Dodaj do ulubionych

Wypadek pod Krubinem..

IP: *.gprs.plus.pl 13.06.08, 16:09
Dzis miedzy 15 a 16 zdarzyl sie straszny wypadek na drodze na Krubin, wielkie
zamieszanie karetki lataly w ta i z powrotem, jakis malolat 19l ponoc
wyprzedzal, miedzy 2 samochodami znalazl sie jeszcze skuter, bylo dachowanie..
strasznie to wygladalo, ktos moze zna wiecej szczegolow??
oby nikomu nic sie nie stalo
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 19:19
      więcej informacji i zdjęcia na stronie
      www.ciechanowonline.pl
    • Gość: dml Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.08, 20:35
      Link dla zainteresowanych:
      www.ciechanowonline.pl/?po=news
    • Gość: gosc Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 22:25
      17 letni kierowca skutera niestety nie żyje :(
      • Gość: gość Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 07:57
        a kto był kierowcą tego złotego pegouta?
        jakiś mięśniak?
        • Gość: 45354 Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.06.08, 11:04
          18 latek...
          • Gość: Mobilek22 Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: 212.160.172.* 14.06.08, 11:39
            Ludzie to naprawde niemają już gdzie sobie rajdów chyba urządac ;/
            Okolice Krubina to jedna z najgorszych wylotówek z naszego miasta -
            wąska droga z bardzo dziurawym poboczem - zjechanie na kant takiej
            nawierzchni przy większej prędkości kończy się właśnie w taki
            sposób !!!

A mówią ze motórzyści to dawcy organów - widać ze w sród kierowców
            samochodów też ich nie brakuje - wyprzedzać w tym miejscu to totalna
            głupota i bezmyślość taka osoba jeszcze nie dorosła do kierowania
            pojazdami !!! wystarczyło by poczekał 1minute gdzie dalej jest już
            szersza i lepsza droga i tam wyprzedzał jeśli mu sie tak bardzo
            śpieszyło !!!

Teraz koleś bedzie urządzał sobie rajdy na piechote w płońsku na
            spacerniaku !!! Moze wtedy sie nauczy czegoś
            • Gość: gosc Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 12:03
              przeczytajcie sobie info na ciechanow.online.pl
              wina byla prawdopodobnie nie peugeota, tylko innego kierowcy...
              ciekawe czy go juz zgarneli i czy w ogole weiadomo kto to byl, kto
              przylozyl reke do takiej tragedii
      • Gość: paulina Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.gprs.plus.pl 14.06.08, 12:11
        tego kolesia, ktory wyprzedzal to bym chyba zatlukla!!! jego kara to nie wiezienie ale taka sama jak zabil tego kolesia!! niech cierpi tak jak on cierpial!!! je*** takich kierowcow!!! niech uwazajo jak jezdzo i nie krzywdzo innych bezbronnych i niewinnych ludzi!!! a tego sku******* bym zabila!! niech cierpi!!!
        • Gość: ja111 Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 14:27
          Widać że jesteś głupia i neidojrzała.. nei było winy kierowcy peugota.. on
          nikogo nie wyprzedzal..ktos mu zajechal droge a skonczylo sie w taki sposob ze
          aby uniknąć innego zderzenia starcil panowanie nad samochodem.. ktoś kto zna
          tego chłopaka wie że nei jezdzil on szybko i brawurowo..
          • Gość: adrian Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 14:48
            gdyby jechal 40 to móglby mu tir na czołówke wyjechać i zatrzymałby sie przed
            nim... nawet przy 60 samochod nie zachowuje sie jak w opisywanej sytuacji
          • Gość: Kamil Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 14:49
            Dokładnie... nie gadajcie głupot.. Kierowca peugeota nie jest mięśniakiem..
            Zwykły chłopak.. A teraz wszyscy go obwiniają.. Znam go.. Nie wiem jak było..
            Może jechał za szybko.. Po prostu nie opanował samochodu, gdy z przeciwka jechał
            z nim na czołówkę inny samochód.. Ułamki sekund.. Sami byście może i nie lepiej
            się zachowali.. On się ratował.. I niestety zabił niczemu niewinnego chłopaka..
            Tragedia dla obydwu.. Oczywiście większa dla Darka..
            • Gość: gość Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.centertel.pl 14.06.08, 20:15
              Co by nie pisać-tragedia, byłem na miejscu i widzałem te strumienie
              krwi, które wydobywały się z chłopaka ze skuterka. Dla mnie winę
              ponosi kierowca złotego samochodu.Jeśli jeździ się taką prędkością
              po tej drodze to trzeba niestety ponosić konsekwencje swoich
              wyczynów.Nie ma co zwalać winy na drogę, bo każdy widzi jaka jest,
              tym bardziej ludzie z Ciechanowa. I tak rajd tego gościa skończył
              się nie tak tragicznie jak mogłoby się skończyć...co by było jakby
              poszedł np. na czołowe z samochdem, którym jechała by pięcioosobowa
              rodzina....
          • Gość: bu Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 00:23
            Wina kierowcy peugota gdyby nie jechał tak szybko (licznik zatrzymał się na 140) Darek by żył na moje nieszczęście znałem bardzo dobrze Darka i Brzozę kierowcę peugota żeden to osiłek ale z samochodu wyciągał swoje 140 koni teraz za to odpowie i prawidłowo może będzie to nauczka dla innych.
    • Gość: gosia Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 20:57
      mieszkam na Krubinie i myślę że tutaj taka Tragedia wydarzy się
      niestety jeszcze nie raz:(jest bardzo niebezpiecznie (na rowerku
      jeżdżę do pracy) niektórzy kierowcy nie mają za grosz wyobrażni i
      cisną ile fabryka dała ...ten sprawca wypadku też niestety jechał za
      szybko ... a tak na marginesie GDZIE JEST POLICJA>??? tu powinna być
      całą dobę !!!
      • Gość: mariusz Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.centertel.pl 14.06.08, 22:54
        Rownież jestem z Krubina, pokonuję tę trasę 3-4 razy na dobę. Widzę
        co na tej drodze wyprawiają kierowcy w podobnym wieku jak ten pirat.
        Szybki uchlone, muzyczka na ful, czarny okular na nosie i nic innego
        się nie liczy tylko on.Na tej drodze powinien stać
        fotoradar,zwłaszcza teraz-latwm, kiedy wiele osób pokonuje ten
        odcinek pieszo i rowerem.Właśnie teraz tacy pseudokierowcy starają
        się zwrócić na siebie uwagę.
        • Gość: stardiagnosis Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 01:36
          to nie pierwszy i nie ostatni wypadek na tym odcinku smiertelny ,,,

z tego co pamietam 3 osoby przez ostatnie 10 lat

ogolnie cala sońska jest niebezpieczna ta droga jest miejska , jeszcze
          jedna uwaga do wladz miejskich gdzie chodnik ten obiecany??
          • Gość: nono Re: Wypadek pod Krubinem..przyczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 09:15
            moto.pl/MotoPL/1,88571,5184433.html
      • Gość: zombi Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 18:38
        to może zgłoś ten problem na policji a nie wydajesz jakieś dziwne
        dźwięki z siebie gdzie jest policja -kobieto czy to ty o tym
        decydujesz nie masz pijęcia o życiu,każdy pracuje na swoje
        życie.wcale nie myslisz.
        • Gość: gosia Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 18:25
          no właśnie 17 letni niewinny niczemu chłopiec nie może
          już ''pracować na swoje życie ''nie muszę myśleć wystarczy że wyjdę
          na ulicę na krubinie w piątek popołudniu i popatrzę jak idioci w
          szybkich autach się popisują .. a policja powinna się tu częściej
          pokazywać ..jesli miałabym o czymkolwiek decydować to napewno byłyby
          to większe kary dla tych co powodują nieumyślnie wypadki
          śmiertelne ,może jeden z drugim by się zastanowił zanim by
          przycisnął gaz do dechy
          • Gość: Marek Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 15:38
            Tych bezmózgów nic nie nauczy. Byłem świadkiem rajdów młokosów w
            swoich puszkach na kółkach przed CKiSz Strażacką w dół do Przychodni
            i z powrotem wieczorem, któregos dnia w tym tygodniu. Musieli
            wiedzieć o tym tragicznym wypadku i dlaczego tak się stało. Swoiste
            spędy niewyżytych durniów bo jak ich inaczej nazwać. Pytam. Gdzie
            jest policja? Przepraszam za słowa ale inaczej w tej sytuacji nie
            mogę.
    • Gość: ftrtr Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: 77.243.225.* 15.06.08, 11:51
      nie pierwszy to wypadek śmiertelny w okolicach Ciechanowa z młodzieżą w wypasionych brykach.
      jesli te 140km/h na tym odcinku drogi to mówi się,że Bóg odbiera rozum tylko jaki miałby w tym cel?
      sam byłem świadkiem szybkich motorowych akcji na ciechanowskich ulicach,ale zapisywanie nr rejestracyjnych tych aut i tak nic nie da.
      Policja woli karać za 5-10 km przekroczenie prędkości bo tego jest na pęczki i tu jest kasa na ich lenistwo.
      • Gość: kierowca egoista Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 12:20
        Wprost trudno uwierzyć, że ktoś mógł tam jechac 140 km/h. Co by było
        jednak, gdyby stała na tym odcinku policja? Odpowiem, chociaż każdy
        z nas doskonale wie. Otóż ten 18 latek nie jechał by z tą
        prędkością. Jechałby 40 km/h tak jak nakazuje tam znak na tym
        odcinku. Zostałby ostrzeżony przez innych kierowców światłami, że
        stoi drogówka. Czy zdajecie sobie w tym momecie sprawę jaką szkodę
        wyrządzamy sami sobie dając takie ostrzeżenia? Bronimy idiotów,
        przeważnie o grubych portfelach, w niezłych furach, którzy jutro
        albo kiedyś mogą nas zabić. Czy to do Was dociera? Czy zaniechacie
        tego głupiego zwyczaju? Wolicie bronić potencjalnych morderców?
    • Gość: Kierowca Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 20:04
      To straszny wypadek. Zginął człowiek. Jednak wypowiedzi wyposzczonych sensacji
      forumowiczów są przerażające. Większość piszących na forum nie ma pojęcia o czym
      pisze. Ot cała nasza Polska małomiasteczkowa mentalność Może, kiedyś, gdzieś,
      coś, ktoś usłyszał nie widział nie był na miejscu ale dawaj osądzać, pouczać.
      Nie zamierzam tu absolutnie usprawiedliwiać winnych (nie znam winnych) ale skąd
      wy ludzie to wszystko wiecie? Jechał 160 140 samochód miał 140 koni kierowca
      jechał w czarnych okularkach może wiecie jeszcze jakiego radia słuchali. Ludzie
      chcecie napisać coś mądrego to przede wszystkim fakty i wyrazy współczucia dla
      rodziny (zarówno jednej jak drugiej)
      • Gość: wieremek Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 23:40
        Tak, na tym odcinku ostatno dość często jeżdzę. I co? Po kilka aut mnie mija, i patzrą jak na idiotkę bo jadę tam przepisowe 40. A im się spieszy i grzeją. Sama ulica pozostawia też wiele do życzenie niestety
        • Gość: kierowca Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 13:32
          Normalne ze nikt nie jezdzi tam 40 i nie bedzie tyle jezdzil...
          Co do drogi to fakt Szerokie pobocze tylko co z tego jak to same wyboje Mozna
          bylo by dzieki niemu poszerzyć ulice i by bylo luzniej Lub przerobic je na
          sciezke rowerowa lub chodnik i rowerzysci mieli by lezej.
          Chlopak mogl jechac wolniej, ktos mogl mu drogi nie zajechac, a polacy mogli
          wygrac euro 2008.
          Normalne gdybanie za tydzien bedzie o tym cicho
          Ot taka mala sensacja w malym ciechanowku, ktora i tak nic nie zmieni
    • Gość: pkt Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 16:04
      Każdy kto jest z okolic Ciechanowa dobrze zna tą drogę, mało tego że jest pełno dziur (niby szerokie pobocze,ale mało kto zaryzykuje wjazd na nie nawet przy 40 km/h) to jeszcze w czasie lata, jest tam pełno ludzi. Jak mały trzeba mieć rozum,żeby jechać z taką szybkością w tej okolicy?! Brawura i brak doświadczenia dały znać o sobie. Oczywiście każdy ma prawo do błędu,tylko dlaczego za ten zapłacił niczego nie winny Darek? Jasne,że rodzina sprawcy będzie go tłumaczyć,że nie chciał,że dobry dzieciak, ale kto wytłumaczy matce Darka stratę syna. Odebranie dożywotnie prawa jazdy to w tej sytuacji zdecydowanie za mało!!! A najgorsze jest to,że najbardziej winny wyszedł z tego z potłuczeniami i lekkim wstrząśnieniem mózgu. Znajdą się pewnie zaraz tacy co mi napiszą "jak to on winny? przecież ktoś mu wymusił pierwszeństwo", zgoda,ale największa wina to brawura i niczym nie da się tego wytłumaczyć, ani nawet zrzucenie winy na kogoś innego tu nie pomoże. Tania sensacja? może i tak,ale jeżeli któryś z "szybkich i wściekłych" przeczyta, to może zastanowi się nad własną jazdą. Co z wyciszenia sprawy,jeżeli za dzień, może za miesiąc zdarzy się to znowu? a tak, może komuś te "mało miasteczkowe" roztrząsanie sprawy życie uratuje
      • Gość: też kierowca Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 17:12
        Ten mały rozum w takich sytuacjach o którym piszesz "pkt" to cecha
        narodowa. Przed Tobą "kierowca" napisał wyrażnie - "nikt tam nie
        jeżdzi 40 km/h i nie będzie jeżdził". Dzieje się tak z dwóch
        powodów. Po pierwsze nie mamy we krwi szacunku dla przepisów. Po
        drugie często te przepisy są nieżyciowe i ich ewidentna głupota
        odbiera skutecznie do nich szacunek. Nie twierdzę, ze w tym akurat
        przypadku przepis 40 km/h jest głupi. Twierdzę natomiast, że jest
        dużo takich przypadków, gdzie znaki drogowe lub przepis jest
        urągający logice i sam się w ten sposób dewaluuje. Przykłady? -
        Proszę bardzo. 50 km/h po Warszawie - kto tyle tam jeżdzi jeśli
        nawet ten co ten przepis tam wprowadził, minister Pol, został przez
        dziennikarzy "nakryty" jak jechał 100-tką? Odcinek drogi z Kazunia
        do Leszna. Jeszcze do niedawna stały tam ograniczenia do 50 km/h.
        Drogowcy stawiali je na czas remontu po przełomach zimowych, po czym
        zapominali je zabrać. Droga równiótka, bez zabudowań, ale trzeba
        było około 15 km jechać 50 km/h!!!Żeby było śmieszniej tą sytuację
        skrzętnie wykorzystywała policja w krzakach i łapała. Tak tam było
        przez kilka lat!!! Następne - Kto z Was jadąc np. do Płońska czy
        Mławy nie przekracza 90 km/h? Jest taki? Druga sprawa to wspomniany
        brak szacunku do przepisów. Jesteśmy jako naród pod tym względem
        wiodący bodajże w Europie. W Szwajcarii na drogach typu Ciechanów -
        Płońsk obowiązuje max 70 km/h. Miałem kiedyś nieprzyjemność jechać
        taką drogą około 50km. Droga o nawierzchni prowokującej do jazdy co
        najmniej 120km/h. Bez zabudowań. Wszyscy użytkownicy bez wyjątku się
        stosowali do tej prędkości. Gdybym się wyłamał, to mój przyjaciel z
        którym jechałem ostrzegł mnie, że od razu pojawi się jak spod ziemi
        policja i odechce mi się na zawsze tego "polskiego" kombinowania.
        Nie dziwcie się więc, że wypadki tego typu się zdarzają. Wypadek jak
        każde zdarzenie losowe wydarzyć się musi. Takie są prawa przyrody i
        na to rady niema. Jeśli jednak się jeszcze swoją głupotą temu pomaga
        to jest ich dużo więcej i są bardziej tragiczne. Truizm? Tak!!!.
        Jeśli tak, to dlaczego nikt o nim nie pamięta?!!
        • Gość: horden Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 17:34
          Dokładnie . Odnośnie przepisów : w Warszawie na pewnych odcinkach można jechać 80 km/h ,a w szczerym polu ,ze szeroką ,nowiutką nawierzchnią 90 km/h . Co jest dziwne ? Te 80 w centrum Warszawy o ogromnym natężeniu ruchu czy te 90 na odludziu i nowiutkiej nawierzchni ?
          • Gość: też kierowca Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 18:10
            Może sprowokuję tutaj jeszcze jakąś dyskusję ale zaryzykuję
            twierdzenie, że w takich sytuacjach, kiedy jest w zasadzie ogólne
            nieposzanowanie rzeczywiscie bzdurnych przepisów to paradoksalnie
            większe zagrożenie na takich drogach stwarzają ci co jadą
            przepisowo. Są zawalidrogami utrudniającymi płynne poruszanie się
            innych, którzy czy to chcemy czy nie, są w większości i tamtych
            pozdrawiają pukaniem się w czoło co im rozprasza uwagę a tych
            nieszczęśników wkurza.. Głupie prawda? A jednak tak się dzieje a nie
            tak jak chciałby ustawodawca. Jakie wyjście? Albo policja się weżmie
            do roboty i zmusi nas do przestrzegania nawet durnych przepisów tak,
            że odechce się nam nad nimi dyskutować albo przepisy będą miały
            więcej wspólnego z logiką.
            • Gość: kierowca Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 19:43
              dziś jechałem przez las ok 100, i z prz.eciwka jechał radiowóz , a
              przed nim rowerzysta, ja z przeciwka hamowałem zby oni zdążyli go
              wyprzedzić. i co tu mówić o przepisach jak oni sami ich nie
              przestrzegają
              • Gość: Antoni Przypadek Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 09:26
                Jechałem onegdaj z Płońska i w Sochocinie ustawił się za mną radiowóz.
                Musiałem jechac prawidłowo do Ciechanowa 50 lub 90.
                Oni (policja) cały czas za mną.
                Jakiż ja miałem komfort jazdy - nikt mnie nie wyprzedzał, jechałem relaksowo,
                przepisowo.
                A teraz wyobraście sobie kawalkadę samochodów za mną za Kraszewem.
                Na zakrętach w Kraszewie nie widziałem końca kolumny.
                Prowadziłem niczym orszak weselny, a ja w pierwszym aucie jak Pan Młody.
                I tak dojechałem do Ciechanowa... byłem pierwszy.
                Podróż trwała o jakieś 5 min dłużej niż zazwyczaj
                • Gość: w Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 18:09
                  Przepisy są po to żeby je respektować. Gdyby kierowcy jeździli normalnie, odpowiedzialni za znaki nie obniżaliby dozwolonej prędkości w danym miejscu ze względu na ilość wypadków. Bądżmy szczerzy często gesto sami prowokujemy bzdurne przepisy.
                  I oczywiscie ci co jeżdzą przepisowo przeszkadzają tym szybkim i wściekłym!!
                  • Gość: w Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 18:10
                    Żeby nie było - jężdżę przepisowo i jeździć będę.
                • Gość: ja Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 18:25
                  W tym radiowozie albo mieli chłopcy niezły ubaw albo klęli Ciebie w
                  żywe kamienie.
                  • Gość: Antoni Przypadek Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 09:21
                    Oni na pewno mieli ubaw.
                    Mnie na początku też to zaczęło irytować, ale w okolicach Ojrzenia zacząłem się
                    śmiać sam do siebie. Wyobraźcie sobie przejazd takiej kawalkady przez Ojrzeń
                    • Gość: kieruwca Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.08, 15:35
                      ja jadac raz do plonska jechalem za nieoznakowanym busem policji wiazacym
                      jakiegos szczesliwca do aresztu w plonsku. Tylko fakt iz wiedzialem ze tylko ja
                      bym poniosl kare gdyby im sie nie spodobalo, to musialem sie wlec za nimi te 160
                      ...
                      Zaloze sie ze ich pasazerowi tak sie nie spieszylo do tego plonska...

A co do tego radiowozu poprostu pewnie jechali za Toba... A im jako strozom
                      prawa nie wypada wyprzedac i deptac w podloge. Oni sie wioza-patroluja
                      • Gość: sw do kieruwca IP: *.xdsl.centertel.pl 18.06.08, 18:32
                        Ale ty durny jestes.... az zal
                        • Gość: kieruwca Re: do as IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 08:50
                          wachaj dupe kasztanie NIkt Ci nie kaze tego czytac trolu
                          • Gość: sylwek Re: do as IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 12:04
                            no to pogratulować im takiego sprzętu!! Bus 160/h ha,ha.Swoją drogą
                            myślę, że nie o taką dyskusję chodziło autorowi wątku.
    • Gość: teba Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 17:44
      oby młodzi ludzie jeździli z rozwagą - na pewno jest to b. tragiczny
      wypadek wyrazy współczucia zarówno dla rodziny zmarłego jak i osoby
      która spowodowała wypadek.
      • Gość: GOŚĆ Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 19:51
        kazdy komentuje tego chlopaka z peugeota. fakt, jechal za szybko ale
        okolo 80% osob jezdzi z przekroczona predkoscia. tamten z tej toyoty
        ktory wyprzedzal na trzeciego na 99% tez przektoczyl ta predkosc bo
        jechal sportowym autem i jakos nikt sie go nie czepia. a jechal to
        koles z golotczyzny czerwona celica. i malo tego. nastepnego dnia
        juz siedzial w norwegii. i dlaczego policja nic z tym nie zrobi???
        obaj sa winni a nie tylko ten z peugeota. a swoja droga dotyczac
        przepisow. dlaczego panstwo nie zrobi autostrad tak jak w niemczech
        gdzie mozna sie wyszalec i sprawdzic co auto potrafi??? wtedy mozna
        sie zgodzic z ograniczeniami nawet i 40km/h. nawet niech podniosa 2
        a nawet 3 krotnie ceny mandatow. jak kogos bylo by stac to niech juz
        sobie przekraca ta predkosc. caly ten polski rzad to kretynizm i nic
        wiecej. mozna wspolczuc rodzinom ale miesiecznie jest kilkadziesiat
        wypadkow smiertelnych. tamtego dnia akurat sie wydarzyl w naszym
        miescie i nikt na to nic nie poradzi. tak Darkowi bylo pisane... :(
        a chlopakowi z peugeota najprawdopodobniej tylko zabiora prawo jazdy
        i to cala bedzie jego konsekwencja tej jego przejazdzki. no i
        jeszcze sumienie... oczywiscie tak bedzie jak policja przylozy sie i
        sciagnie tego z norwegii... pozdrawiam
        • Gość: mario Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.centertel.pl 29.06.08, 21:03
          Czowieku, zawinił tylko i wyłącznie gość z peugota i oczym tu wogóle
          pisać, jęsli jedzie się taką prędkością to o czym mu tu mówimy.
          Jeśli ktoś stara się to usprawiedliwiać o świadczy o nim tak samo
          jak o zabójcy Darka.Debil bez wyobraźni-a miejsce takich jest we
          Wronkach.
          • Gość: Marceli Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 01:25
            Brzoza jest winny ja wiem jak on jezdził a niby ten co na 3ciego wyprzedzał to samochód widmo jest tylko ludzie z Peugota go widzieli
            Starzy Brzozy lekarze więć mają kasę na syna juz pewnie wszystko opłacone
            • Gość: xyz Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 10:03
              a czy wam wiadomo. ze ten malolat dzieki swoim starym i przychylnej
              prokuraturze odzyskal juz prawko?
              • Gość: stardiagnosis Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 10:55
                zadnej toyoty czerwonej nie bylo ,,,,, jest mozliwosc sprawdzenia

ile jechal peugeot 100% tylko czy komus zalezy na tym zeby to sprawdzic,,,
                powiem tylko ze w USA zawsze jest to sprawdzane... dane o tym sa zapisane w
                aucie pozdr
                • Gość: maniek Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.centertel.pl 30.06.08, 11:04
                  A u nas wystarczy, że starzy są lekarzami, a jeszcze jak ojciec
                  dyrektorem przychodni to nawt tygodnik Ciechanowski, który za
                  zwyczaj jest wści..ki to w tej sytuacji szuka wymyślonej czerwonej
                  Toyoty.
                  • Gość: asiaczek Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 18:13
                    czerwona Toyota nie jest wymyślona!!! gdybyście chcieli sprawdzić, policja
                    posiada odpowiednie na to dowody, choć nie sądzę, by udzielano takich informacji
                    osobom postronnym. I nie piszcie głupot, bo naprawdę nikomu tym nie pomagacie
                    • Gość: robert Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 18:18
                      o cholera. chyba takie "dowody" to kupę kasy musiały kosztować , co??
                    • Gość: adxxx Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 02:45
                      Wasnie ze jest wymyslona półgłówku.Toyota nie ma z tym nic wspólnego.
                  • Gość: adxxx Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 02:46
                    Masz całkowitą racje.
                • Gość: adxxx Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 02:47
                  Dokładnie.
          • Gość: asiaczek Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 15:05
            Czy Wy jesteście nienormalni??????? czy ktoś w ogóle pomyślał, co czuje ten
            chłopak z peugeota i co on przeżywa??? Do końca będzie musiał żyć ze
            świadomością, że zginął przez niego drugi człowiek, a to najgorsza kara, jaka
            może być! Przecież on tego nie chciał! Ratował siebie i innych, ale niestety nie
            wszystkich udało mu się uchronić.. Nie chciał! To był nieszczęśliwy wypadek!
            Wypadek! Tego nie można było przewidzieć! Ludzie! miejcie Wy trochę litości w
            swoich sumieniach!!!! Czy chcecie mieć na nich może życie tego chłopaka, który
            na pewno czyta Wasze niesprawiedliwe wywody i oskarżenia i którego psychika i
            tak już jest w tragicznym stanie???
            • Gość: xyz Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 17:04
              no nie mógł przewidzieć że ten jego samochodzik pojedzie 140km/h, no po prostu
              biedak, nie mógł przewidzieć,że o tej porze na Krubinie jest mnóstwo ludzi, no
              nie mógł przewidzieć,że po coś postawili tam ograniczenie do 40km/h, nie mógł
              przewidzieć,że jednak słuchanie na kursie prawa jazdy jest przydatne, no jednym
              słowem biedny, zaszczuty dobry człowiek. Zastanów się asiaczku co Ty piszesz. No
              po prostu szlag może trafić, jak ktoś na siłę próbuje wybielić winnego.
              Niewinny? A co ma powiedzieć Darek?? On już nic nie może. Jemu też byś
              tłumaczyła,że ten chłopak z peugeota nie mógł przewidzieć co się stanie?! A
              wystarczyło wolniej jechać!
              • Gość: asiaczek Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 17:17
                ja go nie wybielam, tylko usiłuję wszystkim uświadomić, że jego kara będzie
                trwała o wiele dłużej niż mogłoby się to wydawać.. Jestem pewna, że gdyby
                chłopak z peugeota mógł wybierać: albo on albo Darek, to wybrałby własną
                śmierć.. Poza tym.. zauważ jeszcze jedną rzecz: to kierowca toyoty doprowadził
                do tego, że stało się tak, a nie inaczej, więc dlaczego mówisz tak, jakby wcale
                go tam nie było? Cholera, był! Dla równowagi może po nim sobie trochę pojeździj, co?
                • Gość: pajacyk Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 18:14
                  no wlasnie - czemu nikt nie opluwa kierowcy toyoty? kierowca peugeota mogl
                  jechac wolniej i powinien jechac wolniej. generalnie zachowal sie jak
                  statystyczny kierowca polskich drog - nie przestrzegal przepisow. A czy wy je
                  przestrzegacie? Bo ja jak jade w miescie 50km/h to zawsze sie trafi jakis debil
                  ktory na mnie trabi i wyprzedzajac mnie niejednokrotnie na pasach puka sie w
                  glowe, ze tak sie slimacze
                • Gość: stardiagnosis Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 18:14
                  Do "asiaczek" teraz ten pajac co jechachal tym peugeotem smieje sie ze nic mu
                  nie zrobia.......,,, wiesz jakie ograniczenie jest na tym odcinku drogi ??
                  jeszcze raz powiem ze jest mozliwosc odczytania danych ile auto jechalo mowie
                  to tylko tak zeby w przypadkowych okolicznosciach uszkodzil sie sterownik
                  silnika i SRS
                  pozdr
                  • Gość: Arek Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 19:34
                    Ta dyskusja nie ma sensu o tyle, że nic nie zmieni w mentalności
                    pseudokierowców szczególnie tych, którzy w wieku jeszcze szczenięcym
                    dorwą się do szybkich samochodów swoich rodziców.
                    Oni w swoim przekonaniu są najlepsi na szosie. Jakiś stary trep,
                    który jedzie przepisowo to w ich pojęciu gość do zneutralizowania,
                    zawalidroga.
                    I tak będzie zawsze.
                    Większości tych durniów taka jazda się udaje. Ich rodzice wogóle nie
                    maja pojęcia co oni wyprawiają albo nie chcą wiedzieć. Czasem tylko
                    któryś się domyśli jak samochód zastanie bez kołpaka na kole.
                    Zresztą jaki mają na to wpływ?
                    Nie dawać kluczyków?
                    Gdybym miał syna w takim głupim wieku, to każdego dnia w którym
                    wziąłby on mój samaochód żyłbym w stresie i współczuję rodzicom tego
                    sprawcy.
                    Więc będą niestety takie wypadki jak ten, gdyż prawa natury są
                    nieubłagane i zawsze na ktoregoś z nich przyjdzie kryska, bo musi.
                    Cały niemal Ciechanów a już na pewno młodzież w Ciechanowie
                    wiedziała o tej tragedii (ich przyjaciele to byli), a na ulicach w
                    Ciechanowie już na drugi dzień nie brakowało następnych
                    potencjalnych zabójców w tym wieku za kółkiem.
                    Zero totalne pokory, nie mówiąc o wyobrażni. To sa wyprane mózgi
                    poprostu i konsekwencje tego debilizmu poniosić muszą.
                    Nie rozumiem jak można w tej sytuacji żalić się nad losem sprawcy
                    wypadku.
                    On też był sprawcą obok tego z Toyoty i nie ulega to najmniejszej
                    wątpliwości.
                    • Gość: km Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: 212.160.172.* 08.07.08, 07:39
                      A może by tak Policja postawiła tam fotoradar ???
                      Może to pomoże?
                      • Gość: pkt Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 13:29
                        najdziwniejsze,że tą toyotę, widzieli tylko ludzie z peugeota.Jak można się nie
                        denerwować, skoro dzięki rodzicom nic sprawcy nie zrobią, bo co? bo tatuś
                        lekarz!!! Asiaczek rozumiem,że go bronisz bo to pewnie Twój znajomy, albo
                        rodzina. Ale ja jestem znajomym tej drugiej strony i mi też będziesz wmawiała,że
                        kierowca z peugeota był niewinny, tylko TOYOTA, a kto ją widział? jeszcze małe
                        pytanie: czy to kierowca toyoty, kazał temu "niewinnemu" jechać z taką
                        prędkością? on mu gaz wciskał? jeżeli był jakiś jeszcze samochód (czego nie
                        neguję) to mógł próbować wyprzedzać rowerzystę bo nie spodziewał się,że ktoś
                        może na tej drodze jechać aż o 100 KM/H zadużo!!!! nie mówię,że mus jechać
                        zgodnie z ograniczeniami (bo niekiedy stajesz się wtedy jeszcze gorszym
                        niebezpieczeństwem na drodze) i nawet km/h więcej, ale trzeba jadąc myśleć, za
                        siebie i za innych. Prawo jazdy to nie obowiązek to przywilej, wymagają pewnej
                        dozy odpowiedzialności i wyobraźni. Kierowca bierze odpowiedzialność za siebie(
                        niewielki problem jeżeli z jego winy zginie tylko on, sam się o to prosił) i za
                        każdego,który z nim jedzie. Jadąc 60km/h na tej drodze, zdążył by wyhamować i
                        nic by się nie stało, a przecież to też jest więcej od dopuszczalnej! Tak bardzo
                        mu się spieszyło, zaoszczędziłby najwyżej parę sekund, bo i tak złapały by go
                        światła, korki itd. Chłopak ma 18 lat (ile miał prawko? miesiąc, dwa?), na
                        jakiej podstawie zrodziła mu się wizja, że jest mistrzem kierownicy?Żadne
                        tłumaczenia nie pomogą i nic nie zmienią. JEST MORDERCĄ i nikt tego z niego nie
                        zdejmie. Wystarczyło trochę rozsądku. I tak ma ogromne szczęście,że za to nie
                        odpowie. Chociaż szczerze przyznam,że należałoby się.
                        • Gość: xyz1 Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 16:58
                          w uzupelnieniu wypowiedzi poprzednika - z ktora, trudno sie nie
                          zgodzic - dodam, ze oddanie uprawnien tak szybko, jest: po pierwsze
                          niemoralne, po drugie dalece demoralizujace. jest to sankcjonowanie
                          nagannych zachowan przez rodzicow i wymiar sprawiedliwosci.
                        • Gość: dab Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 19:27
                          Co chroni w tym wypadku tego sprawcę przed odpowiedzialnością?
                          Czy dobrze zrozumiałem, że jest jakaś wiedza o tym, że uniknie on
                          odpowiedzialności?
                          • Gość: pajacyk Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 21:55
                            pewnie same ploty...
                            a jak było z Otylią J.? czy też uniknęła odpowiedzialności??? w sumie podobna
                            sytuacja...
                            • Gość: Mariusz ariuszKrubinem.. IP: *.centertel.pl 10.07.08, 12:30
                              Przykład tej gwiazdeczki pokazuje wyraźnie, żę w Polsce wobec prawa
                              są równi i równiejsi. Gdyby taka sytuacja spotkała przeciętnego
                              kowalskiego,to pierdział by w pasiaki jak trzeba. A że to wielka
                              gwiaza to dla niej jest już karą że zginąl jej brat, a o tym że to
                              wlaśnie ona go zabiła to mowy nie ma. Jeśli rozwija się taką
                              prędkość i ginie w wypadku ktoś z pasażerów czy inna przypadkowa
                              osoba to nie powienno być spowodowanie wypadku ze skutkiem
                              śmiertelnym tylko najzwyklejsze morderstwo. Jestem pewny że taki
                              Brzozowiak i wielu innych zastanowiło by się dobrze zanim jechałoby
                              140 km/h na ul. Sońskiej. Nic tak nie działa na ludzi jak właśnie
                              kara. Ktoś powie prewencja, guzik prawda. Za mordę i do puchy.Akurat
                              dla takiego jak ten sprawca 25 lat puchy to jest minimum.Zabił
                              młodego człowieka nikomu nie winnego.
                              • Gość: km Re: ariuszKrubinem.. IP: 212.160.172.* 11.07.08, 07:21
                                Jestem za! Myślę tak ja TY!

Niech sprawca poniesie karę, niech nie decydują pieniądze ale
                                sprawiedliwość!
                      • Gość: gosc Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: 213.199.253.* 04.08.08, 20:05
                        aq jak policja postawi fotoradar przy 40/godz. to co powiemy o
                        policji??!!
        • Gość: adxxx Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 02:51
          Co ty wypisujesz malolat.Wyjasnijmy sobie cos czerwonej Toyoty
          celicy kolesia z Goloty po prostu tam nie bylo i tyle potwierdzi to
          Policja.
      • Gość: j.p. Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.cnow.pl 10.08.08, 00:47
        jakie współczucie dla sprawcy ,tak bardzo sie przejął że przesiadł się do
        drugiego auta, wcale nie gorszego i co myślisz że jezdzi wolniej ,NIE!!!DROGA
        OSIEDLOWA OGRANICZENIE DO 20 A KOLEGA CHYBA SZUKA KOLEJNEJ OFIARY.
    • Gość: gosc Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 20:29
      spoko, niech zabiora Brzozie prawko, niech posiedzi. looz. tak mowie chociaz tez jestem w jego wieku i tez inaczej niz on nie jezdze. ale wracajac do toyoty. dlaczego gosc z goloty juz nastepnego dnia byl w norwegii?? i jego kumple z ktorymi sie obija?? dlaczego niemalze dzien w dzien przed jego domem jest policja?? ludzie!! to nie zadje widmo!! i ja Brzozy nie bronie! wy nie znacie prawdy a ploty siejecie! jestem sasiadem i wiem. a on ta celica wcale wolno nie jezdzil. i watpie zeby mial na tym odcinku drogi akurat 50 na godzine. bo tyle tam obowiazuje.a nie 40. ale to nie wazne. i gdyby nie typ z toyoto to i Darek na 99% by zyl i Brzoza by przejechal i pojechal dalej. taka jest prawda i nie piszcie glupot jak nie wiecie do konca. chcecie to dawajcie pod moim postem swoje filozogfie typu ze gowniaz sie wypowiedzial ktory rok jezdzi samochodem i glupieje na drodze ale tak wlasnie wszystko wyglada. pozdrawiam
      • Gość: adxxx Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 02:38
        Co ty wiesz jaki sasiad z ciebie że nawet sie nie znamy.Ujawnij sie
        to porozmawiamy w 4 oczy.Buraku jebany.ch... ci w ryj szmato
        pie...na .Nie pie...takich glupot gamoniu.
    • Gość: alkoholik Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: 83.142.205.* 04.08.08, 20:15
      drzewa wyskoczyły na drogę, małolaty zapijaczone albo zaćpane, i
      głupia brawura żeby zaimponować gó..arom. a z moich składek na nfz
      leczy się tych "kierowców". ale kto im dał prawo jazdy,
      czyżby "fachowcy" z word?
      • Gość: Mariusz Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.centertel.pl 04.08.08, 21:28
        Akurat na tym odcinku jest 40 nie 50, jeżdzę tądrogą na krubinie.
        A kto jeszcze widział tę toyotę po za głąbami z peugota? Tak się
        złożyło, że wyjeżdżałem z Dobrej chwilę przed wypadkiem, peugota
        widziałem jednak toyoty nie i nie tylko ja. Był ciepły dzień i wiele
        osób było w ogródeczkacg na przeciwa Jawaru, a więc na miejscu
        wypadku i nikt, powtarzam nikt nie widział toyoty.
        • Gość: zdziwiony Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 21:40
          Dziś około 20-ej na Sienkiewicza stała policja drogowa (z lizakiem).
          Na tym odcinku obowiązuje 40 km/h.
          Ku mojemu zdziwieniu przepuszczała samochody jadące dużo szybciej
          nawet do 80 km/h i powyżej.
          Po co oni tam stali?
    • Gość: janek Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 21:38
      czy ktos wie jaka kare poniosl sprawca tego wypadku??siedzi w
      wiezieniu czy nadal szaleje po ulicach??co na to prokuratura
      ciechawska??
      • Gość: BU Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.08, 21:42
        nawet prawa jazdy nie zabrali...
      • Gość: koleazanka Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 20:01
        gosciu nie poniósł zadnej kary odpowiedniej dla takeigo czynu... Znałam również
        Darka chodzę do klasy do ktorej on tez chodził. To co sie mu przytrafiło
        wstrząsneło całym Ciechanowem a sprawcy nawet prawa jazdy nie zabrali! To
        wszystko jest chore gosciu zabija niewinnego czlowieka i nie ponosi za to
        winy....powinni go wstadzic na troche to by mu sie odechcialo jeżdzic tak szybko
        • Gość: tomek Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.08, 20:19
          Tatuś ciechanowski lekarz sypnoł kasą synka wysłał gdzieś w świat, ale wiecie
          lekarze są bez sumienia o czym świadczył niedawny przypadek uśmiercania
          pawulonem i handlu zwłokami w Łodzi i nie tylko.Lekarzu wiem że sprawcą wypadku
          był twój syn ale postaw się na miejscu rodziców ofiary wypadku wolisz do końca
          swoich dni patrzeć na swojego syna jak na przestępce.Zastanów się.
    • Gość: xyz Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 10:03
      10 listopada 2008
      Pamiętny wypadek przy ul. Sońskiej
      Zakończyło się już śledztwo w sprawie wypadku z 13 czerwca 2008 w którym zginą
      młody motorowerzysta. Prokuratura jako winnego wskazała kierowcę peugeota, który
      z nadmierną prędkością poruszał się ulicą Sońską. W zdarzeniu brał jeszcze
      udział kierowca toyoty, który wykonując manewr omijania rowerzysty zjechał na
      przeciwległy pas jezdni. Peugeot ratują się przed zderzeniem czołowym zjechał na
      prawe pobocze i wpadł w poślizg. Kierowca nie opanował auta i uderzył w w/w
      motorowerzystę, który zmarł po przewiezieniu do szpitala. Prokuratura
      stwierdziła, że gdyby kierowca peugota jechał z dopuszczalną prędkością to nie
      miałby najmniejszego problemu z opanowaniem pojazdu. Oskarżonemu grozi kara
      pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat
      • Gość: m Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.centertel.pl 11.11.08, 18:04
        Szkoda jeszcze tylko tego, że tę Toyotę widmo widzało nie wielu i co
        lepsze dopiero po pewnym czasie o niej sobie przypomiało.
        • Gość: abc Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.centertel.pl 11.11.08, 19:22
          jednak jezeli faktycznie tam byla to moim zdaniem kierowca toyoty
          powonien byc obciazony czescia winy za spowodowaie wypadku, wkoncu
          od jego manewru wszystko sie zaczelo, a nie jechal ciezarowka ze do
          miniecia roweru trzeba mu cala droge. Takim sierotom powinni odrazu
          zabierac prawo jazdy
          • Gość: kk Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 17:37
            Prawdziwy majstersztyk ciechanowskiego sądu

dwa lata w zawiasach dla gó...arza za śmierć dzieciaka

rok w zawiasach dla Tyszkiewicza

Temido dokąd idziesz za rządów plarformy
            • Gość: XY Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 00:57
              Bo tak to jest z tym prawem. Można je baaaaardzo różnie interpretować. Jest
              elastyczne..jednak ta jego elastyczność tyczy się poszczególnych jednostek.

...Wieczorem idzie sobie ulicą kobieta. Napada na nią mężczyzna (X) z nożem i
              zadaje jej serię ciosów.
              Wariant 1: niewątpliwie winnym jest mężczyzna (X). Być może ma jakieś problemy z
              psychiką.
              Wariant 2: winnym zbrodni jest nagle pojawiający się człowiek (Y), którego
              dostrzegł mężczyzna (X). Otóż X szedł i obierał sobie nożem jabłko (normalna
              rzecz. Któż nie je jabłek?), gdy nagle człowiek-widmo (Y) popchnął go..po czym
              ten niechcący trafił niewiastę.

jaki to ma związek z wątkiem? (historyjka) Oczywiście żaden.
    • Gość: dramat Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 16:39
      nie ma na tym swiecie sprawiedliwosci
    • Gość: gość xxx Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.aster.pl 03.01.09, 15:29
      ....a co z kierowcą czerwonej TOYOTY SUPRA, który następnego dnia
      w....ł do Skandynawii. Pewnie właściciel za blisko posterunku
      policji w Gołotczyźnie mieszka, .....może jakby parkował na
      posterunku ....policja może "przewróciłaby się przez niego" to może
      i odpowiedziałby za swoją głupotę...Zginął niewinny człowiek a
      IDIOTA nadal niewinny !!!!
      • Gość: Radek Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 16:25
        Czy mógłbyś podać na czym polegała wina tego kierowcy?
      • Gość: adxxx Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 02:29
        Co ty piszesz nie masz zielonego pojecia o tym zajściu wiec nie pisz
        takich rzeczy chyba że chcesz porozmawiać w 4 oczy śmieciu jeba...no
        chyba że dygasz?
        • Gość: stardiagnosis Re: Wypadek pod Krubinem.. IP: 79.191.55.* 30.01.09, 11:19
          w 100% była wina peugeota znam bardzo dobrze światków tego wypadku

a mam jedną pytanie czemu sensor AIR BAG nie był w analizie na CRASH
          DATA ??? w pliku w sensorze zapisuję się np taka informacja z jaką prędkością
          jechało auto pozdr
    • nostro000 Re: Wypadek pod Krubinem.. 05.07.17, 12:34
      Wiadomo jakie konsekwencje poniosl kierowca Peugeota?
      • makinetka82 Re: Wypadek pod Krubinem.. 06.07.17, 14:52
        Zlituj się, to było 9 lat temu.... pierwsza rozprawa się nie odbyła pewnie jeszcze... : D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka