Gość: kibicka ;) Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 21:42 Szymon wysoko dziś w Gali Sportu - 5-ty. Widziałam go ostatnio w Galerii w jego sklepie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek BARTOOOOOO Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.09, 23:14 Cantrum Mrówka jest bardzo fajoskie prawie tak samo jak Arkadia w warszawie, mam nadzieje że bedzie kidys makdonald bo bardzo lubie czikenburgery. szkoda że schody ruchomy działają tylko w jedną strone ale za to jest to fajna rozrywka, przydalby sie jaki duzy telebim zeby bylo mozna ogldac mecze polskiej reprezentacji POLSKA GOLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olszes Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 23:54 Szkoda tylko ze nie ma nic dla futrzakow i ich niegrzecznych panow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: centrum handlowe - sami maruderzy - pesymisci IP: 213.199.253.* 11.01.09, 00:11 wszyscy jesteścienie nie szczęsliwy dla każdego coś innego nie da rady w takim malym budynku zmiescic wszystkiego, ja tam jestem zadowolony dl adziecka kupiłem na swieta super ciuszki w "cocodillo" , na marcpolu jest duży wybór w cukierni maja smaczne ciastaka a wy marudzicie , dzis kupiłem perfumy na stoisku pod schodami - 1 million Paco Rabanne taniej niz na allegro! i Oryginał !! wiec po co jezdzic po warszawce lub szukac na sieci produktow jak mam pod nosem , poczekamy zobaczymy może otworza sie wieksze firmy . tylko nie płaczcie tak ,sami otwórzcie jakis sklep jeslinie boicie sie zaryzykowac z tego co wiem lokale jeszcze są wolne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log Re: centrum handlowe - sami maruderzy - pesymisci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 23:14 przydałoby się więcej sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: centrum handlowe - sami maruderzy - pesymisci IP: *.chello.pl 21.02.09, 17:30 Co do tego stoiska pod schodami to już któraś osoba mi mówi. Na prawde tam sa takie tanie perfumy? Na pewno orginalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: centrum handlowe - sami maruderzy - pesymisci IP: *.chello.pl 23.02.09, 11:12 Co do nowej ciechanowskiej galerii to jest się na razie na co skarżyć ale fajnie, że ktoś w ogóle wpadł na pomysł takiej inwestycji. Nie można jej przyrównywać do warszawskich galerii, gdzie można kupić po prostu wszystko ale już widziałam kilka warszawskich sklepów jak Angel czy Madonna, a ich ceny są dużo niższe niż w Warszawie. Ja osobiście się ciesze bo może nie długo nie będę musiała jeździć na zakupy do wawy. W marcpolu ceny są na przykład tańsze od makro! Oryginalne perfumy tańsze podobno niż na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guga Re: centrum handlowe - sami maruderzy - pesymisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 17:35 centrum handlowe bez gastronomii to kpina taki jest fakt, ale pozostałe sklepy sa nawet nawet oprócz tych na gorze oczywiscie. jedynie Angel jest fajny i ma super wystrój. To o tych cenach to chyba racja bo ostatnio kupiłam sobie Sweterek Massimo Dutti za 119zł!!! w wawie nawet do sklepu sie wstydze wejsc:) Odpowiedz Link Zgłoś
antykutnik Galeria Pracuje 10.04.10, 17:08 Co o tym myślicie drodzy klienci? Czy wiecie co zrobić?Dla mnie odpowiedz jest prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Mrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 21:42 Wielu z was krytykuje galerie, a ja wam powiem, że brakuje tam kilku markowych sklepów, które by przciągnely ludzi.. Bywam w galerii srednio raz na dwa tygodnie, ponieważ chodzę tam do fryzjera i to jest naprawde ladna galeria. Brakuje jedynie sklepow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 11:24 stoisko z perfumami jest baaaaardzo konkurencyjne pod względem cen w porównaniu z innymi drogeriami w Ciechanowie. Cena moich ulubionych perfum różni się od innych sklepów o prawie 90 zł. Warto tam zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rach Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.09, 13:16 Jak sie nazywa to stoisko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: *.centertel.pl 11.01.09, 13:45 To ile te twoje perfumy ulubione kosztują? 800 - 1000 zł ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: *.aster.pl 08.03.09, 19:29 stoisko perfumeryjne w Galerii Mrówka to EUFORIA, a ceny faktycznie przyzwoite :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: home Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.03.09, 22:21 dziś w galerii znalazłem komórką 2 hot spoty. Jeden nazywal sie Galeria Mrowka. Ciekawe czy zawsze bedzie darmowy? Drogi to hot spot Era. Tylko do tego jest potrzebny blueconnect. Ale podobno mozna szybko zasysac filmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 01:12 a jakim modelem znalazłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna :) Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.03.09, 12:33 Jestesmy na wagarach w Galerii. Faktycznie jest sieć bezprzewodowa i to za freekulca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal-ski Budowa łącznika rozpoczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 22:42 Podobno mają otworzyć duży sklep AGD/RTV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Budowa łącznika rozpoczęta IP: *.centertel.pl 04.06.09, 11:53 jaki AGD RTV ? miała być rozbudowa w tym roku, ale ani widu ani słychu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flash Re: Budowa łącznika rozpoczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 23:52 A jednak budują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Budowa łącznika rozpoczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:54 Niedługo się zacznie budowa łącznika między Mrówką i Mrówką: img36.imageshack.us/img36/8580/mrowka.jpg Na rysunku zaznaczony na czerwono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam18 Re: Budowa łącznika rozpoczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 20:08 Trochę nie rozumiem tej rozbudowy. Czy teraz będzie korytarz łączący mrówkę z galerią?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Budowa łącznika rozpoczęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 20:48 Zgadza się. Na wyżej zamieszczonym obrazku jest pokolorowany na żółto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łazikamator Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: *.ovh.net 09.06.09, 21:37 hiba nie najlepszy mają tam klej glu ;-) fotoforum.gazeta.pl/photo/4/lg/mi/iqvb/ra8sErKF7feUjRpiiB.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 12:37 Są zdjęcia 3d rozbudowy galerii fotoforum.gazeta.pl/k/ciechan%25F3w.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprite Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 13:07 chcemy widoczków Mrufka 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 17:12 Dobre :-) Gdzieś już napewno są tylko trzeba trochę poszperać w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: centrum handlowe obok Mrówki IP: 213.199.253.* 29.06.09, 13:21 no ciekawe :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Galeria Mrówka - otwarcie łącznika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 17:24 Na stronie Galerii jest podany termin otwarcia łącznika - koniec 2009. Czy jest już wiadoma bliższa data otwarcia? W internecie wygooglowałem, że będzie Media Expert. Nic więcej tam nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Re: Galeria Mrówka - otwarcie łącznika IP: *.chello.pl 17.10.09, 19:03 Gdzieś słyszałem, ze plan jest na Święta(z powodów wiadomych).Ale nie wiadomo co z tego wyjdzie. Media Expert ma być spory, bo ok. 2000 m2. ale cos tam jeszcze chyba będzie prócz tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia mrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 21:45 Wielu z was krytykuje galerie, a ja wam powiem, że brakuje tam kilku markowych sklepów, które by przciągnely ludzi.. Bywam w galerii srednio raz na dwa tygodnie, ponieważ chodzę tam do fryzjera i to jest naprawde ladna galeria. Brakuje jedynie sklepow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: mrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 09:10 Tak fajnego sklepu z fajnymi ubraniami .pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: mrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 16:46 Dowiedzialem się że cena wynajmu to około 100zł/m2 i umowa na 5 lat, cena podobna jak w Warszawie tylko mieszkańcy Ciechanowa trochę inaczej zarabiają. Pozdrawiam Ciemnogród :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: mrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 22:23 heh.. otwarcie MediaExpert zaplanowane jest na 15 grudnia.. A co do innych sklepów..to zdradzę tylko..że jest fajnie zrobiony sklep z winami i mały butik z galanterią dla kobiet.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczkolorysta Re: mrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 22:38 czerwony kolor do niebieskiego i tego trzeciego to wyzwanie dla dobrego smaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejo Re: Galeria Mrówka - otwarcie łącznika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.09, 12:05 Najpierw to obiekt musi spełniać wymogi p.poz, a z tego co słychać to Straż nie chce odebrać obiektu który ma pewne wady i nie spełnia wymogów w tym zakresie Odpowiedz Link Zgłoś
antykutnik Żałoba Narodowa Galeria Pracuje 10.04.10, 17:07 DROGI KU...TNIKU POMYŚL TROCHĘ ZAKUTY ŁBIE CAŁA POLSKA W ŻAŁOBIE ATY ŚMIECI KARZESZ PRACOWAĆ NORMALNYM LUDZIOM. WIDOCZNIE ZALEŻY CI ABY NAPCHAĆ WŁASNY PORTFEL A NAWET TAKA TRAGEDIA CIĘ NIE WZRUSZA. ,,WSTYD I HAŃBA" NAWET JAKBY TWOJA ŻONA MATKA UMARŁA OTWORZYŁ BYŚ SKLEP ABY ZAROBIĆ 5 ZŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Żałoba Narodowa Galeria Pracuje IP: *.chello.pl 11.04.10, 12:28 popieram w 100%, nawet taka tragedia narodowa nie powstrzymuje tych wieśniaków od zarobienia paru złotych, daliby sobie spokój i zamknęli tą niby galerie, wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Żałoba Narodowa Galeria Pracuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 15:48 W niedzielę pracował tylko albo aż Marcpol. Galeria była zamknięta!!.Pretensje i żale kierujcie więc do prezesów Marcpolu to oni zdecydowali że pracują. Z drugiej strony co robili w niedzielę ludzie? Oczywiście duża ich ilość była na zakupach w Marcpolu. O czym to świadczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnos Re: Żałoba Narodowa Galeria Pracuje IP: *.opera-mini.net 14.04.10, 19:08 Nie przesadzajcie, takie instytucje jak sklepy spozywcze czy stacje benzynowe musza byc czynne niezaleznie od wszystkiego. Zaloba czy nie, ludzie musza jesc i tankowac (benzyne rzecz jasna :P). Ja znam gorsze przyklady, np. Impreza w Desperadosie tamtej soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Żałoba Narodowa Galeria Pracuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 11:29 do antykutnik tak bardzo cię wzruszyła śmierć prezydenta czy musiałeś tego dnia pracować:) Odpowiedz Link Zgłoś