Dodaj do ulubionych

oprawianie prac dyplomowych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 17:44
Wie ktoś może, gdzie w Ciechanowie można oprawić pracę dyplomową?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.chello.pl 03.06.09, 17:58
      na ul.Moniuszki 7a jest pracownia introligatorska
      Na domofonie jeden przycisk jest opisany introligator - przynajmniej był jakieś
      1,5 roku temu ;)
      • Gość: gość Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 18:04
        Na Wyzwolenia chyba w kafejce przy PKP i na przeciwko (mniej więcej) starostwa w
        tych pawilonikach przy postoju taksówek.
        • Gość: student Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 18:11
          wielkie dzięki za pomoc :)
        • Gość: student2 Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 18:13
          W kafejce internetowej blisko stacji PKS. Tam też jakaś wypożyczalnia Video
          chyba jest. Podobno dobrze oprawiają i nie jest drogo.
        • Gość: gość Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 19:54
          O tą kafejkę przy PKS mi chodziło. Sorki
    • asdfghjkl-5 Re: oprawianie prac dyplomowych 04.06.09, 08:07
      budka naprzeciwko basenu, obok przystanku autobusowego, jeżeli nic się nie
      zmieniło to biorą 25 zł za pracę
      • Gość: Student Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 12:32
        Na przeciwko basenu 20 zł biorą
        • Gość: mu-jak-mu Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.elartnet.pl 22.02.14, 21:58
          Słaby z ciebie ''student'' po pięciu latach to już doktorat mógłbyś mieć.............za 20 zł przy basenie!!!!
      • Gość: aa Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.matcom.com.pl 22.02.14, 20:42
        przy pks sporo taniej ;)
    • Gość: mkmkmk Re: oprawianie prac dyplomowych IP: *.play-internet.pl 30.08.14, 21:56
      oprawa jest niedaleko krasiniaka w budce lotto. wydruki ( jedyne chyba miejsce gdzie drukują dwustronnie bo objechałam cały ciechanów i nikt nie chciał mi wydrukować:D no i oprawa tez jest .oprawa w sztywnej dwie dyszki. za bindowanie itd nie znam cen..
      • mkmkmk0 Re: oprawianie prac dyplomowych 25.02.15, 16:34
        są również okładki skóropodobne ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka