Dodaj do ulubionych

sylwester ???????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 17:11
gzie w tym roku ? za ile ? na jakim poziomie ? jakieś propozycje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: jeszcze nie wiem Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 22:51
      Ja tez jestem zainteresowana takimi informacjami w Turze podobno
      nie ma juz miejsc w Tango tez juz sporo osob zdeklarowanych i mimo
      ze nasza paczka sie rozpadla nie trace nadziei ze w tym roku
      sylwestra nie spedze w domu
    • Gość: filo Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 12:06
      w baronie podobno w tym roku jest za 300 zł od pary.
    • Gość: kurka Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 10:01
      Podbijam temat :)
      Kto może polecić jakiś lokal? Gdzie są jeszcze miejsca?
      • Gość: gość Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 17:18
        Baron w tym roku nie robi sylwestra
    • Gość: zainteresowana Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 20:45
      W Niestumie 500 zł od pary. Zapisałam się, a ponieważ będę tam
      pierwszy raz proszę o opinie.
      • Gość: emu Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 16:10
        500 zł to drogo , jak za taką wsiarnie ! ale baw się dobrze :-) !!!!
      • Gość: Mamemi Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 09:08
        w Niestumiu byłam dwa lata temu, wada: bardzo brudna podłoga i ciasno, wszystko
        inne chyba OK
    • Gość: Gość Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 16:43
      Teatr Buffo w Warszawie wymieniaja krzesła na widowni i przy okazji robią bal
      sylwestrowy w teatrze. Zapowiada się wspaniała zabawa za jedyne 900 zł od osoby.
      • braerious Re: sylwester ??????? 07.11.08, 20:44
        jedyne 1000zł u mnie w domu... alkohol we własnym zakresie xD
        • Gość: Gość Re: sylwester ??????? IP: *.opera-mini.net 11.11.08, 23:59
          A tak na poważnie... Czy ktoś z was robił już rozeznanie w tym roku gdzie co i za ile będzie się działo w tą wyjątkową noc ? Z tego co ja narazie wiem to ceny kształtują się między 400-500zł.
    • e_rama Re: sylwester ??????? 13.11.08, 18:58
      U Margla za jedyne 320 zł.
      • Gość: gosc Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 19:43
        czy będzie sylwester miejski , pod chmurką?\
        • magik1985 Re: sylwester ??????? 13.11.08, 21:44
          co? jaki sylwester pod chmurką? żeby nam miłościwie panujący WW
          zwany też "najwyższą turnią Alp Szwajcarskich" dostał butelką od
          przypadkowego przechodnia? ;) jakaż to strata by była. daj spokój,
          żadnego sylwestra nie będzie, poza tym nawet gdyby był, to to chyba
          lepiej zostać w domu ;)
          • Gość: marta Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 22:43
            Muszę to napisać do Ciebie k r e t y ń s k i magiku!!
            Nie mogę czytać Twoich wypocin na tym forum! Wszędzie wsadzisz swoje trzy
            grosze. Jesteś zwyczajnie chory na tle postów! Musisz zawsze się wypowiedzieć
            choć by temat był o "ciąży pozamacicznej". Mam wrażenie, że uznajesz się za
            znawcę w każdym temacie. Nie masz z kim chyba porozmawiać... :(
            • magik1985 Re: sylwester ??????? 13.11.08, 23:35
              zapewniam Cię, ze mam z kim rozmawiać na różne tematy. szczególnie
              dotyczące tego miasta i obyczejów w nim panujących. m.in. tego, ze
              każdy tekst, każde słowo skierowane w stronę władzy tego miasta jest
              negowane, choćby nie wiem jak szczere intencje miał autor.
              a post był prowokacyjny, bo taki miał być. byłem ciekaw, czy ratusz
              i rodzina jeszcze śpi.BTW. jak nie możesz czytać- nie czytaj, nikt
              Ci nie każe. internet to dość duża przestrzeń :) pzdr
              • dajciezyc Re: sylwester ??????? 14.11.08, 22:30
                to samo niech się tyczy ciebie, jak nie możesz czegos czytać to nie
                czytaj i nie kasuj, bo przecież "internet to duża przestrzeń".
                wpisami których treść wypelnia znamiona przestępstwa niech zajmuje
                się policja i prokuratura, a nie taki domorosly cenzor.

nie ogladaj się za siebie bo ci z przodu ktoś ............
                • magik1985 Re: sylwester ??????? 14.11.08, 23:14
                  "dajciezyc" mylisz pojęcia. moim obowiązkiem jest kasowanie postów
                  łamiących netykietę. ile razy wam to można powtarzać, że wolność
                  słowa nie oznacza " róbta co chceta?" Co do prokuratury- właśnie tak
                  się z niektórymi wpisami na forum dzieje. ostatniego zdania nie
                  skomenuję. wybacz. zbyt poważnym człowiekiem jestem.
                  pozdrawiam.
                  • Gość: monia Re: sylwester ??????? IP: 213.199.253.* 16.11.08, 18:47
                    widze ze temat zszedl na inny tor rozmowy a jednak sa tu ludzie ktorych naprawde
                    interesuje SYLWESTER W LOKALACH wiec jesli ktos cos jeszcze wie prosze o
                    informacje :)

pozdawiam
                    • Gość: Ja Re: sylwester ??????? IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.08, 19:29
                      W Gołotczyźnie na tej nowej sali za 420 zł.
      • Gość: ola Re: sylwester ??????? IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.08, 22:00
        A MARGLA to co to za lokal.
        • Gość: x Re: sylwester ??????? IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.08, 23:02
          Ta sala weselna nad byłym Komfortem na ul.Sienkiewicza.
    • magik1985 Re: sylwester ??????? 20.11.08, 01:11
      kim jestem? człowiekiem. tak samo jak Ty, chodź niektórzy mogą
      poTwojej górnolotnej wypowiedzi wątpliwości.
      masz coś do mnie? zapraszam na maila: magik1985@gazeta.pl
    • gosiak.6 Re: sylwester ??????? 22.11.08, 22:28
      A w Domu Rzemiosła nie ma?
      coś mało tych lokali z sylwestrm, nie starczy miejsca dla
      wszystkich. Może ten "pod chmurką "powinien jednak być?
      • Gość: Olka Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 12:51
        W Domu Rzemiosla nie bedzie nspewno Sylwestra bo sala jest remontowana.
        • Gość: wiem Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 22:59
          a wlasnie ze bedzie to w blaszaku nie organizuja
          • andrzej_wu Re: sylwester ??????? 28.11.08, 17:28
            witam. sylwester w rzemieślniku jest, jak najbardziej. 450 pln od pary 7 dań
            gorących. wiem bo wykupiłem zaproszenie.
            • gosiak.6 Re: sylwester ??????? 28.11.08, 22:31
              No właśnie,ja też kupiłam.
              a bliższe info to 501 393 421
            • magik1985 Re: sylwester ??????? 28.11.08, 23:48
              7 dań gorących?
              a to przepraszam na sylwestra chodzi się jeść, czy bawić? ;)
              pytam- bez urazy, bo jak dla mnie to za dużo 7 dań ;) zdrowia
              życzę :D pzdr
              • gosiak.6 Re: sylwester ??????? 05.12.08, 23:28
                A przeczytałeś dokładnie menu?
                Jeśli tort i szampan to dania gorące to przepraszam (tort ma być z
                fajerwerkami -no to danie gorące), nie musisz wszystkiego jeść.
                Jakby były 3 lub 4 dania to ktoś inny powiedziałby że za mało.
                Ja zamierzam się bawić więc bez różnicy czy będzie dań 7 czy 4.
                Życzę miłej zabawy.
                • magik1985 Re: sylwester ??????? 06.12.08, 16:40
                  no i sylwestra pod gołym niebem nie budziet ;)
                  Według "Ratusza" lepszy Koncert Noworoczny, niż sylwester pod
                  chmurką dla mieszkańców.
                  • Gość: martita Re: sylwester ??????? IP: *.promise.pl 08.12.08, 10:36
                    A czy ktoś się wybira na sylwka do Młodej Pary??
              • Gość: hh Re: sylwester na JP2 ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.08, 20:59
                Sylwester w Ciechanowie pod Ratuszem?
                Zima taka ciepła,że może z 1000,2000,3000 osób przyszłoby ze świeczką i zniczem
                i zostawiło panu WW i jego ferajnie znak pokoju od mieszkańców na chodniku pod
                Ratuszem?
          • Gość: magda Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 16:31
            a odbył sie w tym roku SYlwester z hotelu "ZAGŁOBA" na przeciwko
            mrówki?? byłam w tamtym roku, była totalna porażka, i ciekawi mnie
            czy w tym roku ktoś poszedł??
    • Gość: pshemo grupa Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 13:45
      Zapraszam do grupy Ciechanów i okolice na goldenline, może wymienimy wiedzę ;)
      • Gość: Warszawsk by night Re: Urządźmy sobie sami sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 21:16
        Co byście powiedzieli na to, żebyśmy nie oglądając się na Władze sami
        zorganizowali sobie noc Sylwestrową w centrum miasta. Taka mała inicjatywa
        oddolna. Wystarczyłoby kilka pachołków postawionych z jednej strony koło
        pomnika Piotra a z drugiej strony za Urzędem Skarbowym. W ruchu byśmy nie
        wadzili, szampana każdy przytaszczy {a może Blicharski otworzy sklep?} Gdyby
        uśmiechnąć się do Wielce Szanownego Pana M.Zalewskiego, to może wypożyczyłby
        jakieś piecyki. Może metodą kapelusza zebrałby kilka stówek i zaprosił kogoś do
        kręcenia muzy. Może Stasiu Antośkiewicz chciałby spotkać kilku kolegów w tą noc
        i przyłączyć się. Jeśli macie jakieś fajne pomysły - tylko na Boga nie mnożcie
        trudności typu obstawa policji itd..Piszcie jak ominąć wszelkie rafy żeby
        wypaliło. Pamiętajcie, że mamy do tego prawo. To my płacimy podatki i to jest
        nasza ulica.
        • Gość: zenek Re: Urządźmy sobie sami sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 21:45
          Sylwester pod Urzedem Miasta byl symbolem Ciechanowa. Zwiekszal poczucie
          jednosci nas Ciechanowian. Wiem jedno - w nastepnych wyborach nie zaglosuje na
          W.W. Kazdy sylwester pod chmurka byl udany, nie przywyklem do sylwestrow w
          salach. W tym roku pojade do Warszawy. Chyba, ze tak jak wczesniej ktos napisal
          zoorganizujemy wlasnego sylwestra. W pelni popieram.
          • Gość: miłośnik miasta Re: Urządźmy sobie sami sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 22:43
            Zenuś lepsza dubeltówa z ziomalem na warszawskiej niż butelka po szampanie na
            Twojej głowie pod kolumną Zygmunta.
            • Gość: Paweł Re: Urządźmy sobie sami sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.09, 08:52
              Ciechanów - jedeny miastko w okolicy gdzie nie było sylwka miejskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka