flyguy71 11.03.06, 23:53 widzicie jak łatwo wami sterować? Należy tylko być "be" a istotne sprawy są poza waszym zainteresowaniem. Dostaliście materiał do negacji. i nagle jest ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul18 Re: Myślący 12.03.06, 07:23 Ach, jaki ty psycholog jesteś... Pożal się Boże! Zajmij się lepiej pracą nad własną osobowośćią a nie "manipulacją" innymi - manipulacją od siedmiu boleści! Odpowiedz Link Zgłoś
staryskate Re: Myślący 12.03.06, 08:42 te manipulator ktos cie posadzil dupskiem na "dzojsktik" ze sie tak wiercisz i trollujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
qklik Re: Myślący 14.03.06, 11:06 Szanowny Flyguy 71. Już raz zadałem Ci to pytanie,przy którymś z poprzednich postów. Ponieważ nie otrzymałem odpowiedzi powtórze je. Czy cyfra 71 w Twoim nicku to jest Twój IQ. Jeśli tak, to by sporo wyjaśniało. Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: Myślący 16.03.06, 21:31 Tak z twoim ajhju możesz tak przyjąć. Masz moje błogosławieństwo. jak dotąd nie było cię widać , a dotychczasowe "wypowiedzi" w stylu : co sądzicie, co myślicie, co zrobilibyście... Wrzuć "swoją" myśl a nie czekasz. Ja wiem - znam takich jak ty - zobaczę co zrobi większość i się podczepię. "Wygrana" wtedy będzie wtedy i "moim udziałem". Owieczka w stadzie. Niestety nie "czarna". Odpowiedz Link Zgłoś
g_roszek Re: Myślący 16.03.06, 21:40 Te luzak71 troche cię nie było - urlop mniałeś? chyba tak czaszka ci się dotleniła - pzrestałeś prowokować ( he he bo znalazłeś "ofiarki") i zaczynasz znowu pisać z sensem Odpowiedz Link Zgłoś
06-400c Re: Myślący 16.03.06, 22:07 skoro znowu się pojawiłeś to może tym razem odpowiesz na pytanie: Czemu interesujesz się naszym miastem skoro z niego nie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
qklik Re: Myślący 17.03.06, 09:51 Szanowny Luzaku 71. Mam wrażenie, że jesteś prorokiem lub conajmniej jasnowidzem. Przeczytałeś kilka słów które napisałem i już masz gotową diagnozę o mnie. Gratuluję, to rzadka umiejetność. Przy okazji dziekuję za błogosławieństwo, nie jest mi szczególnie potrzebna, jestem niewierzący, ale skoro to dla Ciebie ważne...... Zarzucasz mi, że podsuwam temat i nie wyrażam własnej opinii, a za chwilę sam zaczynasz temat do którego Twój komentarz ogranicza się do słów "rece opadają" (lub podobnie). Czy nie masz wrażenia, że to niekonsekwencja. A co do owieczek. Dajmy spokój zwierzętom w naszych ludzkich sporach, one są takie niewinne i nieświadome. A o podczepianiu sie pod zwycięstwa innych lub wiekszości.....jesteś jasnowidzem.....sprawdż mnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: Myślący 17.03.06, 21:34 swój komentarz ograniczyłem do niezbędnego minimum...po prostu tego nie da się skomentować - próbowałem - nawet do piwnicy zszedłem żeby znaleźć się na odpowiednim poziomie, ale nic to nie dało - piwnica jest za płytko a sztolni w naszym okręgu nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
epox86 Re: Myślący 18.03.06, 00:20 qklik chyba mało kożystasz z netu. Każdy szanujący sie surfer po 2 minutach pozna ze flyguy to troll a z nimi nie ma gadki. Tym bardziej z takimi jak on - elokwentnymi i pyskatymi ale głupimi. Do niego doskonale pasuje stare netowe powedzonko: "Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi ciebie do własnego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem A niewątpliwie flyguy idiotą jest, oj jest! Także gkliku: bardzo fajnie piszesz (do tego zgodnie z prawdą) ale działasz tym na niekożyść nas wszystkich! Karmisz Trolla! Nie rób tego to może zdechnie! plissss. Odpowiedz Link Zgłoś