11.03.06, 23:53
widzicie jak łatwo wami sterować? Należy tylko być "be" a istotne sprawy są
poza waszym zainteresowaniem. Dostaliście materiał do negacji. i nagle jest ok
Obserwuj wątek
    • paul18 Re: Myślący 12.03.06, 07:23
      Ach, jaki ty psycholog jesteś... Pożal się Boże! Zajmij się lepiej pracą nad
      własną osobowośćią a nie "manipulacją" innymi - manipulacją od siedmiu boleści!
      • staryskate Re: Myślący 12.03.06, 08:42
        te manipulator ktos cie posadzil dupskiem na "dzojsktik" ze sie tak wiercisz i
        trollujesz??
    • qklik Re: Myślący 14.03.06, 11:06
      Szanowny Flyguy 71. Już raz zadałem Ci to pytanie,przy którymś z poprzednich
      postów. Ponieważ nie otrzymałem odpowiedzi powtórze je. Czy cyfra 71 w Twoim
      nicku to jest Twój IQ. Jeśli tak, to by sporo wyjaśniało.
      • flyguy71 Re: Myślący 16.03.06, 21:31
        Tak z twoim ajhju możesz tak przyjąć. Masz moje błogosławieństwo. jak dotąd nie
        było cię widać , a dotychczasowe "wypowiedzi" w stylu : co sądzicie, co
        myślicie, co zrobilibyście... Wrzuć "swoją" myśl a nie czekasz. Ja wiem - znam
        takich jak ty - zobaczę co zrobi większość i się podczepię. "Wygrana" wtedy
        będzie wtedy i "moim udziałem". Owieczka w stadzie. Niestety nie "czarna".
        • g_roszek Re: Myślący 16.03.06, 21:40
          Te luzak71 troche cię nie było - urlop mniałeś? chyba tak czaszka ci się
          dotleniła - pzrestałeś prowokować ( he he bo znalazłeś "ofiarki") i zaczynasz
          znowu pisać z sensem
          • 06-400c Re: Myślący 16.03.06, 22:07
            skoro znowu się pojawiłeś to może tym razem odpowiesz na pytanie:
            Czemu interesujesz się naszym miastem skoro z niego nie jesteś?
        • qklik Re: Myślący 17.03.06, 09:51
          Szanowny Luzaku 71. Mam wrażenie, że jesteś prorokiem lub conajmniej
          jasnowidzem. Przeczytałeś kilka słów które napisałem i już masz gotową diagnozę
          o mnie. Gratuluję, to rzadka umiejetność. Przy okazji dziekuję za
          błogosławieństwo, nie jest mi szczególnie potrzebna, jestem niewierzący, ale
          skoro to dla Ciebie ważne......
          Zarzucasz mi, że podsuwam temat i nie wyrażam własnej opinii, a za chwilę sam
          zaczynasz temat do którego Twój komentarz ogranicza się do słów "rece opadają"
          (lub podobnie). Czy nie masz wrażenia, że to niekonsekwencja. A co do owieczek.
          Dajmy spokój zwierzętom w naszych ludzkich sporach, one są takie niewinne i
          nieświadome. A o podczepianiu sie pod zwycięstwa innych lub
          wiekszości.....jesteś jasnowidzem.....sprawdż mnie.....
          • flyguy71 Re: Myślący 17.03.06, 21:34
            swój komentarz ograniczyłem do niezbędnego minimum...po prostu tego nie da się
            skomentować - próbowałem - nawet do piwnicy zszedłem żeby znaleźć się na
            odpowiednim poziomie, ale nic to nie dało - piwnica jest za płytko a sztolni w
            naszym okręgu nie ma :)
          • epox86 Re: Myślący 18.03.06, 00:20
            qklik chyba mało kożystasz z netu. Każdy szanujący sie surfer po 2 minutach
            pozna ze flyguy to troll a z nimi nie ma gadki.
            Tym bardziej z takimi jak on - elokwentnymi i pyskatymi ale głupimi.

Do niego doskonale pasuje stare netowe powedzonko:

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi ciebie do własnego poziomu, a
            potem wykończy doświadczeniem

A niewątpliwie flyguy idiotą jest, oj jest!

Także gkliku: bardzo fajnie piszesz (do tego zgodnie z prawdą) ale działasz tym
            na niekożyść nas wszystkich! Karmisz Trolla! Nie rób tego to może zdechnie!
            plissss.
    • 5aga5 Re: Myślący 18.03.06, 00:23
      Wiesz co?
      Na Twoją wypowiedź brak mi słów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka