Dodaj do ulubionych

znalazłem złotą obrączkę

IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 08:56
Witam
Jak w temacie, znalazłem złotą obrączkę-męską.
Jeżeli znajdzie się tu właściciel to będzie musiał potrafić ją opisać i podać
treść graweru ze środka.

Więcej informacji: auto_zabytek@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: znalazłem złotą obrączkę IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 16:37
      odswiezam, poki co wlasciciel sie nie zglosil
      • Gość: gość Re: znalazłem złotą obrączkę IP: *.opera-mini.net 15.06.09, 18:26
        Pochwalam heroiczną postawę uczciwego znalazcy.To naprawdę piękny gest,w takiej sytuacji może znaleźć się każdy z nas.
        Gratuluję! ! !
        • Gość: ey Re: znalazłem złotą obrączkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 15:44
          ..są jednak uczciwi ludzie...a myślałam że wymarli...pięknie!!!!
    • Gość: z Re: znalazłem złotą obrączkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 15:48
      a może to nie złota obrączka ?
      a może dowiemy się w jakich okolicznościach poza wykopkami na warszawskiej
      znajduje się skarby ?
      • Gość: gość Re: znalazłem złotą obrączkę IP: 195.189.142.* 16.06.09, 16:40
        Raczej jest złota,skoro jest próba wygrawerowana od środka .
        • Gość: kruffka Re: znalazłem złotą obrączkę IP: *.cnow.pl 18.06.09, 16:11
          myślałam że uczciwi już wymarli...brawo
          • cerem Re: znalazłem złotą obrączkę 18.06.09, 18:36
            Może podaj gdzie ją znalazłeś...
            • Gość: Adam Re: znalazłem złotą obrączkę IP: *.centertel.pl 18.06.09, 22:00
              na parkingu Mrówkia, wygrawerowane jest meskie imie i data slubu z 2001r.
              • Gość: ddd Re: znalazłem złotą obrączkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 22:12
                jeśli wygrawerowane jest imię męskie, to obrączka musi być damska. czekaj aż się
                zgłosi kobieta. pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka