sylwi_33 27.10.08, 09:30 Witam. W sierpniu 2009 mam wesele i planuje wziąć zespół Kanon. Nie wiem jadnak jakoni prowadzą imprezę? Ktoś zna ten zespół? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: zespół Kanon IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.08, 19:51 Czemu bierzesz na wesele i to w dodatku swoje zespół, który nie wiesz jak bawi gości. Przecież to bzdura. Zapytaj się znajomych kogo proponują, poczytaj opinie na forum innych zespołów. Ale podziwiam za odwagę że się nie boisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: zespół Kanon IP: *.centertel.pl 27.10.08, 20:04 Gość tam śpiewa jak mocher na mszy :) Przynajmniej wesoło i oryginalnie jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzykant Re: zespół Kanon IP: 212.160.172.* 28.10.08, 06:33 Hehe Dziewczyna z vocalem szału nie robi, panowie mają dość dziwne głosy jak na śpiew utworów weselnych, lepiej sie nadaja do chóru i raczej tego powinni sie trzymac. Prawda jest taka ze jest to baaardzo przecietny zespół - wiekszosc utworów odtwarzana ze stacji dyskietek w którą jest wyposarzony ich zabytkowy Roland E-16 (w latach 90-tych sie na takim uczyłem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwi_33 Re: zespół Kanon IP: *.nat.student.pw.edu.pl 28.10.08, 10:01 to może ktoś mi zaproponuje jakiś zespół i kontakt do tego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: zespół Kanon IP: 212.160.172.* 28.10.08, 11:34 jest wątek na tym forum o zespołach na wesele. Przeczytaj go. A prawda jest taka ze każdemu odpowiada inny zespół i samemu trzeba posłuchać i ocenić co się komu podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwi_33 Re: zespół Kanon IP: *.nat.student.pw.edu.pl 28.10.08, 11:42 czytałam, ale potrzebuję konkretnych numerów telefonów a tego nigdzie niema. Chyba że przeoczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś