lauracroft69 21.01.07, 19:01 Kochani! Wszyscy wiemy co wyprawia na forum miś Puchatek. Może ktoś z was wie kto to jest, czym się zajmuje,czemu tak bardzo nie lubi ludzi?. Zapraszam do rozmowy, może wyjdzie szydło z worka puchatkowego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phk1 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 21.01.07, 19:19 [phk1-lau]] 'jestem sobie mały miś..... ' znacie tą piosenkę z filmu MIś CORALGOL w wykonanie Mieczysława Czechowicza? a co tam Miś ,w USA kaczka przeżyła strzał śrutem i dwa dni w lodówce NIECH ZYJą POSTACIE Z BAJKI - PucHateK,KACZKA DZIWACZKA LAURO! nie dokazuj mała nie dokazuj nie jest z Ciebie taki cud ,nie od razu nie od razu stopisz mego serca lód Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 21.01.07, 20:16 widzisz tworząc swój nick nawet nie przypuszczałeś konsekwencji - ja nazwałem cię puchatkiem - ktoś mnie pedałem - ale troling uprawiasz strasznie upierdliwy a lara się dopiero uczy Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 21.01.07, 20:25 [phk1-fly] raz ci dziękowałem za to ! raz jeszcze dzięki. jako pozytywny wkład w dzieło tego forum. Ty gybyś nie miał takiego chamskiego sposobu pisania jak o pajacu na krzyzu,gdzie sam siebie przeskoczyłeś o głowę. Może każdemu nickowi z tego forum warto zapromować inne fora regionalne,gdzie coś się pisze i czyta i nikt takiej agresji nie okazuje jak obrońcy platformy ciechanowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier_skrzypek =======Phk1 i Laracroft69 to ta sama osoba====== 23.01.07, 16:24 Osobnik o rozdwojonej jaźni, dla którego czarne nie jest czarne, a białe nie jest białe. W PiSie taka moda. Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 21.01.07, 20:19 Widzę kochany Puchatku,że sam starasz się odkryć, nikt tego nie chciał zrobić,więc powoli wszyscy by o tobie zapomieli,i co wtedy, rozpuścisz sie we mgle zapomienia. A co do tego jaki ze mnie cud, to możesz się przekonać naocznie, ale czytając Twoje wypowiedzi na łamach gazety śmiem przypuszczac,że to z ciebie jest jakiś cud. Uderz w stół a nożyce się odezwą. Pozdrawiam Puchatka. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 21.01.07, 20:30 [phk1-lauro] LAURO jak przebrniesz przez to co pisałem od niecałego roku na tym forum i piszę,ale w powiazaniu z innymi wpisami to daj znać. Mając mój post do dyskusji to Jak chcesz bym nie zaśmiecał tego forum to specjalnie podaję swój adres wszystkim nie tylko tobie PHK1@GAZETA.PL Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 21.01.07, 20:43 Bardzo proszę, nie przechwalaj się swoimi osiągnięciami, fe to niesmaczne. Nie jesteś tu jedynym piszącym.I nie tylko ty potrafisz to robić, jest wielu innych.Forumowicze nie dajmy sie upokorzyć misiowi, to my jestesmy przecież ludźmi. Czekam na więcej informacji na temat naszego wyjadacza miodku, który nie zostawia suchej nitki na każdym z nas. Zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam Was kochani Laura. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 21.01.07, 20:54 [phk1] szukaj,szukaj szukaj szukaj i licz do dziesieciu a może znajdziesz kogoś kto wie kim jestem-:) jestem jak krzywe zwierciadło w lunaparku odbijam to o czym czytam i widzę w tym mieście i jaki widok z tego jest obrzydliwy gdy opiszę to. DZIś wieczorkiem róg 17stycznia/Narutowicza smród płynie przy krawęzniku niesamowity,FEKALIA......... MAM POCHWALIC SPółKI MIEJSKIE PANA WW ZALEZNE OD PANA WW? Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 21.01.07, 21:06 Nie musze szukać, forumowicze sami napiszą,przecież Cię znają, sam napisałeś,że jesteś tu od roku. I prosze nie zmieniaj tematu.Te posta jest o Tobie i na Twój temat,a nie o fekaliach, fe aż tu poczułam ten smrodek. Widzę, że wytrwale czekasz na moje odpowiedzi. Patrzysz w monitor i myslisz, co też ona wymyśli. Myśl. myśl, myśl,myśl,a może uda się w końcu coś Ci wymyslić, coś ciekawego i na temat.Wychodząc z pieskiem na spacer zauważyłeś te fekalia?.A co do zwierciadła, porównując się do niego sądze, że przekroczyłeś juz pewien wiek,i lubisz bywać w lunaparkach, tam chyba najlepiej sam możesz zobaczyć swoje własne odbicie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Trzymajcie za mnie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
anyone_x Re: Odkrywamy Puchatka Misia 21.01.07, 22:41 Baran jesteś, a nie miś... Pomylić misia Uszatka z Koralgolem. Wstyd! Taki widać pisowczycy reprezentują poziom! Czego nie tkną - kompromitacja!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
anyone_x Re: Odkrywamy Puchatka Misia 21.01.07, 22:44 Co do pisowni: Colargol! Sprawdziłem! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 21.01.07, 22:47 [PHK1-ANY] NIE trudz się zrozumiałbym Cię,wszak barany rozumieją taki nick anyone co może napisać nie rozwijąc myśli-:) PS.powtarzam dyskutuj o konkretnym zdaniu i Ty anyone-X Odpowiedz Link Zgłoś
anyone_x Re: Odkrywamy Puchatka Misia 22.01.07, 00:02 Konkretne zdanie komentowałem: "[phk1-lau]] 'jestem sobie mały miś..... ' znacie tą piosenkę z filmu MIś CORALGOL w wykonanie Mieczysława Czechowicza?" No bzdury gadasz po prostu, podpisujesz się jako miś, a pojęcia o misiach w nie masz. Uszatek i Colargol to zupełnie różne postaci, ale Ty ich nie odróżniasz, a i przyznać się do tego nie potrafisz. Kompromitacja? Na całego! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1jeden Re: Odkrywamy Puchatka Misia 22.01.07, 09:13 [phk1-any] masz rację,że pomyliłem się,jednak za ubliżanie mi od barana i błąd w słowie KORALGOL i uTUSKiwanie na PiS daję remis ze wskazaniem na Ciebie jako zwyciężce-:))) anyone_x napisała: > Baran jesteś, a nie miś... > Pomylić misia Uszatka z Koralgolem. Wstyd! Taki widać pisowczycy reprezentują > poziom! Czego nie tkną - kompromitacja!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 22.01.07, 07:56 Kochani Forumowicze,widzę, że jesteście ze mną.Misiek ma duży dylemat jak postapić,w którą stronę dać dyla.Zamiast misiu powinien przyjąć nazwę Koszałek Opałek, bardziej do niego pasuje.Rozumiem, od roku tu jest, pisze,komentuje i dowala innym,ale ile można wytrzymać, trzeba to zmienić.Koszałek Puchatkowy za dużo tu namieszał,a teraz boi się napisać kim tak naprawdę jest. Pozdrawiam Was Kochani Forumowicze, trzymajcie za mnie kciuki.Laura. Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: Odkrywamy Puchatka Misia 22.01.07, 14:43 Niestety uważam że twój Lauro wysiłek pójdzie na marne! Niestety phk1 ( nie wiem jak można go nazywać misiem) jest zaślepiony miłością do siebie i żadnych argumentów nie przyjmuje do wiadomości! Wypowiadałem się już nie raz na jego temat: to jest dla mnie oszołom - zakompleksiony, niedowartościowany, piszący głupoty i ślepo atakujący innych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 22.01.07, 15:16 Jednak znacie Misia Puchatka. Tak zgadzam się z Tobą w zupełności. Dziekuję,że zabrałeś głos,tak ważny w tej dyskusji. To juz jednego oszołoma z naszego miasta mamy, proponuję zrobić ten wpis do postu o oszolomach z Ciechanowa.Bardzo dobrze,że ktoś w końcu sie odważył i napisał prawdę o Misiu, nie mylmy z filmem,który był naprawdę dobry,nastepny juz jest. żgadzam się z Tobą w każdym punkcie. Pozdrawiam gorąco,już niedługo ma zawistać do nas zima. Laura. Odpowiedz Link Zgłoś
pszepiurka Re: Odkrywamy Puchatka Misia 22.01.07, 21:48 LAURA PISZ CO CHCESZ TYLKO JUZ NIE POZDRAWIAJ.PROSZE... Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 23.01.07, 16:12 Napewno nie życzyłabyś sobie,żebym tak naprawdę pisała co chcę. O napewno nie.A co do pozdrowień, nie musisz ich czytać, jest demokracja, sama to napisałaś.Nie musisz też zaglądać do moich postów, no chyba,że jesteś bardzo wścibską osóbką, to postaram się zrozumieć. I nie pros mnie o nic więcej, nie jestem Panem Bogiem. Nie pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
franczeska001 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 23.01.07, 18:32 pszepiurka napisała: > LAURA PISZ CO CHCESZ TYLKO JUZ NIE POZDRAWIAJ.PROSZE... ...proszeniem niczego nie zdziałasz..dziewczyno, rodzice cię z tym faktem nie uświadomili?? ty to chyba ze wiochy jesteś..hahahaha, bo prosi to się świnia:lol: no cóż...zostawmy to bo napiszę więcej niż chciałabyś przeczytać. a te twoje: "laura pisz co chcesz" chyba sobie żartujesz!! to nie do ciebie należy możliwość pozwalania innym na różne rzeczy...hahaha...zostaw to mi, poradzę sobie z tym w 100%, ty się do tego nie nadajesz..kompletnie, mówię ci dziewczyno posłuchaj mądrzejszych to dobrze na tym wyjdziesz. POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 23.01.07, 18:46 [phk1-lauro vel francz] znowu sie ODKRYWASZ takim sposobem reagowania na najmniejszy sposób zwrócenia Ci uwagi nawet niewinnej. Ja wiem kim jesteś więc wróc do starego nicku. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinakw2 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 23.01.07, 22:11 Niby taka przyjazna ludziom, wszystkich pozdrawia, a tu jednej osobie żyć nie daje. A może Ty zakochałaś się, że tak usilnie poszukujesz kim jest Puchatek???? To byłyby niezłe jaja. Na taki pomysł chyba jeszcze nikt nie wpadł. Tak, to do CIEBIE Lauro! Pozdro ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 24.01.07, 20:19 karolinakw2 napisała: > Niby taka przyjazna ludziom, wszystkich pozdrawia, a tu jednej osobie żyć nie > daje. A może Ty zakochałaś się, że tak usilnie poszukujesz kim jest Puchatek??? > ? > To byłyby niezłe jaja. Na taki pomysł chyba jeszcze nikt nie wpadł. > Tak, to do CIEBIE Lauro! > > Pozdro ;-) Dziecko drogie, kto cię tu wpuścił, masz chyba problemy emocjonalne wieku dojrzewania.Wszystko kojarzy ci sie z miłością,współczuję,brak wyobraźni.Nie jesteś dla mnie partnerką do dyskusji.A od twoich pomysłów robi mi sie niedobrze.Porozmawiaj z psychologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinakw2 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 25.01.07, 23:49 Mam około trzydziestki na karku, to chyba nie jest ze mnie aż takie dziecko. Jak Ci nie dobrze się robi to łyknij sobie krople miętowe, dobrze robią. Napisałam swoją opinię na temat Twojej obsesji, nie ubliżyłam Ci, a Ty reagujesz obelgami. Daj mi dobry argument czemu czepiasz się PHK1? Zakładasz specjalne wątki: "Odkrywamy Puchatka Misia". To troszkę dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: Odkrywamy Puchatka Misia 26.01.07, 12:12 Daj sobie spokój Lauro, głową muru nie przebijesz! Odpowiedz Link Zgłoś
jajco13 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 26.01.07, 19:19 ja to nie lubie sie wtracac ale moim zdaniem to psycholog by sie przydal komus innemu... :)pozdrawiam kochani :) Odpowiedz Link Zgłoś
jajco13 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 26.01.07, 19:25 a czy przesladuje cie tez tygrysek,prosiaczek,kangurek,klapouchy,sowa,krzys i mama kangurzyca :) Odpowiedz Link Zgłoś
heineken_pis Re: Odkrywamy Puchatka Misia 26.01.07, 19:46 Jak niżej o 18.00: skocz.int.pl/1605 Odpowiedz Link Zgłoś
siekierka_1 Odkryjmy matrix cow 26.01.07, 19:59 www.youtube.com/watch?v=xMwUFvZydIw Odpowiedz Link Zgłoś
heineken_pis Re: terapia szalonych krów 26.01.07, 20:34 www.youtube.com/watch?v=Y0gEL2RTncI Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 28.01.07, 11:01 Misiek sam napisał kim jest,a może raczej nikim. Uzależnionym manijakiem absurdalnych wypocin swojego doświadczenia życiowego.Narcyzem,opisującym co czuje, nie czując nic.Wróżką,która widzi z zamkniętymi oczami.Bez imienia i nazwiska,tych cech napewno nie posiada.Reasumując, on nie istnieje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
heineken_pis Re: Odkrywamy Puchatka Misia 28.01.07, 12:56 I jeszcze jeden placek forumowej "mućki" Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re:kto wiedział a nie powiedział to tego bęc-:) 06.03.07, 20:43 [phk1] dzis wersja misia naszego ciechanowskiego PucHatKa skończyła 50lat - Miś Uszatek jak podała ponoć propagandowa tuba pisiorków kierowana przez polityka URBAńSKIEGO około 19.45-:) a pierwowzór jest jeszcze starszy bo Kubuś Puchatek (ang. Winnie-the-Pooh) – postać z literatury dziecięcej stworzona 14 października 1926 roku przez brytyjskiego pisarza A. A. Milne'a. Odpowiedz Link Zgłoś