Gość: nana32 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 08:19 Gorąca prośba, czy ktoś wie, gdzie w Ciechanowie mozna zreperować maszynę do szycia? Nie jest to wątek na forum, ale nigdzie takiej info nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: reperacja maszyn do szycia IP: 213.199.253.* 28.08.08, 19:39 Fakt. To chyba nie jest wątek na forum. Ale i tak jesteś "wyróżniona" bo jakoś Twojego wątku nie kasują. Ja kilka razy próbowałam dowiedzieć się gdzie można naprawić pralkę i za każdym razem to kasowano! Cóż, widocznie tutaj jakiś podział na "lepszych" i "gorszych" panuje! Co za rasistowskie forum!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek pralka i maszyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 22:01 pralke to na głowackiego chyba mozna naprawić, obok bloków w takiej małej murowance, chyba tez serwis jakis tam jest,. Teraz to juz temat wywalą :D może ktoś ma nową pralke która sie nigdy nie psuje i nie chce tego czytac a maszyne to wiem gdzie w wawie mogą naprawic ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: reperacja maszyn do szycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 21:10 Polecam pana Ludwika który wykonuje to dla wielu zakładów krawieckich tel.0-506 253 969 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana32 Re: reperacja maszyn do szycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 22:10 dziękuje serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś