Gość: Zly IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.04.03, 22:52 Milczenie, jakze wymowne ... zadnych komentarzy? Banda tchorzy nawet w internecie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ktoś Re: W autobusie w Ciechanowie pobito pasażera IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 00:52 A mnie w Płocku tez znieważono w autobusie wśród ludzi.Ich było trzech i mnie zaczepiali i lecieli z łapami.Pasażerowie oczywiście patrzyli za okno i nikt mi nie pomógł.Pech chciał, że moi oprawcy wysiedli na tym samym przystanku co ja mialem wysiasc.Wiec chcąc nie chcąc w trosce o swoje zdrowie i życie wysiadłem dalej o jeden przystanek.Niestety wśród pasażerów byłem wytykany palcami, to dopiero było przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: W autobusie w Ciechanowie pobito pasażera IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 10:19 Gość portalu: Zly napisał(a): > Milczenie, jakze wymowne ... > zadnych komentarzy? > > Banda tchorzy nawet w internecie ... Może i lepiej ,że inni bohaterowie nie dają tu upustu swojemu oburzeniu.Zmniejsza to "forumową" średnią hipokryzji... Pozdro dla Złego z zapytaniem : czy obrniłbyś mnie - wątle wyglądającą niewiastę - przed bandą rosłych bydlaków bezmuzgów , czy tylko tak sobie pleciesz na tym forum i czujesz się przez to troszeczkę lepszym od innych milczących w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: W autobusie w Ciechanowie pobito pasażera 04.04.03, 02:03 Ludziska !! Opamiętajcie się !!! Nie można patrzeć bezczynnie na takie sceny. Pomyślcie: KAŻDY Z WAS MOŻE BYĆ NASTĘPNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: W autobusie w Ciechanowie pobito pasażera IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 16:53 Kupujac bilet autobusowy przewoznik powinien zapewnic pasazerowi minimum bezpiecznstwa. Byc moze kierowcy autobusow i Pan Prezes ZKM beda bardziej skuteczni i uwazni, gdy w koncu ofiara takiego zdarzenia wytoczy im i wygra proces o odszkodowanie?Jesli chodzi o reakcje pasazerow, byla oczywiscie skandaliczna.Nie wymagam, zeby sami walczyli z napastnikami, wystarczylo tylko zadzwonic na Policje.Swiadkow zdarzenia informuje na przyszlosc, ze numer 112 jest bezplatny i anonimowy.Wiem,gdyz korzystalem z niego kiedy potrzebowalem pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Alkoholik Re: W autobusie w Ciechanowie pobito pasażera IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 09:00 W imię ojca i syna i ducha śniętego! To normalne zjawisko w naszym bogobojnym mieście zamieszkanym przez prawych, bogobojnych chrześcijan-katolików i alkoholików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żółwik schowajcie się! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 20:33 byłam wtedy w autobusie. wracałam z krasiniaka po lekcjach. reakcja ludzi była natychmastowa, jak koles wysiadł na nastepnym przystanku. rzucili sie ludzie i okazali pomoc. w autobusie kto mógl pomóc? ja i moi 17-letni rowieśnicy? a to dobre... Odpowiedz Link Zgłoś