Gość: odważny IP: 193.243.143.* 21.08.08, 12:25 ludzie piszcie swoje poparcie odnośnie poprawienia widoku naszej fontanny na skwerze Jana Pawła 2 , a może tak Pan Szyperski Marek coś w końcu zrobi dla poprawy wizerunku miasta NO ODWAGI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ms18 Re: ogłaszam apel o fontannę IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 12:35 Fontanna będzie zmieniona (wyburzona?) przy okazji renowacji Rynku, być może już w przyszłym roku. Ja apeluję o remont fontanny i skweru przy dworcu kolejowym. Teren chyba niedawno przeszedł na własność miasta, więc możnaby nim się zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
jortex Re: ogłaszam apel o fontannę 03.09.08, 22:30 Poniżej można zobaczyć jak wyglądała fontanna przy dworcu, i jak wygląda mniej więcej teraz: architektura-ciechanowa.pl/pds/ul_bud/sienkiewicza/pkp/pkp.html -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKIFOR Re: ogłaszam apel o fontannę IP: 193.243.143.* 21.08.08, 16:30 jeżeli prwdą jest że fontann a na skwerze JAN PAWŁA 2 ma byc zmodernizowana to w takim razie naprawafontanny przy PKP podnisłoby wizytówke miasta dla przyjezdnych byłoby super WŁODARZE NASZEGO GRODU DO ROBOTY A NIE CZEKAC NA DIETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zfunclubuprezydent Re: ogłaszam apel o fontannę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 17:55 i jak tam apel dotarł na biurko szefa tego miasta ;-)) ostatnio widziałem ,ze woda pryska jak gejzer w betonowym kręgu podobnym do schronu przeciwatomowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riri Re: ogłaszam apel o fontannę IP: 83.16.80.* 04.09.08, 09:05 Przepraszam bardzo ale o tym że przy PKP jest fontanna to nawet nie wiedziałam - jesli będzie odnowiona to super. Ale na Jana Pawła jest fontanna którą powinno się cos zrobić aby stała się ozdobą - kilka pokoleń dziciaków juz biegało po jej skraju piszcząc i moknąc :) - czemu zaraz likwidować? - mogłaby się stać naprawdę ładną ozdobą skwerku - ale trzeba chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruk Re: ogłaszam apel o fontannę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 09:45 Apel o fontanny!!! A może APEL O CHODNIKI NA WARSZAWSKIEJ!? Estetyka ważna sprawa zdrowie mieszkańców bezcenne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś