Gość: GWC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 22:38 Ładnie was mieszkańcy Ciechanowa w tv oficjalnie skomentowali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierwszy.obywatel Re: Grembowicz gwiazda WOTu 29.01.09, 22:57 a link do tego wydania programu? Oto miasto Sopot i wart obejrzenia filmik z yuotube foxx.salon24.pl/382985.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paquime Re: Grembowicz gwiazda WOTu IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 11:39 Zapewne nasi radni są w szoku, że zwykli ludzie w końcu im powiedzieli, co o ich pomysłach myślą :) Więcej takich programów i komentarzy, a może "radni-wspaniali" przejrzą na oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g7 Re: Grembowicz gwiazda WOTu IP: 79.191.145.* 30.01.09, 13:08 A podaj mi przykład, kiedy Polak dobrze skomentuje podwyżkę uposażenia innego Polaka...Gdyby od Twoich bliźnich to zależało, zarabiałbyś 450 złotych miesięcznie, zareczam. A i tak by się zastanawiali, czy moze nie powinno być 387:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GWC Re: Grembowicz gwiazda WOTu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 16:29 Może masz i rację, ale radni poszli tam dla dobra wyborców jak mniewam. Jak się nie da działać dla dobra wyborców to się działa dla dobra własnego. Wot i prabliem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redroom Re: Grembowicz gwiazda WOTu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 22:26 Radni nie powinni dostawać żadnych diet.Ciekawe,ilu by wtedy startowało?Byłaby wstępna selekcja pozytywna.Bezinteresowni na listy wyborcze! To było wołanie na puszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiosłuchacz Re: Grembowicz gwiazda WOTu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 23:04 RMFka też się po nich równo przejechała. Uchwalając budżet pieprzą o kryzysie i zaciskaniu pasa ale w sprawie podwyżek dla siebie głosują jednomyślnie. Moja koleżanka fryzjerka dostaje 600 zł i zasuwa do 19tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paquime Re: Grembowicz gwiazda WOTu IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 10:25 Kryzys kryzysem, ale kasa musi być u radnych i posłów w kieszeni. jak widać są równi i równiejsi, a skutki kryzysu odczują zwykli ludzie A pamiętam jak podczas wizyt w gabinecie u pana doktora wysłuchiwałam (czytaj byłam nachalnie agitowana) opowieści jak to będzie cudownie i wspanaiale gdy On i WW będą razem rządzić. Jak to się życie w mieście poprawi, jak zostaną wprowadzone nowe, lepsze standardy rządzenia tylko trzeba odpowiednio zagłosować. Teraz z rozrzewnieniem patrzę jak Wielki Przyjaciel Wielkiego Przewodniczącego podwozi go służbowym samochodem pod dom...W końcu razem ku większej władzy i większym dietom. Co tam kryzys głupi lud zapłaci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: Grembowicz gwiazda WOTu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 11:31 Nie uczestniczę w życiu politycznym naszego miasta ale gdy się dowiedziałem że pan Grembowicz jest doktorem...w RMF FM brzmiał tak jakby składni rodzimego języka zapomniał:) By żyło się lepiej...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak Re: Grembowicz gwiazda WOTu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 21:32 Ciemny lud i tak zapomni o podwyżkach. Za półtora roku zrobi się kampanię w mediach o sukcesach władzy, co nie wyszło to wina Stanisława Tyszkiewicza i innych typów z pod ciemnej gwiazdy. Trochę przycisniemy i następne 4 lata przed nami. Jeszcze tylko prokurature trzeba załatwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redroom Re: Grembowicz gwiazda WOTu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 22:27 Przestań wciskać Tyszkiewicza nawet do tego wątku.Co to, autopromocja?Już z każdej lodówki wyskakuje machając doniesieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo Re: Grembowicz gwiazda WOTu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 07:47 Co Tyszkiewicz was zabolał, przyłapał świętych chłopców z rączkami pod kordełką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fq Re: Grembowicz gwiazda WOTu IP: 79.191.148.* 04.02.09, 13:10 Ale na czym przyłapał, o czym ty bredzisz? Pokaż jedną sprawę, która się zakończyła jakimiś ustaleniami! Radny T. po prostu uprawia radosną twórczość donosicielską, taka jego natura. Odpowiedz Link Zgłoś