Gość: jas IP: *.jmdi.pl 14.06.09, 13:29 proszę o informacje gdzie w ciechanowie porzadnie wyklepia i wymaluja mi samochód. cena nie gra roli ma być dobrze zrobine Pozdrawaim Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jar Re: klepanie samochodu IP: *.cnow.pl 14.06.09, 14:24 polecam K.Zajkowskiego na ul Mazowieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: klepanie samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 21:10 Pan Radwański w Glinojecku extra fachowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: klepanie samochodu IP: 199.67.203.* 29.06.09, 09:02 Witam chciał bym się podzielić swoimi doświadczeniem na ten temat. Zdecydowałem się zostawienie samochodu u Zajkowskiego na ul Mazowieckiej, no i nie jestem za bardzo zadowolony z efektu końcowego. Najgorzej jest położony lakier, na lakierze są jakieś paprochy, znalazłem miejsce w którym jest jakieś dziobniecie w lakierze, nie wspominając o zaciekach lakieru na elemtach niewidocznych (niby nie widać ale jak bede sprzedawał samochód na pewno to zauważą). Wszystkie elemty które kiedyś był czarne po oberaniu samochodu są szare. Podsumowujac: Niby maja profesionlaną lakiernię ale papraki teraz zdedydował bym się na jakis mały warsztat podejzewam że bym był bardziehj zadowolony, bo ceny wszedzie są jednakowe. Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mits Re: klepanie samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 10:23 polecam Moledę.Może do najtańszych nie należy ale jest solidny Odpowiedz Link Zgłoś
carolec Re: klepanie samochodu 29.06.09, 10:37 Ja jeśli mam coś do zrobienia do jadę w okolice Płońska do Drożdżyna. Młody koleś tam bardzo dobrze robi blacharke i lakieruje. Bierze mniej pieniędzy niż inni fachowcy, gdyż dopiero wchodzi na rynek i chce wyrobić sobie opinię. Swoją pracę wykonuje, według mnie, bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asvcf Re: klepanie samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:40 Maciek szydlowo kolo mlawy nie moleda nie zajkowski itp najlepiej robi maciak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinol Re: klepanie samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 17:54 Siódema jest The Best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: klepanie samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 10:50 że co Odpowiedz Link Zgłoś
spawn85 Re: klepanie samochodu 05.07.09, 17:46 I jak tam Marcin znalazłeś już coś bo tez szukam porządnego zakładu. O moledzie i zajkowskim słyszałem same złe opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: klepanie samochodu IP: *.jmdi.pl 05.07.09, 19:38 tak zanalazłem możesz poczytac sobie w moim poscie z dnia 29.06.09, 09:02 Spawn85, teraz bym zaprowadził samochód do zakładu zanjdującego chyba na ulicy nowwozagumiennej (jadąc od waszrszay płońska za policja skrecasz w prawo a zaraz w lewe) moja ciotka tam kidyś klepała i byłem tam ale kierownik nie wzbudził mojego zaufania (taki cwaniak). Na pewno nie zaprowadzaj do zajkowskiego, moleda tez pewnie jedzie po opinni wyrobionek kieduś, sa to spore warsztaty i jadą tam masówkę Pozdrawaim Marcin Odpowiedz Link Zgłoś