Dodaj do ulubionych

Studniówka

IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 18:45
Maturzysci, piszcie wszystko na temat studniówki. Jaki styl ubrań
preferujecie w tym roku. Wogóle wszystko o studniówce: muzyka, koszty,
lokal!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: załęs Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 18:47
      Koszty są zawsze ogromne i trudno im sprostać!!! Szkoła więcej powinna dopłacać
      do tej imprezy, a nie uczniowie. A tak wogóle impreza COOL!
      • Gość: Zadowolony Re: Studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 20:23
        No ubranie, oczywiście gajerek. Co do kosztów - wkurza mnie, że duża część
        towarzystwa bawi się kosztem nas, którzy płacą składke
        • Gość: jo Re: Studniówka IP: 213.77.7.* 02.10.03, 20:28
          To róbcie to poza szkołą! My się wcale nie wpraszamy! średnia przyjemność jeść
          kotleta i wiedzieć, że chętnie byś do niego napluł. Wielkie dzięki za taką
          imprezę!
    • Gość: te Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 17:04
      Najgorsza jest kłótnia o zespół. Dla większości mógłby grać najtańszy zespół,
      dla niektórych same disco polo, są też i normalni.
      • Gość: II LO Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 17:10
        Zespół to zespół, ale dekoracja. U mnie dziewczyny już się odgrażają, że nie
        idą na studniówką bo ja chcę wystrój morski, a one lesny.
        • Gość: ka18 Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 15:48
          Rozumiem Cię doskonale... u mnie sytuacja jest podobna... Ale czy nie
          zawcześnie na takie kłutnie? Bo co to będzie przed samą studniówką?
          • Gość: ola Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 18:29
            jak co roku studniówka w II LO będzie beznadziejna. jak co roku taki sam
            schemat kłótni.Polonez jest do dupy- kto tego uczy?
            • Gość: Matura04 Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 06:12
              W Gołotczyźnie jest wybujały polonez. Oglądałam kasetę mojej siostry z tamtego
              roku.
              • Gość: Gluś Re: Studniówka IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 10:35
                A w Krasiniaku jest zawsze super!!! Piękny polonez, wspaniała atmosfera. Wim,
                bo bywam co roku!!!
                • Gość: olo Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 14:54
                  ...jak lubisz balować z urzędasami bawiącymi się za cudze pieniądze...
                  • Gość: malwina Re: Studniówka IP: 213.77.7.* 08.10.03, 18:25
                    widocznie go zapraszają jak bywa!!! Jak Tobie się nie podoba, że uczniowie
                    zparaszają "urzędasów", to nie musisz przychodzić. W tym roku mam studniówkę i
                    wcale mi nie przeszkadza, że nauczyciele będą się bawić "za moje pieniądze".
                    TAKI ZWYCZAJ PALANCIE!!! JAK KOGOŚ ZAPRASZASZ, TO PONOSISZ KOSZTY!!! JAK W DOMU
                    MASZ GOŚCI TO TEZ COŚ CIĘ TO KOSZTUJE!!!!
    • blondi33 Re: Studniówka 08.10.03, 18:33
      tak sobie czytam i widzę że większość z Was ma żal o to, że za jego pieniądze
      bawi się ktoś inny. Po co więc w ogóle godzicie się na organizację studniówki?
      Nie musicie jej robić!!! Nie musicie wpłacac pieniędzy!!! Umówcie się z klasą
      do knajpy, albo lepiej siedźcie w domu (wtedy nie wydacie pieniędzy). moja
      córka w zeszłym roku miała studniówkę, nikt z rodziców nie miał nic przeciwko
      zapraszanym gościom. Ma rację malwina. Jak się zaprasza, to trzeba ugościć, a
      jak się komuś nie podoba, nie musi brać w tym udziału. Z tego co wiem udział w
      studniówce nie jest obowiązkowy!!!
      • Gość: gerwazy Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 21:08
        Nie, tu nie chodzi o żal!!! Studiówka to dla niektórych pierwszy i ostatni bal,
        więc warto jest wydac kupę pieniędzy i oczywiście rozumiem, że trzeba zaprosić
        gości, ale w granicach przyzwoitości. Ty Blondi33 zastanów się co to za
        studniówka w knajpie? Chyba sama tam uczęszczasz...widocznie Ci się podoba...
        A ty malwino nie obrażaj ludzi i nie używaj słów, których znaczenia nie
        rozumiesz. Ja też mogę Cię wyzwać głupia pindo!!! Fajnie Ci???
        • anyone_x Re: Studniówka 08.10.03, 21:47
          Nie zauważyłeś, że blondi pisząc o studniówce w kanjpie ironizuje...
          • Gość: te Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 23:16
            Moi drodzy,
            pragnę uświadomić Was, że zawsze jest tyle zamętu wokół studniówki tj.
            kłótnie o zespół, kłótnie o wystrój sali, oto gdzie ma się odbyć studniówka. Z
            tego co wiem dla pewnej ilości ludzi to nie ma znaczenia(chcą iść tylko po to
            żeby pożądnie się napić alkoholu i nic z niej nie pamiętać) Inna część ludzi
            idzie tylko po to żeby pokazać swoją osobę towarzyszącą, kochani przecież i tak
            wszyscy wiedzą, że w większości te osoby towarzyszące są zazwyczaj nie znane
            nawet osobie z którą są. Jest też część ludzi, która idzie na studniówkę po to
            żeby poprostu się "podlizywać nauczycielom". Pamiętajmy, że studniówka to tak
            naprawdę ostatnia wspólna impreza nas maturzystów i jeśli decydujemy się na nią
            pójść to po to, żeby razem uczcić te kilka lat wspólnej nauki, wagarów, miłych
            i złych wspomnień. Zapomnijmy o tym co złe i naprawdę nie przejmujmy się
            maturą. A co do pijących. Alkoholik musi się napić, bo inaczej nie ma zabawy,
            ale Ci, którzy będą pić bo uważają, że dzięki temu będą fajni, to i tak za
            kilka lat dojdą do wniosku, że to był błąd. Większość z Was będzie tego
            żałowała. No ale Wasza sprawa. Tylko proszę róbcie to tak zeby nie popsuć
            zabawy innym.
            P.s Zapomniałem, są też normalni, którzy idą ze swoją ukochaną osobą tak jak
            ja, po to żeby naprawdę się bawić...
            • Gość: malwina Re: Studniówka IP: 213.77.7.* 09.10.03, 16:04
              I o to chodzi!!!!
              • Gość: Zadowolony Re: Studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 17:05
                No dobra, ale coś mi się wydaje, że studniówki we wszystkich liceach są w
                jednym czasie (tak było w zeszłym roku). Z tego powodu nie mam osoby
                towarzyszącej.
                • blondi33 Re: Studniówka 10.10.03, 19:37
                  To zainicjuj wątek "Szukam partnerki (partnera) na studniówke! Zobaczysz, ile
                  będziesz miał propozycji!!!
                  • Gość: Maturzysta Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 16:19
                    No MAturzyści co tak mało macie do powiedzenia!?
                    • Gość: Krupson Re: Studniówka IP: 80.51.246.* 14.10.03, 10:05
                      Jeszcze kilka miesięcy do studniówki - kurczę, jak się cieszę!!!
                      • Gość: mm18 Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 18:40
                        Czy u was tak samo jest kłótnia o znaczki na studniówkę???a poza tym są
                        beznadziejne!!!
                        • Gość: kem Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 20:27
                          Już dwa miesiące do Studniówki. Uczymy się tańczyć Poloneza!!! Po za tym prawie
                          nic nie mamy załatwione!!!
    • ruski_car Re: Studniówka 01.12.03, 07:21
      Witajcie dziewczyny! Jesteście zainteresowane partnerem na studniówkę?
      Serdecznie zapraszam! Ale przyznam, że jestem zainteresowany dłuższą
      znajomością! Kontakt: ruski_car@gazeta.pl
    • ruski_car Re: Studniówka 02.12.03, 18:02
      serwisy.gazeta.pl/poradnik_domowy/1,48634,1771544.html
    • Gość: jan Re: Studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 19:36
      studniówka to wyciąganie kasy od rodziców maturzystów! ale jest raz w życiu!
      pozostają jeszcze kredyty w bankach z niewielkimi odsetkami! udanej zabawy!
    • Gość: Krzysiek Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 15:24
      hej dziewczyny! kiece już kupione? ja wczoraj z moja panną chodziłem po
      sklepach ... a tam co? same gów... Doradzcie mi gdzie mam zabrać ją na zakupy.
      Warszawa, Mława??? Proszę to pilne.
    • Gość: wacława Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 16:43
      Ma ktoś pomysły na część artystyczną studniówki? Najlepiej coś z kabaretów.
    • Gość: Emma Re: Studniówka IP: *.localdomain / 213.77.7.* 23.12.03, 01:11
      A jakie trendy w modzie obowiązują w tym roku na balu studniówkowym?
    • Gość: anka Re: Studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 20:58
      Ale sie przejmujecie...z t6m znaczkiem iw ystrojem sali to przesada itak po 3
      godzinach niewiel z wystroju zostanie a znaczek sie wywali..co do muzy to
      anjlpiej bawić sie przy Disco -polo mówie wam parę takich imprez obskoczyłam i
      przy disco polo wszyscy sie bawili...
    • paul18 Re: Studniówka 20.01.04, 10:34
      a w Krasiniaku studniówka za 11 dni. W szkole jakoś nie ma atmosfery:
      nauczyciele jacyś smętni, uczniowie też nie za specjalnie weseli. Większość z
      nas tak naprawdę żałuje dyrektora. Jaki by nie był to szkoda go i tyle. Nikomu
      krzywdy nie robił... Ciekawy jestem jaką mowę na studniówce wygłosi pani dyr
      Bartnik - nikt nigdy nie słyszał jej przemawiającej... SZKODA ŁONIEWSKIEGO,
      NAPRAWDĘ!
      • Gość: stówka Re: Studniówka IP: *.localdomain / 213.77.7.* 20.01.04, 12:07
        Ja też uważam, że w szkole nie ma atmosfery do zabawy! Jak można się cieszyć,
        kiedy najpierw wywalają nam nauczyciela, potem dyrektora! Ten rok jest
        wyjątkowo nieudany (tu należą się słowa "podziękowania" dla pani
        Płodziszewskiej - BRAWO - Ewa zdaje maturę w innej szkole, a nas pani
        załatwiła na całego!). Mam nadzieję, że matura będzie udana (i tylko żal, że
        Łoniewskiego nie będzie na egzaminach).
    • Gość: Emma Re: Studniówka IP: *.localdomain / 213.77.7.* 20.01.04, 18:13
      Z przeprowadzonego przeze mnie wywiadu wynika, że w tym roku wśród płci
      pięknej panuje moda na ecru, wśród panów - tradycyjnie granat... Ja mam
      sukienkę w modnym kolorze ecru czy jak kto woli wanilii. Cieszę się że
      studniówka niedługo. Napiszcie wreszcie coś od siebie, bo mam wrażenie, że
      żaden uczeń z krasiniaka tu nie zagląda, a sądy o dyr. Ł. wygłasza banda
      bezmózgowców (w domyśle - ludzi uwikłąnych w różne układy polityczne!)
      Niech żyje studniówka!!! NIECH ŻYJE BAL!!! Precz ze skorumpowanymi
      politykami!!!!
      • Gość: a Re: Studniówka IP: 213.199.253.* 21.01.04, 21:32
        na 100 obowiążują dresy i adidasy
        • Gość: Portal Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.04, 10:58
          Dzisiaj Studniówka. Ciekawe gdzię będą się bawili Starosta, Wicestarosta i inni.
          Ciekawe czy Chodup będzie na studniówce, ciekawe czy Łoniewski będzie na
          studniówce. MIŁEJ ZABAWY!!!
      • Gość: nauczyciel Re: Studniówka IP: *.inteko.com.pl 31.01.04, 13:16
        Emma to ty jestes bezmozgowcem ublizajac innym. Do nauki!
        • Gość: Emma Re: Studniówka IP: *.localdomain / 213.77.7.* 31.01.04, 14:19
          czy to znaczy że Ty jestes jednym z nich? Uważaj, bo oskarżę cię o mobbing!!!
          Jesteś przecież "nauczycielem" a ja niewinną i bezbronną uczennicą... :p
    • Gość: drugoklasista Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.04, 11:17
      Już po studniówce! Powiedźci jak było?
      • Gość: Edith Re: Studniówka IP: *.localdomain / 213.77.7.* 01.02.04, 13:07
        W krasiniaku super!!! Bardzo dobry zespół, rewelacyjna dekoracja, wspaniała
        atmosfera, super żarcie!!! Nikt nie przesadził z alkoholem, bo wszystkim
        zależało na super zabawie, a w tych warunkach można było ją mieć bez
        alkoholu!!! Zaraz rozpoczyna się wielkie sprzątanie... lecę do szkoły... tańce
        też będą...
      • Gość: miro Re: Studniówka IP: 80.51.246.* 10.02.04, 16:38
        !!!!!!!!
    • Gość: storm Re: Studniówka IP: *.localdomain / 213.77.7.* 01.02.04, 19:42
      Dziewczyny z krasiniaka, jesteście Najpiekniejsze!!! Ślicznie wyglądałyście na
      studniówce!!! Dzięki za zaproszenie!!!
      • Gość: Iśka Re: Studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 09:41
        Super!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka