Gość: ckisz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 12:27 Koncert super grupy TSA planowany jest na 8 maja 2009r. Godzinę, miejsce i cenę biletów podamy w późniejszym terminie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magik1985 Re: TSA w Ciechanowie 12.03.09, 17:56 a wtedy zapraszam do przyklejonego wątku "wydarzenie kuturalne w Ciechanowie" :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 18:08 I oby nie skończyło się na planach Odpowiedz Link Zgłoś
outlaw33 Re: TSA w Ciechanowie 12.03.09, 18:30 super :) hmmm...zapewne Nowak ucieszy się na mój widok hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: TSA w Ciechanowie 13.03.09, 12:23 Jak bym dobrze poszukał to powinienem gdzieś mieć płytę zespołu Monastyr. Ciekawe jak Piekarczyk zareaguje na jej widok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckisz Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 10:44 Koncert odbędzie się w Hali ul. Kraszewskiego. Bilety: Przedsprzedaż 38zł, w dniu 45zł / kasa kina Łydynia od 23 marca /. Przed TSA zagrają dwa miejscowe zespoły. Początek koncertu 19.00. Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iudge [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 11:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 12:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rock TSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 14:58 Super fajnie ze bedzie gral TSA w Ciechanowie napewno przyjde na ten koncert zajebiscie sciagne znajomych beda balety.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SlawekG Re: TSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 23:18 Wiem że narażam się na razu ale cóż. Zwyczajny jestem. Pomysł takiej organizacji tego koncertu jest dla mnie niewiadomą. Dlaczego w Płonsku TSA mogło zagrać 2 razy w lokalu około 3 razy mniejszym niż kawiarnia artystyczna???? Czy nie jest tak że ten koncert ma dowieść tezy : "cokolwiek nie zrobimy się nie opłaca w tym mieście" Wg mojej oceny na TSA w ciechanowie można sprzedać max 200 biletów - mniej więcej tyle samo co na Dezertera. Dlaczego więc nie mozna tego zrobić w Kawiarni Artystycznej ???? Nie pojmuje ale wierzę ze ktoś mi to rozsądnie wytłumaczy. Żeby jasne było : TSA - tak . Hala -Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckisz Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 08:39 Informujemy, że cena biletu uległa zmianie: przedsprzedaż 35zł, w dniu 40zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckisz Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 09:34 Jako support zagrają: FADEAD i CUKIER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bushi Re: TSA w Ciechanowie IP: *.chello.pl 10.04.09, 15:25 Fadead? no patrz, goście mają zapewne spore uznanie, skoro grają jako support przed TSA. Tymbardziej, że przez całą swoją działalność zagrali może ze 2 koncerty (popraw mnie ktoś, jeżeli się mylę) ? Czyżby byli tacy wyjątkowi, utalentowani, czy może jest to inna kwestia? ;> jeśli wiecie, o co mi chodzi... niech ktoś mnie oświeci, jeśli jest w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 18:34 FADEAD - www.myspace.com/fadeadpl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckisz Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 09:37 Jako support zagrają: Cukier i Fadead Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 10:07 orany extra ide na TSA dobrze ze graja w Ciechanowie narescie dobry koncert duze brawa dla organizatora.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 16:05 A JAKIE ZESPOŁY BĘDĄ GRAŁY PRZED TSA?? PODOBNO JAKIES DWA LOKALNE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: TSA w Ciechanowie IP: *.acn.waw.pl 17.03.09, 19:41 tego tez jestem ciekaw, kto zagra z lokalnych. sa juz jakies typy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 11:50 A co jest wazniejsze kapele lokalne czy TSA.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Re: TSA w Ciechanowie IP: 94.75.106.* 19.03.09, 23:04 Jesli ktos ma supportowac gwiazde to chcialbym wiedziec czy mam sie spoznic na koncert czy warto przyjsc. A co juz swoj lokalny zespol to zle?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db_cooper Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 16:31 Moze nie tyle zle, co monotonnie. Ale Neolithic juz niestety nie istnieje, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 14:33 nie łudźcie się co do tego koncertu, bo może się wcale nie odbyć. patrząc na ciechanowskie warunki 40zł to jest stanowczo za drogo. moim zdaniem bilety powinny być za max 25zł. wielu ludzi lubiacych TSA, lub słuchających od czasu do czasu nie przyjdzie, bo ceny są nieprzystępne ;-( Ja sam miałem się wybrac, ale za tą cenę,niestety nie pójdę. występowały już dwie legendy muzyczne w Ciechanowie - the Analogs i Dezerter i żaden z tych zespołów nie wycenił sobie koncertów na 4Ozł - ceny wahały się od 15zł (w przedsprzedaży) do 25zł (dzień koncertu). Dla mnie cena biletu najbardziej odstrasza, zwłaszcza że nie są to aż tak wielkie gwiazdy. Np Dezerter ma staż muzyczny mniejszy tylko o dwa lata (wliczając staż muzyczny Dezertera i SS-20 ma równy TSA), ale jest większą legendą niż TSA. Więcej ludzi słyszało kawałki Dezertera niż np TSA. Założę się że TSA słucha stara ekipa, a Dezertera starsze i młodsze pokolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:49 Szanowny XXX czy ty wiesz co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 10:52 Mysle ze TSA to jest historia Polskiego rocka wiec warto dac 40zl nie codziennie sie wydaje taka kwote zeby nie miec i nie zobaczyc swietnego koncertu a w Ciechanowie bedzie pierwszy raz grał ja napewno bede i moi znajomi tez beda na tym koncercie poprostu warto byc bo niewiadomo czy jeszcze kiedys zagra tu TSA czy wogole bedzie jeszcze istnial..........pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 22:39 Wydaje mi sie, ze TSA juz bylo... pare lat temu... wtedy jeszcze nie wiedzialem, co znaczy rock, ale mysle, ze cos kolo 5-6 lat temu gral w Ciechanowie... nie wiem, moze sie myle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 07:01 Niestety nie gral TSA wogole w Ciechanowie jest to pierwszy raz gdzie zagra w Ciechanowie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 07:42 Super ze zagra TSA w Ciechanowie przyjde na koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 17:04 Dawno ich nie widziałem nażywo. Ostatnio w W-wie. Będę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TSA w Ciechanowie IP: *.eranet.pl 01.04.09, 19:16 bede napewno :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 20:51 trzeba byc na tym koncercie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 16:11 Juz nie dlugo bedzie TSA super swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 14:00 Są jeszcze bilety??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damka Re: TSA w Ciechanowie IP: 94.254.142.* 23.04.09, 20:35 super tez wpadne ciekawe jak wypadna "lokalni" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 09:48 Tak jeszcze sa bilety mozna nabyc w C.KiSz w sekretarjacie i kasie kina.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 18:48 Narescie niedlugo bedzie koncert TSA super.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 14:03 Byłem dwa miesiące temu na ich koncercie!!! Są tak jak wino im starsi tym lepsi. Będę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fadead Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 18:39 Zapraszamy na naszą stronkę. FADEAD - www.myspace.com/fadeadpl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckisz Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 14:47 Uprzejmie informujemy, że koncert TSA z hali sportowej został przeniesiony do sali widowiskowej CKiSz. Za zmianę serdecznie przepraszamy. Godzina koncertu pozostaje ta sama!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSA Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 15:20 Czyżby następny cudowny pomysł fachowców z Kęsikiem na czele nie wypalił? To ile znowu domu kultury dostanie w plecy? I po cudownym pomyśle dla małej grupki późnomłodych i cudownych zyskach. Jak się czegoś nie potrafi to się nie pajacuje panie Kęsik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstruktor Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 15:31 TSA- 1/ nie podpieraj się nickiem TSA 2/ wyjątkowo konstruktywna krytyka z kręgów zbliżonych do rozlatującego się Ratusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 17:19 Nie wiem po co ludzie tylko krytykujecie cały czas. Każdy jest taki mądry, to niech sam pokaże co potrafi lub niech zorganizuje dobry koncert. Kieruje do tego co ma nick"TSA". Pełno jest dziwnych ludzi w Ciechanowie, tylko nie rozumiem dlaczego. Można żyć w zgodzie,tyle,że niektórzy mają problemy ze sobą i dlatego się z nikim nie dogadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 21:10 Zgadzam sie z przedmowca a nik ,,TSA,, chyba nie wie co pisze.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.09, 10:29 dla mnie to bez różnicy, czy to hala czy sala widowiskowa. Najważniejsze że TSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 16:04 chałtura przebrzmiałych sław. rozumiem tylko sentyment do Piekarczyka, bo się tu uczył w ko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuel Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 19:34 Wy się cieszycie z występu a TSA złapało chałturę bo teraz tylko w Ciechanowie i innych remizach występują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ///// Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:22 do ,,samuel,, i ,,sam,, piszecie glupoty widac ze jestescie ze wsi ha ha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ///// Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:24 i wystaje sloma z butow...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 10:02 ze słów samuela wnioskuję, że wszyscy wykonawcy występujący w Naszym mieście to tylko odwalają chałtury. Co za idiotyczne myślenie, ale na tym forum to normalne. W takim razie Samuelu siedz sobie grzecznie w domu bo co się będziesz poniżał chodząc na "chałtury" szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fana Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 10:04 zbyt często artyści powtarzają słowa o chałturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 11:22 Szanowny Gościu, ale to są tylko słowa. Najczęściej padają z ust tzw. "Artystów" niskich lotów. Są Artyści i artyści!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fana Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 11:35 nie klasyfikuj artystów i Artystów, byś sam nie był sklasyfikowany. słowa wypowiadają ci co ich słychać w telewizorku i radyjku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 13:36 TSA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielik Oi! Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 18:32 lepiej bylo jak mialbyć koncert na hali Kraszewskiego. Jak ludzie będą pogować wśród tych krzeseł na sali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: TSA w Ciechanowie IP: *.chello.pl 06.05.09, 20:21 Bielik tobie się chyba muzyka pomyliła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 22:22 oj w sumie to niekoniecznie pomyliła :) są utwory, przy których nogi aż same niosą do poskakania :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 12:07 TSA.....TSA.....TSA jest gora....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chodzą ludzie Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 21:51 O której jest koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffffff Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 21:59 koncert zaczyna sie o 19 a TSA o 20........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chodzą ludzie Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 00:11 Witam, ktoś śmiał twierdzić w przypływie pychy, że TSA to kiepski zespół??? Koncert był odjazdowy. Jak się nazywał zespół, który grał pierwszy? Naprawdę wróżę im przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.09, 07:51 koncert TSA super chociaż to nigdy nie była moja muzyka i tylko dinozaury potrafią dać czadu i czuć tam profesjonalizm. myślę,że na hali zespół wypadłby korzystniej. nasze kino dla takiej muzyki nie jest najlepszym miejscem. czy miejskaplatformaobywatelska1 odpowie czemu nie pozwolono tam grać TSA ? czy to kolejna odsłony wojenki z Kęsikiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: TSA w Ciechanowie IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 13:06 Kinomanie - czy wszędzie musi być jakaś polityka ? Ponoć w chwili przenoszenia koncertu z hali do sali domu kultury sprzedanych było zbyt mało biletów aby występ TSA na hali miał sens. Proste i patrząc na to ile ludzi było na koncercie bardzo prawdopodobne. Ja myślę, że TSA na hali wypadłoby zdecydowanie niekorzystnie - nasza hala nie jest przystosowana do robienia na niej koncertów - ma fatalną akustykę. A ludzi na koncercie było tyle, że w sali kinowej było ich sporo i była atmosfera, a na hali pochowaliby się po kątach i ziałoby pustkami. Jedno co było niedobre na tej imprezie to ochrona na scenie - podkreślam, na scenie - panowie przesadzali, a nic specjalnego się nie działo - ot ktoś się wdrapał na scenę - zaraz by sobie pewnie skoczył w publikę ale panowie ochroniarze bardzo chcieli się wykazać. A samo najważniejsze - TSA - oczarowali mnie przeszło 20 lat temu, ku mojemu zaskoczeniu oczarowali mnie też wczoraj. Mimo trochę słabego nagłośnienia ( za mało watów przez to dźwięk był trochę jak by go słyszeć przez kołdrę, a co śpiewa Piekarczyk w większości, jak dali czadu, wiedziałem tylko dlatego, że znam te kawałki - ale tak tragicznie też nie było ) ale mimo wszystko - świetny koncert. Panowie, zacnego już przecież wieku, w formie koncertowej, której może pozazdrościć niejeden o wiele młodszy grajek. Muzyka nie zestarzała się - takie granie będzie wieczne - mam nadzieję. Skromnie dziękuję Panowie TSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.09, 14:12 wszędzie nie musi być polityka mogą za to być zgrzyty i animozje apolityczne - lepiej brzmi to w twoich uszach. A więc Hala stoi już kilka dobrych lat, każdy wie jaka jest jej akustyka i jakie odbywały się tam imprezy. Czy w maju akustyka popsuła się w szczególny sposób? Ciekawy byłbym kiedy zaczęto starać się o zakontraktowanie lub zakontraktowano ten koncert.Osobiście widzę tych samych ludzi od nagłośnienia od lat i znają ciechanowskie realia akustyki w różnych miejscach. Co do ochrony nie masz racji. Scena nie jest dla rozwydrzonych fanek i rozwydrzonych młodzieńców. Chyba słyszałeś co mówił Piekarczyk i powinno ci to wystarczyć. Pozdrowienia dla Michała kimkolwiek on jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anula_a Re: TSA w Ciechanowie 10.05.09, 11:17 koncert kapitalny! Marek Piekarczyk pełen pozytywnej energii, sądząc po średniej wieku to dla wielu był to koncert sentymentalny... co do ochrony, to rzeczywiście jeden z panów ochroniarzy stojących na scenie wykazał, najdelikatniej mówiąc, zero profesjonalizmu, chyba nikt nie pouczył go, że za wyrządzenie krzywdy fizycznej można mieć powazny kłopot z prawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:20 Koncert zdecydowanie fantastyczny. Jeżeli mowa o ochronie to panowie rzeczywiście przesadzili. To prawda, że scena jest dla muzyków a nie fanów, ale można człowieka kulturalnie 'zdjąć' ze sceny zamiast go z niej spychać. Wystarczy odrobina dobrej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 09:02 Jestem muzykiem i odnośnie zmiany miejsca organizacji koncertu w pełni popieram Michała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 09:21 Ja dopiero powoli dochodze do siebie po tym koncercie!!! Muzyk i Michał mają rację. Zmiana miejsca to był dobry pomysł. Na koncercie lał się ze mnie pot, ale to koncert TSa i tak miało być. Ci co nie byli niech żałują , jest czego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 14:55 co macie przeciwko mi waldkowi ochroniarzowi ? czekam jutro - wtorek o 18 przed ckis na malkontebtów. na ławeczce popijać będę Cisowiankę i czytał Newsweeka Będę sam bez kumpli Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piore Re: TSA w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 15:52 FADEAD, mi też sie podobał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000 Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 18:33 Super koncert byl TSA oby wiecej takich koncertow to jest to czad.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: TSA w Ciechanowie IP: *.chello.pl 11.05.09, 19:03 uważam że koncert był PRZEDNI!!! WIĘCEJ TAKICH!!! I tym bardziej w naszym pięknym Ciechanowie!!! Propos ochrony - faktycznie - przesadzali koledzy ale to ich zawód... A gośc który wpadł na scenę - wielki szacun - PUMA - gratulacje!!! Wszyscy gadają a mało kto po prostu coś robi... Pozdrawiam wszystkich FANÓW TSA - SUPER ŻE JESEŚCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:02 całkiem fajny koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9876 Re: TSA w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 22:11 super koncert TSA Odpowiedz Link Zgłoś