Gość: jurand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 00:29 kto z ciechanowskich okulistów jest godny polecenia , proszęo sprawdzone informacje , Jurand Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek zalewski Re: okulista dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 07:39 Tomasz Grembowicz w pawilonie przy ul.Pułtuskiej na piętrze...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: okulista dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 10:07 polecałbym kogoś kto jest specjalistą, a p.Grembowicz skończył edukację na I stopniu specjalizacji chyba z 15 lat temu , w okulistyce przez 15 lat naprawdę wiele się zmieniło, na wizycie w gabinecie prywatnym nie warto oszczędzać 10 czy 20 złotych. Polecam lekarzy pracujących w szpitalu. XXX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: okulista dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 10:21 sam noszę okulary a co do pracy to przecież z tego co wiem Pan Grembowicz pracuje ale w Przasnyszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: okulista dobry IP: *.centertel.pl 03.05.08, 09:19 korzystam z usług dr Żmijewskiej na warszawskiej. jestem zadowolona i polecam. zawsze jak się korzysta z prywatnych usług podejście jest zupełnie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: okulista dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 16:07 Ja polecam panią dr Ostaszewską. Przyjmuje w gabinecie na ul 11 PUL. Przyjmuje na "kasę chorych" i prywatnie. Jest do pacjentów miła i grzeczna, zawsze raczej uśmiechnięta i życzliwa. To jest rzadkie u ludzi ostatnio i u lakarzy też!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 12:05 Wiecie może w jakich godzinach przyjmuje Tomasz Grembowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okularnica Re: okulista dobry IP: 213.199.253.* 08.05.08, 20:24 Ja chodze tylko i wylacznie do p.Żmijewskiej na Warszawską. Miła atmosfera nie jest drogo (70zł wizyta). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitek Re: okulista dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 01:05 to drogo!!!! inni biorą za wizytę 40 - 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ema Re: okulista dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 20:28 zdecydowanie p. Grembowicz :] Świetny specjalista, cała moja rodzina (4 osoby) jest pod jego opieką. Człowiek zna się na rzeczy, to tego jest bardzo sympatyczny ;) A przyjmuje także w Ciechanowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paquime Re: okulista dobry IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.08, 21:44 Polecam dr bielską. naprawdę świetny lekarz.uprzejma i kompetentna. a wspominany wyżej dr grembowicz nie zauważył u mnie zmian na siatkówce oka i w ciągu kilku lat ani razu nie zmierzył mi ciśnienia w gałkach choć były ku temu powody.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: okulista dobry IP: *.chello.pl 02.06.08, 23:06 Tylko dr Grembowicz. Pierwsza wizyta 50 zł, kolejne 30 zł. Świetny specjalista. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś