Dodaj do ulubionych

Gucio znowu tnie posty!!!!!!

15.02.06, 06:06
Moje gratulacje dla gucia. Kolejny post został skasowany. Tym razem zwracałem
się bezpośrednio do moderatora z pytaniami dlaczego mnie tnie. Odpowiadał, że
takie są możliwosci techniczne i to nie jego wina. Następnie założył mi
wizytówkę i napisał, że to nie prawda i oskarżył mnie o kłamstwo. Odpisałem,
że ja mnie mam powodu kłamać, ponieważ to gucio mam możliwośći a nia ja.
Informuję, że nick ludowiec będzie się pojawiał nadal a gocio zapewne będzie
kasował. Uważajcie co piszecie na forum. Jak się nie spodoba opiekunowi
wszystko powyrzuca i będzie się cieszył. Komuna, totalna cenzura, i
zaściankowość.
Obserwuj wątek
    • qwertyuiop53 Re: Gucio znowu tnie posty!!!!!! 15.02.06, 08:06
      Ty młody uważaj bo i ten zaraz skasuje ten "nasz wspaniały Gucio od Maji"!! A
      tak nawiasem mówiac chyba celowo Gucia wybrali na opiekuna forum bo on usuwając
      niewygodne dla niego posty strasznie żądli!
    • hiob102 Re: Gucio znowu tnie posty!!!!!! 15.02.06, 08:08
      To nadaktywny dzieciak. Jeżeli wiesz jak zawiadomić o jego zapędach to zrób to
      bo ja nie wiem. Może wymienią go na kogoś mądrzejszego.
      • ciech01 Re: Gucio znowu tnie posty!!!!!! 15.02.06, 08:30
        Uważam, że jest za dużo ingerencji w słowo głoszone na tym forum. Przecież
        teraz wypowiadają się tylko zalogowani! Czemu kasuje się ich wypowiedzi? To
        skandal i przykład najgorszych działań cenzorskich! W dodatku pod
        egidą "gazety"!
        • ciech01 Re: Gucio znowu tnie posty!!!!!! 15.02.06, 08:38
          I jeszcze jedno, "ciąć" posty można tylko w dwóch przypadkach (zgodnie z
          regulaminem):
          "4.
          Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
          treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
          etnicznej, czy też propagujących przemoc.
          5.
          Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
          treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i
          naruszających zasady Netykiety."
          Zapędy cenzorskie mogą doprowadzić do zadławienia każdej dyskusji, radziłbym
          poszukać w orzecznictwie sądów o czym mówią te dwa punkty regulaminu, a
          nie "ciąć" wszystko co się nie podoba Sz. P. Cenzorowi.
          • qwertyuiop53 Re: Gucio znowu tnie posty!!!!!! 15.02.06, 08:50
            Dzięki że popieracie mnie w mojej opinii!! Nie wiem jak ograniczyć zapędy
            cenzorskie Pana Gucia, ale proponuję żeby przez pewien czas w ogóle nie
            dokonywac wpisów na Forum-odpocznijmy sobie!! Zobaczymy może to da do myślenia
            i jakoś wpłynie na przedstawicieli Gazety i w koncu wywalą Sz.P. Gucia!!!
        • hiob102 Re: Gucio znowu tnie posty!!!!!! 15.02.06, 08:49
          Pierwszy raz się z Tobą zgadzam.
    • onken Re: Gucio znowu tnie posty!!!!!! 15.02.06, 11:11
      Użytkownik ludowiec nie ma jeszcze wizytówki.
      Możesz wysłać do niego wiadomość

Taki komunikat się wyświetla kiedy chce się zobaczyć twoją wizytówkę.
      A więc jestes kłamczuchem i ja napisze, żeby twoje loginy poblokowali :).

Ja widziałem całą twoją wczorajszą dyskusje z nim i on wcale nie napisał, że: "
      takie są możliwosci techniczne i to nie jego wina" tylko ze nie było możliwości
      technicznych aby pozostawić twoje wpisy podczas gdy trzeba było usunąć pierwszy
      wpis bo był obraźliwy.

Widać, kłamstwo numer 2.

Oskarżył cię o kłamstwo i słusznie bo kłamiesz.

Znowu skłamałeś pisząc, że to on ci załozył wizytówke bo ma takie mozliwości bo
      on wcale takich nie ma.

Kłamczuch, krętacz, oszust - PSL-owiec z Ciebie
      • ciech01 Re: Gucio znowu tnie posty!!!!!! 15.02.06, 12:38
        Twarde, męskie słowa - tylko czy na miejscu?
        Swoja drogą chciałbym, żeby "guciu" wypowiedział się na temat zarzucanych mu
        czynów. To, że jestem jego przeciwnikiem w sprawie "logowania", nie znaczy, że
        nie sznuję go za pracę na tym forum - nie chciałbym, by moje zaufanie zostało
        nadwerężone. Ktoś musi tu czuwać, byleby uczciwie.
      • ludowiec Re: Gucio znowu tnie posty!!!!!! 16.02.06, 10:35
        Ja nie założyłem wizytówki, nie mam zamiaru. Pisałem tylko, że w trakcie
        polemiki z guciem próbowano mi założyć wizytówkę . Aktualnie takiego wymogu nie
        ma i bardzo się z tego cieszę. Onken nie zarzucaj mi kłamstwa bo ja się nim nie
        posługuję. Jak widzisz wyszedłem obronna ręką z tego bałaganu tylko dlatego ,
        że posługuję się prawdą. Takich samych wartości Tobie życzę. A co do PSL-u to
        mam wrażenie , że jest toim kompleksem. Głowa go góry mości ONKEN vel EPOX!!!!!
    • jedenasty11 Re: Gucio znowu tnie posty!!!!!! 15.02.06, 21:34
      Tak sobie czytam. Ten onken vel expo, epox czy inny to jakiś narwal. Wiem że PO
      jest sfrustrowana, ale żeby aż tak? Trzymaj sie ludowiec!
    • 06-400c Re: Gucio znowu tnie posty!!!!!! 16.02.06, 00:50
      On cie tnie bo pewnie za duzy urosłes.
      A na co on ci tą wizytówkę zakłada?
      W tej wizytówce napisał, że to nie prawda?
      Niby, że jakie on ma możliwości? Zakładania ci wizytówek? hihihihi.
      Ja pisałam już wiele rzeczy i kiedy nie byłam zalogowana to pod różnymi nickami
      i nigdy nic mojego nie znikneło wiec chyba faktycznie jestes zazdrosnym
      kłamczuchem ;p.
      • ludowiec Re: Gucio znowu tnie posty!!!!!! 16.02.06, 08:40
        Nie mam podstaw do kłamstwa. To w polemice z epox'em wyszło na jaw kłamstwo,
        i to perfidne. Opiekun założył mi wizytówkę dlatego logowałem się jako
        młody2001 podpisując się jako ludowiec. Od wczoraj zostałem odblokowany i
        bardzo się z tego cieszę. Świadczy to o tym, że podejmowane próby wprowadzania
        cenzury na forum się nie powiodły. Jeżeli twoie posty nie są kasowane to
        przyjmij moje gratulacje. Moje do tej pory były kasowane. Jeżli nie wierzysz to
        poszukaj postów o otwarciu biura posła A. Soplińskiego, poszukaj postów o
        cenzurze na forum, większości nie ma. Moje polemiki z Guciem też
        zniknęły.Przecież nikt nikogo nie zmusza do odpisywania i czytania wszystkiego
        co się pojawia na forum. To sa fakty. Ale wierzę, że to tylko nimiły incydent i
        odeślemy go w niepamięć. Uważam, ż Guciu zdejmując wizytówkę zrezygnował z
        cenzorskifch praktyk i wprowadził nową jakość. Pozdrawiam i apeluję o rozsądek.
        • 06-400c Re: Gucio znowu tnie posty!!!!!! 16.02.06, 12:49
          Proszę Cię. napisz mi czym przejawiało się te zakładanie ci wizytówki.
          chce wiedziec w razie gdyby mi ktoś kiedys próbował taką wizytówkę założyć
        • ludovviec [...] 16.02.06, 13:16
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • guciu83 podszywka 16.02.06, 13:24
            ludowiec, jeżeli ten post wyżej nie został napisany przez ciebie to podrzuć mi
            info na e-mail.
            Wydaje się to byc perfidną podszywką.
            text usunąłem od razu bo nie był on zbyt wybredny.

guciu83@gazeta.pl
            • ludowiec Re: podszywka 16.02.06, 14:01
              Mam jedno pytanie co to był za wpis, nie widziałem go a tym bardziej nie
              pisałem o tej godzinie. Ale jestem ciekaw kto próbuje się pode mnie podszywać
              i po co?
              Jeżeli tak ma być, to jest to ostatni wpis pod hałem ludowiec. Zobaczcie,
              istnieje jakaś ooba, gupa osób, którym wybitnie nie na rekę jest moje pisanie.
              Od tej pory 13.57 każy wpis pod hasłem ludowiec jest prowokacją. Zwracam się do
              Gucia z prośbą aby wmiare możliwości reagował na takie sytuacje. Ostatni pis
              jest tego dowodem dziękuję za reakcję i pozdrawiam.
              • ludowiec Re: podszywka 16.02.06, 14:27
                Gość, który się podszył pod mój nick zalogował się jako ludovviec przez
                dwa "vv". No proszę czy to jest w porządku? Pokazują się prwdziwe trole na
                forum. Może znajdzie się posób aby takich gości eliminować, myślę, że to nie
                jest cenzura tylko sito porządności, zasad i kultury.
                Pozdrawiam wszystkich ludowiec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka