Dodaj do ulubionych

Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona?

06.07.09, 09:24
Nie odpuszczaj mu, podziel się opinią z innymi, żeby już więcej nikogo nie
oszukał. Oceń usługi motoryzacyjne i znajdź dobrych fachowców na
Rankingu Warsztatów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niezadowolony Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 23:05
      Nie polecam warsztatu blacharskiego na mazowieckiej. Po naprawie zderzaka
      tylnego i przejechaniu kilku kilometrów odpadł z jednej strony. Trochę się przy
      tym porysował, a żeby go z powrotem umieścić na miejscu pojechałem już do innego
      fachowca.
      • Gość: Były Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 21:54
        to trzeba było tam wrócić bo tam jest dożywotnia gwarancja:)
      • Gość: prawnik Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 06.09.09, 15:01
        czytałem posty co na tym forum i sam mam doświadczenia w tej branzy naprawczej. moim zdaniem powinna być krytyka moze cześć mieszkanców to przeczyta i sie zastanowi czy zostawwić swój samochód w pieknnym warsztacie zeby posłuzył jak w zawodówce na warsztatach jako samochód doświadczalny. nie polecam Auto sezam nie profesjonalni mechanicy chyba słaabo opłacani mieli wymienic jedna prosta częśc zepsuli następna za 500 zł parodia i zenuła dlaczego ten zakałd jescze istnieje skoro tylu klijentów przekręcił. na płockiej w auto Deewoo wymienili olej prosta czynnosc jak sie okazało za 8 godzin trzeba było odlać 1 litr nadmiaru pomyśleć oo skutkjach dla silnika po wiekszym przejecaniu km. co szybko znaczy nieprofesjonalnie nawet przy tak prostej czyyności trzeba pomyśleć. jestem mile zaskoczony obsługa klijenta i profesjoanlizm jaki prezentuje pan Sitkowski na wojska polskiego i pan Chmielewski polecam sprawdzięłm bez uwag jak powiedza ze ta częśc bedzie zrobiona i wymieniona zrobią to na dobrym poziomie. bracia Lachowscy ok. firma achtel też wysoki poziom i profesjonalizm. idac do zakłądu mechanicznego kazdy myslize bedzie ok a jaka rzeczywistoś jakby trafiło si ena samouków chociaz i czasmioni sa lepsi od pseudo mechaników
      • kasia_1234_kasia Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? 25.10.19, 13:56
        A ja polecam. Pan Krzysztof jest super fachowcem.
    • Gość: Rocky Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 20:59
      Jak ktoś Cię robi w balona, bierzesz pałę i przez łeb, to najskuteczniejsza metoda.
    • Gość: Mławiak Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.40.84.242.sub.mbb.three.co.uk 10.07.09, 00:00
      W Ciechanowie to sami partacze i tyle.
      • Gość: Ciechanowiak Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 16:40
        W Mławie nie ma partaczy, bo tam nie ma mechaników. Za mała dziura, żeby się
        opłacało robić tam jakikolwiek biznes samochodowy. Zresztą sam siedzisz pewnie
        na zmywaku w Lądku sądząc po IP, bo nawet w Mławie nikt nie chciał Cię zatrudnić!!!
        • Gość: ciechanowiak1 Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.171.188.71.static.crowley.pl 10.07.09, 16:45
          zgadzam sie z Mlawiakiem, ze w Ciechanowie nie ma dobrych mechanikow. Jedyne co
          potrafia dobrze, to podliczyc kase i zedrzec, a robia przyslowiowe "go...no".
          • Gość: zuk Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.centertel.pl 10.07.09, 17:43
            a polecacie tego mechanika na krubinie ? taki tam jest młodziak z
            brzuuuuchem ?
          • Gość: Ciechanowiak2 Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 21:16
            Nie zgadzam się, że nie ma dobrego. Polecam serwis Rudnik na Pułtuskiej.
            Naprawdę fachowcy i umieją doradzić i pogadać z człowiekiem. Mogliby być tylko
            ciut tańsi.
      • Gość: klient Re: Precz z Malkontentami? IP: *.fn.pl 02.08.09, 15:39
        Sam jesteś partacz. Na nadrzecznej był zawsze dobry zakład i pewnie parę innych
        porządnych się znajdzie. Nie znoszę wiecznych malkontentów, takim się powinno
        zabierać dostęp do neta.
        • Gość: venom Re: Precz z Malkontentami? IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.09, 17:39
          proponuję tak:
          - nazwa zakładu, gdzie on jest
          - jaka była usterka
          - czy była trafna diagnoza usterki, szybkość usunięcia, cena, obsługa.
          Jakiś obraz się wtedy wyłoni- a nie ten dobry a tamten nie dobry -bo???

• Gość: Iksiński Odradzam i polecam IP: 213.199.253.* 03.08.09, 09:58
            Na Pułtuskiej (targowisko) "chłopaczki" nie założyli mi zabezpieczenia na
            mocowanie wahacza, twierdząc że nakrętka samo-kontrująca wystarczy. Ich "szef"
            to potwierdził... Tego samego dnia odwiedziłem innego mechanika, okazało się że
            nakrętka była nieodpowiednia i łatwo mogła się odkręcić. Niby drobiazg, ale
            jazda była niebezpieczna! Odradzam.
            Polecam nieduży zakład lakierniczy na Wojska Polskiego, jadąc od Pułtuskiej po
            lewej stronie mijając Śląską.
            • Gość: venom Re: Odradzam i polecam IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 15:13
              polecasz bo? pracujesz tam, twoja ciotka czy ojciec?
              • Gość: Iksiński Re: Odradzam i polecam IP: 213.199.253.* 03.08.09, 15:56
                ...bo tam lakiernik zrobił zaprawki, które trzymają się już dwa lata.
                Lakierowane punkty w ogóle się nie wyróżniają...chyba na tym to polega:) Poza
                tym ten warsztat polecił mi znajomy, rzecz jasna zadowolony z usługi.
                • Gość: venom Re: Odradzam i polecam IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 20:05
                  no i tak było pisać od początku. Konkretnie.
      • Gość: Baba Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: 213.199.253.* 07.02.10, 14:24
        A może podasz jakieś fakty?
      • kasia_1234_kasia Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? 25.10.19, 13:56
        Nie pisz głupot.
    • Gość: ded Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 17:32
      Ja moge polecic blacharza-lakiernika w niestumiu. Mialem na prawde przerabana robote (poprawianie po innym fachowcu) ale cena do zniesienia a jakosc naprawde bdb. Przyklada sie do roboty, dba o detale. Co prawda u mnie to dlugo trwalo ale powiedzialem mu ze mi sie nie spieszy wiec pewnie pracowal wolniej.
      Polecam zaklad na sienkiewicz 156b, robie u nich opony ale blacharka podobno tez sie zajmuja. Ceny zmiany opon korzystne, szef troche malomowny ale solidny :)
      Moge polecic Budmat Auto 2 na sonskiej ale cenowo dramat. Jesli naprawiasz auto na koszt ubezpieczyciela to wg mnie nie maja konkurencji. Dadza auto zastepcze i sam widzialem ze na prawde przykladaja sie. O dobrym sprzecie i specjalistach nie wspomne. Gdyby nie zaporowe ceny to super.
      Moge polecic zaklad na Sienkiewicza 95c. Warto do nich jechac z bardziej skomplikowanymi autami, minusem sa terminy ok tygodnia czekania na swoja kolej.
      Polecam elektromechanika przy kosciele na smiecinie. Prawdziwy specjalista ale jeden z drozszych. Nabija tez klime ale zaklad na kwiatowej robi to taniej. Nie polecam zmiany opon na kwiatowej. Nie wytarli mi felg w scigaczu i ciezarki szybko sie odkleily. Skasowali sporo, nie mieli tez wetylka wiec zalozyli mi z powrotem dentke (mam bezdetkowe opony). Ogolnie duzy zaklad a amatorszczyzna.
      Odradzam pana wilkowskiego na smiecinie. Nie wiem jak z wymiana opon ale wymienial mi gumki w zawieszeniu (astra f) i jak cos zaczelo sciagac po roku to zajrzal jakis lepek i powiedzial "a kto Ci tak to spie...l?". Do tego przygieli oslonki hamulcow tak ze dotykaly tarcz i nie zalozyli mi jednej zabezpieczajacej zawleczki. Cena niestety sporo wyzsza niz wyceniana pomimo ze nic wiecej nie bylo naprawiane.
      Nie polecam pana na ulicy pszasnyskiej (drugi od strony ciechanowa po lewej stronie), zmienil sprzeglo w oplu ale o regulacji to juz zapomnial (jakbym nie znal sie na tym to spalilbym je bardzo szybko), takze przygial oslonki jak porzedni opisywany mechanik.
      • Gość: ... Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 10:37
        A co sądzicie o zakładzie Auto Sezam, chyba jak sie nie myle ulica Mazowiecka,
        blisko Delitissu ?? Jak ci fachowcy sie sprawdzają??
        • Gość: klient Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: 195.117.122.* 20.08.09, 21:47
          AutoSezam czy jakoś Centrum Obsługi Pojazdów. To jedno i to samo. Drogo i
          partactwo. Przeważnie zamiast fachowców biorą uczniaków na praktykach chyba żeby
          koszta ciąć. Ja nie mam zamiaru pozwalać żeby ktoś metodą prób i błędów uczył
          się na moim aucie.
          Rachunki to oni umieją wystawiać wysokie to jedyne w czym są dobrzy !!!
          • Gość: pokrzywdzona Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.xdsl.centertel.pl 21.08.09, 09:44
            Ja mam obecnie poważny problem z autosezamem!!!!! Wzieli samochód do naprawy w czerwcu, zapłaciłam za nią 2650zł!!! po tygodniu co ,ta sama usterka,wiadomo reklamacja i do dziś auta nie mam.Wczoraj pan zadzwonił i powiedział że oni nie są w stanie tego naprawić.A co z moimi pieniędzmi!!!Nie oddadzą po też ponieśli koszty,auto nie naprawione,pieniądze w błoto wyrzucone i co mam teraz zrobić?
            • Gość: ... Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 09:49
              czyli widze ze niezbyt pozytywne opinie wydajecie na temat tego zakladu.dzieki
              za informacje
            • Gość: klient Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: 195.117.122.* 21.08.09, 16:55
              Do "pokrzywdzony" A kogo to obchodzi że oni ponieśli koszty? Nie wykonali
              naprawy jak należy to się pieniądze nie należą. Wyślij im listem poleconym
              wezwanie do wypłaty Twoich pieniędzy z uwagi na niewywiązanie się z warunków
              umowy z terminem 7 dni i numerem swojego konta. Jeśli po 7 dniach pieniążki nie
              wpłyną udaj się na policję celem zgłoszenia oszustwa. Tak tak to jest oszustwo i
              podlega to pod kodeks karny. Czemu masz płacić tyle pieniędzy za źle wykonaną
              usługę.
              Pozdrawiam
              • Gość: praw(ni)czek Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 11:59
                TU raczej zastosowanie ma kodeks cywilny, a nie karny. Udowodnienie oszustwa
                jest bardzo trudne.
                • Gość: lol Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 25.08.09, 19:52
                  ja mogę polecic dwoch mechanikow na ul. Wojska Polskiego (jeden ma zaklad przed
                  jednostka Pan Sitkowski a drugi Pan Talarek jak sie nie myle, za jednostka) juz
                  nie jestem w stanie dokladnie opisac co mi robili przy samochodzie ale dosc
                  duzo, szybko i co najwazniejsze sprawnie ;] ale i tak jak cos powaznego to
                  zawsze jade do znajomego kolo Przasnysza.
                  • Gość: lol Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 25.08.09, 19:57
                    a zapomnialem dodac kogo bym nie polecil: zdecydowanie naprawy pojazdu u Pana
                    Kosmowskiego (na górce przy wjeździ w rynek), dziura w tlumniku: (normalnie
                    kazdy zaspawa) ale nie tam, tam odrazu najlepiej wymiana na nowki za 1200 zl :|
                    drogo, drogo i jeszcze raz drogo. ;/
                    • Gość: Rus Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 20:45
                      Bzdury, to bardzo dobry mechanik i wcale nie drogi.
                    • Gość: kjkkh Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 23:58
                      nie zawsze da się zaspawać tłumik, bo nieraz nie ma już do
                      czego.Gdyby tak było to nowe tłumiki by się nie sprzedawały.Tłumik
                      to nie tylko bryła ale jeszcze ma w środku zawartość która czemuś
                      służy.
                      • Gość: obsłużony kiedyś Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 23:34
                        Około 8 lat temu przyjechałem do pana Kosmoskiego dość starym polonezem z
                        brakiem "ładowania". Pan mechanik naraził mnie na przymusowe nocowanie w
                        Ciechanowie. Umówił się ze mną na 17 po odbiór auta. Kiedy przyszedłem o tej
                        godzinie zakład był zamknięty a pana Kosmoskiego znalazłem w jego domu. Ten pan
                        stwierdził, że "...nie zrobił bo nie zdążył." Szkoda gadać - od tej pory nawet
                        mi nie w głowie korzystanie z usług tego mechanika.
                        pozdrawiam
          • Gość: ciechanowianin Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 23:12
            jezeli cena cie przeraza to jedz pod most kolego ja zostalem
            obsluzony profesjonalnie i polecam ten zaklad
            • Gość: sk Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.cnow.pl 06.09.09, 23:05
              Polecam zakład "pod wiaduktem".
              Odradzam "InterHome" i "Sezam"
              • Gość: neciak Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 10:02
                Zgadzam się z przedmówcą. Sezam to partacze.
    • Gość: prawnik Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 16.09.09, 22:06
      proszę o rzetelne wpisy
      • Gość: konik Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 20.09.09, 19:17
        widze prawdziwe wpisy panie prawnik:)
        • Gość: aty Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 20.09.09, 20:58
          Do kogo jechac, zeby obejrzal zawieszenie, powiedzial co trzeba wymienic,
          wymienil tylko to co trzeba i byl tani?
        • Gość: xxxx Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 21:08
          Prowadzę warsztat i jak czytam wpisy i opinie niektórych to widzę że
          są pseudo recenzentamii znawcami samochodowymi.Tylko jak widzę
          takiego tępaka który na świecącej kontrolce od oleju jechał do
          momentu zatrzymania silnika i na pytanie dlaczego pan nie zatrzymał
          się po zaświeceniu kontrolki? odpowiada że myślałem że te pare km.
          dojadę to szlak mnie trafia.Później taki leszcz siada do kompa i
          piszę tu źle , tam partacze, tu mu niedobrze zrobili a w swoim aucie
          ma 80% części ze szrotu bo na nowe go niestać.
          • Gość: ko Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 21.09.09, 00:40
            No chyba mechanik powinien być profesjonalista no nie? a ty kogo
            bronisz partaczy i niedołęgów co zwą się mechanikami?
            prawdziwy fachowiec obroni się sam przed konkurencjąą
            • Gość: cd Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 21.09.09, 00:46
              to tak jak firma zatrudnia tępaka i ma szefa co tu pisze posty ...
              dobre co???
              • Gość: aty Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 21.09.09, 12:33
                Do kogo jechac, zeby obejrzal zawieszenie, powiedzial co trzeba wymienic,
                wymienil tylko to co trzeba i byl tani? Bo nie chce, zeby mnie naciagneli, pomozcie.
                • Gość: patriot Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 21.09.09, 20:52
                  jedz do lachowskiego albo chmoeleskiego zobacz ceny
              • Gość: blum Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 08:16
                Do jednego słowa się tylko odniosłeś(tępak),wziąłeś to do siebie bo
                w swoim samochodziku z wiejskim tuningiem masz 95% części ze szrotu
                a nie 80% jak zostało napisane.Zajeźdzasz pod warsztat z rękami w
                kieszeni i żujesz gumę udając wielkiego znawcę samochodowego -
                żenada.
                • Gość: Mechanik Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.cdma.centertel.pl 22.09.09, 08:38
                  Taka jest prawda .. tu właściciele pseudo "aut" to większość właściciele Glofów II Opelów cors i innych starych szrotów . Co wy myślicie że z 90 rocznika nic niema prawa się zepsuć.. to nrmalne że siądą gumy wachacza drążki itp. a jak się znacie lepiej co do ceny i wykonanych robót to naprawiajcie sami ! Nieraz urwie się głupia śrubka i fachowiec ma problem przy czym schodzi się więcej czasu i nerwów. Także drodzy użytkownicy "aut" otwierajcie sami warsztaty bo znacie się lepiej!
                • Gość: heheheh Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 22.09.09, 21:11
                  ubliżać potrafisz . to czytam . uwazam ze jak nie dam sie oszuakc prze
                  mechanika pseudo samouka i nie ubliżam tu samoukom, bo z tego co mówisz
                  nie masz szacunku do klienta liczy się tylko kasa dla ciebie, nic
                  więcej. a tak na marginesie to niektóre części ze szrotu są lepsze niz
                  te które sprzedajesz w swoim sklepie przywarsztatowym z 40% zyskiemm i
                  jescze zdaza sie ze samemu trzeba poprawiac twoja robote w wiejskim
                  warsztacie tak wiec zamknij ten warsztat bo szkoda twojego wysiłku i
                  potu szkoda słów chłopie
                  • Gość: Mechanik Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.cdma.centertel.pl 22.09.09, 21:59
                    Pomyliłeś mnie ze sklepem i warsztatem Auto sezam ale Oke to powiedz mi czym ty się zajmujesz studenciku jeżeli znasz się lepiej co do cen za usługi naprawcze.. 10 zł w te czy we wte .. żałosne ! Jeżeli sam musisz poprawiac po "samoukach" to ty nim jesteś i powiedz mi po co wgl jezdzisz do mechaników jak sam wiesz lepiej i umiesz lepiej śmieszne! Jak zadrogo dla ciebie w sklepach to jezdzij na szrot .. będzie taniej i na twoją kieszeń .. sam wymienisz i niema problemu bo przecież jak odpowiada ci jazda "autem " z końcówką od Zieliniaka to Spk. A ten tekst że "" niektóre cześci ze szrotu są lepsze niż te nowe " No niewiem śmiać się czy płakać ;| to wymień te części lepsze : co może drążki , końcówki tuleje wachacza , zwrotnice klocki hamulcowe bębny CO WSZYSTKO JEST STARE I PORDZEWIAŁE I ROZGEŁDANE jeżeli ty takie częsci montujesz do swojego auta to szacun już niemusze się pytać czym jezdzisz . Żałosne!!
                    • Gość: mechanik2 Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: 213.199.253.* 23.09.09, 20:44
                      Ludzie chcecie jeżdzić dobrymy,drogimi autami ,ale utrzymać te auta
                      to już dla Was wielki wydatek.Kupcie sobie narzędzia poczytajcie na
                      forum jak naprawiać i sami sobie naprawiajcie.Wobecnych autach bez
                      wiedzy więcej narobisz szkody niż naprawisz,czy to przy silniku czy
                      przy zawieszeniu,a o elektryce to już nie wspominam..........
                      • Gość: heheh Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 23.09.09, 21:30
                        jesteś najmądrzejszym mechanikiem w Ciechanowie to widac zal mi ludzi
                        którzy do ciebie jeżdza taka jest prawda juz nie pytam ile ludzi
                        wkurzyłeś bo po co????????????
                        kase bijesz zatrudniasz uczniaków i wszycho za marną kase marna
                        praca.
                        a zieliniak ma spoko części nie rozumiem gadki mechaniku i wiele
                        innych warsztów ma cześci w sprzedazy nie tylko ten przez ciebie
                        wspomniany.a co do szrotu to wspomniałem niektóre częsci ale jak
                        zakuty łeb mechanika tego nie rzoummie to juz twój problemm. do
                        szkoły marsz kasa zaślepia oczy naprawdę spójrz na inne warsztaty
                        niekoniecznie z Ciechanowa i się ucz!!!!!!!!!!!
                        ale już za późno chyab sadząć po wypowiedzi
                        • Gość: Mechanik Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.cdma.centertel.pl 24.09.09, 17:44
                          Dobra bo szkoda nerwów na takiego "Cwaniaczka"
                          Robię to co umiem i mam z tego kase ..więc się niewpier. ty zapewne machasz rączko pod kościołem bo nie stać cię na części z porządnych sklepów typu Auto-Land czy InterCars ale to już twój problem i interes współczuje ;| naprawdę wspułczuje.. byś wziąl się do roboty i zaczął zarabiać pieniądze na nowe częsci. żal mi ciebie

I zakuty łbie jeżeli jesteś taki mądry to wymień te "niektóre części ze szrotu które są lepsze niż te nowe ze sklepu ?
                          Kup sobię Książkę " Jeżdzę Skodą Favorit" I sam naprawiaj częściami ze szrotu swoje auto Pozdro!

I jescze coś Mechanik to taka sama praca jak każda inna ale studencik tego nierozumie i jedzie do mechanika nawet po to żeby filtr powietrza wymienić albo świece .. a już napewno założe się że ten twój zakuty łeb nieumie sprawdzić oleju bagnetem .. potrzebuje pomocy kolegi dresiarza bo nieubrudzi sobie rączek! śmieszny jesteś :D

• Gość: Pracownik Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.cdma.centertel.pl 24.09.09, 17:49
                            Chłopak dobrze pisze ..
                            W ciechu pełno jest takich dresiarzy co szkoda im 60zł na klocki bo przecież można się za 60zł ostro nawalić albo co innego.

A ztymi częściami to koleś mnie rozśmieszył haha niema zielonego pojęcia o mechanice ale najważniejsze jest że śmiga szrotem z Wydechem firmy "krzak" i u mechanika rzując gume kłuci się o 5zł

Taka prawda
                          • Gość: hheheh Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 24.09.09, 19:15
                            robisz to co umiesz czyli robisz ludzi w balona czyli jesteś oszust a
                            jak jesteś taki odwazny tutaj to powiedz gdzie masz ten swój warsztat może inni się wypowiedzą. moze jesteś jedyny porzadny a moze masz firme
                            opierdz reklamami a pod nimi kryje sie krzak???????/ wiem gddzie sie
                            kupuje drogie dobre części w Ciechanowie jeśli o to chodzi.
                            • Gość: Mechanik Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.cdma.centertel.pl 24.09.09, 21:22
                              No ja niemuszę się reklamować ..
                              A chodzi miglwnie o to że niekażdy mechanik przelicza tylko kase i nic więcej nierobi .. ale i klienci niech zrozumią.
                              • Gość: hej Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 24.09.09, 23:24
                                a mi tak naprawdę chodzi o jakość wykonywanych usług, jak jesteś w branży to wiesz jak to jest nie przeczę ze nie musisz się reklamować
                                ale wiadomo oszuści wszędzie się znajda i nie trzeba w sumie jedna
                                miara wszystkich mierzyć:)pozdrawiam i zdrowia życzę i mniej kapryśnych klientów a dresiarzem nie jestem i swoja kasę tez mam. tylko wnerwia
                                mnie robota na odpierd........ i kasa za robotę wzięta jak w serwisie w Niemczech:)
    • Gość: xxxxxx Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 22:42
      witam nalgorszy oszust z ciechanowa to ten na targowicy OPASIŃSKI
      PIOTR na niczym sie niezna oszukuje na karzdym kroku a jle on ma tam
      tych młodych bo go niestac na pracownika nie polecam ....tylko nie
      wymieniajcie u niego olaju jeden z uczniów powiedzal mi ze on zalewa
      jakiś olej kupiony na giełdzie ktury wlewa do baniek po MOBILU i tak
      oszukuje klietów wirc naprawde nie polecam omjac z daleka ten
      załosny zakład pozdrawiam
      • Gość: man Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 16:07
        Ty się naucz pisać i sprawdź ile błędów zrobiłeś w tak krótkim tekście.
        Jak już kogoś krytykujesz to sam wystartuj do szkoły bo się ośmieszasz.
        • Gość: klient Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 22:40
          Witam!
          Mam nadzieję, że pomogę wybrać odpowiedniego mechanika w
          Ciechanowie. Moje doświadczenie jest spore z uwagi na fakt, iż
          posiadałem auta dosyć awaryjne tj.Fiat, Peugeot, Opel. Mianowicie co
          do mechaniki polecam warsztat przy ul. Wojska Polskiego u Pana
          Sitkowskiego, może nie jest tanio ale solidnie i w terminie.
          Odradzam warsztat Auto-Sezam przy ul. Mazowieckiej bardzo drogo i
          mało fachowo np. ( wymiana świec zapłonowych wraz z podłaczeniem do
          komputera samochodu, wykasowanie błędów 180zł)i auto po godzinie
          jazdy znowu w naprawie. Nabicie klimatyzacji odbywa się normalnie
          natomiast odgrzybianie jest na nos Pana mechanika, który wąchał
          wloty powietrza i powiedział, że odgrzybiać nie trzeba ( prawdziwy
          fachowiec).
          Gazownik samochodowy warty zaufania jest na przeciwko hali
          sportowej. Jak posiadałem Opla z instalacją DT gas System jedynie on
          potrafił i wykazywał zainteresowanie naprwą usterki. Pan gazownik z
          ul. Zagumiennej się nie znał a pan gazownik z ul Kąckiej powiedział,
          że nic na to nie poradzi. ( prawdziwi fachowcy)
          Jeżeli chodzi o elektrykę polecam mechanika za Szkołą nr 7 w osiedlu
          domków jednorodzinnych solidnie i tanio.
          Blacharz - lakiernik to w miejscowości Niestum za pętlą autobusu nr
          1 po prawej stronie jadąc od Ciechanowa miło, fachowo, ładnie i
          dokładnie.
          Wulkanizator ul. Pułtuska pierwszy za Szpitalem, młody chłopak
          przykłada się do tego cvo robi.
          Mam nadzieje, że moja opinia się komuś przyda. Chcenie korzystajcie
          z usług. Pozdrwaiam

• Gość: klijentos Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 06.10.09, 01:34
            czytałem i podpisuje się pod tym co pisze przedmówca i ten gość
            którego cytuje: "czytałem posty co na tym forum i sam mam
            doświadczenia w tej branzy naprawczej. moim zdaniem powinna być
            krytyka moze cześć mieszkanców to przeczyta i sie zastanowi czy
            zostawwić swój samochód w pieknnym warsztacie zeby posłuzył jak w
            zawodówce na warsztatach jako samochód doświadczalny. nie polecam
            Auto sezam nie profesjonalni mechanicy chyba słaabo opłacani mieli
            wymienic jedna prosta częśc zepsuli następna za 500 zł parodia i
            zenuła dlaczego ten zakałd jescze istnieje skoro tylu klijentów
            przekręcił. na płockiej w auto Deewoo wymienili olej prosta czynnosc
            jak sie okazało za 8 godzin trzeba było odlać 1 litr nadmiaru
            pomyśleć oo skutkjach dla silnika po wiekszym przejecaniu km. co
            szybko znaczy nieprofesjonalnie nawet przy tak prostej czyyności
            trzeba pomyśleć. jestem mile zaskoczony obsługa klijenta i
            profesjoanlizm jaki prezentuje pan Sitkowski na wojska polskiego i
            pan Chmielewski polecam sprawdzięłm bez uwag jak powiedza ze ta częśc
            bedzie zrobiona i wymieniona zrobią to na dobrym poziomie. bracia
            Lachowscy ok. firma achtel też wysoki poziom i profesjonalizm. idac
            do zakłądu mechanicznego kazdy myslize bedzie ok a jaka rzeczywistoś
            jakby trafiło si ena samouków chociaz i czasmioni sa lepsi od pseudo
            mechaników"
            pozdro.
            • Gość: kasia Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 11:15
              popieram przedmówców. Pan gazownik z ulicy kraszewskiego-pełna
              fachowosc i profesjonalizm
      • Gość: Paweł Re: Ja polecam IP: *.cal.pl 07.10.09, 18:15
        Zakład u Krupińskich na Sienkiewicza (za KRUSem). Pełny profesjonalizm, tylko
        trzeba się umawiać bo dużo klientów mają - już samo to świadczy na PLUS.
        • anatol22.1 Re: Ja polecam 10.10.09, 20:31
          polecam wulkanizatora na pułtuskiej przed renault fachowo i tani.
          najlepszy gazownik na kąckiej za jednostką wojskową.najlepiej zna się na
          sekwencjach gazowych miałem problem z golfemIV poradził sobie jako jedyny w
          ciechanowie miło i tanio
          • Gość: wdQFDG Re: Ja polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 00:25
            No to się chłopcy rozreklamowali.
            • Gość: FORD HARRY:) Re: Ja polecam IP: *.chello.pl 11.10.09, 22:42
              witam. tak ten gazownik za basenem ok. porzadek jak w salonie. ale ten
              na zagumiennej tez profesjonalista uważam. jeśli chodzi o tego przy
              ryneczku tam gdzie rządzą u niego uczniaki raz pomoże raz zaszkodzi zależy. sam ma duża wiedzę ale źle go reklamują na mieście ci
              praktykanci.
              • Gość: Jacek Re: Ja polecam IP: *.cdma.centertel.pl 12.10.09, 21:37
                Witam . Ja miałem problem z Fordem Focusem .. nikt niechciał podjąć się gazu sekwencyjnego do tego modelu (Nierozumiem do tej pory) Pojechałem do Gazownika na ul. Kąckiej firam Valter bardzo miła obsługa Szef warsztatu obejrzał auto i powiedział żę niewidzi problemu żeby zamontować gaz sekwencyjny tylko że trzeba zamontować dodatkowo Lublifikator (coś takiego) służy do smarowania prowadnic zaworów . Auto chodzi bez zarzutów. Miła solidna i profesjonalna obsługa polecam !
      • Gość: tdi Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 12:07
        witam serdecznie nie polecam zakładu na targowicy OPASINSKI PIOTR
        stary oszust a zwiedzo to jest daleko i za to oszukuje nie polecam
    • Gość: klijent Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 21:59
      Bardzo dobry mechanik, którego mogę polecić każdemu to pan Mieczysław Pacek. Ma
      swój warsztat niedaleko dworca PKP na Sienkiewicza. Wcześniej urzędował na
      Nadrzecznej.
      • Gość: przemek 28 Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 22:18
        Witam!
        Gazownik z ul. kąckiej mi akurat instalacji gazowej sekwencyjnej "dt
        gas system" w oplu nie naprawił, ma u mnie plusa za to, iż
        powiedział "że na takiej sekwencji to się nie zna" i nie próbował
        naciągać mnie w koszta.
        • Gość: ford Harry Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 14.11.09, 20:04
          a gdzie jest Baloon z tego tytułu:) hheheh
          • Gość: hy Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 28.11.09, 17:49
            jakoś ten wątek zaginał może go odświeżymy na zimę idzie i samochody czasami trzeba naprawiać:) co niektóre:)
            • fever18 Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? 30.11.09, 10:19
              ja nie polecam robic blacharki na mazowieckiej u gruntmejera. Po malowaniu i
              przy odbiorze, gdzie juz sam kolor roznil sie odcieniem i okreslenie czesci
              ktore byly malowane byloby problemem dla slepego, typ pod krawatem jeszcze
              probowal mi wmowic ze jest zrobione dobrze i zaczal zaraz zmieniac temat. A
              najlepsze i tak jak chcial odkupic ode mnie NOWA CZESC za cene 50% nizsza niz ta
              sama czesc, ale zamowiona u nich. NIE POLECAM
              • Gość: mieszkaniec Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.09, 16:24
                czeka mnie przegląd zawieszenia w passacie i pewnie wymiana niektórych wahaczy.
                Ktoś poleci jakiegoś kompetentnego mechanika w tym temacie?
                • Gość: addhoc Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 30.11.09, 17:15
                  Ciężko zepsuć wymianę wahaczy:)
                  • Gość: mieszkaniec Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.09, 17:42
                    no tak ale można wymienić wszystkie a tylko jeden będzie uszkodzony.
                    • Gość: Ada Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 15.12.09, 17:06
                      po naprawie samochodu jestem zniesmaczony i nie polecam centrum
                      daewoo. dożo reklamy masę kasy a robota dziadowska:)po tygodniu
                      popsuło się to samo szkoda słów.
    • Gość: Raf Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.171.104.146.static.crowley.pl 03.12.09, 10:59
      Mechanik naprzeciwko kapieliska Krubin, skreca sie przed samym
      parkingiem krubinu w lewo, duzy, wysoki dom. Nie wiem jak ten Pan
      sie nazywa, ale to zwykly oszust.
      Chcialem zrobic geometrie kol przed zmiana opon, powiedzial ze zrobi
      bez problemu, przy okazji poprosilem o dokladne obejrzenie
      zawieszenia, gdyz slyszalem tam jakies trzaski, zasugerowalem nawet
      poduszki. Samochod zostawilem, protokolu przyjecia do warsztatu nie
      chcial dac, zadzwonil do mnie na drugi dzien po 20 zeby odebrac
      auto. Wejsc sie na posesje nie dalo bo biegal piesek, dzwonek nie
      dzialal wiec musialem dzwonic do tego Pana zeby laskawie wyszedl
      przed dom. Wyszedl, dal kluczyki, musialem ciagnac go za jezyk zeby
      powiedzial co zrobil, powiedzial ze cale zawieszenie jest dobre i
      geometrie zrobil. Oczywiscie wykresu nie chcial mi dac, powiedzial
      ze po prostu nie ma. Zaplacilem co prawda tylko 100 zl (rachunku tez
      nie dostalem)ale jak sie okazalo po kilku miesiacach, zwyczajnie
      mnie oszukal. Opony ktore zmienilem bardzo sie poscieraly od
      wewnetrznej strony. Auto specyficzne wiec opony tez, ponad 650 zl za
      sztuke, teraz znow bede musial je zmieniac (po zimie)bo nie nadaja
      sie juz do niczego, no moze tylko do "upalania". Serdecznie nie
      polecam. Zwykly oszust!! Pan po lewej stronie, przy rondzie na
      Plonskiej jest chyba najlepszy jesli chodzi o zawieszenia i
      geometrie. Przepraszam za ewentualne bledy i brak polskich znakow
      • Gość: szatan Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.acn.waw.pl 04.12.09, 17:19
        To po ch... oddałeś samochód do jakiegoś drwala ? Jedź do 4T to dobrze Ci zrobią
        cieciu ;)
        BTW: dawno nie zaglądałem na to śmieszne regionalne forum, ale widzę że nic się
        nie zmieniło, sami maruderzy i podpie...cze.
        • Gość: Raf Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: 188.33.78.* 04.12.09, 18:02
          A skad niby mam wiedziec kto jest drwal a kto nie, cieciu ;) W 4T to
          dobrze kase zdzieraja tylko. Jakie miasto, takie forum.
          • Gość: kiero Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: 213.199.253.* 23.12.09, 01:02
            Co to za warsztat 4T o którym pisze "szatan" ?
            • Gość: Raf Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.171.104.146.static.crowley.pl 23.12.09, 10:15
              www.4turbo.pl, warsztat w piasecznie
    • Gość: bony20 Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: 195.205.147.* 01.02.10, 09:45
      Witam, czy może ktoś dał do naprawy auto w zakładzie Zajkowski
      Krzysztof - Blacharstwo, lakiernictwo i mechanika pojazdowa? Dobry i
      uczciwy zakład???
      • Gość: kierowca Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: 213.199.253.* 01.02.10, 20:04
        Ja zaliczam się do grupy, którą mechanik zrobił w balona. Nie
        polecam zakładu AUTO-MOLEDA, naprawili auto, które już chodziło
        inaczej po odbiorze, a za miesiąc to samo się popsuło. Pan Moleda
        umył ręce, nie zainteresował się czymś takim jak reklamacja,
        odesłał mnie z kwitkiem. Dodam, że naprawa kosztowała dużo, 2 razy
        więcej niż u innych mechaników, ale uznałem, że to zakład
        profesjonalny i w razie czego będę mógł reklamować jak coś będzie
        źle. Niestety się pomyliłem.
        • Gość: Ford Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 03.02.10, 17:21
          zgodnie z powiedzeniem "omijajcie szpitale" powinno być i omijajcie
          mechaników z Ciechanowa;)zwłaszcza płocką. są i tutaj uczciwi trzeba poszukać ale blacharze są strasznie drodzy tu. można popytać na pewno
          warto się zorientować przy wylocie na Płońsk np zapytać :)nie będę
          reklamował:) można popytać w Makowie bo blacharz może sztuczkę zrobić
          ze ledwo na giełdzie wytrzyma:) i spora kasę za sztuczkę magiczkę wsiąść. czasami płaci się za światło w reklamie zakładu przy warsztacie
          a nie za robotę tam zrobioną.
          • Gość: rob Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 03.02.10, 17:22
            polecam "opla" w płońsku. warto blacha super.
            • Gość: gośc Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 06.02.10, 11:22
              a co sądzicie o mechaniku na terenie targowiska na płonskiej?
    • Gość: ddsg Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 12:59
      Trochę nie na temat, ale mam pytanie do użytkowników samochodów:
      Ile kosztuje wymiana paska rozrządu i rzeczy które temu towarzyszą
      napinacza, pompy itd. w Volkswagenie Bora 1999 silnik 1,9 tdi (110KM)
      • Gość: miła Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 16:00
        do gość:ddsg
        nie mam pojęcia ile to bedzie kosztowało, ale polecam tzw: balona na
        rogatkach, przy ulicy przasnyskiej, bardzo dobry mechanik, naprawiał mi
        samochod po wypadku, niedrogi i solidny.
        pozdrawiam
        • Gość: Harry Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 19.03.10, 18:59
          hm :) "Balon" jest spoko:):). a jak powietrze z niego zejdzie?
          • Gość: lanos Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 06.04.10, 15:14
            gdzie dobrze naprawie auto daewo w ciechu:)
        • Gość: pepepe Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 20:48
          Balon to reperuje a nie naprawia, mi zreperował.
        • Gość: artur Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.xdsl.centertel.pl 06.04.10, 21:04
          ja poleca pana Tomczaka ma zakład na ul. Towarowej solidny człowiek
          • Gość: Anna Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.chello.pl 06.04.10, 21:26
            tak solidny potwierdzam. mi poprawial fuszerkę op takim jednym:).
            polecam.
            • Gość: Klient [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.14, 15:08
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: klient 2 Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.14, 17:28

Klient przestań wreszcie płakać o 150 zł.Nie wierzę że chciał cię oszukać.Nie myli się ten co nic nie robi.A ciebie jak nie stać to przerzuć się na rower.
      • Gość: ON Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.14, 22:43
        Dyskusja godna przekupek na targu. Wstyd panowie, wielki wstyd.
    • kasia_1234_kasia Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? 10.10.19, 15:37
      nie polecam Interchome. Omijać szerokim łukiem
    • kasia_1234_kasia Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? 10.10.19, 15:43
      POLECAM warsztat Zajkowski w Ciechanowie. Nie musi nawet robić swojej reklamy na necie jak inne warsztaty.
      Po 1) miałam u nich naprawioną szkodę z OC drugiej osoby, nic mnie nie obchodziło-wszystko załatwił warsztat.
      Jestem bardzo zadowolona z jakości i szybkości naprawy.
      2) miała wymienianą przednią szybę. Dostałam uczciwą ofertę cenową i też jestem zadowolona z wykonania usługi.
      3) Diagnozowanie usterki i wymiana starych podzespołów na nowe. Bardzo szybko i rzetelnie.

• androj5 Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? 12.10.19, 07:57
      Popieram wątek, mechaników samochodowych namnożyło sie co nie miara w Ciechanowie, znalezienie dobrego to zadanie trudne jednak popieram ocenę zakładu P. Sitkowskiego inżyniera zresztą i człowieka o wysokiej kulturze i przyjaznym oprócz fachowego nastawieniu do klienta.Więcej takich placówek nam trzeba. Dziękuję i pozdrawiam fachowca starej daty, zdrowia życzę abyśmy mogli polegać na pana fachowości i przyjaznym nastawieniu jeszcze długo.
    • jurek60 Re: Mechanik w Ciechanowie zrobił Cię w balona? 28.10.19, 16:12
      Wojtek, koło krubina jest godny polecenia. Jedynie trochę trzeba poczekać, ale zdolny chłopak!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka