Gość: witchs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 14:18 Chciałam się zapytać czy u kogoś na weselu grał zespół muzyczny FOCUS sa prawdopodobnie z Opinogóry proszę o komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: discopolo Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 13:18 Słyszałem ich na festynie w muzeum romantyzmu naprawde potrafili zabawic ludzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:41 Sami też lubią się zabawić za kołnierz nie wylewają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO FOCUSA Re: zespół muzyczny FOCUS IP: 213.199.253.* 04.06.09, 12:55 Panowie pewnie inna kapela pisze " że za kołnierz nie wylewacie" więs zróbcie tak jak Państwo Z Sońska ktorzy maja salę , po tym jak ich oezrnili po sylwestrze. Zgłoscie to gzie potrzeba i obiecuje wam że za niedługi czas osoba która to napisałą przeprosi was na forum POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 10:02 A co to jakaś ujma dla nich że się pobawią i napiją ?? Nie rozumiem! A co mają siedzieć jak te drętwe kołki skuleni i ludzi wystraszeni ????? Jak się zespół nie bawi dobrze na weselu to nikt się nie będzie bawił !!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 18:10 Chyba sam za kołnierz nie wylewasz , skoro mówisz tak o nich. Nie wiesz jak jest to się nie wypowiadaj i nie oczerniaj , żeby to była prawda to ok. Chciałam zauważyć że na weselach wódki nie piją, wręcz karzą młodym ją zabrać ze stolika, i na koniec wesela jeśli ktoś ma życzenie z nimi napić się parę kieliszków to owszem! Butelki wódki zabierają do domu jeśli młodzi im dadzą po weselu, zapewniam Cię drogi "daro"! I się nie wypowiada skoro nic o tym nie wiesz! Znalazł się wielki doradca i wszechwiedzący! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 19:38 bylem ostatnio na weselu gdzie gral ten zespol i rewelacji nie bylo :( nic nowego (oprocz "Soft" VIDEO i WYSZKONI), caly czas weselne hity lat 90' i praktycznie na jedno kopyto... oceniam na 3= radze szukac gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witchs Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 22:02 dziekuje za komentarz prosze o wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 22:17 W doborze zespołu na wesele radziłbym kierować się gustem nie swoim i narzeczonej, a gustem Waszych gości. Wprawdzie to Wasze wesele, ale robicie je dla zaproszonych gości i oni powinni być rano zadowoleni. Taka podstawowa zasada o której młodzi często zapominają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 22:25 Ja osobiście poleciłabym Project, można posłuchać i dokonać oceny na www.zespol.project.pl.tl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: can Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.09, 11:38 Ja polecał bym zespół który gra na żywo nie udaje, że gra pusczając dyskietki. Te same pieniądze a efekt 100% lepszy. Przemyśl czy nie lepiej puścić wasze ulubione płyty niż słuchać czegos czego nikt nie trawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: zespół muzyczny FOCUS IP: 213.199.253.* 07.06.09, 13:04 Uwazasz ze jesli zespol gra na zywo to robia to dobrze no to jestes w bledzie slon ci na ucho nadepnal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: can Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 14:18 Ktoś a tobie słoń na głowę pewno nadepnął. Są w Ciechanowie zespoły grające na żywo z bardzo dobrym efektem. Dyskietki mogę popuszczać i poruszać ustami sam i nie zapłacę za to ani złotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jA Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.centertel.pl 07.06.09, 17:50 A dla mnie ważny jest efekt końcowy (tańce i śpiewy) a nie sposób dojścia do tego efektu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 12:47 tzn: www.zespolproject.pl.tl grają bez podkładów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 10:19 dystans.wrzuta.pl/film/1S6WeyJuVNJ/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 20:23 polecam!!!!!!super zespół,dobrze bawia ludzi a nie jakies smuty graja i udaja ze znaja angielski jak inne zespoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klony Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.13, 22:43 A Focus to zajefajny zespół!!!!! a wokalistka śpiewa rewelacyjnie !!!!! żadna jej w okolicy nie dorówna. i ogólnie mówiąc THE BEST FOCUS. pozdrowienia z Ciechanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 02:19 Tylko w czym jej nie dorówna jeszcze ustalmy może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.centertel.pl 25.07.13, 03:53 Moze w jezykach obcych ...he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japan1 Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.timplus.net 15.09.14, 17:59 Zespół Focus ze Skierniewic -grać grają dobrze ,ale zbyt długie odpoczynki między graniami ,mało bawią ludzi za stołami. Trochę przereklamowani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: zespół muzyczny FOCUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.14, 18:38 Ja osobiście polecam ten zespół bo:mili, odpowiedzialni, uczciwi i ja się nie zawiodłam. Pozdrawiam cały skład zespołu i nie przejmujcie się głupotami róbcie dalej swoje tak dobrze, jak to robicie. Jeszcze się taki nie narodził.................. Odpowiedz Link Zgłoś