Gość: tp IP: 212.160.172.* 06.05.09, 19:15 w tp zabierają ludziom premie ciekawe kto tu bedzie pracował!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PRZEWIDYWACZ Re: tp bankrutuje IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.09, 21:09 ja będę pracował oczywiście za wasze premie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: tp bankrutuje IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.09, 21:44 pogięło ich...tepsa nie dość ,że oszukuje klientów to jeszcze swoich pracowników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: tp bankrutuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 22:46 Zawsze nas oszukiwali na premiach. Wiem co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tp Re: tp bankrutuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:36 i zwalniają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrob Re: tp bankrutuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 20:05 będą będą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tp Re: tp bankrutuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 23:02 Nawet nie wiecie, gdzie pracujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: tp bankrutuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 13:38 > w tp zabierają ludziom premie ciekawe kto tu bedzie pracował!!! Biedni ciechanowianie będą tu pracować :(( W wiekszym / lepiej położonym / lepiej od lat 80-tych zarządzanym mieście napisał bym "frajerzy i nieudacznicy", ale nasze zaściankowo- PRLowskie klimaty są niestety jakie są :(( Więc biedni ciechanowianie będą w tp pracować, bo lepiej zarabiać grosze i szukać czegoś normalnego niż nie zarabiać nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: tp bankrutuje IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 14:03 a tam wogole ktos jeszcze pracuje?? Ludzie gdzie macie ambicje??? Moze by i zbankrutowala gdybyscie dla niej nie pracowali za psie pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: tp bankrutuje IP: *.cnow.pl 14.05.09, 20:18 DOPOKI PRACUJECIE TO ROBICIE NA TYCH DARMOZJADOW..... ALE JUZ NIEDLUGO...:)SLYSZALEM ZE OS SIE SWIECI ....NIESPODZIANKA OD PRACOWNIKOW HAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEWIDYWACZ Re: tp bankrutuje IP: *.xdsl.centertel.pl 14.05.09, 22:08 lekarze zarabiający 7000 zł strajkują, tepsowicze zarabiający 700 zł nie. CZEGOŚ TU NIE ROZUMIEM A MOŻE WY TAM NA WYPOCZYNEK CHODZICIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORIENTOWANY Re: tp bankrutuje IP: *.cnow.pl 15.05.09, 09:27 lekarze zarabiają od 12 do 20 tyś z dyżurami za mieśiąc. Za 7 tysiecy nawet z domu by im sie nie chciało wyjść. A w tp jak ktoś ma dużo godzin to NAWET 900 zł uda się wyciągnąć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: tp bankrutuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 18:44 i o ile wiem w Tepsie pracuje wielu mgr i inż. też studiowali 4-5 lat. dlaczego tak wyróżniać pracę lekarzy? nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: tp bankrutuje 15.05.09, 18:50 mówisz o pracownikach TP, czy o pracownikach firm zewnętrznych? bo coś mi się zddaje, że o tych drugich. Pracownik TP nie zarabia 700 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: tp bankrutuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 19:40 jest to taki sztuczny podział. pracują na rzecz TP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEWIDYWACZ Re: tp bankrutuje IP: *.xdsl.centertel.pl 15.05.09, 21:10 pracownicy TP są na wymarciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adik Re: tp bankrutuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 11:16 Tam już nie ma pracowników TP, wszyscy to firmy zewnętrzne - TP-Internet, WS, APT, ABIO, ADECCO, to gdzie tam pracownik TP ??? O ile jestem zorientowany to na palcach jednej ręki by policzył tych którzy są rzeczywiście zatrudnieni przez TP SA Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: tp bankrutuje 15.05.09, 21:16 to nie jest podział. Ludzie np. z ABIO czy innej agencji outsources pracują formalnie dla tej agencji, to ona jest ich pracodawcą. Odpowiedz Link Zgłoś