Gość: Maturzysta IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 18:45 Maturzysci, piszcie wszystko na temat studniówki. Jaki styl ubrań preferujecie w tym roku. Wogóle wszystko o studniówce: muzyka, koszty, lokal!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: załęs Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 18:47 Koszty są zawsze ogromne i trudno im sprostać!!! Szkoła więcej powinna dopłacać do tej imprezy, a nie uczniowie. A tak wogóle impreza COOL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: Studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 20:23 No ubranie, oczywiście gajerek. Co do kosztów - wkurza mnie, że duża część towarzystwa bawi się kosztem nas, którzy płacą składke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Studniówka IP: 213.77.7.* 02.10.03, 20:28 To róbcie to poza szkołą! My się wcale nie wpraszamy! średnia przyjemność jeść kotleta i wiedzieć, że chętnie byś do niego napluł. Wielkie dzięki za taką imprezę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 17:04 Najgorsza jest kłótnia o zespół. Dla większości mógłby grać najtańszy zespół, dla niektórych same disco polo, są też i normalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: II LO Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 17:10 Zespół to zespół, ale dekoracja. U mnie dziewczyny już się odgrażają, że nie idą na studniówką bo ja chcę wystrój morski, a one lesny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka18 Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 15:48 Rozumiem Cię doskonale... u mnie sytuacja jest podobna... Ale czy nie zawcześnie na takie kłutnie? Bo co to będzie przed samą studniówką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 18:29 jak co roku studniówka w II LO będzie beznadziejna. jak co roku taki sam schemat kłótni.Polonez jest do dupy- kto tego uczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matura04 Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 06:12 W Gołotczyźnie jest wybujały polonez. Oglądałam kasetę mojej siostry z tamtego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gluś Re: Studniówka IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 10:35 A w Krasiniaku jest zawsze super!!! Piękny polonez, wspaniała atmosfera. Wim, bo bywam co roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 14:54 ...jak lubisz balować z urzędasami bawiącymi się za cudze pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: Studniówka IP: 213.77.7.* 08.10.03, 18:25 widocznie go zapraszają jak bywa!!! Jak Tobie się nie podoba, że uczniowie zparaszają "urzędasów", to nie musisz przychodzić. W tym roku mam studniówkę i wcale mi nie przeszkadza, że nauczyciele będą się bawić "za moje pieniądze". TAKI ZWYCZAJ PALANCIE!!! JAK KOGOŚ ZAPRASZASZ, TO PONOSISZ KOSZTY!!! JAK W DOMU MASZ GOŚCI TO TEZ COŚ CIĘ TO KOSZTUJE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blondi33 Re: Studniówka 08.10.03, 18:33 tak sobie czytam i widzę że większość z Was ma żal o to, że za jego pieniądze bawi się ktoś inny. Po co więc w ogóle godzicie się na organizację studniówki? Nie musicie jej robić!!! Nie musicie wpłacac pieniędzy!!! Umówcie się z klasą do knajpy, albo lepiej siedźcie w domu (wtedy nie wydacie pieniędzy). moja córka w zeszłym roku miała studniówkę, nikt z rodziców nie miał nic przeciwko zapraszanym gościom. Ma rację malwina. Jak się zaprasza, to trzeba ugościć, a jak się komuś nie podoba, nie musi brać w tym udziału. Z tego co wiem udział w studniówce nie jest obowiązkowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerwazy Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 21:08 Nie, tu nie chodzi o żal!!! Studiówka to dla niektórych pierwszy i ostatni bal, więc warto jest wydac kupę pieniędzy i oczywiście rozumiem, że trzeba zaprosić gości, ale w granicach przyzwoitości. Ty Blondi33 zastanów się co to za studniówka w knajpie? Chyba sama tam uczęszczasz...widocznie Ci się podoba... A ty malwino nie obrażaj ludzi i nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz. Ja też mogę Cię wyzwać głupia pindo!!! Fajnie Ci??? Odpowiedz Link Zgłoś
anyone_x Re: Studniówka 08.10.03, 21:47 Nie zauważyłeś, że blondi pisząc o studniówce w kanjpie ironizuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 23:16 Moi drodzy, pragnę uświadomić Was, że zawsze jest tyle zamętu wokół studniówki tj. kłótnie o zespół, kłótnie o wystrój sali, oto gdzie ma się odbyć studniówka. Z tego co wiem dla pewnej ilości ludzi to nie ma znaczenia(chcą iść tylko po to żeby pożądnie się napić alkoholu i nic z niej nie pamiętać) Inna część ludzi idzie tylko po to żeby pokazać swoją osobę towarzyszącą, kochani przecież i tak wszyscy wiedzą, że w większości te osoby towarzyszące są zazwyczaj nie znane nawet osobie z którą są. Jest też część ludzi, która idzie na studniówkę po to żeby poprostu się "podlizywać nauczycielom". Pamiętajmy, że studniówka to tak naprawdę ostatnia wspólna impreza nas maturzystów i jeśli decydujemy się na nią pójść to po to, żeby razem uczcić te kilka lat wspólnej nauki, wagarów, miłych i złych wspomnień. Zapomnijmy o tym co złe i naprawdę nie przejmujmy się maturą. A co do pijących. Alkoholik musi się napić, bo inaczej nie ma zabawy, ale Ci, którzy będą pić bo uważają, że dzięki temu będą fajni, to i tak za kilka lat dojdą do wniosku, że to był błąd. Większość z Was będzie tego żałowała. No ale Wasza sprawa. Tylko proszę róbcie to tak zeby nie popsuć zabawy innym. P.s Zapomniałem, są też normalni, którzy idą ze swoją ukochaną osobą tak jak ja, po to żeby naprawdę się bawić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: Studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 17:05 No dobra, ale coś mi się wydaje, że studniówki we wszystkich liceach są w jednym czasie (tak było w zeszłym roku). Z tego powodu nie mam osoby towarzyszącej. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi33 Re: Studniówka 10.10.03, 19:37 To zainicjuj wątek "Szukam partnerki (partnera) na studniówke! Zobaczysz, ile będziesz miał propozycji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzysta Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 16:19 No MAturzyści co tak mało macie do powiedzenia!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krupson Re: Studniówka IP: 80.51.246.* 14.10.03, 10:05 Jeszcze kilka miesięcy do studniówki - kurczę, jak się cieszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm18 Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 18:40 Czy u was tak samo jest kłótnia o znaczki na studniówkę???a poza tym są beznadziejne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kem Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 20:27 Już dwa miesiące do Studniówki. Uczymy się tańczyć Poloneza!!! Po za tym prawie nic nie mamy załatwione!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ruski_car Re: Studniówka 01.12.03, 07:21 Witajcie dziewczyny! Jesteście zainteresowane partnerem na studniówkę? Serdecznie zapraszam! Ale przyznam, że jestem zainteresowany dłuższą znajomością! Kontakt: ruski_car@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ruski_car Re: Studniówka 02.12.03, 18:02 serwisy.gazeta.pl/poradnik_domowy/1,48634,1771544.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 19:36 studniówka to wyciąganie kasy od rodziców maturzystów! ale jest raz w życiu! pozostają jeszcze kredyty w bankach z niewielkimi odsetkami! udanej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 15:24 hej dziewczyny! kiece już kupione? ja wczoraj z moja panną chodziłem po sklepach ... a tam co? same gów... Doradzcie mi gdzie mam zabrać ją na zakupy. Warszawa, Mława??? Proszę to pilne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacława Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 16:43 Ma ktoś pomysły na część artystyczną studniówki? Najlepiej coś z kabaretów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Studniówka IP: *.localdomain / 213.77.7.* 23.12.03, 01:11 A jakie trendy w modzie obowiązują w tym roku na balu studniówkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 20:58 Ale sie przejmujecie...z t6m znaczkiem iw ystrojem sali to przesada itak po 3 godzinach niewiel z wystroju zostanie a znaczek sie wywali..co do muzy to anjlpiej bawić sie przy Disco -polo mówie wam parę takich imprez obskoczyłam i przy disco polo wszyscy sie bawili... Odpowiedz Link Zgłoś
paul18 Re: Studniówka 20.01.04, 10:34 a w Krasiniaku studniówka za 11 dni. W szkole jakoś nie ma atmosfery: nauczyciele jacyś smętni, uczniowie też nie za specjalnie weseli. Większość z nas tak naprawdę żałuje dyrektora. Jaki by nie był to szkoda go i tyle. Nikomu krzywdy nie robił... Ciekawy jestem jaką mowę na studniówce wygłosi pani dyr Bartnik - nikt nigdy nie słyszał jej przemawiającej... SZKODA ŁONIEWSKIEGO, NAPRAWDĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stówka Re: Studniówka IP: *.localdomain / 213.77.7.* 20.01.04, 12:07 Ja też uważam, że w szkole nie ma atmosfery do zabawy! Jak można się cieszyć, kiedy najpierw wywalają nam nauczyciela, potem dyrektora! Ten rok jest wyjątkowo nieudany (tu należą się słowa "podziękowania" dla pani Płodziszewskiej - BRAWO - Ewa zdaje maturę w innej szkole, a nas pani załatwiła na całego!). Mam nadzieję, że matura będzie udana (i tylko żal, że Łoniewskiego nie będzie na egzaminach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Studniówka IP: *.localdomain / 213.77.7.* 20.01.04, 18:13 Z przeprowadzonego przeze mnie wywiadu wynika, że w tym roku wśród płci pięknej panuje moda na ecru, wśród panów - tradycyjnie granat... Ja mam sukienkę w modnym kolorze ecru czy jak kto woli wanilii. Cieszę się że studniówka niedługo. Napiszcie wreszcie coś od siebie, bo mam wrażenie, że żaden uczeń z krasiniaka tu nie zagląda, a sądy o dyr. Ł. wygłasza banda bezmózgowców (w domyśle - ludzi uwikłąnych w różne układy polityczne!) Niech żyje studniówka!!! NIECH ŻYJE BAL!!! Precz ze skorumpowanymi politykami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Studniówka IP: 213.199.253.* 21.01.04, 21:32 na 100 obowiążują dresy i adidasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Portal Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.04, 10:58 Dzisiaj Studniówka. Ciekawe gdzię będą się bawili Starosta, Wicestarosta i inni. Ciekawe czy Chodup będzie na studniówce, ciekawe czy Łoniewski będzie na studniówce. MIŁEJ ZABAWY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Studniówka IP: *.inteko.com.pl 31.01.04, 13:16 Emma to ty jestes bezmozgowcem ublizajac innym. Do nauki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Studniówka IP: *.localdomain / 213.77.7.* 31.01.04, 14:19 czy to znaczy że Ty jestes jednym z nich? Uważaj, bo oskarżę cię o mobbing!!! Jesteś przecież "nauczycielem" a ja niewinną i bezbronną uczennicą... :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugoklasista Re: Studniówka IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.04, 11:17 Już po studniówce! Powiedźci jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edith Re: Studniówka IP: *.localdomain / 213.77.7.* 01.02.04, 13:07 W krasiniaku super!!! Bardzo dobry zespół, rewelacyjna dekoracja, wspaniała atmosfera, super żarcie!!! Nikt nie przesadził z alkoholem, bo wszystkim zależało na super zabawie, a w tych warunkach można było ją mieć bez alkoholu!!! Zaraz rozpoczyna się wielkie sprzątanie... lecę do szkoły... tańce też będą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storm Re: Studniówka IP: *.localdomain / 213.77.7.* 01.02.04, 19:42 Dziewczyny z krasiniaka, jesteście Najpiekniejsze!!! Ślicznie wyglądałyście na studniówce!!! Dzięki za zaproszenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś