Gość: FlyGuy IP: 213.199.253.* 26.01.06, 23:13 Witam. Wiem jak wygląda rozkład sygnałów na "starej" wtyczce tzw. PIN 5 do klawiatury. Ma może ktoś podobną do PS2. Absolwenci Pułtuska niech się nie wypowiadają. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franz Re: Przejściówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 07:22 UWAGA: ABSOLWENCI PUŁTUSKA NIECH SIĘ NIE WYPOWIADAJĄ!!! Bardzo dobre, super... Czasami dobrze jest jest coś fajnego przeczytać z samego rana. To od razu poprawia humor, no i to że piątek i zaraz "ŁYKEND". Sorry FlyGUy, że nie na temat, pozdrawiam wszystkich cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Przejściówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 09:22 Sorry, ale piszesz wlasnie jak absolwent Pultuska :) Stara prawda glosi, ze Google prawde Ci powie: www.google.pl/search?hl=pl&q=ps2+pins&btnG=Wyszukuj+w+Google&lr= I oto pierwszy link z brzega z pelnym opisem wszystkich pinów: www.burtonsys.com/PS2_keyboard_and_mouse_mini-DIN-6_connector_pinouts.html Pozdrawiam i wcale nie jestem zlosliwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FlyGuy Re: Przejściówka IP: *.cst.tpsa.pl 27.01.06, 09:44 Nawet się nie obrażę :-) Dzięki bardzo. O to mi chodziło: Konkretna pomoc a nie filozofowanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś