Gość: NAnana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 23:14 prosze was baaaardzo o inf albo kontakt z jakims nauczycielem wakalu w ciechanowie, najlepiej dobrym;)....please Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maestro wokal IP: *.centertel.pl 18.12.07, 23:18 nauczycielem czego? fekalu analnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 09:42 na p. Gąsowski lub może p. Chodkiewicz z sp.6. nauczyciel muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 20:07 Ale ktoś (maestro) trysnął dowcipem wielkiego lotu. Marnuje się gdzieś talent na miarę dzisiejszych gwiazd szołbiznesu. Człowieku!! - Polsat na Ciebie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooola Re: wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 21:24 jakaś ciechanowska zazdrosna mordka odezwała się. Zazdrościsz tej osobie ambicji? Czy może wyśmiewasz się ze słowa "wakalu". Nie ma powodu Twoich chorych żartów. Zapewne sama jesteś bez jakichkolwiek aspiracji. Żałosna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 21:45 Zaszło chyba jakies nieporozumienie "oooolu". Gdybyś się dobrze przyjrzał/przyjrzała sekwencji odpowiedzi to powinieneś/powinnaś wiedzieć, że moja uwaga tyczyła uwagi "maestro" a nie autora tematu. Uwaga "maestra" przypomina mi język panoszący się ostatnio po ekranach komercyjnych stacji telewizyjnych i w tym kontekście zauważyłem, że "maestro" się marnuje z takim "błyskotliwym" zestawem słów - "fekalu analnego". Kuba Wojewódzki by się tego nie powstydził. Autor czy autorka tematu pomylił sie pisząc "wakalu" a nie "wokalu", ale to nie usprawiedliwia niesmacznego komentarza "maestro". No cóż. Nastały czasy zwykłego chamstwa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooola Re: wokal IP: 212.160.172.* 20.12.07, 10:31 w taki razie przepraszam i zwracam honor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAnana Re: wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 02:29 hehe jakie kłótnie wywołała moja pomyłka..bardzo za nią przepraszam i wyjaśniam że z całą pewnością chodziło o WOKAL! podpisuję się także pod postami innych użytkowników i gratuluję "maestro" wyśmienitego poczucia humoru!!<hahaha>prawie spadłam z krzesła jak to przeczytałam:/;/ ps. macie może telefon do któregoś z tych nauczycieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 12:09 ja mam, ale na forum publicznym na pewno nie podam, jesli cie interesuje to prosze jakis inny kontakt Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAnana Re: wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 15:15 ok, bede wdzieczna strasznie- pisz na maila anya_ml@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAnana Re: wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 15:54 anya_ml@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś