Dodaj do ulubionych

Studniówka w LO nr 2

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 17:02
Jestem ciekaw/a waszego zdania, odczuć i przemyśleń na temat Studniówki 2006
która odbyła się w 2LO im.A.Mickiewicza (chodzi mi w szczegolności o
studniówkę "dużego budynku" czyli tą 14 stycznia)
Obserwuj wątek
    • Gość: uuźźź Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:17
      Za dużo z niej nie pamietaam, czyli musiała byc dobra :)
      • Gość: XXX Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 13:04
        Rzeczywiscie studniowka była co dla niektórych udana bo już o 21 wyprowadzali
        chłopaka ze szkoły ochroniarze. W klasach było totalne picie że uczniowie
        żygali przy rodzicach i nauczycielach itp. Co rok to studniówki sa coraz gorsze
        a uczniowie coraz bardziej piją. Kiedys były prawdziwe studniówki , młodież
        przychodziła zeby sie pobawic a nie zyby pic do nieprzytomnosci a dziewczyny
        swoim ubiorem nie przypominały... jak teraz !!
    • Gość: YoMan Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 20:44
      Studniowka byla super, szkoda ze tak krotko :-). Ja moglbym miec takie studniowki co tydzien, wspaniala zabawa. Nauczyciele w porzadku, zadnych rozrob nie bylo, poprawiny tez nie najgorsze
    • Gość: Skandal Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 16:13
      1.Alkohol kupowany ze składki rodziców dla nauczycieli!!!
      2. Podpici nauczyciele szwędający się po korytarzach!!!
      3. Kosze ze słodyczami dla nauczyciel, - rodzaj łapówki. Gdzie honor Państwa
      Pedagogów!!!
      4. Życzenia specjalne dla p. Dyrektor!!! Nauka lizusostwo!!!
      5. Pijana młodzież! Jak nauczycielom wolno, to...
      6. Marne jedzenie dla uczniów, rarytasy dla kadry tzw. pedagogicznej!!!
      Nic dziwnego, że prestiż zawodu nauczycielskiego zanika!!! Kogo tu szanować?
      Skorumpowanych, tęskniących za PRL - em nygusów?!!!
      A był, ponoć - informacja niesprawdzona - prezencik dla p. Dyktator, znaczy
      Dyrektor!!!!
      Skandal!!!!!!!!!!11
      • Gość: gość na studniówce Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:49
        Ty prowokatorze, to była wspaniała studniówka. Wspaniała zabawa.
      • migliora Re: Studniówka w LO nr 2 18.01.06, 12:31
        Jeśli tak się czepiasz, to teraz sprawdź wymienione przez Ciebie podpunkty z
        sytuacją w innych szkołach. Wnioski, jeśli możesz, przedstaw na forum :-]
        • Gość: Ka Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 16:00
          studniowka byla bardzo udana, a te zlosliwe komentarza sa od tych co sie zle
          bawili.a jak cos komus nie pasuje to juz jego problem
    • Gość: uczen Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 16:03
      OO widze jakas intryge uknuta przez uczniow Krasiniaka...co zazdrosni jestescie
      ze mielismy fajna orkiestre i bal do białego rana..bo ja słyszałem ze wam sie
      jakos bal nie powiodł od was samych to słyszałem..ale w tygodniku obłude
      pokazano wsppaniale bo tylko przeczytac o studniowce w Krasiniaku to tak jak
      marzenie...a wcale tak nie było... chłopaka wyprowadzili po 21 bo z dziewczyna
      był i sie pokłucił...cos takiego..ludzie dajcie spokoj naszej szkole spojrzcie
      łaskawie na siebie! W naszej szkole nauczyciele interesuja sie uczniem...a nie
      to co u was...tylko was zastraszaja i gnebia..powodzenia i pozdrawiam
      • Gość: uczen I LO Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:56
        Wszędzie widzisz intrygi... Zapis się do PIS-u, tam będziesz pasować do
        Jarosława Kaczyńskiego.
      • Gość: maturzystka Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 15:22
        bo krasiniakowi tak naprawde stuniówka w tym roku nie wypaliła i nie wyprzecie
        sie tego minmo ze niby wszytkie gazety pisza jakto wy najspaniales sie
        bawiliscie !!! Możecie oczerniać i Bema i 2 ale i tak faktu ze wasza studniówka
        była kicha nie zmienicie!!!
        • Gość: maturzysta_z_I_LO Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21.01.06, 19:33
          A skąd to koleżanko wiesz? Byłaś na tych wszystkich studniówkach? Chyba nie,
          więc po prostu kłamiesz, albo powtarzasz cudze opinie. Tak czy inaczej z prawdą
          nie ma to nic wspólnego. Na mojej studniówce było świetnie, o innych się nie
          wypowwiadam. Chyba tylko taki podejście jest uczciwe. Reszta to zwyczajna zawiść!
        • Gość: renata Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 19:44
          Krasiniak ciągle innym przeszkadza? Zajmijcie się nauką, swoimi sprawami i nie
          opluwajcie się nawzajem. Wynikom Krasiniaka nie dorównacie, ale kulturą trzeba
          się starać. Studniówka u nas była udana, w innych szkołach nie byłam. Znam
          jedynie różne opinie koleżanek i oczywiście rewalacje prasowe.
    • Gość: XxX Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 20:57
      Ja np. bawilam sie zajefajnie na studniowce ale nie jest to zasluga ludzi ja
      organizujacych a w szczegolnosci rady rodzicow tylko dzieki ludziom bawiacym
      sie na imprezie! Organizacja byla do kitu! Mało jedzenia ktorego nawet nie
      zostalo na poprawiny dla niektorych klas(wiekszosc klas musiala zjawic sie
      kilka godzin po zakonczeniu imprezy na sprzatanie- byli zmeczeni i glodni - a
      okazalo sie ze nie mozna zjesc nic cieplego bo nic juz nie ma do odgrzania!)
      Kasa ktora wplacali uczniowie w glownej mierze poszla na jedzenie dla
      nauczycieli i ich osob towarzyszacych oraz zaproszonych gosci! p[o za tym pani
      dyrektor dostala conajmniej 20 bukietow kwiatow(grom go wie po co?) Ale pomimo
      niedociagniec i wpadek Studniowka 2006 byla (jak juz wczesniej wspomnialam)
      ZAJEFAJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: J_A_ Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 23:09
        Nie wiem po co robi sie takie wielkie halo wokol tej studniowki... Z tego co sie
        orientuje wszyscy obecni na imprezie sa z niej bardzo zadowoleni i z checia by
        ja powtorzyli :) A poza tym obecnie w kazdej szkole studniowki wygladaja niemal
        identycznie i nie ma sensu mowic ze ta w dwojce byla taka straszna a w
        krasiniaku "idealna" bo wiadomo ze to stek bzdur a goscie kracha tez nie sa
        swieci...

Swoja droga to ktos tu sie "szybko" obudzil z tym ze na studniowkach leje sie
        alkohol... Gratulacje...
        • Gość: rozbawiona Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:36
          Dokładnie!! Od dawien dawna na studiówkach się pije, a tutaj jakiś Kolumb
          myśli, że Amerykę odkrył. Że niby kiedyś było inaczej, że niby nie przychodzili
          się napić, tylko pobawić. Powiem króko: SRANIE W BANIE
    • Gość: misiunia Re: Studniówka w LO nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:21
      Studniowka po prostu SUPEEER !!! To druga w moim zyciu, ale ciesze sie ze
      akurat moja byla taka zajefajna! Szkoda ze czasu nie mozna zatrzymac... i ze na
      poprawinach nie chcialo sie juz tak balowac. Kasy rzeczywiscie duzo przepadlo
      na jakies glupoty i grono pedagogow, ale trudno... przynajmniej na imprezie nie
      rzucali mi sie w oczy :PPP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka