meegace 03.10.07, 16:57 Witam wszystkich, ostatnio zauważyłem jeżdżąc po naszym miasteczku, że coraz więcej ludzi jeździ na czerwonym świetle"DALTONIZM" czy co? Jeśli zauważyliście to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szkoda słów Re: Na czerwonym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 18:21 tez to zauwazylem, niestety raz jadąc na swoim zielonym... swoją drogą chyba malo kto jest zwyczajny do takich problemów komunikacyjnych w ciechu... ilość samochodów tlumacze sobie początkiem roku szkolnego - auto kupic za 2-3tys na dojazd do szkoly to zaden problem teraz... i kosmiczna ilość `eLek`, po prostu masakra.. nie mam nic przeciwko ludziom którzy sie uczą bo tez sie uczyłem ale niektórzy instruktorzy to normalnie tragedia...jedzie z kims kto pierwszy raz wsiada do auta i srodek miasta... na jednym skrzyzowaniu czasem jest z 7 elek, dzisiaj jechalem tatarską, na prawym TIR, na lewym eLka, i jeden i drugi 40km/h, eLka malo co nie przywalila w TIRa na zakręcie bo... instruktor rozmawial przez telefon i jedna reka lapal za kierownice... ciekawe czy mandat by go troche wyleczył... wątpie... ale mi sie poemat wytworzyl :P Odpowiedz Link Zgłoś