koyote11 07.10.08, 23:35 Mam pytanie dotyczące imprez odbywających się na terenie naszego miasta. Jakie macie na ich temat zdanie. I czy pamietacie taką,która zwała się HEADACHE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 10:23 Czy to były te imprezy , które prowadził Dj Zima ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Imprezy IP: 158.66.1.* 08.10.08, 10:55 Nie, to były te imprezy, których jednym z uczestników był Dj Zima. Fajnie było, ale się skończyło... a to dlatego, że zacżął się robić tam wielki spęd ciechanowskich lamusów. Na ostatnim headache'u jakim byłam non-stop jakieś burdy. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 21:29 Ostatni "cichy" HEADACHE był na WOŚP-ie 2007 reaktywowany .... wiele nie doróbek organizacyjnych ... ale było nawet fajnie ... szkoda tylko tego że w naszym mieście nie opłaca się organizować tego typu imprez ;) A bym zapomniał słyszałem że w przyszłym roku (2009) ma być przed WOŚP-em rekatywacja na całego HEADACHE-u ;) P.S. Nazwa "headache" jest podobno zastrzeżona i posiada do niej prawa DJ Domball - na WOŚP podobno tej nazwy użycza swoim znajomym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz82 Re: Imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 23:20 To byly czasy kiedy przychodzilo na Halę Sportową po 1500 osob... milo wspominam te czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemon Re: Imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 16:22 Robię kolejną edycję :) 10.01.2009 już niedługo plakaty się pojawia :0 Odpowiedz Link Zgłoś