Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 17:11 gzie w tym roku ? za ile ? na jakim poziomie ? jakieś propozycje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeszcze nie wiem Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 22:51 Ja tez jestem zainteresowana takimi informacjami w Turze podobno nie ma juz miejsc w Tango tez juz sporo osob zdeklarowanych i mimo ze nasza paczka sie rozpadla nie trace nadziei ze w tym roku sylwestra nie spedze w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filo Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 12:06 w baronie podobno w tym roku jest za 300 zł od pary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurka Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 10:01 Podbijam temat :) Kto może polecić jakiś lokal? Gdzie są jeszcze miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 17:18 Baron w tym roku nie robi sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 20:45 W Niestumie 500 zł od pary. Zapisałam się, a ponieważ będę tam pierwszy raz proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 16:10 500 zł to drogo , jak za taką wsiarnie ! ale baw się dobrze :-) !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamemi Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 09:08 w Niestumiu byłam dwa lata temu, wada: bardzo brudna podłoga i ciasno, wszystko inne chyba OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 16:43 Teatr Buffo w Warszawie wymieniaja krzesła na widowni i przy okazji robią bal sylwestrowy w teatrze. Zapowiada się wspaniała zabawa za jedyne 900 zł od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
braerious Re: sylwester ??????? 07.11.08, 20:44 jedyne 1000zł u mnie w domu... alkohol we własnym zakresie xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: sylwester ??????? IP: *.opera-mini.net 11.11.08, 23:59 A tak na poważnie... Czy ktoś z was robił już rozeznanie w tym roku gdzie co i za ile będzie się działo w tą wyjątkową noc ? Z tego co ja narazie wiem to ceny kształtują się między 400-500zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 19:43 czy będzie sylwester miejski , pod chmurką?\ Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: sylwester ??????? 13.11.08, 21:44 co? jaki sylwester pod chmurką? żeby nam miłościwie panujący WW zwany też "najwyższą turnią Alp Szwajcarskich" dostał butelką od przypadkowego przechodnia? ;) jakaż to strata by była. daj spokój, żadnego sylwestra nie będzie, poza tym nawet gdyby był, to to chyba lepiej zostać w domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 22:43 Muszę to napisać do Ciebie k r e t y ń s k i magiku!! Nie mogę czytać Twoich wypocin na tym forum! Wszędzie wsadzisz swoje trzy grosze. Jesteś zwyczajnie chory na tle postów! Musisz zawsze się wypowiedzieć choć by temat był o "ciąży pozamacicznej". Mam wrażenie, że uznajesz się za znawcę w każdym temacie. Nie masz z kim chyba porozmawiać... :( Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: sylwester ??????? 13.11.08, 23:35 zapewniam Cię, ze mam z kim rozmawiać na różne tematy. szczególnie dotyczące tego miasta i obyczejów w nim panujących. m.in. tego, ze każdy tekst, każde słowo skierowane w stronę władzy tego miasta jest negowane, choćby nie wiem jak szczere intencje miał autor. a post był prowokacyjny, bo taki miał być. byłem ciekaw, czy ratusz i rodzina jeszcze śpi.BTW. jak nie możesz czytać- nie czytaj, nikt Ci nie każe. internet to dość duża przestrzeń :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dajciezyc Re: sylwester ??????? 14.11.08, 22:30 to samo niech się tyczy ciebie, jak nie możesz czegos czytać to nie czytaj i nie kasuj, bo przecież "internet to duża przestrzeń". wpisami których treść wypelnia znamiona przestępstwa niech zajmuje się policja i prokuratura, a nie taki domorosly cenzor. nie ogladaj się za siebie bo ci z przodu ktoś ............ Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: sylwester ??????? 14.11.08, 23:14 "dajciezyc" mylisz pojęcia. moim obowiązkiem jest kasowanie postów łamiących netykietę. ile razy wam to można powtarzać, że wolność słowa nie oznacza " róbta co chceta?" Co do prokuratury- właśnie tak się z niektórymi wpisami na forum dzieje. ostatniego zdania nie skomenuję. wybacz. zbyt poważnym człowiekiem jestem. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: sylwester ??????? IP: 213.199.253.* 16.11.08, 18:47 widze ze temat zszedl na inny tor rozmowy a jednak sa tu ludzie ktorych naprawde interesuje SYLWESTER W LOKALACH wiec jesli ktos cos jeszcze wie prosze o informacje :) pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: sylwester ??????? IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.08, 19:29 W Gołotczyźnie na tej nowej sali za 420 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: sylwester ??????? IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.08, 22:00 A MARGLA to co to za lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: sylwester ??????? IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.08, 23:02 Ta sala weselna nad byłym Komfortem na ul.Sienkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: sylwester ??????? 20.11.08, 01:11 kim jestem? człowiekiem. tak samo jak Ty, chodź niektórzy mogą poTwojej górnolotnej wypowiedzi wątpliwości. masz coś do mnie? zapraszam na maila: magik1985@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak.6 Re: sylwester ??????? 22.11.08, 22:28 A w Domu Rzemiosła nie ma? coś mało tych lokali z sylwestrm, nie starczy miejsca dla wszystkich. Może ten "pod chmurką "powinien jednak być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 12:51 W Domu Rzemiosla nie bedzie nspewno Sylwestra bo sala jest remontowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 22:59 a wlasnie ze bedzie to w blaszaku nie organizuja Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_wu Re: sylwester ??????? 28.11.08, 17:28 witam. sylwester w rzemieślniku jest, jak najbardziej. 450 pln od pary 7 dań gorących. wiem bo wykupiłem zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak.6 Re: sylwester ??????? 28.11.08, 22:31 No właśnie,ja też kupiłam. a bliższe info to 501 393 421 Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: sylwester ??????? 28.11.08, 23:48 7 dań gorących? a to przepraszam na sylwestra chodzi się jeść, czy bawić? ;) pytam- bez urazy, bo jak dla mnie to za dużo 7 dań ;) zdrowia życzę :D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak.6 Re: sylwester ??????? 05.12.08, 23:28 A przeczytałeś dokładnie menu? Jeśli tort i szampan to dania gorące to przepraszam (tort ma być z fajerwerkami -no to danie gorące), nie musisz wszystkiego jeść. Jakby były 3 lub 4 dania to ktoś inny powiedziałby że za mało. Ja zamierzam się bawić więc bez różnicy czy będzie dań 7 czy 4. Życzę miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: sylwester ??????? 06.12.08, 16:40 no i sylwestra pod gołym niebem nie budziet ;) Według "Ratusza" lepszy Koncert Noworoczny, niż sylwester pod chmurką dla mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martita Re: sylwester ??????? IP: *.promise.pl 08.12.08, 10:36 A czy ktoś się wybira na sylwka do Młodej Pary?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: sylwester na JP2 ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.08, 20:59 Sylwester w Ciechanowie pod Ratuszem? Zima taka ciepła,że może z 1000,2000,3000 osób przyszłoby ze świeczką i zniczem i zostawiło panu WW i jego ferajnie znak pokoju od mieszkańców na chodniku pod Ratuszem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: sylwester ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 16:31 a odbył sie w tym roku SYlwester z hotelu "ZAGŁOBA" na przeciwko mrówki?? byłam w tamtym roku, była totalna porażka, i ciekawi mnie czy w tym roku ktoś poszedł?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pshemo grupa Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 13:45 Zapraszam do grupy Ciechanów i okolice na goldenline, może wymienimy wiedzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawsk by night Re: Urządźmy sobie sami sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 21:16 Co byście powiedzieli na to, żebyśmy nie oglądając się na Władze sami zorganizowali sobie noc Sylwestrową w centrum miasta. Taka mała inicjatywa oddolna. Wystarczyłoby kilka pachołków postawionych z jednej strony koło pomnika Piotra a z drugiej strony za Urzędem Skarbowym. W ruchu byśmy nie wadzili, szampana każdy przytaszczy {a może Blicharski otworzy sklep?} Gdyby uśmiechnąć się do Wielce Szanownego Pana M.Zalewskiego, to może wypożyczyłby jakieś piecyki. Może metodą kapelusza zebrałby kilka stówek i zaprosił kogoś do kręcenia muzy. Może Stasiu Antośkiewicz chciałby spotkać kilku kolegów w tą noc i przyłączyć się. Jeśli macie jakieś fajne pomysły - tylko na Boga nie mnożcie trudności typu obstawa policji itd..Piszcie jak ominąć wszelkie rafy żeby wypaliło. Pamiętajcie, że mamy do tego prawo. To my płacimy podatki i to jest nasza ulica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Urządźmy sobie sami sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 21:45 Sylwester pod Urzedem Miasta byl symbolem Ciechanowa. Zwiekszal poczucie jednosci nas Ciechanowian. Wiem jedno - w nastepnych wyborach nie zaglosuje na W.W. Kazdy sylwester pod chmurka byl udany, nie przywyklem do sylwestrow w salach. W tym roku pojade do Warszawy. Chyba, ze tak jak wczesniej ktos napisal zoorganizujemy wlasnego sylwestra. W pelni popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik miasta Re: Urządźmy sobie sami sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 22:43 Zenuś lepsza dubeltówa z ziomalem na warszawskiej niż butelka po szampanie na Twojej głowie pod kolumną Zygmunta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Urządźmy sobie sami sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.09, 08:52 Ciechanów - jedeny miastko w okolicy gdzie nie było sylwka miejskiego Odpowiedz Link Zgłoś