Gość: sylwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 23:22 Z okazji wielkiego dnia - DNIA CHłOPAKA chciałabym złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkim panom z Ciechanowa oraz okolic. buziaki ode mnie dla Was Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amadeusz82 Re: Do wszytskich mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 23:46 Dziękujemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Do wszytskich mężczyzn 29.09.07, 23:58 Chlip... jedyna kobieta która o mnie pamiętała w ten jakże ważny dzień... Będę postulował o zniesienie Dnia kobiet!! :D oczywiście żart i dziękuję za życzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryc Re: Do wszytskich mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 01:15 dzięki Sylwio jesteś wielka małokobiet pamięta o tym dniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Do wszytskich mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 05:01 jaki odmienny temat, zadziwjające. dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Do wszytskich mężczyzn i do wszystkich chłopcó 30.09.07, 11:14 [phk1] bezimiennej i nieznajomej Sylwi dziekuję w imieniu bezimiennego i nieznajomego PHK1 :-) by było mniej bezimiennie to proszę oto podpowiedż kartki.onet.pl/,,,,,dzien_chlopaka,kartki.html?TEM=1235038&KAT=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Do wszytskich mężczyzn i do wszystkich chłopc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 21:35 jak Panom się udał Wasz dzień? prezentów stosy? Jeszcze raz sto lat. bez Was swiat byłby ponury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: Do wszytskich mężczyzn i do wszystkich chłopc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 21:39 Serdecznie dziękuję za życzenia! Buziaki mogę odebrać osobiście;) Odpowiedz Link Zgłoś