Dodaj do ulubionych

Wasze Piwo

IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 12:25
Ostatnio na imprezie kolega mial to wasze piwo...nie pamietam nazwy ale bylo
z Ciechanowa.Jeszcze nigdy nie smakowalo mi tak piwo:) Mozecie mi podac
nazwe i powiedziec czy gdzies w W-wie mozna je kupic, jesli ktos wie
oczywiscie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: hendrix Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 21.08.03, 16:24
      Piłeś browar o nazwie Gambrynus. W Ciechanowie nie ma on najlepszej marki, ale
      tak to już jest: cudze chwalicie... W Warszawie chyba nie do kupienia, ale to
      tylko 100 km. W okolicach Płońska (70 km od Warszawy siódemką w stronę Gdańska)
      już dostaniesz. Zdrówko! (zapijam Tatrą!:)
      • Gość: gosc Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 16:41
        Czemu nie ma dobrej marki?? Przeciez to znakomite piwo.
        • clint_eastwood Re: Wasze Piwo 21.08.03, 20:19
          Gość portalu: gosc napisał(a):

> Czemu nie ma dobrej marki?? Przeciez to znakomite piwo.

Bo za PRL-u Mazowieckie Jasne Pełne, warzone w Ciechanowie wywracało żołądki na
          drugą stronę i wiara jest jeszcze nieufna.

ps. ale Gambrynus rzeczywiście niczego sobie
          • Gość: gosc Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 00:26
            Z tego co zdazylam juz sie dowiedziec to jest to calkowicie inne i nowe
            piwo...ludzie macie taki browarek pod nosem a pijecie cos co robi jakis
            austryjak czy inny dupek. Nie ładnie!! Zanim skrytykujecie, sprobojcie chociaz.
            • Gość: girl Re: Wasze Piwo IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 19:06
              JA TAM POPIJAM GAMBRYNUSA I MOJE OTOCZENIE SOBIE CHWALI. LUDZIE, TO MA 7%.
              ZOSTAWCIE TE WSZYSTKIE PŁODKI; REDSY, CARLSBEERGI, ITP.
              • Gość: an Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 22:37
                NOO i tak trzymac!! Gambrynus rzadzi! Nauczcie sie doceniac to co polskie bo
                nie dlugo nie bedzie juz prawie nic polskiego.
                • Gość: Marko Re: Wasze Piwo IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 13:56
                  Gość portalu: an napisał(a):

pomijając wszystko co uboczne,jadąc do znajomych w Mławie zamiast kwiatów
                  kupuję Gambrynusa i robię zawsze furorę.
    • Gość: Maciass Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 23:00
      mam rade dla ludzi ktorzy mowia ze piwo z Ciechanowa jest nie dobre....
      Sprobujcie najpierw...Jej przeciez to jest Prawdziwe piwo a nie
      przereklamowana woda... Zaluje ze piwo "Gambrynus" jest mało znane bo zapewne
      by zrobilo sporą furore na rynku jednak wszystko przed nami Czekam
      niecierpliwie az to piwko dotrze do Warszawy a bedac przejazdem przez
      Ciechanow zawsze sie zaopatrze w Złoty Napój z browaru Gambrynus
      Pozdrowionka...
      • Gość: myślący Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 25.08.03, 23:39
        Ten Pan to chyba pracuje w Gambrynusie... Nie cierpię takich numerów. To jednak
        typowe dla Forum tego typu. Nieokrzesany palant! Niech żyje Żywiec!
        • Gość: myślaćy raz jeszc Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 25.08.03, 23:41
          a nie te siuśki! I co? nie dosteniemy premii?! Jak mi szkodaaaaaaaaa...
          buuuuuuuuuuu!!!!!!!!1
          • Gość: a Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 10:58
            Proponuje Ci odlozyc myslenie na bok ( nie najlepiej Ci idzie) i zostac przy
            piciu piwa, niekoniecznie żywca ( chyba, ze masz tak malo wyrafinowy gust co
            do piwa)
            Pozdrawiam.
        • Gość: Maciass Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 11:00
          Nie pracuje w Gambrynusie a ciebie chyba boli ze Piwo z Ciechanowa jest
          poprostu lepsze od Żywca... heh z resztą mów co chcesz ale smaku piwa nie
          zmienisz i zawsze bedzie ono jak dla mnie najlepsze
          pozdrowienia...w szczegolnosci dla pana ktory uwaza ze mysli
        • Gość: X Re: Wasze Piwo IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 21:23
          Ależ ty myślący jesteś dupek
      • Gość: XXX Re: Wasze Piwo IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 01:14
        Gość portalu: Maciass napisał(a):

> mam rade dla ludzi ktorzy mowia ze piwo z Ciechanowa jest nie dobre....
        > Sprobujcie najpierw...Jej przeciez to jest Prawdziwe piwo a nie
        > przereklamowana woda... Zaluje ze piwo "Gambrynus" jest mało znane bo zapewne
        > by zrobilo sporą furore na rynku jednak wszystko przed nami Czekam
        > niecierpliwie az to piwko dotrze do Warszawy a bedac przejazdem przez
        > Ciechanow zawsze sie zaopatrze w Złoty Napój z browaru Gambrynus
        > Pozdrowionka...

TAAA... PYSZNE SIKI... św. weroniki..
        • Gość: XXX2 Re: Wasze Piwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 12:44
          SKAD WIESZ JAK SMAKUJA SIKI WERONIKI. PEWNIE SMAKOWALY. ALE SKAD TA CZKAWKA.
          TAA
    • Gość: piwosz Re: Wasze Piwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 08:48
      A wiecie ,że jest Czeskie piwo o nazwie Gambrinus? Smakuje...dość podobnie.
      • Gość: qazi Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 11:01
        Gość portalu: piwosz napisał(a):

> A wiecie ,że jest Czeskie piwo o nazwie Gambrinus? Smakuje...dość podobnie.

Jest i niemeickie tylko czy nie widzisz pewnej roznicy w nazwie??
        GambrYnus - GambrInus
        A o piwie mozna zawsze napisac, ze smakuje dosc podobnie :-)
        • Gość: piwosz Re: Wasze Piwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 08:16
          Gość portalu: qazi napisał(a):

> Gość portalu: piwosz napisał(a):
          >
          > > A wiecie ,że jest Czeskie piwo o nazwie Gambrinus? Smakuje...dość podobnie
          > .
          >
          > Jest i niemeickie tylko czy nie widzisz pewnej roznicy w nazwie??
          > GambrYnus - GambrInus
          > A o piwie mozna zawsze napisac, ze smakuje dosc podobnie :-)

Bo to po czesku, tak jak po polsku Warszawa a po angielsku Warsaw :-)
          A o każdym piwie ten mówi ,że smakuje dość podobnie, kto pije je dla procentów
          a nie dla smaku. Jak można nie odróżniać...np. Tyskiego od Żywca...
      • Gość: Marko Re: Wasze Piwo IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 12:13
        Do "myslacego" !!!
        - myślisz ,że wiesz
        - myślisz ,że dobre piwo pijesz
        - myślisz ,że myślisz
        a do tego jesteś z Hainekena
        zdrajco Ciechanowa.
    • Gość: www. Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 21:08
      hehehe ale zjechaliscie "myslacego" az strach sie bac :)
    • Gość: yagular Re: Wasze Piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 16:16
      a ja Gambrynuska jeszcze nie skosztowałem.
      Takie uchybienie. Bardzo Was wszystkich przepraszam.
      biegnę póki co naprawić to nadużycie.

Pozdrawiam
      • Gość: ann Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 22:01
        :-) hahaha :-) Jak juz skosztujesz to podziel sie z nami swoimi refleksjami :-)
        • Gość: myślący Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 27.08.03, 22:07
          nie może, bidak, bo myślenie mu Gambrynus odłączył. Jak ktoś chce się
          sponiewierać, to i Gambrynus wystarczy. Ale tylko do tego toto się nadaje.
          • Gość: ann Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 23:12
            Gość portalu: myślący napisał(a):

> nie może, bidak, bo myślenie mu Gambrynus odłączył. Jak ktoś chce się
            > sponiewierać, to i Gambrynus wystarczy. Ale tylko do tego toto się nadaje.

Wiesz czym sie rozni czlowiek madry od glupiego??
            Glupi prowokuje, a madry sie nie daje prowokowac.
            Zgadnij jako kogo Ciebie widze.
            • Gość: myślący Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 28.08.03, 20:57
              I tak oto wrzuciłaś/eś między głupców największych artystów i myślicieli;
              pozwól, że wymienię tylko Sokratesa, Szekspira, Mickiewicza, Nietzschego,
              Gombrowicza, Mrożka... Uprzedzam atak: nie stawiam się z nimi na równi, tylko
              dowodzę bezdennej głupoty Twojej argumentacji: prowokacja - inaczej niż Ci się
              wydaje - skłania do myślenia, jest jego motorem, robaczku!
          • Gość: Magik Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 23:31
            Piwo Gambrynus jest bardzo dobre. Zawiera malo srodkow chemicznych. Nie
            wystepuja po nim uboczne efekty ( tzw. kac ). Pilbym czesciej gdybym nie byl z
            Warszawy :)
            • Gość: xxx Re: Wasze Piwo IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 01:43
              taaaa... pychotki .... życzę miłego pawiowania :)))
              • Gość: x Re: Wasze Piwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 09:57
                skad slask moze wiedziec na temat dobrego smaku trzeba miec troche gustu
              • Gość: Marko Re: Wasze Piwo IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 14:41
                Górnośląskie pij szczególnie 11 złotą kiperze!!!
            • Gość: herman Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 28.08.03, 21:01
              skończ z tą reklamą, palanciku!!!!!!!
              • Gość: ann Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 21:17
                Herman="Myślący" ?? Hahahahah :-)Chlopczyku jak Ci nie odpowiada temat tej
                czesci forum to nikt Cie nie zmusza zebys tu zagladal :-)
                • Gość: myślący herman Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 29.08.03, 00:01
                  Ty też tu jesteś w kilku osobach, o ile się nie mylę. Płacą Ci za tę reklamę,
                  czy co? Przestań, to i ja przestanę!!! Bo mi płacą z Heinekena, Carlsberga,
                  Kompanii Piwowarskiej, i Browaru Goch z Bytowa, oraz Browaru Jabłonkowo. Jak mi
                  Gambrynus zapłaci, to może go nawet polubię, jak Ty?! :)
                  • Gość: X Re: Wasze Piwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.03, 09:11
                    do goscia: adres IP:213.77.7.* jestes znana osoba wielu artykulów na forum a
                    tez i znany twoj zjadliwy stosunek do wielu tematow jesli jestes tak
                    zdesperowany i niezadowolony z siebie to wybierz sie na urlop przyda ci sie
                    kilka dni wolnego aha i nie zagladaj do forum bo twoja agresja jest do wyzygania
                  • Gość: Marko Re: Wasze Piwo IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 11:53
                    Gość portalu: myślący herman napisał(a):

> Ty też tu jesteś w kilku osobach, o ile się nie mylę. Płacą Ci za tę
                    reklamę,
                    > czy co? Przestań, to i ja przestanę!!! Bo mi płacą z Heinekena, Carlsberga,
                    > Kompanii Piwowarskiej, i Browaru Goch z Bytowa, oraz Browaru Jabłonkowo. Jak
                    mi
                    >
                    > Gambrynus zapłaci, to może go nawet polubię, jak Ty?! :)
                    nie Jablonkowo tylko Jablonowo a poza tym polecam ci "dzien swira" zobaczysz
                    siebie w glownej roli( i to nie jest złosliwe}.Jak sądzę płaszczyzny do
                    porównań miedzy nami napewno nie ma tak wiec "palancika komentowac nie bede"
                    • Gość: myślacy Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 29.08.03, 20:13
                      Gratuluję wiedzy branżowej!
                    • Gość: myślaćy Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 29.08.03, 20:15
                      I stawiaj porządnie cudzysłowy, jeśli już czepiasz się literówek!
                    • Gość: myślący Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 29.08.03, 20:27
                      Bohater "Dnia świra" jest przynajmnie inteligentny. I wiesz co? Znudziłeś mnie.
                      Pa, robaczku!
                      Gość portalu: Marko napisał(a):

> Gość portalu: myślący herman napisał(a):
                      >
                      > > Ty też tu jesteś w kilku osobach, o ile się nie mylę. Płacą Ci za tę
                      > reklamę,
                      > > czy co? Przestań, to i ja przestanę!!! Bo mi płacą z Heinekena, Carlsberga
                      > ,
                      > > Kompanii Piwowarskiej, i Browaru Goch z Bytowa, oraz Browaru Jabłonkowo. J
                      > ak
                      > mi
                      > >
                      > > Gambrynus zapłaci, to może go nawet polubię, jak Ty?! :)
                      > nie Jablonkowo tylko Jablonowo a poza tym polecam ci "dzien swira" zobaczysz
                      > siebie w glownej roli( i to nie jest złosliwe}.Jak sądzę płaszczyzny do
                      > porównań miedzy nami napewno nie ma tak wiec "palancika komentowac nie bede"
                  • Gość: ann Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 12:28
                    1. Mylisz sie, nie jestem 3-ma osobami. Ja jestem jedna.
                    2. MAm prosbe, nie wtracaj sie juz w ta rozmowe, bo zalosny jestes.
                    Z gory dzieki!
                    • Gość: myślacy Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 29.08.03, 20:18
                      Mówi się "w tę rozmowę". Żałosna analfabetko!
                      • Gość: przemek Re: Wasze Piwo IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 21:33
                        Znam cię głąbie.W krasiniaku nie byłeś taki dobry z polskiego
                      • Gość: przemek Re: Wasze Piwo IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 21:44
                        Tomek!!!! (IP 213.77.7.*)Przestań obrażać ludzi. Wstyd mi za Ciebie. Rozumiem
                        przyczyny twojej frustracji, ale sam to sobie wybrałeś.
                      • Gość: ann Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 22:28
                        Ty zakompleksiony dupku rozmowa jest "ta" wiec w "tą", a jak masz jakies
                        problemy to najlepiej bedzie jak sie zwrocisz do specjalisty!!! Jestes zwyklym
                        chamem, ktory tylko wzbudza u ludzi agresje. Zebys nie przegial w pewnym
                        momencie...
                        • Gość: myślący Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 30.08.03, 13:01
                          Jednak w "tę rozmowę" (poprawna forma biernika, a nie mianownik!). Zajrzyj do
                          słownika, zanim zaczniesz się wymądrzać.
                          • Gość: ann Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 15:59
                            Gość portalu: myślący napisał(a):

> Jednak w "tę rozmowę" (poprawna forma biernika, a nie mianownik!). Zajrzyj
                            do
                            > słownika, zanim zaczniesz się wymądrzać.

Jeżeli dla Ciebie nasz tych kochany Mądralo "tą" jest formą mianownika, to
                            gratuluje Ci bardzo.
                            • Gość: ja Re: Wasze Piwo IP: *.localdomain / 213.77.7.* 18.12.03, 20:17
                              dawno mnie tu nie było i jakie kwiatki znajduję. Przecież napisałem "nie
                              mianownik"!
                          • Gość: Fanka 213.77.7.* Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 16:27
                            Zapomniałam dodać, że nie będę już dalej z Tobą dyskutować, rysujesz mi sie na
                            jedną z tych postaci z którymi musiałam się użerać przez 4 lata L.O.
                            Wszechwiedzący, mały, szary czlowieczek, który życie spędza na sprawdzaniu
                            niezapowiedzianych kartkówek, satysfakcje odczuwa tylko wtedy, gdy może
                            uczniowi powiedziec jaki z niego imbecyl i zakała. Oprócz wiedzy w życiu
                            przydaje się również kultura osobista i poczucie szacunku do drugiej osoby,
                            nie zapominaj o tym!
                            Chyba się dołącze do twojego fan klubu, wkońcu takich geniuszy jak ty trzeba
                            lansować.
                      • Gość: Fan 213.77,7* Re: Wasze Piwo IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 10:47
                        Gość portalu: myślacy napisał(a):

> Mówi się "w tę rozmowę". Żałosna analfabetko!
                        Moj ty misiaczku geniuszu ,omnibusie juz teraz wiem ze masz kompleksy.Co żona
                        nie daje? a może jej nie masz biedaczku.Pomysl takiego frustrata nikt nie
                        bedzie chcial.Popracuje nad toba moze jeszcze cos z CIEBIE bedzie.Przed snem
                        licz baranki moze ci to pomoze.Pamiętaj jestesmy z Toba
                        • Gość: żegnam Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 30.08.03, 13:10
                          A więc jesteście? Jakaś schizofrenia? Część z Was jest z Warszawy, a część z
                          Ciechanowa? I mówicie o specjaliście... no tak... wszystko jasne. Ciekawe co
                          Feud by na to powiedział? I to już naprawdę koniec, bo mnie to śmiertelnie
                          nudzi!
                          • Gość: fan213.77.7* Re: Wasze Piwo IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 14:14
                            Gość portalu: żegnam napisał(a):

> A więc jesteście? Jakaś schizofrenia? Część z Was jest z Warszawy, a część z
                            > Ciechanowa? I mówicie o specjaliście... no tak... wszystko jasne. Ciekawe co
                            > Feud by na to powiedział? I to już naprawdę koniec, bo mnie to śmiertelnie
                            > nudzi!

I tu jesteś mój ulubiony frustracie teraz to juz wszyscy durnie tego swiata sie
                            na ciebie zawzieli co? Pamietaj!!!!! kochaj ludzi i swiat w jakim żyjesz .Droga
                            którą idziesz tzn nienawisc prowadzi do samotnosci i izolacji.
                            Fan twojego intelektu.
                            • Gość: Fan213777 Re: Wasze Piwo IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 14:27
                              Gość portalu: fan213.77.7* napisał(a):

> Gość portalu: żegnam napisał(a):
                              >
                              > > A więc jesteście? Jakaś schizofrenia? Część z Was jest z Warszawy, a część
                              > z
                              > > Ciechanowa? I mówicie

Może Marsjanie cie nawiedzili .Mars tak blisko.
                            • Gość: żegnam Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 30.08.03, 14:42
                              Chyba nie rozumiesz tego, co czytasz... no cóż, ale to nie mój ból. Mam Ci
                              wyjaśnić? Ok. choć bardzo tego nie lubię, wszak liczyłem na Twoją domyślność.
                              Napisałem "jesteście", bo Ty napisałeś "jesteśmy". Więc chyba jasne, że to
                              Ciebie posądzam o schizofrenię, tym bardziej, że stosunkowo często (zbyt
                              często) wspominasz o jakimś specjaliście. Czy ty jesteś z Warszawy, czy z
                              Ciechanowa, to mnie zupełnie nie obchodzi, ale mógłbyś się zdecydować, bo brak
                              decyzji w tej kwestii świadczy chyba o jakichś kompleksach (też mi to
                              zarzucałeś, a czasem trzeba po prostu spojrzeć w lustro). I już na serio:
                              żegnam!
                              • Gość: Fan213.77.7 Re: Wasze Piwo IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 14:49
                                Gość portalu: żegnam napisał(a):

Gdzie! jeszcze nie skonczyłem widzisz chodzi o to że zle sie zachowujesz
                                wyzywasz ludzi siebie wynoszac do rangi wszechwiedzacego i to zbyt czesto
                                dlatego powstał twój fan klub i innym tobie podobnych
                                • Gość: żegnam Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 30.08.03, 15:04
                                  i dzięki za kazanie:)!
                                  • Gość: fan213777 Re: Wasze Piwo IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 15:08
                                    jesteśmy z tobą!!!!! twoi fani. Pamiętaj jeśli będziesz się źle zachowywał i
                                    używał epitetów wobec innych internautów to wiesz...
    • Gość: Maciass Re: Wasze Piwo IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 23:10
      jej wiecej takich ludzi jak Myślacy i nie bedzie mozna wystawic nogi z domu bo
      sie bedzie o sznurowki czepiał...moze nie zwracajmy na niego uwagi juz
      zapomnialem jaki byl naprawde temat tego forum....
      • Gość: x Re: Wasze Piwo IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 15:11
        zgadzam sie z toba podyskutujmy na temat nas interesujacy
    • Gość: Nie ten 217.33.3* Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 01.09.03, 07:38
      Wiecie co??? Gambrynus w sumie nie jest taki zły, szczególnie mocny ale
      niestety nie umywa się do starej dobrej ciechanowskiej "15-ki" ani "wybornego".
      To dopiero było piwo. Baaa !!!
    • Gość: Nie ten 213.77.7 Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 01.09.03, 07:41
      UPS!!! Sorry! pomyliłem się w autorze poprzedniej wiadomości. Chodzi oczywiście
      o "Nie ten 213.77.7". Pozdrawiam i na zdrowie!!!
    • Gość: jan Re: Wasze Piwo IP: *.unused.zigzag.pl 23.09.03, 12:12
      piwo jest dobre - trzymaj tak dalej Stasiu.
    • mw66 Re: Wasze Piwo 24.09.03, 19:06
      Czytalem ,jestem znawca piwa pod wzgledem jakosci konsumpcyjnym . Postanowilem
      kupic ,cena tez byla niska ,nasdtepna partia cena byla juz wyzsza/sklep PSS
      Ciechanow/. Wydaje mi sie ,ze jest to produkt ktory kiedys spozywalem jeszcze
      przede sprzedaza browaru. Jest produktem na poziomie dobrym , dobrze
      oznakowane, ladne etykiety, sadze iz w samym Ciechanowie powinno byC tanie.
      • Gość: piwosz Re: Wasze Piwo IP: 213.77.7.* 24.09.03, 19:35
        cóś cI siĘ liTerki beŁkocą;)
    • radasedziow Re: Wasze Piwo 18.12.03, 20:03
      piwowarki trzymajcie tak dalej
    • Gość: patrol Re: Wasze Piwo IP: 213.199.253.* 03.01.04, 20:18
      to pewnie było piwo z leader price
    • Gość: GAMBRYNUS Re: Wasze Piwo IP: *.localdomain / 213.77.7.* 05.01.04, 21:43
      GAMBRYNUS IS THE BEST !!
      No może z wyjątkiem Reddsa i Gingersa
      • Gość: ćpun Re: Wasze Piwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 11:46
        Widzieliscie nowo etykiete? świateczna kartka niezly pomysl. gratuluje
        pomyslodawcy
        • zinngiesser Re: Wasze Piwo 08.01.04, 17:18
          Hmmmmm, to zadna nowosc - w zeszlym roku byla juz analogiczna etykieta (do krotkiej
          swiatecznej partii piwa), lecz znacznie lepiej wydrukowana, a i napoj nia opatrzony byl
          znosniejszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka