Dodaj do ulubionych

Eugeniusz Sadowski

28.02.07, 08:29
Zastanawiam sie jak taki człowiek bez talentów a w zasadzie tylko o jednym
talencie ( umiejetność korumpowania i kupowania ludzi do swoich celów ) moze
reperzentować Miasto Ciechanów i Powiat. Będąc bardzo zyczliwym trudno znlaźć
mi cechy intelektualne i moralne , które predyscynuja go do tych funkcji.
Przynależnośc partyjna nie ma dla niego znaczenia najpierw PZPR ( ciekawe jak
przejdzie lustrację , później AWS teraz PO.. a jak zmieni się koninktura to
gdzie ? I jescze jedno zaznaczanie w kalendarzu kto był na imieninach
Eugeniusza świadczy o braku kultury ! Ale czego mozna spodziewać się po takim
człowieku , który dla własnych celów niszczy rodzine i przyjaciół.
Obserwuj wątek
    • 1954a4 Re: Eugeniusz Sadowski 28.02.07, 09:57
      Tak zgadzam się w pełni z tą opinią wyjątkowy karierowicz żadnego kręgosłupa
      politycznego byleby mieć stołek obecnie niszczy nie tylko rodzinę ale i kolegów
      którzy wypromowali go na wice starostę w latach 1998-2002.Po prostu trzeba mieć
      charakterek.
      • ciechanowianin1 Re: Eugeniusz Sadowski 28.02.07, 13:15
        Jestem osobą z bliskiego kręgu Pana Sadowskiego. Niestety wszystko co tu jest
        napisane jest prawdziwe. Czlowiek , który za przysłowiowego srebnika sprzeda
        każdego przyjaciela. I to jest własnie wysokie morale działczy PO. Ale trzeba
        się zgodzić z Panem Rokita miernoty wypierają jednostki wybitne. Dzieje się tak
        gdyz ludzie wybieraja podobnych do siebie czyli miernoty. Zastanawiam sie tylko
        jak Pan Sadowski patrzy sobie w lustro. a moze nie ma lustra.
        • phk1 Re: Eugeniusz Sadowski 28.02.07, 13:44
          [PHK1]Myslałem ,że to ładnie wpisać osoby do kalendarza a potem się tez
          odwdzieczać ,gdy ich imieniny są ale moze się mylę?
          A cóż takiego ten człowiek ma w sobie,że taką ma władzę korumpowania innych i
          oni mu sie poddają bezwolnie?
          My wyborcy juz takich dylematów nie mamy bo nie znamy charakterków żadnego z
          radnych,wiec wybieramy wg NIESPRECYZOWANYCH kryteriów,no kłania sie brak
          kolorowych plotkarskich pisemek z rynku lokalnego-:)
          A z tą rodzina to o co chodzi? i cóz to za donosik na ES tak w ogóle?
      • kitk-a301 Re: Eugeniusz Sadowski 09.11.14, 18:34
        Jestem w szoku jak można wypisywać takie głupoty na takiego mądrego faceta ...tylko ci wypisują co zazdroszczą ...P.Sadowski wiele mi pomógł i mojej rodzinie i jestem mu wdzięczna za wszystko ...dziękuję :)
        • Gość: aga Re: Eugeniusz Sadowski IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.11.14, 19:34
          Czy to ten Pan który mowił przed kamerami że wyroki sądu są dla niego nie ważne?
    • karol1009 Re: Eugeniusz Sadowski 02.03.07, 08:44
      Pan E.Sadowski oraz chory nie tylko na ambicje dr W.Niestępski poszukują wśród
      radnych - frajerów , którzy sa gotowi głosować za odwołanie na najbliżeszej
      sesji Rady Powiatu Pani Dyrektor Romamow z funkcji dyrektora Szpitala. Ciekawe
      czy znaleźli brakująca 11 radnych. Bedzię z pewnością ciekawie i byłby to
      swoisty precedens , ale jak znam życie znajdzie się 11 ludzi bez własnego
      zdania i podporzadkuje się radnym Sadowskiemu i Niestepskiemu. Takie to morale
      cechanowskiej PO.
      • anyone_x Re: Eugeniusz Sadowski 02.03.07, 10:02
        Może się mylę, ale szpital nie jest placówką powiatową, więc nikt z powiatu Pani Romanow nie może odwołać!!!
        Warto sprawdzić fakty, zanim się cokolwiek napisze.
        • karol1009 Re: Eugeniusz Sadowski 02.03.07, 10:26
          Oczywiście , ze szpital jest jednostka marszałkowska a nie powiatową , ale Pani
          Dyrektor Romanow jest radna powiatową i aby ja odwołas zgodnie z przepisami
          obowiazującymi musza wyrazic zgodnę na to radni powiatowi. Tak więc wiem co
          piszę !
          • 1954a4 Re: Eugeniusz Sadowski 02.03.07, 10:42
            Oj prawda prawda karol masz rację najwięksi pieniacze w PO to ich sympatycy jek
            doktor i od niedawna czlonek Genio S.
            • phk1 Re: Eugeniusz Sadowski 02.03.07, 19:59
              [phk1] wątek zapowiadał się ciekawie jak wyzwanie rzucone najbliższej rodzinie,
              a tu okazuje się ,ze chodzi o naszą ROMKę ze szpitala.To ja za bardzo nie rozumiem
              przecież POPSuLi mają czy nie mają wiekszosci do tej pory tu i tam ?
              • sanna9 Re: Eugeniusz Sadowski 02.03.07, 21:13
                romanow to nie PO to PiS
                • phk1 Re: Eugeniusz Sadowski 02.03.07, 21:45
                  [phk1-sann] ja wiem ,ze ona z PiS i BOLEJę nad tym i ze to nadodatek kobieta,
                  wiec sie dziwuję po co te podchody ES?
            • Gość: PHK1 Re: Eugeniusz Sadowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:42
              [PHK1] CIAG ZNAKÓW w kolumnie pionowej 2000,2001,2002,2003,2004,2005,2006,2007 raczej przemawia mi do wyobrazni,że to kolejny Ciechanowianin roku ,moze i faktycznie ale o innym brzmieniu -:)
              • phk1 Re: Eugeniusz Sadowski 30.05.07, 10:20
                [phk1] A w Tygodniku Ciechanowskim jakoś tak mało miejsca na pierwszej i drugiej
                stronie o naszym kontrowersyjnym ES.
                Prawie byłem przekonany ,że go nie ma po takiej MIEJSKIEJ FECIE przeglądając
                inne tygodniki.
                Ale faktycznie jest obok małej i duzej miss i pani Profesor,a nad głupawymi
                ogłoszeniami reklamowymi
                Więc niech nam zyje i TMZC i Nasi Jubilaci - pozdrawiam
          • mlody2001 Re: Eugeniusz Sadowski 02.03.07, 21:54
            Karolu jesteś w błędzie, Rada Pwiatu musi zaopiniować panią H. Romanowa jako
            dyrektora jednostki po to by rozpoczęła się procedura odwołania. Czy będzie to
            opinia pozytywna czy negatywna nie ma znaczenia, wiec nie wiesz co piszesz. ja
            zycze temu szpitalowi innego dyrektora, dośc tej chorej według mnie sytuacji-
            czas na zmiany.
            Do widzenia Pani Dyrektor.
    • karol1009 Re: Eugeniusz Sadowski 03.03.07, 10:42
      Oczywiście mój przedmówca ma rację.Problem polega jednak na tym , że chore
      ambicje chorego doktora i Eugeniusz Sadowskiego, których jedynym celem w zyciu
      jest usunięcie Pani Dyrektor i nie chodzi tu o ocene czy była dobrym dyrektorem
      czy nie , nie mnie to ocenieniać śa ludzie kompetentni aby to zrobić , ale
      chodzi o to że obaj panowie maja swoje idywidualne urazy co do tej Pani i
      dlatego chca jej sie pozbyc. Jezeli jedynym motorem działania tych panów sa
      chore ambicje i urażny ich honor ( trzeba go najpierw mieć ) to nic dobrego z
      tego nie wyniknie. Z pozdrowieniem
      • eustachy07 Re: Eugeniusz Sadowski 03.03.07, 12:23
        Oczywiście że chodzi tutaj tylko o władzę.Pan lekarz Niestępski mści się za
        dyrektorce,za to że nie został wybrany na ordynatora o/chirurgicznego.To się
        nazywa odegranie.Tylko czy można trzymać dobrze kilka końców?.Niedługo wszyscy
        się pozabijają dla władzy i kasy.Fajnie to wygląda.
        • phk1 Re: Eugeniusz Sadowski 28.05.07, 10:37
          [phk1] dwa tytuły Ciechanowianina Roku w jednym roku BRAVO Platforma!
          Krótki ten zyciorys Pana S.w Czasie Ciechanowa ?
          W PŁOCKU to chociaż lokalna społeczność wybiera aktualnie w maju człowieka roku w plebiscycie
          nie za zielonym stolikiem-:) w oparach dymu tytoniowego -:)

bruum.............31.01.07,13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów"
          marekzalewski0... 23.02.07,23:08 Oj phk1, demencja w stanie rozkładu
          szyperski.marek...16.05.07,08:34 Czepiasz się :)
          guciu83...........22.05.07,20:00 Kolejny dowód na to,że jesteś nienormalny
          • Gość: gość Re: Eugeniusz Sadowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 12:49
            To nie jest tytuł "Ciechanowianin Roku" tylko nagroda specjalna im. Fr. Rajkowskiego - statuetka z okazji 50 lecia TMZC. Druga w historii TMZC - pierwszą dostał przed 10 laty ks. Ludomir Kokosiński z okazji 40 lecia TMZC.
            Pozdrawiam
            • Gość: To Ja Re: Eugeniusz Sadowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.14, 14:46
              Geniek nie powinien iść na emeryturę, jak myślicie? Ja uważam że jak najbardziej i tak tyle lat pozwoliliśmy mu się ślizgać po naszych plecach.
              • Gość: cie-chan Re: Eugeniusz Sadowski IP: *.dynamic.vectranet.pl 10.11.14, 14:48
                Jestem za ale tylko w pakiecie z Wardzińskim :)))))
                • Gość: 1954a4 Re: Eugeniusz Sadowski IP: 213.199.253.* 10.11.14, 20:33
                  Tych dwóch osobowości nie można porównywać.Sadowski tak, ale nie Wardzinski.
                  • Gość: o Re: Eugeniusz Sadowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.14, 21:00
                    "Sadowski tak, ale nie Wardzinski."
                    Mógłbyś rozwinąć tą myśl?

Fotogeniczny jest nasz Gienio Tekst linka

• Gość: daga Re: Eugeniusz Sadowski IP: *.182.51.79.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.14, 07:35
                      Hehe dobre :-)
                      • Gość: daga Re: Eugeniusz Sadowski IP: *.182.51.79.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.14, 07:36
                        To pewnie znaczy Ave Cezar :-)
                        • Gość: gość Re: Eugeniusz Sadowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.14, 13:17
                          Ale macie zajęcie! Jak znalazł na dowartościowanie siebie samych. Na zdrowie.
                          • Gość: 1543 Re: Eugeniusz Sadowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.14, 14:04
                            P.Genio jeszcze się trochę poślizga - załatwi dobre stanowisko dla syna Tomasza.Słyszałem że ów syn ma startować na Naczelnika Urzędu Skarbowego.
                            • Gość: Wyborca Re: Eugeniusz Sadowski IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 13.11.14, 08:17
                              Znam Pana Sadowskiego 25 lat. Już nigdy na niego nie zaglosujęn Niech idzie na emeryturę.
                              • Gość: olek Re: Eugeniusz Sadowski IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.11.14, 12:25
                                Po tej kompromitacji w TV to już nigdzie nie powinien kandydować. Wstyd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka