oskar.tkaczuk 11.10.07, 21:38 gdzież on się podział mój ulubiony dziennikarz ciechanowski, ostatnio już tylko krótkie tekściki interwencyjne, a właściwie co to za tekściki. czyżby zapał pana redaktora Żagla został ostudzony? czym ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Stefan Żagiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 21:49 A czy to nie lepiej, że się podział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: Stefan Żagiel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 22:06 [phk1] Stefan zapewne z tylnej ławki rzondzi,tylko , że ktos mi temat ukradl na forum ;-) A kto by tam chciał wpisać słowo żagiel do wyszukiwarki to znajdzie sporo tekstu i to wcale nie mojego od 2003 roku. Mi Stefan podpadł za czipowanie psów i za osinowe kołki, ale niech tam staruszek trzyma się i pisze felietony na drugą stronę TC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caro Re: Stefan Żagiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 18:38 To on czipował psy? A to łobuzprzecież pasa to boli. Jego tak zaczipować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mek Re: Stefan Żagiel IP: *.tktelekom.pl 16.01.08, 18:06 TEn Gość jest jakiś dziwny często widze go w towarzystwie młodych kilku letnich dziewczynek ostatnio nawet kupywał słodycze i przesiaduje non stop z nimi w piaskownicy coś tu jest nie tak!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna Re: Stefan Żagiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 18:35 To jeszcze nic. Ostatnio wiedziałem go jak pili wódkę z Waldkiem Nicmanem a potem pobili jakonś staruszke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Stefan Żagiel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.08, 13:08 Ty tak na Żagla, mek nie narzekaj. Kiedyś, czego nie możesz pamiętać, kręcil z twoja matka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: Stefan Żagiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 22:41 To już w tym kraju niemożna opiekować się wnuczkami i kupować im cukierków? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: Stefan Żagiel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 08:40 ...nie w tym kraju a w naszym/taka dygresja/...NIECH ŻYJĄ DZIADKOWIE spóźnione ale szczere...a Ja też dziadek a w kwietniu podwójny i chwalę sobie... a kupuję nie tylko cukierki... i robię to z wielką ochotą...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Stefan Żagiel IP: 213.199.253.* 03.02.08, 16:27 można, można, chętnie nagadać na kogo się da.... Odpowiedz Link Zgłoś