blackvenom 28.08.06, 22:05 We wrześniu wybieramy się do Chrwacji. Trochę kilometrów do zrobienia, a droga nie znana... Mamy zamiar zakupić nawigację GPS, ale nie wiemy czym się kierować przy wyborze. A może Ty mi doradzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciechanowiaczek Re: GPS do auta 29.08.06, 07:53 Jest tego trochę w internecie : www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_29160.html www.tomshardware.pl/mobile/20051005/index.html www.mobile.benchmark.pl/r.php? file=www.mobile.benchmark.pl/recenzje/Mio169GPS/strona1.html benchmark.pl/r.php? file=benchmark.pl/notebooki/Mio_168_DigiWalker/strona-1.html benchmark.pl/r.php? file=benchmark.pl/notebooki/Asus_MyPal_A716/strona-1.html Ja nie mam nawigacji ,ale też się zastanawiam ,bo widziałem u brata i naprawdę to jest super sprawa . Odpowiedz Link Zgłoś
bmaci3k Re: GPS do auta 29.08.06, 21:02 Ja polecam Mio P550 naprawde bardzo dobry palmtop z GPS posiada większość funkcji PC ponadto BT i WiFi. Nie kupuj nigdy z zainstalowaną AutomapąXL kosztuje ona ponad 400zł a mozesz miec ją za darmo tylko napisz bmaci3k@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
blackvenom Re: GPS do auta 29.08.06, 21:54 A do czego służy kod rejestracyjny? I co możesz powiedzieć o czymś takim jak:Destinator 6 Odpowiedz Link Zgłoś
bmaci3k Re: GPS do auta 30.08.06, 00:12 kod rejestracyjny to to samo co code key w innych programach potrzybny jest przy instalacji jako potwierdzenie oryginalności produktu. Co do Destinator 6 nie moge sie wypowiadać poniewałem. Natomiast do wypadów zagranicznych polecam program TOMTOM z odpowiednią mapą, lub AutoMapęXL z mapą europy. Odpowiedz Link Zgłoś
yano75 Re: GPS do auta 31.08.06, 20:46 Destinator nadaje się tylko na Europę, mapy Polski są w nim raczej marne. Tomtom jest niewygodny w użyciu, tak samo zresztą jak Destinator. Natomiast Automapa to klasa sama dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
blackvenom Re: GPS do auta 31.08.06, 21:16 No dobra, a gdzie najlepiej taki sprzęcik kupić? W C-nowie np. u Białego, lub może w Wawie? Odpowiedz Link Zgłoś
wgrzeg1980 Re: GPS do auta 01.09.06, 13:49 tansza alternatywa do tomtoma jest mio c510e z ekstra akrta SD lub c710 choc ten drugi jest juz zblizony cena do TT. mapy europy sa identyczne. Polska dopierow w 26% ale slyszalem, ze teleatlas pracuje juz nad 100% pokryciem PL. Odpowiedz Link Zgłoś