze
                  kolejki i wszyscy beda nasyceni, gdyz lokal jest tak maly ze kolejki
                  spowodowane oczekiwaniem sprowadzaja sie do tego iz wiekszosc ludzi spozywa
                  kebaba na dworzu...no rozumiem to w okresie letnim, bo wtedy przyjemnie ale
                  teraz zima... troche ciary przechodza... takze mysle ze kebab na dowoz uzdrowil
                  by troche sytuacje i mozliwosc w spokoju zjedzenia na miejscu kebaba jesli ktos
                  bedzie mial taka ochote, a w takiej sytuacji troche nie przyjemnie sie sporzywa
                  posilek kiedy tlum ludzi stoi, nie dosc ze pufa, dmucha to sie przyglada no i
                  jeszcze warunkiem jest to czy akurat bedzie miejsce do zjedzenia, co czasami
                  graniczy z cudem... takie moje zdanie, pozdrawiam
    • Gość: ktos Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:46
      to otworzcie wiecej punktow w ciechu :D
    • mars75 Re: kebab rynek 08.12.05, 22:40
      Moze i dbacie o jakosc i smak ale jak zawsze i wszedzie czasem cos moze sie nie
      udac. Chyba tak wlasnie bylo w moim przypadku, gdyz jestem klientem od poczatku
      istnienia lokalu i kilkadziesiat zjedzonych przeze mnie kebabow bylo naprawde
      smacznych, lecz zdarzylo mi sie ostatnio zakupic takie paskudztwo, ze niestety
      musialem sie pozbyc tego posilku i kebab trafil do kosza. Nie wiem z jakiego
      powodu ale mieso smakowalo naprawde jak surowe i przyprawialo o mdlosci.
      Niestety od tej pory nie moge sie jakos przemoc aby ponownie sprobowac, choc
      moze moje obawy sa bezpodstawne i wszystko wrocilo do normy. Dodam tylko, ze
      tego feralnego dnia nie kupowalem kebaba sam tylko ze znajomymi wiec nie bylo to
      tylko moje odczucie.

PS. A gdzie znajduje sie w Olsztynie wasz lokal, kiedys byl chyba niedaleko
      mostu na starowce, ale zniknal.
    • Gość: przyjaciele Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 07:56
      cześć jesteśmy stałymi klijętami kebaba i wiemy że to najlepszy kebab w mieście,
      nigdy żaden z nas nie doznał rozczarowania z powodu kebaba ale z powodu pań
      które tam obsługują.ale tylko dlatego ze są zajęte i niechca sie umawiac.a
      pozatym bardzo im współczujemy bo zawsze mają co tam robić. przyznamy ze
      zdarzyło nam se tylko raz nie stac w kolejce ale tylk dlatego ze weszlismy jako
      piersi klijęci bo bylismy długo przed 9.niech ktos powturzy tym paniom ze są
      piekne i mają pekne usmiech szczególni jedna znich ta najładniejsza i
      najmilsza.wiec niech nikt nie pisze ze dostał złego kebaba bo to nie jest ich
      wina wiem ze one tez mają czasmi dosyc szczególnie ze mówią ze mieso jest surowe
      i trzeba czekac a jakis pacjep prosi na, o 5 mega i klejka jest tak długa ze ne
      widać końca.więc pozdrawiamy wszystkich i prosimy o wyrozumiałość bo to są tylko
      ludzie.I tak to najlepszy lokal w którym mozna dobrze zjesc
      • Gość: WielkiYo Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:45
        Potwierdzam to co napisales o kebabie to prawda w 100%, najlepszy, wszystkie produkty swieze i smaczne. Zjadlem juz chyba kilkadziesiat kebabow i wszystkie byly pyszne. Panie ktore robia te kebaby tez wygladaja na pyszne :-)
        Pozdrowienia dla nich
        • Gość: przyjaciele Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:47
          zgadzam sie z tobą w zupełnosci a którą bys schrupał?????
          • Gość: kebabowiec Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:33
            oj przydalby sie dowozik,bardzo by sie przydal
            • Gość: moniuszki Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:15
              ..... a jak obroty zwiększyłyby się!!!!
              Oj bardzo, bardzo!!!!!
          • Gość: WielkiYo Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:57
            Ktora Pania? Nie wiem, wszystkie sa ladniutkie ale mi najbardziej podoba sie ta blondynka i kebaby robi dobre ;-)
            • Gość: Marcin Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:14
              taaaaak ta blondynka jest najlepsza!!!!!!!!!!
              ale reszta tez jest super.Im wszystkim urody dodaje to ze są miłe.
              chociaż ta czarna nie jess miła ma wredne spojrzenie.
              całuski dla wszystkich kocham was wszystkie(najbardziej blondyneczke)jestescie
              boskie i wasze kebaby tez i nie wierze ze komus sie trafił niedobry.
    • Gość: marcia Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 19:38
      kebaby są najlepsze! uwielbiam je! Mogłabym cały czas się nimi żywić, ale
      wiadomo, że są kaloryczne i tyłek od nich rośnie, dla tego muszę je
      ograniczać... wielka szkoda. Oceniam je na 6+
      Muszę przyznać, że nigdy jeszcze smaczniejszych nie jadłam.
      • Gość: xxxxx Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 15:49
        wawie sa najlepsze na kruczejw ciechanowie kebab jets z kurczaka a tam z
        baraniny
    • Gość: zakochany Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:11
      kto mi da numer telefonu do tej slicznotki z kebaba????????????
    • Gość: smakosz Re: kebab rynek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:32
      kebab oki ale dowozik mile widziany mówicie że za dowóz to też oki chinszczyzna
      też bieże 3zł i przetrwała napewno mają za złe jak i inni.

jak będziecie brali to dla jednego kebaba 3zeta todużo ale jak chcą jeść to
      zapłacą spoko a le przy trzech to 1 zeta oki diawolo ma zadarmo i jeżdzi ich
      dwóch i obracają jedną za drugą piccą

DLATEGO DOWÓZ MILE WIDZIANY!!!!!!!!!!!!
      POZDRAWIAM BLONDYNKĘ KLIJĘT OD KANAPKI Z SZYNKĄ I SEREM
      • Gość: BuRaK Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:19
        No właśnie dowozik by się przydał :) Iwonko pogadaj z szefuniem żeby
        zorganizował dowozik przecież masz prawo jazdy będziesz od niego pożyczała Audi...
        Blądi to moja siorka pozdro dla niej i pozostałych dziewczyn :)
    • Gość: KEBABOL Re: kebab rynek DOWOZIK ZA 2 ZŁ TEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:38
      KEBAB SPOKO ALE DOWOZIK PRZYDAŁ BY
      SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BLĄDI FAJNA JEST

A TAK WOGULE TO JESTEŚCIE ZA DOWOZEM PODAJCIE ZA ILE STRZELAM 2ZŁ
      • Gość: karo Re: kebab rynek DOWOZIK ZA 2 ZŁ TEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:43
        Zamiast się opychać kebabami weś się za nauke poprawnej pisowni :-).

Tylko nie myśl, że jestem złośliwy bo mówie Ci to z dobrego serca :).

To co zaprezentowałeś powyżej to poprostu żenada.

Trzymaj się i niech słownik będzie z Tobą ;p.
        • Gość: xxxnawigator Re: kebab rynek DOWOZIK ZA 2 ZŁ TEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:17
          kole odpie! się od niego napisał jak napisał rację ma
          • Gość: jaster Re: kebab rynek DOWOZIK ZA 2 ZŁ TEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:08
            najlepsze są koty chodzące wokół lokalu :-)
            • Gość: deepthroat Re: kebab rynek DOWOZIK ZA 2 ZŁ TEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 03:28
              Ostatnio rozwaliła mnie kartka z napisem "W związku z tym że mięso jest surowe
              czas oczekiwania może się znacznie wydłużyć" Za ew. lapsus przepraszam:)Poza
              tym czekanie to masakra ja nie mam tyle cierpliwości więc gratuluje jej
              klientom!A poza tym Panie nie powinny zbierac z lady kawałków kebaba i wrzucać
              ich z powrotem do grzałeczki - to już jest niesmaczne!
              • Gość: klient Re: kebab rynek DOWOZIK ZA 2 ZŁ TEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 12:34
                nie zrzucaja tego z lady ale ze stołu stali nierdzewnej,a kawałki tego mięsa w
                niczym nie różnią się od tych na talerzu(no oprócz jednego - mogą być
                chłodniejsze,ale po podgrzaniu są takie same zarówno pod wzgledem jakościowym
                jak i smakowym).
                • Gość: edzio Re: kebab rynek DOWOZIK ZA 2 ZŁ TEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:19
                  jestem za.kebab pierwsza klasa
    • Gość: wowo Re: kebab rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:29
      Super żarcie,komu nie smakuje nie musi jeść.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka