Dodaj do ulubionych

klepanie samochodu

IP: *.jmdi.pl 14.06.09, 13:29
proszę o informacje gdzie w ciechanowie porzadnie wyklepia i wymaluja mi
samochód. cena nie gra roli ma być dobrze zrobine

Pozdrawaim
Marcin
Obserwuj wątek
    • Gość: jar Re: klepanie samochodu IP: *.cnow.pl 14.06.09, 14:24
      polecam K.Zajkowskiego na ul Mazowieckiej
      • Gość: zadowolony Re: klepanie samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 21:10
        Pan Radwański w Glinojecku extra fachowiec
    • Gość: jas Re: klepanie samochodu IP: 199.67.203.* 29.06.09, 09:02
      Witam
      chciał bym się podzielić swoimi doświadczeniem na ten temat.
      Zdecydowałem się zostawienie samochodu u Zajkowskiego na ul Mazowieckiej, no i
      nie jestem za bardzo zadowolony z efektu końcowego. Najgorzej jest położony
      lakier, na lakierze są jakieś paprochy, znalazłem miejsce w którym jest jakieś
      dziobniecie w lakierze, nie wspominając o zaciekach lakieru na elemtach
      niewidocznych (niby nie widać ale jak bede sprzedawał samochód na pewno to
      zauważą). Wszystkie elemty które kiedyś był czarne po oberaniu samochodu są szare.

Podsumowujac: Niby maja profesionlaną lakiernię ale papraki teraz zdedydował bym
      się na jakis mały warsztat podejzewam że bym był bardziehj zadowolony, bo ceny
      wszedzie są jednakowe.

Pozdrawaim
      • Gość: mits Re: klepanie samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 10:23
        polecam Moledę.Może do najtańszych nie należy ale jest solidny
        • carolec Re: klepanie samochodu 29.06.09, 10:37
          Ja jeśli mam coś do zrobienia do jadę w okolice Płońska do Drożdżyna. Młody
          koleś tam bardzo dobrze robi blacharke i lakieruje. Bierze mniej pieniędzy niż
          inni fachowcy, gdyż dopiero wchodzi na rynek i chce wyrobić sobie opinię. Swoją
          pracę wykonuje, według mnie, bardzo dobrze.
          • Gość: asvcf Re: klepanie samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:40
            Maciek szydlowo kolo mlawy nie moleda nie zajkowski itp najlepiej robi maciak
        • Gość: kinol Re: klepanie samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 17:54
          Siódema jest The Best!
          • Gość: oka Re: klepanie samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 10:50
            że co
    • spawn85 Re: klepanie samochodu 05.07.09, 17:46
      I jak tam Marcin znalazłeś już coś bo tez szukam porządnego zakładu. O moledzie
      i zajkowskim słyszałem same złe opinie.
      • Gość: jas Re: klepanie samochodu IP: *.jmdi.pl 05.07.09, 19:38
        tak zanalazłem możesz poczytac sobie w moim poscie z dnia 29.06.09, 09:02
        Spawn85, teraz bym zaprowadził samochód do zakładu zanjdującego chyba na ulicy
        nowwozagumiennej (jadąc od waszrszay płońska za policja skrecasz w prawo a zaraz
        w lewe) moja ciotka tam kidyś klepała i byłem tam ale kierownik nie wzbudził
        mojego zaufania (taki cwaniak).
        Na pewno nie zaprowadzaj do zajkowskiego, moleda tez pewnie jedzie po opinni
        wyrobionek kieduś, sa to spore warsztaty i jadą tam masówkę

Pozdrawaim
        Marcin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka