Dodaj do ulubionych

Zespol 'MATEO'

IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.08, 20:01
Witam. Czy ktos slyszal moze o zespole 'Mateo' z Gąsocina? Poszukuję
zespołu na wesele i kolega polecił mi ten wlasnie zespol ale
interesują mnie tez opinie innych osob ktore mialy okazje bawic sie
na weselu przy muzyce tego zespołu.
Obserwuj wątek
    • any-any Re: Zespol 'MATEO' 28.09.08, 11:41
      witam
      Tak,znam ten zespół, wiele razy bawiłam sie przy ich muzyce. Fajnie
      grają. Nie mam kontaktu telefonicznego do nich, ale lider zespołu
      jest zalogowany na naszej-klasie, więc możesz sie z nim skontaktowac
      i poprosic o płytkę z wesela, gdzie grają.

• Gość: Paweł Re: Zespol 'MATEO' IP: *.centertel.pl 28.09.08, 14:44
        To jest zespół z podejściem typu "im głośniej tym lepiej", słabo
        śpiewają, podkłady mają takie jak wszyscy..... W okolicach są inne -
        lepsze zespoły.
        • Gość: Gocha Re: Zespol 'MATEO' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.10, 21:34
          Gówno prawda zespół gra naprawde dobrze. Strasznie mi sie podobało na weselu u mojej koleżanki. Wszyscy sie bawili aż tchu brakowało. Nie czytaj takich głupot o zespole dobrze śpiewają i potrafią rozbawić ludzi najlepiej sam do mnich zadzwoń i weź płyte chociaż na płycie to zawsze jest inaczej niż było naprawde.
    • Gość: ania Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 16:56
      Odradzam,ostatnio bawilam sie na weselu gdzie gral ten zespol i
      niestety nie bylo fajnie.
      • Gość: Asia Re: Zespol 'MATEO' IP: 213.199.253.* 30.01.10, 13:42
        Może miałaś drętwe towarzystwo?
      • Gość: Agnieszka Re: Zespol 'MATEO' IP: *.10-1.cable.virginmedia.com 10.11.10, 11:09
        Pewnie wesele bylo do bani. Zespol jest swietny mialam okazje bawic sie na weselu i dyskotekach. Reeeewelacja.
        • Gość: ... Re: Zespol 'MATEO' IP: *.chello.pl 11.11.10, 13:48
          No na disco z playbacku ni ci wiecej do szczescie nie potrzeba jADZIEM.
    • Gość: mobilek. :P Re: Zespol 'MATEO' IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.08, 19:57
      chyba na to samo wesele szukam zespolu:d pozdrawiam
      • Gość: *** Re: Zespol 'MATEO' IP: *.centertel.pl 04.10.08, 17:49
        polecam zespół takt z Przasnysza: 692 038 545. Mateo niczym szczególnym się nie
        wyróżnia. Dobrze grają, ale na wesele bym wzięła inny bardziej profesjonalny
        zespół. Obecnie jest w czym wybierać, jeśli chodzi o zespoły muzyczne więc przed
        podjęciem decyzji warto się zastanowić bo jednak muzyka na weselu to podstawa.
    • Gość: fotograf Re: Zespol 'MATEO' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 13:25
      jestem fotografem na weselach i z tego co sie orientuje to zespoły mateo są w
      sumie dwa tylko jeden pisany przez podwójne T (chłopaki chyba grali razem potem
      ktos odszedł i każdy chciał zachować nazwe) ogolnie tak jak było napisane graja
      głośno, plus za to że wokalista miedzy utworami cos powie, czasem zazartuje choc
      moze nie wszystkim by te zarty odpowiadały, ogolnie ta sama filozofia co zawsze
      podkłady do tego wokal i jazda
      • Gość: gość Re: Zespol 'MATEO' IP: *.111.134.117.static.crowley.pl 27.02.09, 11:04
        zespół raczej przeciętny.nie polecam na wesela-ponieważ zachowują się jak
        gwiazdy-nie grają kawałków na życzenie gości i mają dosyć długie przerwy na
        kielicha. wydaje mi się że muzyka nie była grana i śpiewana na żywo
        • Gość: Gosc1 Re: Zespol 'MATEO' IP: 213.199.253.* 27.02.09, 12:11
          zespol jest bardzo trunkowy ale jak spiewa na zywo jest naprawde
          super tylko trzeba ich pilnowac jak dzieci zeby nie pili
    • Gość: ziomek Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 08:32
      jest fajnie wiedzą jak rozkręcic atmosfere
      • Gość: az Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 17:22
        Oby nie Ekslusive...porażka na maksa,dupka solistka tylko fajna!!!
        • Gość: mariola Re: Zespol 'MATEO' IP: *.171.96.55.static.crowley.pl 20.04.09, 06:14
          widze ze jest 1500 zdan a z tego co wiemj to jest tam 3 chlopakow graja
          rytmicznie i ludzie sie dobrze bawia widzialam film z wesela jak grali i
          podobalo mi sie i na pewno nie ma tam solistki z tego co jakis madry ktos
          napisal wczesniej
          • Gość: Muniek Re: Zespol 'MATEO' IP: 213.77.12.* 20.04.09, 14:47
            Odradzam ten zespół-mój znajomy który zna się trochę na rzeczy był na weselu
            gdzie oni grali-muzyka idzie ładnie ale to z płytki więc inaczej być nie może.
            Wokale jednak bardzo mizerne. Njagorsze jednak jest to że te ich niby żarty są
            żałosne-zdarza im się niechcący nawet obrazić gościa weselnego. tak było na tym
            weselu-Młody tak się wkurzył że chciał ich wywalić z imprezy. Poza tym to prawda
            że lubią ostro się pogościć, popić i posiedzieć o wiele za długo!!!
            • Gość: gość123 Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 20:20
              co do solistki to podobnież w tym roku ma do nich dołączyć
              • Gość: p64 Re: Zespol 'MATEO' IP: *.chello.pl 25.04.09, 15:10
                jak kapela z taka nazwą może grać???
                to są jaja......
                • Gość: Paweł Re: Zespol 'MATEO' IP: *.centertel.pl 26.04.09, 22:03
                  > jak kapela z taka nazwą może grać???
                  > to są jaja......

A co ma nazwa do rzeczy ???
            • Gość: Paweł inny zespół Re: Zespol 'MATEO' IP: *.centertel.pl 26.04.09, 22:32
              > Odradzam ten zespół-mój znajomy który zna się trochę na rzeczy był
              na weselu
              > gdzie oni grali-muzyka idzie ładnie ale to z płytki więc inaczej
              być nie może.
              > Wokale jednak bardzo mizerne. Njagorsze jednak jest to że te ich
              niby żarty są
              > żałosne-zdarza im się niechcący nawet obrazić gościa weselnego.
              tak było na tym
              > weselu-Młody tak się wkurzył że chciał ich wywalić z imprezy. Poza
              tym to prawd
              > a
              > że lubią ostro się pogościć, popić i posiedzieć o wiele za długo!!!

Jak by znajomy się naprawd tak znał to by wiedział, że:
              a) muzyka nie leci z płytki tylko czegoś innego
              b) mocny wokal to na Opole albo do kościoła - na weselu
              najważniejsze całą noc prześpiewać a nie każdy fizycznie jest w
              stanie to wytrzymać
          • Gość: karolina Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 20:39
            byłam ostatnio na weselu jak grali i owszem jest solistka.ogólnie kiepsko graja
            są lepsze zespoły
          • Gość: dobra rada Re: Zespol 'MATEO' IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 11:08
            Zespól- to pięciu muzyków czyli bass, gitara solowa, perkusja i klawisze, wokal.
            wszystko razem stanowi zespół, każda część cholernie ważna.
            trzy osoby i kibordy albo syntezatory dają mega chałturę gdzie muzyka jest grana z podkładu, jeżeli nawet zagrają na żywo to i tak bass i perkusja leci z syntezatora, czyli bez żądanego efektu.Niestety te pseudo zespoły nie mają tak dobrego sprzętu żeby podkład brzmiał, jak garny na live. Jedyny plus takiego "zespołu" to cena, są po prostu tańsi,co niestety kusi ludzi.
            nie jestem z żadnego zespołu, potraktuj to jako dobrą radę, a jak piją to już w ogóle aut.
            pozdrawiam.
            • Gość: do kapel Re: Zespol 'MATEO' IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 15:41
              Pamietajcie że te wszystkie wpisy,na kapele to jest zazdrość jeden pisze na drugiego.Ja jestem w branży już dobrych kilkanascie lat, i uwierzcie ze w tym fachu nie ma kolegów,a nawet znajomych.W oczy dobrze mówią a poza plecami sie smieja.Jeden drugiemu zazdrosći a to że ten ma wiecej wesel,inny ma lepszy sprzęt a jeszcze inny lepiej gra albo spiewa.Wiec grajcie sobie dalej,kapele bo i tak jako ludzi wszystkich mozna wrzucic do jednego WORKA.WSTYD.
        • Gość: KTOS Re: Zespol 'MATEO' IP: 213.199.253.* 26.04.09, 20:09
          Oby nie STUDIO SLUBNE pani IZA PORAZKA zero pojecia o zdjeciach i jest niemila
          • Gość: z.o.s.i.a Re: Zespol 'MATEO' IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.09, 20:25
            a ja polecam zespol atut, ostatnio bawiłam się na weselu na którym grał słynny poker i przyznam się ze byłam zawiedziona ilością przerw i czasem ich trwania,na moim weselu grał Atut - bez porównania lepiej...pełen profesjonalizm (mało przerw, krótkie przerwy i niesamowite wyczucie chwili i poczucie humoru prowadzącego poza tym świetny repertuar) a swoje zdanie na ich temat ukształtowałam na podstawie osób z mojego wesela które brały namiary na ten zespół - dla siebie bądź dla innych!!!! o czymś to świadczy...
            • Gość: riverska Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 21:19
              Polecam "Swing" ZDECYDOWANIE POD KAŻDYM WZGLĘDEM...
            • Gość: Paweł Re: Zespol 'MATEO' IP: *.centertel.pl 26.04.09, 22:27
              > a ja polecam zespol atut, ostatnio bawiłam się na weselu na którym
              grał słynny
              > poker i przyznam się ze byłam zawiedziona ilością przerw i czasem
              ich trwania,n
              > a moim weselu grał Atut - bez porównania lepiej...pełen
              profesjonalizm (mało pr
              > zerw, krótkie przerwy i niesamowite wyczucie chwili i poczucie
              humoru prowadząc
              > ego poza tym świetny repertuar) a swoje zdanie na ich temat
              ukształtowałam na p
              > odstawie osób z mojego wesela które brały namiary na ten zespół -
              dla siebie bą
              > dź dla innych!!!! o czymś to świadczy...

Słynny Poker to naparza zabawy w Długołęce za parę groszy a nie
              wesela !! :D
              O Atucie słyszałem kilka dobrych opinii, ale sam nie znam nie mogę
              potwierdzić. Jedno co mogę powiedzieć, to hasło "krótkie przerwy"
              niewiele mówi i banalne est :) Gram w znanym w okolicy zespole i
              zawsze staram się tłumaczyć, że tak naprawdę możemy zagrać bez
              żadnej przerwy, no może z chwilowymi żeby się napić wody! W sumie
              dla nas żaden problem, szybciej nocka zleci :)) Tyle że przerwa jest
              dla gości nie dla zespołu. Np wczoraj na weselu początek taki lekko
              stłamszony był, bo za krótkie 2 pierwsze przerwy przed północą były :
              (( Ale tak wyszło. Ruszyło się dopiero w okolicach oczepin. Wesele
              to nie dyskoteka i muzyka nie musi naparzać non stop!!! Rodzina się
              spotyka, czasami z daleka, muszą pogadać itp. No i zamordować tańcem
              też nie można ludków. Lepiej niech przez 2 godziny pełen parkiet
              będzie niż przez 3 godzina garstka najtwardszych :) Muzyki non stop
              dopominają się najczęściej: a) małolaty co w parze przyszli i inni
              goście ich nie interesują, b) zakapiory co nie tańczą tylko siedzą i
              patrzą jak inni się bawią
              Oczywiście nie mówię o hardkorowych zespołach, co "3 piosenki i 20
              minut przerwy", zresztą takie już chyba wymarły!! :))
              • Gość: DO PAWŁĄ Re: Zespol 'MATEO' IP: 213.199.253.* 27.04.09, 14:23
                Witam skoro piszesz ze grasz w znanym Ciechanowskim zespole to ja o tobie nie
                slyszalem bo dla mnie znane kapele to ATUT ,POKER ,MAXIMUS ,EXCLUSIVE to sa
                kapele ktore maja naprawde kupe roboty.A z tego co wiem toi z waszym
                naglosnienien oraz repertuarem i vocalem to tak jak napisales ze Poker gra za
                grosze w Dlugoleve to oswiadczam ci ze ty nigdy nie zagrasz tam poniewaz wasz
                poziom muzyczny nie jest widocznie dosc wysoki aby tam zagrac a zespol Poker
                reprezentuje poziom na ktory pracowal kilka lat poprostu nie pisz takich tekstow
                bo zachowujesz sie jak male dziecko ktoremu nie kupioni lizaka jak zapracujesz
                na to by wasz poziom na dzien dzisiejszy z tego co piszesz nie jest najlepszy bo
                normalny czlowiek nie wypisywalby takich bredni poprostu koles jestes zazdrosny
                POZDRAWIAM PS. dobrze ze w koncu zmieniliscie naglosnienie na LDM nic
                specjalnego ale lepsze niz te naktorych graliscie
                • Gość: Panna Młoda Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 16:59
                  Wracając do tematu polecam Atut. Pełna odpowiedzialność w pracy. naprawdę wielki
                  szacunek.
                • Gość: Paweł Re: Zespol 'MATEO' IP: *.centertel.pl 27.04.09, 20:26
                  > Witam skoro piszesz ze grasz w znanym Ciechanowskim zespole to ja
                  o tobie nie
                  > slyszalem bo dla mnie znane kapele to
                  ATUT ,POKER ,MAXIMUS ,EXCLUSIVE to sa
                  > kapele ktore maja naprawde kupe roboty.A z tego co wiem toi z
                  waszym
                  > naglosnienien oraz repertuarem i vocalem to tak jak napisales ze
                  Poker gra za
                  > grosze w Dlugoleve to oswiadczam ci ze ty nigdy nie zagrasz tam
                  poniewaz wasz
                  > poziom muzyczny nie jest widocznie dosc wysoki aby tam zagrac a
                  zespol Poker
                  > reprezentuje poziom na ktory pracowal kilka lat poprostu nie pisz
                  takich teksto
                  > w
                  > bo zachowujesz sie jak male dziecko ktoremu nie kupioni lizaka jak
                  zapracujesz
                  > na to by wasz poziom na dzien dzisiejszy z tego co piszesz nie
                  jest najlepszy b
                  > o
                  > normalny czlowiek nie wypisywalby takich bredni poprostu koles
                  jestes zazdrosny
                  > POZDRAWIAM PS. dobrze ze w koncu zmieniliscie naglosnienie na LDM
                  nic
                  > specjalnego ale lepsze niz te naktorych graliscie

Hehe :) Ulżyło Ci trochę ?? :)
                  Dla zespołu kupa roboty to wesele co tydzień, najchętniej w
                  Warszawie / okolicach. Nic więcej nie jesteśmy w stanie zrobić
                  niestety ;))
                  W dyskusję publiczną o konkretnych zespołach nie wejdę, tam wyżej
                  może rzeczywiście niepotrzebnie, ale potwierdziłem jedynie słowa
                  z.o.s.i o lekkim przereklamowaniu jednego z wymienionych zespołów.
                  Skąd za dawnych czasów wzięła się jego popularność chyba nie muszę
                  Ci tłumaczyć bo jesteś nieźle zorientowany (???)
                  A inne zespoły? ATUT - słyszałem o nch tylko same dobre opinie od
                  kamerzystów itp, nie znam niestety; MAXIMUS - grali na moim
                  weselu :) zawsze polecam jak ktoś pyta o zajęty u nas termin;
                  EXCLUSIVE - też zawsze polecam, pełna profeska. Wymienić mogę
                  jeszcze KRAMERa - całkiem solidnie i starają się, ZODIAK - porządna
                  ekipa, i na koniec np ONYX z nieodległego Makowa Maz - zawodowcy od
                  wielu wielu lat. Nieśmiało też uważam że my od tego grona nie
                  odstajemy i nasze wesela są roztańczone i bogate w różny repertuar
                  (sami mamy czasami trudny wybór - mogli byśmy pewnie zagrać dwa
                  dobre wesela nie powtarzając nawet jednego kawałka). Tzw. "branża"
                  może tego niestaty nie zauważać, bo w Ciechanowie i okolicach gramy
                  coraz rzadziej z powodów dla "branży" też napewno oczywistych :))
                  • Gość: Paweł Re: Zespol 'MATEO' IP: *.centertel.pl 27.04.09, 20:36
                    Zespoły napewno tu zaglądają, więc podzielcie się swoimi
                    spostrzeżeniami. Czy nie wydaje wam się, że 2010 i 11 będą trochę
                    słabsze od tego i poprzedniego roku ??? Czyżby kryzysik mały ???
                  • Gość: RYBKA Re: Zespol 'MATEO' IP: *.cdma.centertel.pl 27.04.09, 23:31
                    Polecam zespół DYSTANS, grali u mojej siostry i było super, wszyscy
                    goście ich chwalili. Fajnie bawili, krotkie przerwy, nie mialam
                    zastrzezen, moze tylko jedno, na koniec wesela byli najbardziej
                    zabawni, a ten szczuply Pawelek byl najlepszy.
                    • Gość: PAWEL Re: Zespol 'MATEO' IP: 213.199.253.* 28.04.09, 09:56
                      I znow zespol DYSTANS sam sie poleca
                      • Gość: Grażyna Re: Zespol 'MATEO' IP: 94.254.176.* 28.04.09, 17:57
                        co to za miejsce jak ktoś coś złego o kimś napisze to odrazu że
                        konkurencja jak ktoś cos dobrego to zaraz że sam o sobie pisze!
                        dajcie siana sobie i swojemu ego!!
                        • Gość: ja Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 20:40
                          To najbardziej wdzięczny temat pt. Szukam zespołu na wesele." a tak z drugiej
                          strony weź człowieku stań za klawiszami i coś zagraj. Ludzie nie mają pojęcia co
                          piszą. Mówię oczywiście o tych muzykach, którzy [potrafią grać. Nie tylko C F
                          iG. Ale na muzyce to tak jak na piłce nożnej- wszyscy się znają.Pozdrawiam
                          wszystkich muzykantów i muzyków.
      • Gość: ciekawski Re: Zespol 'MATEO' IP: 213.199.253.* 05.02.10, 10:36
        ciekaw jestem, jak śpiewają na rauszu? to jest mozliwe?
    • Gość: Gość Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 15:26
      Zespół bardzo pieknie gra ale znam jeszcze jeden MAXIMUS rowniez z Ciechanowa
    • Gość: Piotr Re: Zespol 'MATEO' IP: *.chello.pl 17.07.09, 19:43
      Jeśli chodzi o zespół mateo z gąsocina to nie polecam.Bawiłem się na weselu
      gdzie grali i straszna wiocha-tylko disco polo i wszystko leci z płyt. Główny
      wokalista jest prosty jak cep, pije i jest nieprzyjemny dla gości,robią sobie
      długie przerwy. szkoda pieniędzy na taki zespół weselny, który nie umie zabawić
      wszystkich gości i nie trafia w gusta.polecam zespół M.I.G. z pruszkowa-mają
      wokalistkę,grają na żywo i są sympatyczni
      • Gość: Pan Młody Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 08:02
        Matteo grali na moim weselu w Dworku Przyborowicach w 2007 na
        jesieni. Jak ktoś napisał o podobnej nazwie sa dwa zespoły. Po
        pierwsze przerwy mieli krótkie bo takie ustalilismy, grali super
        muze którą podpasowywali pod gości i wesele od 18tej skakało do
        prawie 7 rano. Jak to okreslił własciciel sali nie widział w tej
        sali tylu tańczących do 7 rano, gdzie ledwo miesciło sie te 170
        osób. Co więcej 3 pary które były na tym weselu też wzieły ich na
        swoje wesela. Fakt mają ciety język zwłaszcza główny wokalista, jak
        się trafi ktoś kto nie zna się na żartach to rzeczewiście może
        poczuć się urażony ale wesele jest po to aby się bawić do białego
        rana, żartować i tańczyć. Na moim weselu chciałem szybką muzykę,
        wolnych kawałków wpuszczone bylo kilka z prostego powodu przy
        wolnych ludzie zaraz się nudzą. Impreze do dziś wspominają znajomi
        mówiąc że na takim super weselu się nie bawili. Co do stołowania się
        przy stole, ustliliśmy że jeżeli coś to po imprezie i tak było.
        Ludzie po prostu pewne rzeczy ustalajcie z zespołem który wybieracie
        i już. Pozdrawiam Grzesiek
        • Gość: Pan młody Re: Zespol 'MATTEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 08:08
          Jeszcze bym zapomniał zespół z Gąsocina to Matteo nie Mateo. Maja
          swoją stronę więc Ci co byli na weselach z nimi niech kukną czy to
          Ci sami grali i sprawa rozwiązana. Jeszcze jedno, ktoś pisał że nie
          grali muzy na życzenia, na moim grali, tak ustaliliśmy wcześniej,
          chociaż bylo to tylko kilka kawałków, które wpletli w repertuar. Jak
          sobie wyobrażacie granie samych piosenek na zyczenie, to że ktoś
          sobie wymyśli np podczas szybkich kawalków żeby mu Irenę Santor
          zaśpiewali, wiadomo że zaraz zejdzie 80% ludzi z parkietu, dlatego
          kazdy zespół podchodzi do tego z umiarem. Byłem na ok 20 weselach w
          ciagu 2,5 roku, tak się akurat zdarzyło więc mam duże prowónanie.
          • Gość: Artur Mateo Re: Zespol 'MATEO' IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.08.09, 22:32
            Witam serdecznie forumowiczów,widze duzo negatywów i pozytywów na
            nasz temat,dziekujemy za kazde słowo czy lepsze czy tez
            gorsze,chciałbym tylko poinformowac wszyskich zainteresowanych ze
            naszą dziedziną główną która wykonujemy to muzyka disco polo i w tym
            nurcie czujemy sie jak ryba w wodzie,gramy w wielu klubach w całej
            polsce własnie muzyke disco polo,jestesmy tez zespołem ktory gra pod
            znakiem firmy Green Star dlatego tez wykonujemy własnie takie a nie
            inny nurt muzyczny,odnosnie wulgaryzmów to raczej nie chodzi o nas
            bo nie jedziemy na impreze ublizac ludziom a wrecz przeciwnie,bawic
            jak najlepiej potrafimy,ale cóz ilu ludzi tyle charakterów,gramy tez
            na weselach ale oczywiscie na takich gdzie ludzie oczekuja i chcą
            posłuchac równiez muzyki disco polo i co by juz nie zanudzac to
            jeszcze małe sprostowanie odnosnie nazwy,tak gralismy kiedys pod
            nazwą Matteo którą wymysliłem ,niestety po odejsciu od tamtego
            zespołu zabrałem nazwę ze sobą dlatego ze kilka lat pracowałem na
            nią i jestem jej pomysłodawcą,niestety koledzy zastrzegli ta nazwe
            pod groźbą sądzenia sie zemną,potym jak zaczelismy grac pod
            sztandarem firmy Green Star postanowilismy zostawic tą nazwe
            usuwając jedynie literkę T dlatego tez do dnia disiajszego nasza
            nazwa brzmi MATEO,jeszcze chciałbym dodac ze to własnie zespół MATEO
            jest z Gąsocina ,natomiast Matteo z sąsiedniej WSI czyli
            Soboklęszcz,po odejsciu mojej osoby od ,,zespołu matteo,, moje
            mijsce zajoł Marcin który grał jakis czas,po pewnym czasie tak jak
            ja stwierdził ze nie rozwija sie z tym zespołem,postanowił odejsc i
            doączyc do mnie i tak do tej pory gramy na wszelkiego rodzaju
            imprezach,zapraszamy na nasza stronę www.zespolmateo.pl i oczywiscie
            pozdrawiamy naszych sympatyków i przeciwników bo jeszcze sie taki
            nie urodził co bym wszystkim dogodził ;) zapraszam do oglądania i
            słuchania naszych klipów jakie nagralismy do naszych autorskich
            piosenek ,,Podniescie w góre ręce,, i ,,Najlepsza na świecie,, do
            zobaczenia na imprezach klubowych ,weselnych itp no i oczywiscie w
            klubie BOLERO w Gołyminie ,gdzie mieszkancy Ciechanowa i okolic sa
            stałymi bywalcamy,jeszcze raz serdecznie pozdrawiamy ZESPOŁ MATEO ;)
            ps,przepraszamy za błędy i literówki,mam nadzieje ze ten opis
            wyjasnia wszystko. :*
            • Gość: Sylwia Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 21:00
              a mi tam się bardzo podobacie tzn. jak gracie :) i zawsze po waszych
              imprezach bolą mnie nogi przez kolejny tydzień ^^
              • Gość: Luci Re: Zespol 'MATEO' IP: 213.199.253.* 05.02.10, 20:29
                Jest muzyka, jest zabawa
            • Gość: lol Re: Zespol 'MATEO' IP: *.centertel.pl 11.10.09, 22:51
              Z jednym się zgodzić można - jeszcze się taki nie urodził co by
              wszystkim dogodził - albo się robi dobrze wesela albo AroTechno !!
              • Gość: allaisa Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 18:46
                Byłam na wielu weselach i jak się okazuje -NIE MA LEPSZYCH OD
                MATTEO. Są naprawdę rewelacyjni. Jeśli chodzi o dogadywanie się z
                mlodymi nie ma najmniejszych zastrzeżeń, grali na moim weselu więc o
                co porosiłam to było. Naprawdę z czystym sumieniem POLECAM i mam
                nadzieję, że się jeszcze z nimi pobawię.
                • Gość: baletnicy Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 19:09
                  Rewelka :)
                  • Gość: CHA! Re: Zespol 'MATEO' IP: 213.199.253.* 06.02.10, 11:25
                    A nie mówilem?!
                    • Gość: mattttttteooooo Re: Zespol 'MATEO' IP: 195.117.15.* 04.04.10, 11:55
                      www.zespolmateo.pl
    • Gość: Mężatka:) Re: Zespol 'MATEO' IP: 178.56.140.* 31.08.10, 15:41
      Zespół MATEO grał u mnie na weselu dwa tygodnie temu! Ja jestem
      bardzo zadowolona!!!
      Wokalista jak i wokalistka mają świetne głosy! Zabawa do białego
      rana!!!:) Powtórzyłabym to choćby dziś:)
      Spotkałam się na tym forum z wieloma negatywnymi opiniami na temat
      MATEO! Ja absolutnie nic nie potwierdzam! Nie było problemu z
      niczym, wcześniej poprosiłam o kilka piosenek, które chciałabym
      usłyszeć u siebie na weselu i praktycznie wszystkie zostały
      zaśpiewane!:) Dla mnie MATEO jest super! Gorąco polecam wszystkim
      planującym wesele:)

Pozdr.
      • Gość: ? Re: Zespol 'MATEO' IP: *.chello.pl 31.08.10, 15:46
        Wszystko ok ale dlaczego z PELNEGO PLAYBACKU?uwazam ze jest to lekcewazenie
        ludzi bawiacych sie.
    • Gość: Jadzia 26 Re: Zespol 'MATEO' IP: 178.56.0.* 12.09.10, 16:43
      Witam. Jeśli chodzi o opinie na temat zespołu MATEO z Gąsocina to polecam w 100% .Zespół grał na moim weselu dokładnie 7.07.2007 i byliśmy z mężem w sierpniu 2010 na weselu koleżanki gdzie równie dobrze gości bawili w różnym wieku. Z reszto wystarczy obejrzeć teledysk odnaleziony na google
      • Gość: bywalo lepiej Re: Zespol 'MATEO' IP: 80.48.164.* 17.12.10, 21:55
        byłem kiedys na jednym weselu w legionowie, gdzie zespoł matteo grał w lekko odmienionym składzie, 3 facetów i dziewczyna bo tak chcieli mlodzi. wokalistka niesamowita, chlopaki srednio na jeza ale efekt koncowy na 5! szkoda, ze po tamtej dziewczynie słuch zaginął a jej miejsce zajeła taka chuda, co sie ma za niewiadomo co. ostatnio sie przy nich bawilem i jedyne co moge powiedziec, ze panna jeczy, nie spiewa....
    • Gość: ss Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 10:06
      Dobrze grają
      • Gość: Ja z Legionowa Re: Zespol 'MATEO' IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.04.11, 17:43
        Ja osobiście polecam zespół Mateo, aczkolwiek nie wiem jak to jest z tą wokalistką, bo kiedys jej nie mieli.
        Byłam na 3 weselach na których grali.
        W 2005r. legionowo prezydencka - super, u koleżanki
        W 2006r. w warszawie, u kolegi któremu ich poleciłam
        W 2007r. legionowo prezydencka - wszystko super, my zadowoleni i nasi goście, bo to nasze wesele :)
        I w tym roku w październiku bede na kolejnym, u siostry, a beda tam grac bo spodobali sie młodym i rodzicom na naszym weselu i ich biorą.
        • Gość: MATEO Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 23:18
          Nie mylcie nas z matteo BLaGAM :)
          www.mateo.xx.pl
          pozdrawiam Artur
          • Gość: ja Re: Zespol 'MATEO' IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.11, 05:40
            Tamto MATTEO prZynajmiej wie co znaczy HONOR.
            • Gość: ja Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 09:57
              zainteresowany: co rozumiesz przez słowo Honor?
    • Gość: andzia Re: Zespol 'MATEO' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 09:07
      tak ja słyszałam są z mojej miejscowości zajebiscie grajo nie tylko na weselach lecz ruwniesz na zabawach polecam nie bendziesz żałowała
      • Gość: majka2312 Re: Zespol 'MATEO' IP: *.205.12.76.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.09.11, 14:16
        Witam,zespoł MATEO gral u nas na weselu 10.09.2011,polecam w stu procentach,jesteśmy zachwyceni,goscie do dziesiaj do nas dzwonia i pytają o telefon do nich,naprawde sa zaje........,wesele trwalo do 6 rano a parkiet wciaz pelen,zagrali wszystkie piosenki o jakie poprosilismy,świetnie prowadzili całe wesele,naprawde nic negatywnego nie moge o nich napisać.Jesli chcecie ich posluchac to czesto graja w Golyminie kolo ciechanowa.Pozdrawiam serdecznie zespol MATEO
        • Gość: supergrajek Re: Zespol 'MATEO' IP: *.play-internet.pl 14.09.11, 20:11
          Nieśmiało aczkolwiek z całą pewnością polecam zespół MÓJ.Gramy perfekcyjnie,wokkale wszyscy szkolili u Zapendowskiej. Najwyzsza kultura prowadzenia,same przeboje.Reperuar disco polo i jazz.Przerw właściwie nie robimy bo i po co? Gramy w trzy osobowym składzie na żywo.Frekfencja na naszych weselach 90% albo i lepiej.Nigdy sie tak nie wybawiłem jak podczas naszych imprez.
          Pozdrawiam wszystkie kapele ,które lubią tę robotę:):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka