misiulka19867 17.12.08, 15:20 Witam serdecznie. proszę doradzźcie gdzie można zrobić wesele w ciechanowie bądź w okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mozna Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 16:08 www.ujunoszy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 16:13 dzis tam byłam wolne terminy od 2011 chyba że listopad i październik 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: poszukiwana sala na wesele 17.12.08, 17:28 ja potrzebuje akurat na sierpnia 2009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 17:56 sierpień 2009 bez szans....i w gołotczyźnie i w niestumiu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 17:57 zarówno 2009 i 2010 sierpień bez szans Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: poszukiwana sala na wesele 17.12.08, 18:04 chyba co niektórzy to nie pokolei w głowie mają.niedługo to na 5lat trzeba będzie salę rezerwować.a nie wiecie jak z komfortem albo z domem rzemiosła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 18:16 nie wiem jak tam...ale slyszałam że te sale są kiepskie.. nie ma co porównywać z gołotczyną albo niestumiem,...a ceny sa porównywalne Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: poszukiwana sala na wesele 17.12.08, 18:56 ja mam akurat inne zdanie.byłam nad komfortem i naprawdę sala jest piękna,a gołotczyzna i niestum to sporo reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thella Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.gprs.plus.pl 17.12.08, 21:58 To prawda, że ciężko jest teraz znaleźć salę na przyszły rok ale nie jest to bez szans :) Zależy jakiej sali szukasz. Jest sala OSP w Sońsku, byłam tam na kilku weselach i było super. Moje też tam będzie :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 08:11 nad komfortem fakt, ładna sala, ale pewna kucharka odradzila nam ją ze względu na właściciela i sposób finalnego naliczania kosztów... my robimy wesele w zielonej, jest to jakies 18km od Ciechanowa ale sala jes bardzo ładna, remontowana w te wakacje, nie dorga (w porównaniu do ciechanowskich) a przede wszystkim nie aż tak popularna więc są wolne terminy. Dodam tylko, że nie trzeba liczyć dodatkowych kosztów na dekorację bo wystrój i tak jest piękny i nie trzeba go zasłaniać. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1954a4 Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 10:40 Jest piękna nowa sala w Chruszczewie za Rolbudem Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: poszukiwana sala na wesele 18.12.08, 13:22 a nie orientujesz się jaki jest koszt urządzenie tam wesela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1954a4 Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 13:58 nie mam pojęcia podaję tel 504 214 993 Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: poszukiwana sala na wesele 30.12.08, 13:43 możesz podać numer do zielonej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 11:28 jasne, sorki że tak późno ale nie zaglądałam tu jakiś czas. numer mam gdzies zapisany w domu wiec napisze jak wroce z pracy ok? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: poszukiwana sala na wesele 30.12.08, 13:40 możecie podać namiary na salę w sońsku,chodzi o OSP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 16:52 Gołotczyzna - nie polecam właściciel pięknie mówi i nic po za tym! oszczędza na wszystkim na czym tylko może!!! mało jedzenia i nienajlepszej jakości!!! napoje są w cenie tależyka ale jak zabraknie to nikt sie nie kwapi by ich dotawiać! BYWAM TROCHE NA WESELACH I TEN OBIEKT NIE JEST NAJPEPSZY! ładnie wyglada ale jak sie idzie na wesele to sie liczy orkiestra i jedzenie które jest do bani Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak.6 Re: poszukiwana sala na wesele 15.01.09, 00:15 oczywiście,że nie ma co porównywać z Niestumiem czy Gołotczyzną takich sal jak nad Komfortem czy domu rzemiosła,ale ceny... w Niestumiu i Gołotczyźnie płacisz od osoby i nic poza alkoholem cię nie obchodzi(miałam wesele w Niestumiu i polecam),natomiast w domu rzemiosła i komforcie wynajmujesz pustą sale i martw się dalej sama o kucharkę,obsługę,jedzonko,napoje,nawet serwetki, więc porównaj swój wysiłek i czas włożony w przygotowanie wesela a nie tylko stronę finansową.No chyba,że ktoś ma sztab pomocników w postaci bliskiej rodziny gotowej do pomocy bo inaczej w dniu swojego wesela można być "trochę"zmęczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: poszukiwana sala na wesele IP: 212.160.172.* 19.02.09, 08:30 mozesz sie spytac w komforcie ale tam jest drogo. jak ja sie puytalam to od 150 do 180 zł od osoby i naprawde zadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 12:26 agro tur niestum kolo ciechanowa sam tam mialem wesele nie jest drogo lecz cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: poszukiwana sala na wesele 31.12.08, 15:33 sala jest mi potrzebna na sierpnia więc niestum odpada niestety,ale może coś innego znajdziemy.strasznie ciężko z tymi salam w ciechanowie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thella Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.gprs.plus.pl 01.01.09, 18:18 To nr do Sońska 6713646 W Ciechanowie trudno już znależć sale - raczej jest to bez szans ale w okolicach powinnaś nie mieć problemów. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 11:26 z tego co wiem to w Niestumiu zwolnila sie sala na sierpień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 16:54 A może Przyborowice. Na sylwestra otwożyli dróbą salę! wieć może tam sie coś znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia19 Re: poszukiwana sala na wesele IP: 94.254.255.* 02.01.09, 14:09 Wiem, że był termin na 19 września w Tangu w Ciechanowie, ale pewna nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 16:36 baron zaprasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.cnow.pl 02.01.09, 21:03 Jest sala "Karmen" na ulicy gostkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonieja Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 13:05 jesli na sierpien tak jak w innym poscie o zespole piszesz to nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: poszukiwana sala na wesele 06.01.09, 10:51 jak już wyżej napisałam zespół jest i wcale nie najgorszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.eranet.pl 06.01.09, 14:13 Gołotczyzny nie polecam ale baron tak ładna sala i miła obsługa byłam polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalona1212 Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.stansat.pl 06.01.09, 22:42 Polecam na wesele Zacisze .Mój brat miał tam wesele w te wakacje było super.100% pozytyw dla Zacisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 12:05 a NA ILE OSÓB CHCESZ ZROBIĆ WESELE?? TO JEST WAŻNE BO NIE KAŻDA SALA PASUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1954a4 Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 14:10 Polecam nową salę w Chruszczewie tel. 504214993 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: poszukiwana sala na wesele IP: 79.191.161.* 14.01.09, 16:27 Ja miałam wesele w Baronie i szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyczka Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.centertel.pl 15.01.09, 16:07 a sprawdzałaś salę w PCK na Rzeczkowskiej jest jak na Ciechanów całkiem niedroga, tylko ma jeden minus samemu trzeba salę udekorować Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: poszukiwana sala na wesele 27.01.09, 17:21 Droga 1954a4. jak można polecać salę która nie jest wykończona?byłam i widziałam tą salę,nie mam tam narazie położonej nawet jednej płytki a nie mowa żeby robić tam wesele.plac i budynek są piękne,ale robić tam wesele to dla odważnych.zarezerwowałam salę na gostkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1954a4 Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 08:16 Kochana misiulko byłaś dawno? Pierwsze wesele jest w kwietniu a na Twoje wesele będzie gotowa Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: poszukiwana sala na wesele 28.01.09, 10:12 dokładnie 5stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylcia Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.tktelekom.pl 29.01.09, 17:10 Ja polecam sale " Monika" w Makowie mazowieckim. Jest bardzo ładna i w porównaniu d o ciechanowski cen jest naprawde tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.broadband.pl 04.02.09, 10:13 Jeśli dobrze zrozumiałem poszukiwany jest termin na sierpnia. My robiliśmy rok temu wesele w Panderozie (na ok 140-150 osób)w czerwcu. Polecam gorąco. Super jedzenie i obsługa. Mają Lincolna do obsługi ślubów. Są 2 sale w tym jedna cała przeszklona. Na lato super. No i co najważniejsze nie ździerają ja Gołotczyzna czy w Niestumiu. W Gołotczyźnie nam krzyknęli 160 zł i sali nie mieli do końca wykończonej. Niestum z kolei odradził kumpel co tam robił. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam Re: poszukiwana sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 10:48 Sala w Ciechanowie wolne trminy od czerwca . 698-983-710 Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: poszukiwana sala na wesele 06.02.09, 15:13 znaleźliśmy salę,KARMEN na gostkowskiej,wstępne menu wyszło ok 150zł od osoby.w każdym bądź razie nie słuchajcie tych co mówią że trzeba zamawiać na 2-3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
slasch Re: poszukiwana sala na wesele 06.02.09, 19:33 to był ostatni odcinek serialu o przygodach Misiulki19867 p.t. "poszukiwana sala na wesele". Lecz fanów tego serialu zapewne ucieszy wiadomość że jeszcze w tym roku możemy się spdziewać nowych odcinków serialu z udzialem popularnej bohaterki p.t. "9 miesięcy później. gdzie zrobić chrzciny". Odpowiedz Link Zgłoś
ker987 Re: poszukiwana sala na wesele 06.02.09, 22:45 Odradzam obydwie sale w Niestumiu ,na początku jak sie to zaczęły rozkręcac było naprawde super,jedzenie swietne,świeże i super podane, wiem bo miałam tam wesele, i z tego co wiem kadra która takie przyjecie mi urządziła juz tam nie pracuje,a wielka szkoda ,byliśmy niedawno na imprezie to juz nie to samo,nawet nie ma co porównywać, jedzenie do bani,a obsługa pozal się boze czy naprawde nie stać ich na zatrudnienie normalnej obsługi,przeciez to ŻENADA a kucharki to mogłyby troche mniej spożywać trunków bo to co widzielismy daje dużo do myślenia,także odradzam obie sale,bo będziecie rozczarowani,a jeszcze jedno hotel tez pozostawia duzo do zyczenia, zmieniajcie posciel, ogrzewajcie bo zimno jak nie wiem i ogarnijcie pajeczyny bo obciach sobie robicie tym syfem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: poszukiwana sala na wesele IP: 213.199.253.* 09.02.09, 21:08 Chyba troszeczkę przesadzasz kolego z tą opinią o Niestumiu. Ja byłem ostatnio na weselu i było bardzo fajnie. Jedzenie super, obsługa także. Hotelu nie odwiedzałem. No nie wiem, może o innym Niestumiu piszesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: poszukiwana sala na wesele IP: 82.160.111.* 18.02.09, 23:01 A ja mogę napisać o Gołotczyźnie, im teraz powinno się zwolnić trochę terminów, bo ja zrezygnowałam z wesela tam. Po spędzonym tam lichym sylwku i okropnie złych opinii innych robiących tam wesela po prostu odpuściłam sobie tę salę. Jedzone okropne, napoi wliczonych w koszt talerzyka mało, organizatorzy chamscy i nieznoszący krytyki. Po prostu tragedia, a i całkiem sporo biorą za te "udane" wesela... Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: poszukiwana sala na wesele 19.02.09, 15:29 za gołotczyznę dziękuje.dzwoniąc do tego pana zapytałam o wolne terminy a pan odpowiedział pytaniem skąddzwonię bo mu hałas auta przeszkadza.polecam KARMEN Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: poszukiwana sala na wesele 08.02.09, 09:56 sądzisz mnie według siebie?nie każdy bierze ślub bo musi,że Ty musiałeś to Twoja sprawa.po drugie nikt nie każe Ci czytać postów napisanych przeze mnie,póki co forum jest po to żeby się wypowiedzieć,coś mądrego napisać-Ty tą mądrością nie błysnąłeś.zanim coś napiszesz zastanów się dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś