Gość: student IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 17:44 Wie ktoś może, gdzie w Ciechanowie można oprawić pracę dyplomową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.chello.pl 03.06.09, 17:58 na ul.Moniuszki 7a jest pracownia introligatorska Na domofonie jeden przycisk jest opisany introligator - przynajmniej był jakieś 1,5 roku temu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 18:04 Na Wyzwolenia chyba w kafejce przy PKP i na przeciwko (mniej więcej) starostwa w tych pawilonikach przy postoju taksówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 18:11 wielkie dzięki za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student2 Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 18:13 W kafejce internetowej blisko stacji PKS. Tam też jakaś wypożyczalnia Video chyba jest. Podobno dobrze oprawiają i nie jest drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 19:54 O tą kafejkę przy PKS mi chodziło. Sorki Odpowiedz Link Zgłoś
asdfghjkl-5 Re: oprawianie prac dyplomowych 04.06.09, 08:07 budka naprzeciwko basenu, obok przystanku autobusowego, jeżeli nic się nie zmieniło to biorą 25 zł za pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 12:32 Na przeciwko basenu 20 zł biorą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu-jak-mu Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.elartnet.pl 22.02.14, 21:58 Słaby z ciebie ''student'' po pięciu latach to już doktorat mógłbyś mieć.............za 20 zł przy basenie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.matcom.com.pl 22.02.14, 20:42 przy pks sporo taniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkmkmk Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.play-internet.pl 30.08.14, 21:56 oprawa jest niedaleko krasiniaka w budce lotto. wydruki ( jedyne chyba miejsce gdzie drukują dwustronnie bo objechałam cały ciechanów i nikt nie chciał mi wydrukować:D no i oprawa tez jest .oprawa w sztywnej dwie dyszki. za bindowanie itd nie znam cen.. Odpowiedz Link Zgłoś
mkmkmk0 Re: oprawianie prac dyplomowych 25.02.15, 16:34 są również okładki skóropodobne ... Odpowiedz Link Zgłoś