Dodaj do ulubionych

Kurs prawa jazdy, gdzie najlepiej?

IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 21:05
Czesc od czerwca chciałabym rozpocząć kurs ale niewiem gdzie się wybrać? Może
ktoś z was kogoś poleci?
Obserwuj wątek
    • Gość: pubbar Re: Kurs prawa jazdy, gdzie najlepiej? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 21:14
      Ja słyszałem że jest jakaś nowa Lka na Wiosennej ale dokładniejszych inf nie
      mam. Moja siorka się tam wybiera bo koleżanka jej polecała.
    • Gość: remower Re: Kurs prawa jazdy, gdzie najlepiej? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 21:22
      Ja polecam Pana Kasprzaka, trochę krzyczący ale ogólnie miły gość.
    • Gość: kursantka Re: Kurs prawa jazdy, gdzie najlepiej? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 21:36
      Profesjonalnie jest u Arka Filipowicza, podam num tel bo adresu nie pamiętam
      660169840. Ma nowy samochód.
      • Gość: martika Re: Kurs prawa jazdy, gdzie najlepiej? IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.07, 09:02
        No właśnie o ten kontakt mi chodziło. Dzieki, słyszałam że miły chłopak i
        szkolenie profesjonalne. Pozdrawiam.
        • Gość: lukasz Re: Kurs prawa jazdy, gdzie najlepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 23:46
          Bogusław Głuszkowski 604102339 profesjonalnie! Stare i nowe Punto (duży plus)
          • artis69 Re: Kurs prawa jazdy, gdzie najlepiej? 21.05.07, 21:11
            Akurat STARE Punto już jest NIEAKTUALNE..
            Od czerwca w WORD-zie będzie tylko Grande Punto.
            Powodzenia.
            Ps. Przy wyborze Ośrodka Szkolenia Kierowców pamiętajcie: za grosze uczą Ci,
            którzy nie mają jak zdobyć Klienta. Nie da rady Profesjonalnie uczyć za małą
            stawkę.. ale wybór należy do Was.
            • phk1 Re:dobra rada 21.05.07, 21:48
              [phk1] jeśli są jeszcze organizowane wczasy z ukończeniem prawa jazdy polecam
              • Gość: lukasz Re:dobra rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:33
                od wrzesnia nie od czerwca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka