zarek35 06.10.08, 20:01 Na przeciwko muzeum, na Warszawskiej widziałem reklamę mBanku. Niestety tylko z samochodu. Powiedzcie czy to tylko reklama czy może ten bank otworzył (otwiera?) w naszym mieście swój kiosk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nassa Re: Reklama mBank-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 09:30 Bank się otwiera:) w lokalu po dawnym sklepie UPS. Prawdopodobnie będzie to tzw. centrum finansowe mBanku (czytaj: tylko udzielanie kredytów:/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek G. Re: Reklama mBank-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 09:38 Czy będzie wpłatomat??????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Reklama mBank-u IP: *.finat.com.pl 07.10.08, 09:59 Który to już bank?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukjab12 Re: Reklama mBank-u 07.10.08, 16:48 dziś chciałem tam wejść, żeby się dowiedzieć o bankomat, wpłatomat itd, ale jak wszedłem to ciemno, pusto, nikogo nie ma, więc chyba jeszcze nie jest to otwarte :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Reklama mBank-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 21:15 dziś już był otwarty, 2 osoby widziałem w środku ale nie było mi po drodze sprawdzić czy bankomat i wpłatomat jest. w sumie na takie małe miasto jakim jest ciechanów to mamy 5 bankomatów bezprowizyjnych dla klientów mbanku. www.mbank.pl/przewodnik/bankomaty_wplatomaty/? search=1&country=pl&wyplata=on&wplata=on&city=20&mapa=on Odpowiedz Link Zgłoś
zarek35 Re: Reklama mBank-u 08.10.08, 21:59 O! nie wiedziałem, że w Lukas Banku jest bankomat Euronet-u.. A swoją drogą, na Ściegiennego tak go ukryli, że zobaczyłem go tylko przez przypadek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mBankier Re: Reklama mBank-u IP: 213.17.230.* 08.10.08, 22:06 mBank to brand BRE Banku,którego właścicielem jest niemiecki Commerzbank stojący obecnie na krawędzi bankructwa. Czy z tego moje ciężko zarobione pieniądze są w nim wystarczająco bezpieczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Reklama mBank-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 23:02 to zależy na czym trzymasz, w co inwestujesz? generalnie w całej UE podniesiono gwarancje minimalne a u nas jeszcze nie. mbank ma świetną ofertę, obsługę i prostotę (przeciez nie kazdy musi znać się na ofertach bankowych w 100%). ps. polecam hasła SMSowe i powiadomienia SMSem o ruchach na koncie - świetna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Reklama mBank-u IP: *.finat.com.pl 09.10.08, 11:56 a to już małe miasto nie może się rozwijać i otwierać na nowości?:) zresztą nie takie małe. Odpowiedz Link Zgłoś