Dodaj do ulubionych

Wardziński dziękuje Soplińskiemu

23.07.06, 23:25
Będzie modernizacja krajowej drogi nr 60 i niebezpiecznego skrzyżowania ulic
Kasprzka, Płońskiej i Sońskiej!
Prezydent Wardziński oficjalnie podziękował posłowi Soplińskiemu za pomoc w
realizacji tego tematu.
Obserwuj wątek
    • karamboll Wardziński dziękuje Soplińskiemu 24.07.06, 07:27
      Ciekaw jestem za co, jeden drugiemu dziękuje? I, co najciekawsze, przed
      wyborami samorządowymi? Czyżby tworzył się nowy "układ" (polityczny)???
      Zapewne powstaje jakieś "egzotyczne" koło wzajemnej adoracji. Obaj "politycy"
      nie maja zbyt wielkiego poparcia społecznego i robią na siłę szum medialny
      wokół własnych osób i partii. Nie mamy za co tym Panom dziękować, poprostu
      wypełniają swoje obowiązki, za które otrzymuja sowite wynagrodzenie z naszych
      podatków. Ale tylko z tego tytułu, na wiele głosów już liczyć nie mają co.
      Pozdrawiam malkontentów.
      • batu2 Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 24.07.06, 12:14
        ta modernizacja mnila juz byc 4 lata temu ;ppp
      • oko.oko.oko Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 24.07.06, 15:55
        Czyli siebie pozdrawiasz. Zamiast się cieszyć że tych 2 panów robi coś wspólnie
        dla dobra miasta pomimo polityczych podziałów - Ty narzekasz.
        • nie.gej Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 24.07.06, 16:42
          Wielkie osiągnięcie posła Soplińskiego. Rondo na Płońskiej - śmiech na sali.

Za co tu dziękować?!? Wszyscy Polacy dziękują mu co miesiąc płacąc sowite
          wynagrodzenie za jego prace.
          To co zrobił to był jego psi obowiązek a nie powód do składania dziękczynienia.
    • nie.gej Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 24.07.06, 16:46
      Idąc tym tokiem rozumowania to prezydent niech dziękuje sprzątaczce, że
      zamiotła ulice, taksiarzowi, że kogoś podwiózł itp itd.

• yayatoure Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 24.07.06, 20:48
        Wardzińskiego spytaj po co dziękował skoro ci się to nie podoba.
        Mamy 2 posłów z Ciechanowa - Soplińskiego z PSL i Kołakowskiego z PiS. Chyba
        dobrze że Sopliński coś robi dla miasta a Wardziński jako gospodarz miasta nie
        zbywa tego milczeniem???
        A skoro nie dziękujesz sprzątaczkom i taksówkarzom (nie taksiarzom) to twoja
        sprawa, twoja kultura, twoje wychowanie.
    • phk1 Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 24.07.06, 21:19
      [phk1][oko.oko.oko.wiem zes ty mlody/jajoyur ,pisales to w niedziele o polnocy
      wieczorem to skad to wiesz,byles na imprezie notabli? chcesz pochwalic ktorego z
      nich,a zganic innego? a konkretnie jakies pismo inwestora ? jakis termin
      rozpoczecia inwestycji?moze nie zrozumiales jaki byl kontekst tego dziekowania?
      PAMIETAM ZE NA SPOTKANIACH PRZEDWYBORCZYCH/sop.koz.kol.fet,abg/ MOWILI POSEL NIE
      JEST POSLANCEM LOKALNYCH SPOLECZNOSCI ALE CALEGO NARODU.
      Ta droga glownie dla ruskich tirow nadaje sie do podrecznikow jako okaz
      gospodarowania publicznym mieniem.
      • oko.oko.oko Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 24.07.06, 23:20
        Czyżbym kogoś ganił?
    • karamboll Wardziński dziękuje Soplińskiemu 25.07.06, 08:03
      Obaj "wybrańcy" sami się pchali na afisz, by zostać wybranymi na piastowane
      obecnie urzędy. Nie mam im za co dziękować, to ich psi obowiazek służyc
      lokalnej społeczności i narodowi. Co miesiąc otrzymują sowite wynagrodzenie za
      swoja działalność publiczną, sponsorowaną między innymi również z moich
      podatków. Jeśli obaj sa niezadowoleni, że wyborcy ich nie kochają, zawsze mogą
      złożyć mandaty, chyba nie są przyspawani do stołków, nieprawdaż? Pozdrawiam
      malkontentów.
      • mlody2001 Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 25.07.06, 15:06
        Tego się nie da czytać.
        Czy zwykła kurtuazja również powinna być celem waszego ataku?
        Czy to źle, że Prezydent zwrócił się do Posła A. Soplińskiego z prośbą o pomoc
        w sprawie tej inwestycji? Na złożoną interpelację otrzymano satysfakcjonującą
        przynajmniej na razie odpowiedź. W związku z powyższym Prezydent przesłał
        podziękowania. Czy słowo dziękuję tak was gnębi? Ja uważam, że to zwykły
        element dobrego wychowania, gustu i szacunku dla drugiego człowieka. A jeżeli
        interwencja posła A. Soplińskiego będzie stanowiła małą cegiełkę w realizacji
        ronda to będzie można się cieszyć. Uważam, że ciechanowscy posłowie powinni w
        tej sprawie i nie tylko działać bardzo ostro i zdecydowanie. Zresztą polecam
        stronę sejmową, tam są interpelacje, przecież można sprawdzić, kto i w jakiej
        sprawie stara się pomóc indywidualnym ludziom lub danym grupom społecznym.
        Pozdrawiam, szczególnie phk1, dla którego nie mam komentarza.
      • oko.oko.oko Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 25.07.06, 22:39
        Ja bardzo przepraszam. Czy ktoś każe ci dziękować za cokolwiek politykom? Ja na
        pewno nie. I nikt w tym wątku.
        Informacja dotyczy ludzi zaangażowanych w rozwój tego miasta. Wardziński
        poprosił o pomoc, Sopliński pomógł, więc Wardziński podziękował.
        Warto o tym napisać w dzisiejszych realiach, w których użytkownik zalogowany
        jako phk1 uznaje za niestosowność dziękowanie sprzątaczkom za sprzątanie.
        Może po prostu ustalcie sobie z użytkownikiem zalogowanym jako phk1, prywatnie
        poza forum, komu dziękować warto, a kim gardzicie na tyle, że nie warto,
        ponieważ sprzątaczki i taksówkarze nie zasłużyli sobie niczym na czytanie tych
        waszych wypocin.
        • flyguy71 Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 25.07.06, 22:53
          nie komentuję - bo prawda została powiedziana: "nie dziękuje sie za
          wypełnianie obowiązku" - ale może w końcu zrozumie to "jeden i drugi".
    • oko.oko.oko Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 25.07.06, 23:12
      Więc większość wypowiadających się forumowiczów (czyli phk1, karamboll i
      flyguy) uważa, że Wardziński POPEŁNIŁ BŁĄD dziękując Soplińskiemu.
      • guciu83 Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 25.07.06, 23:58
        Serdecznie pozdrawiam yayatoure w nowym wcieleniu.
        • phk1 Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 26.07.06, 18:56
          [phk1] DZIEKI GUSTLIKU za zdemaskowanie burzyciela spokojnych forumowiczow!
          Oczywiscie.ze nikt z nas nie neguje uzywania slowa DZIEKUJE ,o sprzataczkach nie
          JA[PHK1] pisalem.PYTALEM SIE O KONKRETY oko.oko.oko.?Kazdy z nich wymienia slowo
          DZIEKUJE jak wiesz ile razy w ciagu dnia to napisz nam.Kontekst w jakim to
          piszesz tylko ma znaczenie,a ty jakbys nie wiadomo jaki news nam napisal,to
          nasze problemy miasta do rozwiazania na wczoraj.A tak w ogole to pisz wszystko
          co tam w PSL/PO, jak sie rozwija koalicja.ROZPOCZNIJ nowy watek,bedzimy
          komentowac a to napewno i nie stresuj sie wypowiedziami innych
          .... guciu83 napisał: Serdecznie pozdrawiam yayatoure w nowym wcieleniu
          • yayatoure Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 27.07.06, 02:18
            Phk1/onken - BEŁKOT: REAKTYWACJA. Do niedawna ja to byłem młody, teraz ja to
            oko.
            P.S. Już polubiłeś gucia, opiekuna od siedmiu boleści na którym psy wieszałeś?
            Choragiewka z ciebie :-D
        • yayatoure Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 27.07.06, 01:55
          Również pozdrawiam opiekuna od siedmiu boleści, który jak zwykle zamiast wziąć
          udział w rzeczowej dyskusji szczuje na siebie forumowiczów bezczelnie kłamiąc.
          Nie jestem żadnym okiem a ty nie masz podstaw aby tak twierdzić. Przecież to ty
          wywołałeś kolejny bełkot phk1/onkena. Zachowujesz się jak rasowe trollisko.
          Gratulacje - trollowanie, osobiste wycieczki, pisanie nieprawdy, denerwujące
          błędy w pisowni - oto opiekun ciechanowskiego forum.
    • little_town Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 26.07.06, 19:55
      Abstrahując od podziękować czy są jakieś konkretne plany czy tylko jakiś poseł bąknął coś w kuluarach sejmu i nagle pieniądze się znalazły.

A co do ronda to trzeba wywalić giełdę samochodową z Sońskiej i nie będzie już potrzebne ;)
    • phk1 Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 28.07.06, 19:37
      [PHK1] GUCIO wez tego matolka-trolka zdemaskuj.Podaj mu miejsce ,gdzie moze
      zglosic na ciebie DONOS,jesli w 'żywe oczy łże'.Psow nie wieszalem na GUCIA az
      tak,jak to odbiera jajatur.Kazdy watek zaczety od MLODEGO konczy sie PYSKOWKA
      jajatura lub jego wcieleniem,a MLODY o dziwo nie reagowal do tej pory i sam sie
      KOMPROMITUJE,ze jakis matolek-trolek staje w jego obronie.
      • flyguy71 Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 28.07.06, 21:28
        Tak! Zdemaskować, podać do publicznej wiadomości, wydać akta z IPN-u. Wszędzie
        intrygi, kolesie, układy. Gdzie jeszcze? Gdzie można jeszcze zabłysnąć?
      • guciu83 Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 28.07.06, 21:51
        Yayatoure kompromituje się już od dawna i pewnie będzie nadal się kompromitował.
        Co do demaskowania to nie mam takiej możliwości, a nawet gdybym miał to i tak
        bym z niej nie skorzystał.
        Anonimowość motywuje często do wymiany szczerych poglądów.
        Niestety osoby takie jak jajatoure nie mają pojęcia o dyskusji i na poglądy
        przeciwne swoim potrafią tylko reagować obrażaniem i wypisywaniem rzeczy nie
        mających nic wspólnego z prawdą albo dyskutują same ze sobą przyznając sobie
        oczywiście racje :).
        Na trolli jeszcze skutecznej trutki nie ma więc pozostaje nam ich tylko
        ignorować - i to jest jedyny sposób na yayatoure, który myśli w taki troche
        kaczy sposób: Albo ktoś myśli tak jak ja albo jest moim wrogiem.

pzdr
        • yayatoure Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 29.07.06, 20:20
          Jeżeli chodzi o kompromitowanie się to ustępuję pola opiekunowi od siedmiu
          boleści i to zdecydowanie.
          Opiekun pisze nieprawdę manipulując użytkownikami forum, często staje w obronie
          tak prymitywnych użytkowników jak phk1/onken, atakuje mnie personalnie w
          spokojnym i merytorycznym wątku. Jest też stronniczy, bo czyż posty phk1/onkena
          nie są typowo trollerskie? Ale on nigdy o tym nie wspomniał. No i te błędy......
          • t_rex Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 29.07.06, 21:19
            a kiedy Panowie (i Pani)Parlamentarzysci razem z Prezydentem usiadą i uradzą
            jak działac by powstała obwodnica miasta?? To dopiero byłby przykład pracy dla
            dobra wspólnego. Rondo a raczej rondko to po prostu mały pikuś a nie
            inwestycja....
    • phk1 Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 29.07.06, 22:44
      [phk1] zgadzam sie na wytykanie mi bledow ortograficznych i stylistycznych
      ,jesli juz komus zabraknie MERYTORYCZNEGO ZDANIA NA DANY TEMAT.
      • yayatoure Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 30.07.06, 06:06
        Po raz kolejny nie zrozumiałeś czytanego tekstu. Błędy dotyczyły opiekuna.
        Uważam że nie powinien ich popełniać właśnie dlatego że jest opiekunem.
        Co do ciebie, błędy pasują jak ulał do poziomu twoich wypowiedzi więc ci ich
        nie wytykam. Po prostu to wszystko się tak dobrze komponuje. :DD
        • phk1 Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 30.07.06, 19:36
          [phk1] naucze sie na pamiec tych czterech prostych linijek ktore mi napisales
          postaraj sie wiec pisac komu odpisujesz bo nas na forum dosc sporo.no i sam
          niezapominaj komu i za kogo odpisujesz.
          yayatoure napisał:

> Po raz kolejny nie zrozumiałeś czytanego tekstu. Błędy dotyczyły opiekuna.
          > Uważam że nie powinien ich popełniać właśnie dlatego że jest opiekunem.
          > Co do ciebie, błędy pasują jak ulał do poziomu twoich wypowiedzi więc ci ich
          > nie wytykam. Po prostu to wszystko się tak dobrze komponuje. :DD
          • yayatoure Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 30.07.06, 19:43
            sprawdziłem. zdecydowanie odpisałem opiekunowi a ty znów się wciąłeś.
            może powodem jest, jakby to określić.... labilność emocjonalna.
          • yayatoure Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 02.08.06, 06:07
            Wiem że was jest na forum dość sporo (dobrze że wreszcie używasz liczby
            mnogiej): ty, onken i jeszcze paru innych co piszą: "eehhh" albo "matołku" :-DD
            Życzę wam powodzenia w wymyślaniu kolejnych nicków.
            • phk1 Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 02.08.06, 22:01
              [phk1-37148] jest nas wielu na tym forum FORUMOWICZOW i dlatego pisze ci bys
              odpisywal konkretnej osobie by bylo wiadomo jaki post komentujesz,znowu nie
              zrozumiales sensu tego co czytasz .PRACA w nocnych godzinach i szybki internet
              jak szybki sex cie wykonczy w koncu
              • yayatoure Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 03.08.06, 18:24
                Źle mi życzysz ale to nie zmienia faktu że nie pozwolę na zawłaszczenie tego
                forum przez jedną partię i jej krzykacza.
                A że Wardziński dziękuje Soplińskiemu, cóż - widocznie ma za co.
                Trzeba było wybierać posła z Ciechanowa a nie spod Mławy. Nie było by teraz
                frustracji.
                • phk1 Re: Wardziński dziękuje Soplińskiemu 13.08.06, 19:24
                  [phk1-37422] Coś czytałem,że te podziękowania były przedwczesne i nie warto było
                  chwalić tego gestu i nic się nie zmieniło z remontem tej drogi.A może ktoś wie
                  jak ta droga wygladała w latach przed 1939 , w czsie wojny i w latsch
                  pięćdziesiątych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka