Gość: fanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 11:38 tak jak w temacie. Ja uwielbiam... pozdro dla CLIVER.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amadeusz82 Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 13:13 Ja lubie disco polo i jestem wielkim fanem aczkolwiek za Cliverem nie przepadam ;)Wole Boys'ow, Toplesów, Skaner itp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Sebastian Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 13:36 Większość lubi Disco-Polo. Szczególnie po kilku niekoniecznie głębszych. Niewielu się do tego przyznaje, gdyż dla bufonów jest to obciach. Są też tacy (mały procent - a szkoda) co autentycznie Disco- Polo nie lubią i uważają je za piosneczki dla gminu z dawnych czworaków i ci akurat mają 100%rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 14:15 dla mnie prymitywna muzyka a jeszcze bardziej prymitywne teksty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Sebastian Re: Kto lubi disco polo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 14:57 I dlatego jak pisałem wcześniej trafia do określonych odbiorców oraz nadaje się tam gdzie o wysiłek umysłowy trudniej z róznych powodów czyli: wesela, zabawy, samochody nafaszerowane wooferami z łysymi przeważnie w środku i temuż podobnież. Kupa jest tego typu fanów tego gatunku "muzyki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan20 Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 15:01 Jak sie dużo wypije to i disco polo robi się OK ale poza tym to jest chyba najgorszy gatunek jaki kiedykolwiek człowiek wymyślił zero ambicji muzyka dno teksty jeszcze większe dno (ewentualnie odwrotnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quer Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 15:07 Dajcie spokój już z tym disco polem,dno dno i dno texty typu ,,pokochaj mnie ja pokocham dzisiaj cie .....itp"Nie będę cytować bo obciach,a muza jaka zajeb....a umpa umpaumpa.Nie ma ludzie lepszych tematów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 16:44 wlasnie ze teksty sa fajne, owszem nie wszystkie, ale muza jest zajebista.. wpada w ucho i na kazdej imprezie rozkreca towarzystwo. a niby czemu w warszawie jest co raz wiecej koncerto disco polo i imprez na ktorych leci ta muza. no warszawiacy sie za to biora i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 16:52 Wiesz dlaczego? bo coraz więcej wieśniaków się przeprowadza do wawy i coraz więcej wieśniaków tam studiuje.Wierz mi ludzie słuchają fajnej muzy ,a texty mają sens ,są poezją. Discopolowanie to dla wieśniaków granie,text specjalnie dla ciebie ,na poziomie twoich idoli muzycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za i przeciw Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 17:06 Otwieram forum a tu znów temat tego dziadostwa discopolo,załamka.Myślałem że tego słuchają tylko nawaleni i naćpani,bo im już wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <?> Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 17:13 11 lat temu byłam na weselu w W-wie na którym młodzi powiedzieli kapeli, że ma nie być disco polo.Kto uważa że była super zabawa jest w wielkim błędzie.10 razy zagrano "konika na biegunach" Urszuli, po czym obrzydła mi ta piosenka i do dziś jak ją słyszę przypomina mi się ta nieudana impreza.Ludzie nie mieli przy czym tańczyć więc przesiadywali za stołami,na stołach tych z resztą były same owoce morza w galaretach i tym podobnych ( czyli na zimno). Do popitki do wyboru albo woda niegazowana (czytaj kranówka) albo zawiesisty z miąższem sok grejfrutowy(czyt.gorzki).Ci co lubią wypić domyślają się już zapewne jak się to wesele skończyło.Większości urwał się film przed północą. Trochę odbiegłam od tematu ale wniosek nasuwa się jeden, że disco polo to najlepsza muza do tańca. Dowodem jest fakt iż zeszłego roku na grillu podczas dzikiego węża przy utworze "tańczmy z cyganami..." zespołu AKCENT naderwałam wiązadła w stopie i 3 tygodnie nosiłam w pełni lata GIPS!!!!! Jeszcze raz podkreślę że disco polo jest lux do tańca, słowa po przesłuchaniu dwukrotnie piosenki już się zna, więc i śpiewać mozna, polecam, polecam i jeszcze raz polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 17:20 Długo by tu dyskutować,ale na weselu leje się wódka więc myślę że w takim stanie po disco polo można nie rozchorować się.Mi chodzą ciarki po plecach na samą myśl że mogłabym się trafić na discopolowym weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 18:18 Od dzisiej na weselach bedzie sie sluchlo muzyki powaznej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quer Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 18:22 O tak ,ze skrajności w skrajność!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 20:37 kurde, ale o co wam biega. Tak apropos to nie wyzywa sie ludzi od wiesniakow, bo to nie jest zaden wstyd pochodzic ze wsi. I jesli chodzi o to ze w wawie jest duzo osob przybylych ze wsi. No i co z tego zabrania im ktos wspinania sie w gore. A jesli chodzi o disco polo uwazam ze muzyka jest super na imprezy i nie tylko zakrapiane wodka, bo ogolnie mozna sluchac tej muzy. Ktos slucha metalu, ktos slucha powaznej, a ktos dp. I kazdy ma swe gusta i gusciki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz82 Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 20:48 Do fanki >.........z reguły ktos kto bezpodstawnie obraza innych sam soba zbyt wiele nie reprezentuje wiec od razu mozna poznac człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 21:21 Amadeusz82 MASZ RACJE!!! pozdrawiam Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość weselny Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 21:22 Masz rację Amadeuszu ale dodam od siebie taką refleksję. Mój przyjaciel dawniej zabawy wiejskie komentował w ten sposób - tam to tylko przechodzą teksty typu - "to Cię do stodoły, to Cię w żyto, boś dobra kobito" i mniej więcej ten poziom tekstów dzisiaj można w tych piosenkach spotkać. A wydawałoby się, że poziom kultury powinien być w narodzie coraz większy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz82 Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 21:37 Dziękuje za pozdrowionka Faniu ...i vice wersa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy pan Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 07:49 Fanko nie masz racji,z góry juz załozyłaś że nurt muzyki który lubisz musi byc powszechnie lubiany i akceptowany ,że będą tu same ochy i achy nad disco polo,a tu afront prawda? Widac za załączonym obrazku że ludzie postrzegają ten nurt muzyki jako prymitywny i wieśniacki.Mają chyba rację(i nikt tu nie obrażał ludzi ze wsi tylko dał argument)bo przecież ta muzyka urodziła się na wiejskich zabawach w wiejskich głowach pseudo muzyków.Chołubiona była zawsze przez wiejską młodzież.I ktoś stwierdził tylko fakt,nic nie napisał że wieś jest gorsza,czytaj uważnie.Posłuchaj tekstów Anity Lipnickiej ,Ani Marii Jopek,możesz tego od razu nie zrozumieć ,ale nie pisz że teksty disco polo są zajebis.....e-bo robisz dziecko z siebie pośmiewisko.Napisałas że muzyka tez jest zajebis...a no fakt wszystko oparte na 4 akordach.Wyrafinowanego gustu muzycznego nie masz i chyba nie zanosi się na to ,ale różnie w życiu bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto lubi disco polo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 08:58 Świetne podsumowanie tematu przez "starszego pana"! Poniżej ktoś daje propozycje następnego zaje.....go tekstu. Pseudo-muzycy do dzieła!!. Lud czeka na następny zaje....sty przebój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;)) Re: Kto lubi disco polo? IP: *.gprs.plus.pl 28.04.08, 22:03 Mam pyt: Czy ty wogóle byłaś na jakimś weselu?? Dla twojej świadomości disco polo jest grane na karzdym weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiwi Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 22:43 Niestety masz rację - dlatego nie lubię wesel i sama nie planuję robić - goście kiepsko bawiliby się przy muzyce którą najbardziej lubię a disco polo porostu nie trawię i po jakiś 2 godzinach na weselu porostu mi głowa pęka bo ile można takich pierduł słuchać – alkohol mnie bynajmniej nie potrafi do tego gatunku przekonać więc nie ma sensu męczyć ani siebie ani gości – ludzie są różni i słuchają różnej muzyki denerwują mnie tylko Ci którzy naśmiewają się z disco polo a potem świetnie się przy nim bawią – co za zakłamanie – ja się nie naśmiewam – po prostu nie słucham disco polo - kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;)) Re: Kto lubi disco polo? IP: *.gprs.plus.pl 28.04.08, 21:58 Beata, za tych wieśniaków to powinnaś w morde dostać. Uważasz że ludzie ze wsi są gorsi? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekjs Re: Kto lubi disco polo? 28.02.08, 08:40 Ole ole bara bara z d..py leci para :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disco polo disco polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 19:56 ja lubię disco polo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: disco polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 01:33 Ja nie lubię ale muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Kto lubi disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 22:34 Ja i moj Antek uwielbiamy walczyka z poleczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koterman Re: Kto lubi disco polo? IP: *.nat.student.pw.edu.pl 28.04.08, 17:08 ja lubie Odpowiedz Link Zgłoś
androj5 Re: Kto lubi disco polo? 17.06.16, 11:48 Współczuję miłośnikom tej ,,muzyki", niżej upaść już nie można, to muzyka dla analfabetów muzycznych, bez ducha i uczuć, rozumu i pojęcia o życiu. Odrażające. Odpowiedz Link Zgłoś