Gość: martika IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 21:05 Czesc od czerwca chciałabym rozpocząć kurs ale niewiem gdzie się wybrać? Może ktoś z was kogoś poleci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pubbar Re: Kurs prawa jazdy, gdzie najlepiej? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 21:14 Ja słyszałem że jest jakaś nowa Lka na Wiosennej ale dokładniejszych inf nie mam. Moja siorka się tam wybiera bo koleżanka jej polecała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remower Re: Kurs prawa jazdy, gdzie najlepiej? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 21:22 Ja polecam Pana Kasprzaka, trochę krzyczący ale ogólnie miły gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Kurs prawa jazdy, gdzie najlepiej? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 21:36 Profesjonalnie jest u Arka Filipowicza, podam num tel bo adresu nie pamiętam 660169840. Ma nowy samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martika Re: Kurs prawa jazdy, gdzie najlepiej? IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.07, 09:02 No właśnie o ten kontakt mi chodziło. Dzieki, słyszałam że miły chłopak i szkolenie profesjonalne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Kurs prawa jazdy, gdzie najlepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 23:46 Bogusław Głuszkowski 604102339 profesjonalnie! Stare i nowe Punto (duży plus) Odpowiedz Link Zgłoś
artis69 Re: Kurs prawa jazdy, gdzie najlepiej? 21.05.07, 21:11 Akurat STARE Punto już jest NIEAKTUALNE.. Od czerwca w WORD-zie będzie tylko Grande Punto. Powodzenia. Ps. Przy wyborze Ośrodka Szkolenia Kierowców pamiętajcie: za grosze uczą Ci, którzy nie mają jak zdobyć Klienta. Nie da rady Profesjonalnie uczyć za małą stawkę.. ale wybór należy do Was. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re:dobra rada 21.05.07, 21:48 [phk1] jeśli są jeszcze organizowane wczasy z ukończeniem prawa jazdy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re:dobra rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:33 od wrzesnia nie od czerwca Odpowiedz Link Zgłoś