Dodaj do ulubionych

nauka jazdy

IP: 87.204.168.* 09.07.09, 16:51
Kochani mieszkańcy Ciechanowa-jak się Wam z nami jeżdzi na L-kach?
Naprawdę się staramy Was dobrze szkolić.
Prosimy o Wasze uwagi i odczucia.
Pozdrawiam
Instruktor/wyrozumiały,niekonfliktowy i elastyczny /
Obserwuj wątek
    • Gość: Kierowca Re: nauka jazdy IP: 188.33.6.* 09.07.09, 16:54
      Pozostawiam to bez komentarza i opuszczam zasłonę milczenia...
      • Gość: Też kierowca Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 17:02
        Jesteście jednym wielkim zakażeniem dla Ciechanowa, czy L-ki z
        Działdowa, Płońska i innych niedalekich miejscowości nie powinny
        jeździć u siebie??? Po co nam zawalają tak ciasne i zatłoczone
        ulice!!! Powinno się wyeliminować to ustawą. Jestem za tym, żeby
        wszyscy ciechanowscy kierowcy zbuntowali się na to i podpisali się
        pod protestem!!!
        • Gość: ja Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 17:04
          To jakaś głupia prowokacja ten wątek! Podobne tematy już były i są poruszane
          nadal w innym wątku...nie kopiujecie proszę
        • Gość: instruktor Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 09.07.09, 17:30
          Szanowny Panie.
          Zapewniam Pana ,że moi koledzy z innych miast tak właśnie robią!!!
          Muszą też w końcowej fazie szkolenia przyjeżdzać do Ciechanowa aby poznać miasto
          w którym trwają egzaminy.To chyba logiczne.Wstyd mi natomiast za kierowców
          naszego miasta, którzy chcą te L-ki niemal TARANOWAĆ !!!.U niektórych nawet
          widać chęć utrudniania im/L-ką/.Specjalne przyspieszanie ,aby zaraz....trąbić
          !!!Ludzie co się z Wami dzieje????Czy jak ktoś wróci z pracy do
          przysłowiowego..."KORYTA" kilka minut póżniej to ....umrze z głodu???
          Najgorsi są Ci "pseudo BIZNESMANI",którzy jeszcze kilka lat temu ....dłubali w
          nosie a teraz chcą ....nadgonić stracone lata i "dorobić" się w rok zamiast w 5 lat.
          Jest strasznie dużo kierowców ,którzy ....wymuszają pierwszeństwo,jeżdzą pod
          "prąd"/ostatnio widziałem jak przy NOT patrol Policji zatrzymał kierowcę
          jadącego właśnie tak/.Proszę najpierw być samemu w porządku a póżniej krytykować
          L-ki.
          Proszę o więcej wyrozumiałości dla nasze naprawdę ciężkiej pracy/zrobić kierowcę
          w 30 godzin-naprawdę często jest trudno/
          Pozdrawaim i do miłego spotkania ....na skrzyżowaniach.
          Więcej uśmiechu i ...miłych gestów.
          • Gość: gosc Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 19:00
            ja uważam, że dzieki Elkom panuje na ulicach jako taki porządek.
            kursanci jeżdżą z przepisową prędkością, używają kierunkowskazów,
            świateł. nie trąbią.
            kierowcy uczcie się kultury jazdy od E-lek.
            • Gość: instruktor Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 09.07.09, 19:45
              Nareszcie sensowny komentarz.
              Prośba o zrozumienie i wyrozumiałość.
              WIĘCEJ UŚMIECHU DO SIEBIE !!!
            • Gość: Piotr Re: nauka jazdy IP: 213.199.253.* 11.07.09, 16:03
              W 100 % zgadzam się z wypowiedzią goscia. Poza tym jeśli potem dana osoba zdaje
              egzamin w Ciechanowie to chyba logiczne, że musi chociaż trochę pojeździć.
              Jasne, że nie chodzi o to, aby uczyć jazdy na pamięć, ale o jakieś chociaż
              minimalne zapoznanie z miastem.
          • Gość: mama40 Re: nauka jazdy IP: *.cnow.pl 09.07.09, 19:58
            szanowny instruktorze !elki z innych miast powinny mieć zakaz jazdy za
            egzaminami,to zdarza się niestety notorycznie, nie raz już widziałam że jak
            jedzie egzamin ,to za nim pędzi kilka elek i to na dodatek z rej z Pułtuska.
            • misiulka19867 Re: nauka jazdy 09.07.09, 20:26
              drogi gościu jak możesz się uśmiechać,kiedy jedziesz ze -elką-poza terenem
              zabudowanym 60km/h a w terenie zabudowanym 30.na takie prędkości też jest
              przepis-utrudnianie ruchu.a pan instruktor zamiast robić głupie sondaże niech
              lepiej nauczy jeździź swoich kursantów,a nie w jednej ręcę trzyma kanapkę a
              drugą ma wystawioną przez szybę i łapie muchy.
              • Gość: instruktor Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 09.07.09, 20:47
                Droga Pani.
                Jak mi Pani pokaże instruktora ,który je kanapkę to stawiam dobrego
                drinka,większość ma już "klimę" i nie otwiera okien.Po mieście może nieliczni
                jeżdzą 40km/h a poza miastem jeżdzą głównie tylko Ci którzy dojeżdzają do
                Ciechanowa.W programie szkolenia są tylko dwie jazdy poza terenem
                zabudowanym.Niech się Pani zainteresuje dlaczego "facet"permanentnie utrudnia
                ruch parkując swój dostawczy samochód /biały/przy Domu Spokojnej
                Starości/naprawa sprzętu AGD ulica Sikorskiego/i przy Telekomunikacji parkują
                samochody bezpośrednio przed linią podwójnie ciągłą powodując często blokadę tej
                ulicy.W L-kach są naprawdę profesjonaliści.Macie fajnych instruktorów w
                Ciechanowie a kilka z naszych koleżanek instruktorek mogło by występować w
                pokazach mody/ładne ,zgrabne ,eleganckie Panie/
                Pozdrawiam Panią.
            • Gość: instruktor Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 09.07.09, 20:30
              Akurat z rejonu Pułtuska nie ma tak dużo L-ek/więcej jest z Mławy,Działdowa i
              Płońska/.
              Niech się uczą i naśladują naszych egzaminatorów,którzy teraz jakoś coraz
              częściej zaczynają używać lewych pasów i skręcać w lewo/na
              skrzyżowaniach/powodując problemy u zdających właśnie z poza Ciechanowa/.Dla
              instruktorów z Ciechanowa te skręty/w lewo/ to "PIKUŚ".
              Proszę Państwa dzięki L-ką wpływa dużo "kasy" do budżetu miasta, egzaminatorzy i
              instruktorzy mają pracę i jest wesoło! Więcej uśmiechu dla miłych instruktorów i
              coraz liczniejszych przeuroczych instruktorek!
              • Gość: kierowca Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 20:40
                Kochani Elka na drodze to czas aby sobie plyte w radiu zmienić popatrzeć co się
                dzieje wokoło nas a nie przez miasto śmigać jak na wyścigach. Pozatym można
                podziwiać przystoinych instruktorów. Wykorzystujcie ten czas nie na nerwy a na
                przyjemności.
                • Gość: instruktor Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 09.07.09, 20:50
                  Brawo Kolego.
                  Widzi Pani.Proszę puścić "Oczko"do któregoś z Nich a wówczas będzie Pani
                  "lepiej" się czuła.
                  Miłej nocy!
                  Pozdrawiam
                  Instruktor/blondyn/
                  • Gość: kierowca Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 21:11
                    A z której Elki ten wesoły instruktor, w ciągu dnia spędzam 4 godziny na jeżdzie
                    po ciechanowie ja naprawde przyzwyczaiłam się do tych Elek. Nieraz zdarza się że
                    jedzie nauka która robi co chce na drodze ale to się wyprzedza i nie ma problemu
                    • misiulka19867 Re: nauka jazdy 09.07.09, 21:44
                      Niech Panu będzie instruktorze że jesteście super nauczycielami tylko ci
                      uczniowie nie wszytsko pojmują :)
                      również miłej nocki życzę
                      pozdrawiam misiulka -blondynka :)
                      • xxxxxxyyyyyy Re: nauka jazdy 09.07.09, 23:18
                        Hmmm myślę, że to Pan Arkadiusz ten post wprowadził. Czy mam rację? :)
                        • Gość: Instruktor 2 Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 23:36
                          w PRL była blokada granic to wszyscy narzekali.... bo chcieli na zachód...
                          Otworzyli granice... Wyobraźcie sobie ze teraz jakiś obywatel Londynu czy
                          Dublina sobie chodzi po ulicy i klnie na Polaków tak jak Wy na Elki, że do
                          pracy tam przyjechali a dla niego nie ma etatu.. . Najlepiej każdego zamknąć w
                          domu albo w ogóle zaaresztować, za to ze nos wysadził za swój płot. Idąc tym
                          tokiem myślenia to powinno się zabronić wyjazdu w góry, nad morze bo tam
                          ciasno... po co komuś miasto blokować, nie wyjezdzac do pracy tylko szukać u
                          siebie... nie wyjeżdzac na studia do wawy czy do gdanska tylko wszystkich na
                          pielęgniarstwo do Ciechanowa na PWSZ.

ech... największe Panisko na drodze to ten który całe życie dziadem był...
                          troche sie dorobił, sprowadził anglika, przełozył kierownicę... kupił używane
                          opony, założył gaz... i teraz rzuca epitety ,,jak k*** uczysz jeździć ty ch***
                          .. ->Pozdro dla kierującego zielonym Lancerem i dla Aptekarza z białego busa
                          który przydzwonił w egzamin na Tatarskiej. Też lubi na elki trąbić...
                        • Gość: instruktor 1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 10.07.09, 17:20
                          To nie Pan Arkadiusz....Mamy "Większą Gwiazdę".
                          Pozdrawiam
                          Blondyn
                      • Gość: Instruktor 1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 10.07.09, 17:24
                        Nie pojmują droga Pani -bo za długo siedzą przed komputerami.
                        Kompletny brak sprawności ruchowej.Brak synchronizacji w pracy stopami.
                    • Gość: instruktor 1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 10.07.09, 17:27
                      Wesoły Instruktor jeżdzi L-ką o bardzo ładnym kolorze lakieru....i ma światła
                      przeciwmgielne przednie!!!
                      Szukamy???
                      • misiulka19867 Re: nauka jazdy 10.07.09, 18:18
                        a moze Pan Instruktor dokładniej opisze ten kolorek lakieru ;)
                        ja jeżdże granatowym pięknym autem,również ma światełka przeciwmgielne :)
                        pozdrawiam Pana Instruktora
                        • Gość: instruktor1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 10.07.09, 18:49
                          Pani Misiulko.
                          Jeszcze trochę "konspiracji".Teraz szukam pięknego granatowego
                          samochodu/myślę,że to Audi/.Moja L-ka jest koloru jaśniejszego.
                          Dla ułatwienia ...nie czarna i nie granatowa.Powiem więcej - nie
                          CZERWONA.Teraz łatwiej.Stawiam ...whysky jak mnie Pani znajdzie w
                          mieście Ja szukam ...."wypasione" Audi???
                          Ukłoniki.
                          Hej
                          • Gość: instruktor 1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 10.07.09, 18:53
                            Koledzy instruktorzy-szukamy na miescie granatowy samochód/ładny/ ze
                            światłami przeciwmgielnymi!!!
                            Kto znajdzie dostaje PREMIĘ /od Pani MILUSINSKIEJ/
                        • Gość: instruktor1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 10.07.09, 19:08
                          Droga Pani.
                          Przyzna Pani,że bez L-ek smutno w mieście .
                          Mamy tyle fajnych firm i miłych instruktorów /panie i panowie/.
                          Proszę jutro zobaczyć w mieście-będzie na Panią spoglądał
                          i....LIDER,AS,PELUX,ŁOŚ,LEADY,STEVEN,TOMMI,GRYF,CENTRUM,WIEDZA,MARIO,
                          SPEED, F1,że wspomnę o....LOK,ZDZ,PZMot.Do wyboru do koloru.Tylko
                          dzwonić na podane z tyłu samochodu numery telefonów.Wszystko dla Waś
                          mili ciechanowianie.
                          • misiulka19867 Re: nauka jazdy 10.07.09, 19:24
                            granatowe autko,światła przeciwmgielne przednia oraz antenka cb.nio niestety nie
                            jest to audi,ale VW też dobry:)
                            od dziś szukam "elki"z blondynem na siedzeniu pasażera
                            • Gość: instruktor 1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 10.07.09, 19:39
                              Droga Pani Misiulko.
                              Chyba będę szybszy,gdyż wiem więcej.Mam przed oczami ...granatowy
                              VW???
                              Pani Misiulko,proszę uważać i kogoś nie"puknąć"oglądając się za L-
                              kami .
                              Do zobaczenia
                              Hej
                              • misiulka19867 Re: nauka jazdy 10.07.09, 19:54
                                spokojnie,blondynka blondyna wszędzie wytropi :)
                                pozdrowinka
                                • Gość: instruktor1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 10.07.09, 20:50
                                  już się bardzo niecierpliwię i myślę co to będzie jak się ...spotkamy ???
                                  • Gość: verva Re: nauka jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.09, 22:03
                                    dzwon
                                    • misiulka19867 Re: nauka jazdy 11.07.09, 10:35
                                      hmmm jak sie spotkamy to wymienimy poglądy na temat nauki jazdy ;)
                                      • Gość: instruktor 1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 11.07.09, 22:13
                                        Fajna ta Pani.....FURA !!!
                                        Czy jest 5 w numerze rejestracyjnym???
                                        Pozdrawiam
                                        "BLONDYN"-BOND JAMES BOND.
                                      • Gość: instruktor 1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 11.07.09, 22:16
                                        Dużo powiem Pani o ...nauce jazdy!!!
                                        • misiulka19867 Re: nauka jazdy 12.07.09, 15:04
                                          a wie Pan,Panie instruktorze że jest 5 w numerze rejstracyjnym.tylko ciekawa
                                          jest jakie literki Instruktor Blondyn widział.
                                          • Gość: instruktor1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 12.07.09, 22:30
                                            "BLONDYN" widział WCI i póżniej cyfry w tym jedna 5 !Tylko szyby jakieś
                                            przyciemnione bo nie widziałem twarzy.Proszę o więcej szczegółów!
                                            • misiulka19867 Re: nauka jazdy 13.07.09, 09:10
                                              nio to niestety blondyn nie trafił.niestety nie wci.dla ułatwienia wp...
                                              • Gość: instruktor 1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 14.07.09, 22:38
                                                A to pech!!!
                                                Szukam dalej ...pewnie WPU
                                                • misiulka19867 Re: nauka jazdy 15.07.09, 11:23
                                                  niestety nie.z
                                                  • Gość: instruktor 1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 15.07.09, 22:32
                                                    Widziałem dziś pięknego VW o numerach WPZ ....teraz chyba strzał w
                                                    10 ???
                                                  • Gość: kierowca Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 21:59
                                                    hej instruktorku Blond już wróciłam z wyjazdu więc bedę poszukiwać czy Twoje
                                                    grande ma WCI? Z opisu to srebrne? Czy to może Piotrek??
                                                  • Gość: instruktor1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 20.07.09, 19:30
                                                    Sorki....nie srebrne i nie ....Piotrek,ale WCI !!!
                                                    Piotruś/Pellux/to ma granatową "maszynę"
                                                    Zapraszam dalej do poszukiwań!!!
                                                    Zostało już mało kolorów wolnych!!!/pistacja,błękicik,brązik/
                                                  • Gość: instruktor 1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 20.07.09, 19:31
                                                    Dla zwyciężcy....premia!!!
                                                  • Gość: kierowca Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 21:24
                                                    nie miałam na myśli Piotra z Peluxa tylko z ELKI a jakie literki lub cyferki w
                                                    rejestracji zawiera pana nauka? Miło by było spotkać tego blondyna. A może
                                                    jakieś podpowiedzi? kawałek nazwy lub coś co pomoże w poszukiwaniach?
                                                  • lalunia12345 Re: nauka jazdy 20.07.09, 21:46
                                                    nie będę pisała jako kierowca tylko ze swojego konta lalunia12345
                                                    Buziaki
                                                  • misiulka19867 Re: nauka jazdy 21.07.09, 13:51
                                                    "LALUNIU"nie wtryniaj się w nasze poszukiwania.poszukaj sobie innego postu i
                                                    Pana Instruktora.prawda blondynku?
                                                  • lalunia12345 Re: nauka jazdy 21.07.09, 16:54
                                                    Misiulka cofnij sie wstecz i zobacz kto zaczął z uprzejmością dla elek i
                                                    obserwowaniu instruktorów ja z nicku Kierowca. Trochę kulturki. Pozdrawiam
                                                  • Gość: instruktor1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 21.07.09, 17:24
                                                    Laluniu z całym szacunkiem dla Ciebie....ale MISIULKA pierwsza nawiązała na tym
                                                    Forum kontakt ze mną!!!
                                                    Laluniu podpowiedz zamieściłem.....L-ka moe być koloru
                                                    ....pistacjowego,błękitnego lub pełnej gamy brązu !!!!
                                                    Takich w mieście z rejestracją WCI jest niewiele a ....PREMIA czeka !!!
                                                    Jestem gotów na dalsze ....podpowiedzi jak będą kłopoty.
                                                    Pozdrawiam
                                                    BLONDYN/w czarnych butach/
                                                  • Gość: gośc Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 19:48
                                                    hahaha lalunia o wyglądzie szakala.
                                                  • misiulka19867 Re: nauka jazdy 21.07.09, 19:50
                                                    dziękuje BLONDASKU za poparcie. a Ty laluniu nie wchodź między wódkę a
                                                    zakąskę.masz tyle postów na tym forum że możesz się wykazać swoją wysoką kulturą
                                                    i wrażliwością.
                                                  • Gość: BLONDAS Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 25.07.09, 07:10
                                                    Misiulko ....kiedy będę mógł pokazać swoje czarne buty ???
                                                  • Gość: BLONDI Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 13:46
                                                    hmmm nio nie wiem,masz jakiś pomysł?
                                                  • Gość: instruktor3 Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 23:37
                                                    Wiecie co tak czytam i doszedłem do wnisku że źle potraktowaliście lalunie. a
                                                    dziewczyna chciała odnaleźć blondasa. Lalunia poszukuj wisniowej nauki z
                                                    przystojnym szatynem skoro blondynowi nie zależy. WCI a dalej zgaduj.
                                                  • Gość: instruktor1 Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 26.07.09, 07:15
                                                    Na Laluni BLONDYNOWI też zależy,ale tylko potwierdził fakt,że
                                                    MISIULKA była ....pierwsza !!!
                                                    Laluniu to jest faktem,że kolega z wiśniowej L-ki to super szczupły
                                                    PRZYSTOJNIAK ,ale niestety nie ma tego co BLONDAS/czarne buty i
                                                    tego....temperamentu/.
                                                    Bądz więc "wierna"BLONDASOWI !!!
                                                    Wiśniowa L-ka chyba ma numer rejestracyjny WCI 95 .. Czy tak
                                                    KOLEGO ???
                                                  • Gość: instruktor3 Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 13:20
                                                    być może i tak.
                                                  • lalunia12345 Re: nauka jazdy 26.07.09, 15:19
                                                    a z orbitera pewnie ten instruktor co??
                                                  • Gość: instruktor1 Re: nauka jazdy IP: *.cdma.centertel.pl 26.07.09, 20:55
                                                    Nie z ORBITERA .....przystojniejszy !!!
                                                  • lalunia12345 Re: nauka jazdy 26.07.09, 17:40
                                                    Dziękuje za propozycję instruktorze3. Poprosze jakieś wskazówki na emaila.
                                                  • Gość: instruktor1 Re: nauka jazdy IP: *.cdma.centertel.pl 26.07.09, 20:54
                                                    LALUNIA....jestem zazdrosny !!!
                                                  • lalunia12345 Re: nauka jazdy 26.07.09, 21:07
                                                    ciekawe dlaczego? nie widziałam większego zainteresowania w naszym spotkaniu lub
                                                    odnalezieniu Ciebie drogi Blondasie. A co poszukujesz mojego niebieskiego autka?
                                                    masz może GG?
                                                  • Gość: anath Sluchajcie dyskutanci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 22:38
                                                    Wezcie sie wymiencie moze mailem,
                                                    przejdzcie moze na fotka.pl
                                                    albo na nk
                                                    i tam kontynuujcie dyskurs

Reasumujac - apeluje o priv. Zauwazcie - to jest forum a nie prywatna skrzynka
                                                    kontaktowa z zabawa w zgaduj zgadule..
                                                  • Gość: instruktor3 Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 22:49
                                                    a co ci przeszkadza że my sobie tu rozmawiamy? Zazdrość??
                                                    Widzę że pełne doświadczenie w sprawach zawierania znajomości internetowych
                                                    gratuluje Nagrody nie będzie :)
                                                  • Gość: instruktor1 Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: 87.204.168.* 27.07.09, 06:46
                                                    Brawo kolego nr 3 !!!
                                                    Tak nam się sympatycznie rozmawia a jakaś ...."anath" chce to
                                                    zniszczyć!!!
                                                    LALUNIA czy Ty mas prawo jazdy??? Jak nie to Ciebie
                                                    z "3"....podszkolimy !!!???
                                                    Pozdrawiam
                                                    "1"
                                                  • lalunia12345 Re: Sluchajcie dyskutanci.. 27.07.09, 19:39
                                                    Prawko mam jasna sprawa ale podszkolić się zawsze mogę:) Ta nauka to koloru
                                                    kremowego blondasie? A w której części ciechanowa masz plac?
                                                  • lalunia12345 Re: Sluchajcie dyskutanci.. 27.07.09, 19:40
                                                    może uda nam się spotkać to sobie porozmawiamy.
                                                  • Gość: instruktor1 Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: 87.204.168.* 28.07.09, 06:27
                                                    LALUNIU...nie lubię kremowego koloru !!!
                                                    Musisz dokłdnie "przeczesać" ....południowo-zachodnią część naszego
                                                    pięknego miasta !!!
                                                    Pozdrawiam
                                                    "1"
                                                  • Gość: instruktor3 Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 17:20
                                                    Kolego chyba za mało konkretów. Sam się rozglądam i nic nie zgadłem jeszcze. Bo
                                                    mi to już machała jakaś blondynka. To ty Lalunia?
                                                  • lalunia12345 Re: Sluchajcie dyskutanci.. 28.07.09, 21:27
                                                    nio za mało konkretów. Zostaje błękit lub pistacja. A jaka cyferka w rejestracji
                                                    może się dowiem, A jak zgadniemy to co planujemy?
                                                    Machałam dziś wiśniowej nauce ale to mojemu instruktorowi co mnie uczył:)
                                                  • Gość: instruktor 1 Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: 87.204.168.* 29.07.09, 07:25
                                                    Kolego "nr 3" wygląda,że to Ty uczyłeś "LALUNIE" ??? /Ona machał
                                                    swojemu instruktorowi z L-ki...czyli Tobie!!!/
                                                    Brawo Laluniu !!!!
                                                    Została ....PISTACJA I BŁĘKICIK no i ....czarne buty !!!
                                                    Szukaj !!!
                                                    Czego oczekujesz ode mnie ???/jak mnie zlokalizujesz/
                                                    Pozdrawiam "1"
                                                  • lalunia12345 Re: Sluchajcie dyskutanci.. 29.07.09, 16:41
                                                    W sumie oczekiwać to nie mam co. Chyba że Blondas ma jakieś pomysły. A może
                                                    jakaś podpowiedź które trasy są najbardziej lubiane przez Ciebie to może będzie
                                                    mi łatwiej.
                                                    a jak mnie poznasz?
                                                  • Gość: axx Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 19:36
                                                    laluniu zachowujesz się jak tania panienka która czeka na sponsora
                                                  • Gość: instruktor3 Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 20:33
                                                    A może kolega axx zazdrosny o LALUNIE? Czyli już wiem która laleczka z moich
                                                    kursantek mi pomachała. POZDRAWIAM SWOJEGO RAJDOWCA :)
                                                  • Gość: axx Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 20:54
                                                    nie bądź śmieszny.lalunia jak sam nick wskazuje widać jest bardzo nie doceniona.
                                                  • Gość: instruktor3 Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 21:28
                                                    Chyba Ty jesteś śmieszny i nie doceniony skoro takie bzdury wypisujesz. Nie
                                                    chcesz brać udziału w rozmowie to się nie udzielaj a nie Laskie krytykujesz.
                                                    Zazdrośniku!!!!!!!
                                                  • Gość: "1" Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: 87.204.168.* 01.08.09, 15:35
                                                    Lalunia...lubię ...CENTRUM !
                                                    Zapraszam na LODY !
                                                    "1"
                                                  • Gość: michal Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 21:01
                                                    o lalunia masz wskazówkę co będziesz robić jak spotkasz blondasa-lodzika
                                                  • Gość: "1" Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: 87.204.168.* 03.08.09, 17:43
                                                    Michałku...bez pierdół!
                                                    Poprostu ...tylko LODY /w waflu/
                                                    "1"
                                                  • Gość: misiulka19867 Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 18:03
                                                    blondasek o misiulce zapomniał :{ szkoda.
                                                    więc miłego spotkanka z lalunią życzę.
                                                    buziaczek blondasku
                                                  • lalunia12345 Re: Sluchajcie dyskutanci.. 03.08.09, 22:14
                                                    Blondasku a czy masz w swym numerku rejestracyjnym 55? Za długo w pracy ostatnio
                                                    przebywam i dlatego długo zgaduję:* ale ciekawe czy nam się uda spotkać. a jak
                                                    zamierzasz mnie rozpoznać?
                                                  • Gość: lolek Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 13:25
                                                    żałosna jesteś laluniu.faceci lubią zdobywać a nie lubią łatwych panienek-no
                                                    chyba że w sam raz na raz
                                                  • Gość: "1' Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: 87.204.168.* 04.08.09, 15:40
                                                    Loleczku....wal się sam !!!
                                                    Nie obrażaj naszych wspaniałych DAM to są wspaniałe KOBIETY !!!
                                                    Misiulko wiem,że masz ...ślub 29.08/może zajrzę/,więc nie przeszkadzam Tobie w
                                                    przygotowaniach ....
                                                    Jesteście z Lalunią moje ...drogowe sympatie.
                                                    Myślę,że w końcu się poznamy ???
                                                    Lalunia węszy...jest taka L-ka z numerem 55 , ale są też i inne ...Więc zgaduj
                                                    dalej!!!
                                                    Pa
                                                  • Gość: "1" Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: 87.204.168.* 04.08.09, 16:40
                                                    Laluniu...nie 55 i nie 69 !!! Ale jest już ....cieplutko!!!
                                                    Prawie mnie masz!!!
                                                  • lalunia12345 Re: Sluchajcie dyskutanci.. 04.08.09, 16:49
                                                    czyli błękitna nauka.
                                                  • lalunia12345 Re: Sluchajcie dyskutanci.. 04.08.09, 16:50
                                                    a czemu to dziś nie w pracy? a jaka jest cyferka w rejestracji?
                                                  • Gość: "1" Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: 87.204.168.* 04.08.09, 17:19
                                                    Laluniu-pracowałem od "świtu" a jak wiesz instruktorowi jest wolno
                                                    pracować tylko 8 godzin dziennie więc teraz ...ogródek i LODY !!!
                                                    Pozdrawiam
                                                    "1"
                                                  • lalunia12345 Re: Sluchajcie dyskutanci.. 04.08.09, 19:02
                                                    nie każdy się trzyma tych 8 godzin. Za mało szczegółów znam jednak jeszcze co do
                                                    blondasa nauki. Pozdrawiam :*
                                                  • Gość: ja Re: Sluchajcie dyskutanci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:41
                                                    to jest w rejestracji 78 i to arka nauka jest
              • Gość: elizabet Re: nauka jazdy IP: *.chello.pl 30.08.09, 21:46
                najgorsze jest to jak elki stoja na czerwonym zanim rusza jak sie zapali zielone
                to juz znowu czerwone i ciagle trzeba czekac i czekac cholera bierze.ale cóz sam
                sie kiedys uczyłam i jestem wyrozumiała .
    • Gość: instruktor3 Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 00:02
      i jak tam toczą się dalsze losy LALUNIA? Odnalazłaś blondasa?
      • Gość: instruktor1 Re: nauka jazdy IP: *.cdma.centertel.pl 09.08.09, 08:09
        "3"-chyba będę się musiał ujawnić..bo dziewczyny ciąle interesują
        się innymi instruktorami!!1
        Koszmar... a to 55 innym razem 78 a BLONDAS wciąż ...czeka !!!
        Misiulka jest zajęta ślubem,ale ...LALUNIA !!!
        No cóż ...lody przy Warszawskiej dalej aktualne!!!
        • lalunia12345 Re: nauka jazdy 09.08.09, 11:18
          Tak blondasku bardzo dobry pomysł to kiedy sie ujawnisz??
        • Gość: lalunia12345 Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 17:52
          czemu zapadła cisza?
          • Gość: "1" Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 12.08.09, 00:24
            Zapewniam,że nie ze strachu !!!/urlop/
            • Gość: lol Re: nauka jazdy IP: *.chello.pl 30.08.09, 22:02
              elki są karą dla tego miasta ;( nie będę tu jakoś specjalnie "jechał" po elkach
              bo sam się też uczyłem ale jest tego zdecydowanie za dużo jak na takie małe miasto!!
            • Gość: lalunia12345 Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 21:54
              Czy to 39 w rejestracji?? Chyba się tak rozglądasz blondynie że nie widzisz że
              kursant nie wie do czego służą lusterka przy zmianie pasa ruchu
              • Gość: lol Re: nauka jazdy IP: *.chello.pl 02.09.09, 22:06
                hmm co to za aluzja? ;p hehe
                • Gość: lalunia12345 Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 22:18
                  tzn o co ci biega?? To pół żartem pół serio. Dziś nieźle gume spaliłam aby do 0
                  wychamować
                  • Gość: lol Re: nauka jazdy IP: *.chello.pl 02.09.09, 22:47
                    no właśnie ja pytam o co Tobie chodziło z tamtym txt bo nie zrozumiałem tego...
                    ;x // jak się hamuje ostro to nie tyle guma się węgli co hamulce mają przerąbane
                    bo płoną :D ja na rękawie elka hamowałem kiedyś ;o ;] ostry rękaw i jazda hehe :>
                • Gość: żabka Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 11:43
                  lol nie zwracaj uwagi na txty laluni bo ona sama nie wie o czym pisze.lalunia
                  zmykaj na rondo w glinojecku tam bedziesz miała kursantów tylu ilu będziesz chciała
                  • Gość: nn Re: nauka jazdy IP: 87.204.168.* 17.09.09, 07:15
                    Prosze tak nieładnie nie pisać o Laluni !
                    Tak nie przystoi.
    • Gość: uTUSKany o Ciechan Re: nauka jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.09, 12:43
      zamiast uTUSKiwać na eLki nie wart poszukać w wyszukiwarce tematu ?

ps.nie tylko my w Ciechanowie mamy problem.ale lepsze to niż gdyby mieli uczyć
      pieszych przechodzić przez drogę,jezdnie ,pasy na przejściu dla pieszych ;-)
      • Gość: rav Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 20:13
        Czy to prawda,że ceny kursów mają iść w górę od nowego roku???
        • Gość: instr. Re: nauka jazdy IP: *.europolgaz.com.pl 26.12.09, 07:40
          Podobno ma być wprowadzony 22% VAT na usługi "nauka jazdy" a tym samym ...ktoś
          za to musi zapłacić !!!
          • Gość: elka Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 00:39
            no idzie idzie w górę..... 22 procent.....
            • Gość: Henio Re: nauka jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.09, 09:25
              Ale za to będziecie mogli odliczyć VAT od paliwa i części do samochodu, a i przy
              zakupie auta też część.
    • Gość: kika Re: nauka jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 14:23
      przeczytałam wszystkie wypowiedzi. doszłam do wniosku, że
      instruktor "1" to gej, a laski z nim piszące to małolaty liczące
      ch...wie na co.
      Tragedia jacy są ci instruktorzy
      • Gość: gocha Re: nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 15:02
        a ty kika jak twój nick wskazuje najwidoczniej pomyliłaś miejsca-wracaj do
        koleżanek do marek i tam rób błyskotliwą karierę.nikt ci nie kazał pisać ani
        czytać wpisów dotyczących tego postu
        • Gość: instruktor 1 Re: nauka jazdy IP: *.europolgaz.com.pl 29.12.09, 17:32
          Brawo Gosiu.
          Z chamstwem trzeba walczyć !!!
          Pozdrawiam
          "1"
        • Gość: nn Re: nauka jazdy IP: *.cdma.centertel.pl 01.01.10, 10:39
          Pani Gosiu.
          Nie można tak agresywnie pisać.
          W Ciechanowie są bardzo mili instruktorzy.
          Wiem bo jeżdziłam z niejednym
          • Gość: nn Re: nauka jazdy IP: *.cdma.centertel.pl 01.01.10, 10:41
            Pani KIKA!
            Pani Gosia jest OK.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka