Dodaj do ulubionych

Gimnazjum TWP

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 13:48
Co powiecie o tym gimnazjum. Mam zamiar wysłać tam córkę, ale sie zastanawiam
głęboko nad tym. Nie jest ona uczennicą aż tak zdolną żebym ją póściła do
szkoły nr 4 . A z tego co wiem w 4 jest wysoki poziom. Nasz rejon to
Gimnazjum Nr 3. Tam nie puszczę dziecka, ta szkoła ma bardzo złą opinię.Złe
towarzystwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: bombka Re: Gimnazjum TWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 15:43
      porównaj sobie strony a wszystko będziesz wiedziała. popytaj ludzi...
      www.sg-ciechanow.on.com.pl
      www.gimtwpciech.zs1.int.pl/
      podzwoń:
      dowiedz się:
      jakie jest czesne
      jacy są nauczyciele
      czy są zatrudnieni na stałę w tej szkole czy tylko dorabiają do państwowej
      pensji (ci dorabiający naogół mniej się przykładają...)
      czy w szkole zdarzały się przypadki agresji, palenie papierosów itp...
      jakie zajęcia pozalekcyjne organizuje szkoła
      NO I OCZYWIŚCIE JAKIE SĄ WYNIKI EGZAMINU
      POTEM DOKONAJ WYBORU!!!
      • Gość: Danny Re: Gimnazjum TWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 15:46
        w części humanistycznej:

Gim STO - 42,08 pkt.

Gimnazjum nr 3 – 35,95

Gimnazjum nr 4 – 34,72

Gimnazjum nr 2 - 34,25

Gimnazjum Nr 1 – 34,15

Gimnazjum TWP– 33,89.

w części mat - przyrodniczej:

Gimnazjum STO – 35,80,

Gimnazjum TWP – 32,61

Gimnazjum nr 4 – 29,27

Gimnazjum nr 3 – 26,87

Gimnazjum nr 1 – 25,01

Gimnazjum nr 2 – 23,71
        • Gość: Gedek Re: Gimnazjum TWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 15:50
          zważywszy na to, że egzamin humanistyczny w ubiegłym roku był bardzo łatwy to
          wynik gimnazjum TWP jest porażający... prawie o 10 pkt mniej niż STO!
          • Gość: uczeń Re: Gimnazjum TWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:03
            Po prostu z części humanistycznej trudniej ściągać :)
      • Gość: gwiazda Re: Gimnazjum TWP IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.12.05, 17:34
        a ja bym jeszcze zwróciła uwage na zwyciezców konkursów i olimpiad. Ilu ma ich
        gimnazjum TWP? Nie wiem! O uczniach STO pisza na ich stronie w
        dziale "aktualności".
        • osa89 Re: Gimnazjum TWP 19.12.05, 20:10
          Gimnazjum TWP nie ma laureatów konkursów, bo nie bierze w nich udziału. Dzis na
          przykład był konkurs kolęd i pastorałek i kto wyrgał? GIMNAZJUM STO!!! A kogo
          nie było? Gimnazjum TWP oczywiście...
          Więc chyba już nie musi się Pani zastanawiać. Jeśli zależy Pani na córce, to
          tylko gimnazjum STO
          • Gość: e-fan Re: Gimnazjum TWP IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.12.05, 21:02
            ale na stronie gimnazjum STO jeszcze nic o tym nie pisza. ostatnie newsy to
            rekolekcje...
            • Gość: Pol Re: Gimnazjum TWP IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.12.05, 21:47
              jak mają pisać, skoro to dopiero dzisaij miało miejsce. Daj im trochę czasu
              stary. jutro, pojutrze pewnie napiszą.
              A może warto poszukac informacji na stronie organizatora festiwalu???
      • Gość: KSP Re: Gimnazjum TWP IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 20.12.05, 17:28
        W konfrontacji stron internetowych wygrywa STO.
    • krooger5 Re: Gimnazjum TWP 19.12.05, 21:22
      Proste jets to ze najlepszym gimnazjum w Ciechanowie jest Spoleczne Gimnazjum
      STO na Wyspiańskiego 11a. Wiem co mowie bo sam tam chodze od 1podstawowki
    • Gość: mała Re: Gimnazjum TWP IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.12.05, 22:42
      jak nie jest specjalnie zdolna to do STO mogą jej nie przyjąć. słyszałam że tam
      jest rozmowa kfalifikacyjna dla uczniów.
      Ale pani przeciez pyta o TWP. Tak chyba nie ma rozmowy. a wogóle to pani
      znajdzie chyba wszystkie informacje na stronach internetowych
      • Gość: Danny Re: Gimnazjum TWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:09
        Warto dodac, ze czesto rodzice uczniow gim. TWP mają o tej szkole nieprzychylne
        zdanie... Z nimi też warto porozmawiac, poniewaz najlepiej wiedza, co w szkole
        sie dzieje i jaki jest poziom nauki.
        • Gość: rodzic Re: Gimnazjum TWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 18:45
          W szkole nie ma zajęć pozalekcyjnych, nawet dokształcające nie wiadomo czy się
          mają odbyć czy nie. Słabe doinformowanie uczniów. Z zajęć pozalek. tylko kółko
          unii europejskiej, sks. Chemia na niskim poziomie w drugiej klasie,
          nauczycielka słabo tłumaczy, brak wykonywania doświadczeń. Jednym słowem nie
          polecam tego gimnazjum. Uczniowie nie mają możliwości rozwoju lub rozbudzania
          zainteresowań
          • krooger5 Re: Gimnazjum TWP 20.12.05, 23:26
            dlatego mówie wam rodzice !!!! zapisujcie swoje dzieciaki do Społecznego Gim.
            wiem co mówie bo sam tam chodze !!!! sa kolka dodatkowe z maty fizy histy bioli
            angola polaka chemii etc.. nauka na bardzo wyskoim poziomie, choc czasem ciezko
            sie jest dostac, trza troche umiec zeby tu byc :P
          • blondi33 Re: Gimnazjum TWP 21.12.05, 06:45
            Skoro w TWP jest tak kiepsko, to po co Pan (Pani) ma tam dziecko??? Że taniej
            niż w STO??? To chyba głupi powód! Na dzieciach nie ma co oszczędzac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka