Gość: mama IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.09, 09:13 czy moze ktos organizował komunie w zaciszu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tata Re: komunia w zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 19:37 Komunię organizuje się raczej w kościele, zapraszamy - jest ich 5 w Ciechanowie, a jak mało, to i w okolicy się znajdą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzice Re: komunia w zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 16:40 Drogi Tato zajmij się czymś, a nie piszesz głupoty tylko dlatego żeby zabrać głos.Nie podoba się to nie czytaj i nie krytykuj innych albo zmień stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: komunia w zaciszu 13.03.09, 16:46 A mi się wydaje że "tato" ma rację. W restauracji organizuje się obiad po komunii a sama komunia to chyba w kościele. :) Podejrzewam, że w Zaciszu może być tak, że kilka takich obiadów będzie jednoczesnie. No chyba że ktoś zamierza zaprosić tak dużo gości, że wypełnią salę. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: komunia w zaciszu 13.03.09, 17:23 modelowe podejście- jeśli masz inne zdanie niż my, zmień je, albo zamilknij :D wracając do tematu- można podzwonić po knajpach i popytać. baron, zacisze, bajka, korona, mnóstwo tego w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: komunia w zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 18:40 Czy Wy naprawdę nie wiecie o co chodziło tej kobiecie ? Czy chcecie zabłysnąć swoją inteligencją na forum? W kościele to można przyjąć komunię ale zorganizować ją , no czy ja wiem.? Dla mało (szukam słowa nie obrazliwego) chodzi tu o konkretną opinię o imprezie w jednym konkretnym lokalu , może ktoś był i podzieli się opinią Jakby coś jeszcze wytłumaczyć to ja chętnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: komunia w zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 18:53 Dwa lata temu organizowaliśmy po komunii przjęcie (piszę tak, żeby nie obrazić tych ważliwych przedmówców)i byłam bardzo zadowolona. Radzę jednak organizować takie przyjęcie w sali bankietowej, która pomieści do 25 osób (max 30), gdyż w dużej sali często jest kilka przyjęć jednocześnie i jakby nie było jest to krępujące. Zaletą jest również to, że jeśli wśród gości są dzieci, to mogą wyjść na zewnątrz gdzie jest ogrodzony plac zabaw.Obsługa uwijała się jak trzeba, menu wg. ustaleń, na stołach estetycznie i czysto, można też wstawiać własne produkty np. owoce czy ciasta. Dla dzieci również proponują osobne dania, wtedy też za dzieci płaciliśmy mniej. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: komunia w zaciszu IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.09, 12:43 bardzo dziekuje za odpowiedz pani Agacie .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamunia Re: komunia w zaciszu IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 13:38 A czy możecie napisac jaka cena jest od osoby dorosłej a od dziecka i od jakiego wieku jest ta cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: komunia w zaciszu IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.09, 08:47 koszt 1 osoby to około 60zł (zupa ,drugie danie ,ciasto ,przystawki napoje)tort można samemu zamówic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: komunia w zaciszu IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 22:47 A alkohol jest na takiej imprezie,I czy jest to wliczone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: komunia w zaciszu IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 08:48 alkohol nie jest wliczony w cene .Mozna zamówic zalezy od rodziców dziecka . Odpowiedz Link Zgłoś